Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ιδια ειναι φιλε,κοιτα να το χαρεις και να το μαθεις για να το φχαριστηθεις. :)

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά αλλά ένιωσα μακακας όταν έφυγα γιαυτό που έκανα απλά και είπα ότι τώρα το έκανα τελείωσε αυτό απλά κατάλαβες?

Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά αλλά ένιωσα μακακας όταν έφυγα γιαυτό που έκανα απλά και είπα ότι τώρα το έκανα τελείωσε αυτό απλά κατάλαβες?

Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τις διαφοράς αν σε ενδιαφέρει πληροφοριακά και έχεις χρόνο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919

Ήρθε καινούργιο update σήμερα 82mb.

Μετά το τελευταίο update υπάρχει και στο N910C.

Μου ήρθε και εμένα η τελευταία αναβάθμιση σε Βουλγάρικο, αν και ήμουν από τους τελευταίους που μου ερχότανε αναβαθμίσεις (2-4 εβδομάδες αργότερα) και έχω πλέον την COJ5 με την παραπάνω λειτουργία. Από το λίγο που είδα να πω ότι το ACR πάλι δεν γράφει συνομιλητή από BLUETOOTH (ο καημός μου:() και ότι η ενεργή σημείωση αργεί το ίδιο με πριν να ανοίξει. Κάτι άλλο προς το παρόν δεν πρόσεξα. Αύριο θα έχω κάποια εικόνα και για την μπαταρία.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

θα χριαστι τορα hard reset..?:cry: πως βλέπουμε τι προελεύσεις είναι..? από κουτά δεν βρήκα τίποτα..

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος με το πενάκι που το έσπασα και από βλακεία μου έμεινε μέσα το μισό.

Αρχικά πήγα smartec. Μου είπαν ότι θα γίνει reset το κινητό ανεξαρτήτως τι δουλειά θα γίνει. Δεν το ήθελα αυτό με τίποτα. Αγόρασα ένα πενάκι με κόστος κοντά στα 14,45 ευρώ τελική (αν κάποιος ενδιαφέρεται για πενάκι) και έφυγα.

Τη λύση μου έδωσε η ευλογημένη αμερικανική duct tape (αυτοκόλλητη υφασμάτινη ταινία). Πήρα ένα Κατσαβίδι λεπτό και μακρύ (το χρησιμοποιώ για να ανοίγω λάπτοπ) και κόλλησα λίγη ταινία μπροστά. Με απαλή κίνηση το έστριψα λίγο και κάποια στιγμή κόλλησε το μισό πενάκι και βγήκε. Οπότε όλα καλά. Το γράφω μήπως αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον

Μου ήρθε και εμένα η τελευταία αναβάθμιση σε Βουλγάρικο, αν και ήμουν από τους τελευταίους που μου ερχότανε αναβαθμίσεις (2-4 εβδομάδες αργότερα) και έχω πλέον την COJ5 με την παραπάνω λειτουργία. Από το λίγο που είδα να πω ότι το ACR πάλι δεν γράφει συνομιλητή από BLUETOOTH (ο καημός μου:() και ότι η ενεργή σημείωση αργεί το ίδιο με πριν να ανοίξει. Κάτι άλλο προς το παρόν δεν πρόσεξα. Αύριο θα έχω κάποια εικόνα και για την μπαταρία.

Και εμένα φίλε με καίει πολύ το ACR που δεν γράφει με bluetooth.δεν ξέρω αν έχουμε καμία λύση γιαυτόαν ξέρει κανείς.....

Καλή σας μέρα

Γνωρίζετε μήπως κάτι για το εξής προβλημα;

Έχω το 910c χωρίς να το έχω πειραξει, με σύνδεση Vodafone ....ενεργοποίημενο το 4g

Το πρόβλημα μου μετά την 5.1.1 ξεκίνησε με το να με παίρνουν τηλ κ να λέει ότι είναι κλειστό η δεν είναι εφικτή η κλήση (εγώ βλέπω ότι έχω σημα) .......και μηνύματα που μου στέλνουν να έρχονται μετά από 1 η κ 4 ώρες (!!!)

Είναι θέμα του τηλέφωνου η θέμα εταιρείας;

(Για δύο μέρες που έβαλα την sim σε άλλο κινητό παλιότερο δεν μου δημιούργησε κατι)

Edited by obrax1977

Καλή σας μέρα

Γνωρίζετε μήπως κάτι για το εξής προβλημα;

Έχω το 910c χωρίς να το έχω πειραξει, με σύνδεση Vodafone ....ενεργοποίημενο το 4g

Το πρόβλημα μου μετά την 5.1.1 ξεκίνησε με το να με παίρνουν τηλ κ να λέει ότι είναι κλειστό η δεν είναι εφικτή η κλήση (εγώ βλέπω ότι έχω σημα) .......και μηνύματα που μου στέλνουν να έρχονται μετά από 1 η κ 4 ώρες (!!!)

Είναι θέμα του τηλέφωνου η θέμα εταιρείας;

(Για δύο μέρες που έβαλα την sim σε άλλο κινητό παλιότερο δεν μου δημιούργησε κατι)

Έτσι όπως τα λες μάλλον κάτι γίνεται με το κινητό...:rolleyes:

Σχετικά με το spen, η ρύθμιση ''Απενεργοποίηση εντοπισμοπύ πένας'' την οποία έως τώρα την είχα ενεργοποιημένη, τι ακριβώς κάνει;; Δοκιμάζοντάς το δεν αντιλήφθηκα κάτι....

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Σχετικά με το spen, η ρύθμιση ''Απενεργοποίηση εντοπισμοπύ πένας'' την οποία έως τώρα την είχα ενεργοποιημένη, τι ακριβώς κάνει;; Δοκιμάζοντάς το δεν αντιλήφθηκα κάτι....

Σταματάει το κινητό να ψάχνει να δει που είναι το S pen όταν αυτό βρίσκεται στη θήκη του και έτσι εξοικονομεί ενέργεια.

Σταματάει το κινητό να ψάχνει να δει που είναι το S pen όταν αυτό βρίσκεται στη θήκη του και έτσι εξοικονομεί ενέργεια.

Η ακριβώς πιο πάνω ρύθμιση ''Ειδοποιήσεις SPEN'' δεν κάνει αυτή τη δουλειά;;;

Η ακριβώς πιο πάνω ρύθμιση ''Ειδοποιήσεις SPEN'' δεν κάνει αυτή τη δουλειά;;;

Ίσως ρίχνει την κατανάλωση ενέργειας με το να σβήνει το digitizer του S pen (όταν αυτό βρίσκεται στη θήκη του).

Edited by Prime

Όσοι βάλατε το update είδατε καμιά διαφορά;; στην μπαταρία που έλεγε πιο πολύ;; ή μια από τα ίδια; σε εμένα Ουγγρικό δεν ήρθε ακόμα

Ίσως λίγο καλύτερο στην μπαταρία, αν και θα πρέπει να περιμένω τη φόρτιση για να δω. Ξέρει κανείς ποια είναι η λογική με το app optimization, και τις επιλογές Automatically optimising, Always Power Saving και Disabled for; Τι ρύθμιση να προτιμήσω για συχνά/αραιά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές; Edited by ndros13

Απενεργοποιηση το ένα απενεργοποίηση το άλλο τι στο καλό θέλαμε νοτε 4 τότε , ας παίρναμε νοκια.

Έτσι όπως τα λες μάλλον κάτι γίνεται με το κινητό...:rolleyes:

είναι μια λειτουργία που ελέγχει αν ξέχασες το πενάκι έξω και έφυγες.

Αν το αφήσεις στο τραπέζι και απομακρυνθείς με το κινητό θα κάνει θόρυβο.

:ninja:

Δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία να κόβεται η σύνδεση των δεδομένων όταν μιλάς.

Αυτό γίνεται μόνο στο 2G/GSM. Στο 4G δεν υποστηρίζει καμιά εταιρεία στην Ελλάδα κλήσεις. Οπότε η καλύτερη λύση κατά την γνώμη μου είναι τα το κλειδώσεις στο 3G/WCDMA όπου παραμένει η σύνδεση στο διαδίκτυο παράλληλα με την ομιλία!

Προσωπικά δεν βιάζομαι καθόλου φίλε για το τελευταίο -λογικά- update για την συσκευή μας…Μια χαρά είμαι και με την 5.1.1 για την ώρα! ;) Όποτε έρθει η 6 καλώς να μας έρθει!Άσε που βαριέμαι να στήνω και το κινητό από την αρχή! :p

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Προσωπικά δεν βιάζομαι καθόλου φίλε για το τελευταίο -λογικά- update για την συσκευή μας…Μια χαρά είμαι και με την 5.1.1 για την ώρα! ;) Όποτε έρθει η 6 καλώς να μας έρθει!Άσε που βαριέμαι να στήνω και το κινητό από την αρχή! :p

αν εχει τον καινουριο TWZ και κατι απο το Νοτε 5 που δεν μπορει θα δωσει τι στο δι@ολο! εγω βιαζομαι και παραβιαζομαι!

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω ένα θεματακι .έβαλα δακτυλικό αποτύπωμα αντί κωδικό και φυσικά μαζί έβαλα και κωδικό ασφαλείας,όπως είναι φυσικό ,δυστυχώς, το αποτύπωμα δεν το αναγνώρισε και επειδή είχα καιρό να το δούλεψε δεν θυμάμαι τον κωδικό ασφαλείας και πλέον δεν βγάζει το αποτύπωμα καθόλου,πριν πει κάποιος κάτι έχω αποδήξη του κινητού,και δουλεύει κανονικά απλά δεν μπορώ να αλαξω το αποτύπωμα. Καμία ιδέα?ή θέλει reset και πέρασμα όλα ?

εβαλα και εγω σημερα το update 79.32ΜΒ! (Ουγγρικο)

Το κατέβασα κι εγώ,και ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Αλήθεια,τι υποτίθεται ότι κάνει αυτή;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)