giannisS2 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Σε εμένα δε λέει να έρθει αλλά θα το έχω στο νου μου thx Edited October 17, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxabe Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και για Αυστρία ήρθε σήμερα. Αν παρατηρήσω αλλαγές ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ακόμα vulnerable το βγάζει το stagefright detector πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Για Ρουμανία επίσης... Πρέπει πω ότι το κινητό δείχνει να πηγαίνει ακόμα καλύτερα, αυτά προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Πριν λίγο πέρασα και εγώ το update των 69MB για Σλοβενία.Με μια πρώτη ματιά δεν παρατηρώ κάτι...Anyway ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μιλάμε για 3η αναβάθμιση στην 5.1.1 ή την 2η που ξέρουμε των 69 ΜΒ;;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Μιλάμε για 3η αναβάθμιση στην 5.1.1 ή την 2η που ξέρουμε των 69 ΜΒ;;; Η 5.1.1 ήταν το πρώτο (της εκδοσης 5.1.1) κάπου 600-700MB αν θυμάμαι καλά και τα 69MB είναι το 2ο και πιθανότατα το τελευταίο πάνω στην 5.1.1 πριν πάμε στην 6…Εκτός αν λάβουμε υπόψιν και την 5.0.1 οπότε συνολικά μετά την KIT KAT έχουμε 3 updates.. Edited October 16, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Η 5.1.1 ήταν το πρώτο (της εκδοσης 5.1.1) κάπου 600-700MB αν θυμάμαι καλά και τα 69MB είναι το 2ο και πιθανότατα το τελευταίο πάνω στην 5.1.1 πριν πάμε στην 6…Εκτός αν λάβουμε υπόψιν και την 5.0.1 οπότε συνολικά μετά την KIT KAT έχουμε 3 updates.. Εντάξει, άρα μιλάμε για την 2η αναβάθμιση της 5.1.1 των 69 ΜΒ. ;) Μια που ανέφερες το android 6, ξέρουμε τι νέο φέρνει;; Διάβασα ότι και το ΝΟΤΕ 4 θα την πάρει. Το πότε είναι άλλη ιστορία.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε το νοτε 4 Ουγγαρίας,εαν μόλις η μπαταρία πέσει κάτω απο 20% σας πετάει εκτός συνδέσεις για λίγο και μετά επανέρχεται...μου το κάνει με την εγκατάσταση της 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 μετα το update δεν μου δουλευει η θυρα υπερυθρων , σε κανενα προγραμμα , ουτε μετα απο επαναφορα , ουτε με περασμα την τελευταια επισημη πριν το update μεσω odin. ετυχε και σε κανεναν αλλον ? η απλα μου ετυχε να χαλασει τωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 μετα το update δεν μου δουλευει η θυρα υπερυθρων , σε κανενα προγραμμα , ουτε μετα απο επαναφορα , ουτε με περασμα την τελευταια επισημη πριν το update μεσω odin. ετυχε και σε κανεναν αλλον ? η απλα μου ετυχε να χαλασει τωρα ? Καλησπέρα φίλε μου . Να σου πω ότι σε εμένα (Ουγγαρίας) μετα το τελευταίο update , περασμένο ΟΤΑ , οι υπέρυθρες δουλεύουν ως συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα φίλε μου . Να σου πω ότι σε εμένα (Ουγγαρίας) μετα το τελευταίο update , περασμένο ΟΤΑ , οι υπέρυθρες δουλεύουν ως συνήθως. Και σε μενα παιζουν κανονικα οι υπερυθρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Καλημέρα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή βαρέθηκα το μενού της sammy ή αλλιώς το twz, υπάρχει κάποιο άλλο να περάσω..? Edited October 17, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλιμερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιδη βαρεθικα το μενου τις sammy ι αλιος το twz ιπαρχη καπιο αλλο να περασω..? μπορεις να περασει; Nova Launcher εγω αυτον εχω και δεν τον αλλαζω! ειδικα αμα τον αγορασεις κιολας οι εξτρα λειτουργιες ειναι must Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Φιλε εψαξα στο play store και εχι διαφωρα ξες καπιο σιγκεκριμενο χωρης λαγςς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Φιλε εψαξα στο play store και εχι διαφωρα ξες καπιο σιγκεκριμενο χωρης λαγςς ? Στο λέει φίλε μου Nova launcher ένας είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Φιλε εψαξα στο play store και εχι διαφωρα ξες καπιο σιγκεκριμενο χωρης λαγςς ? εψαξες ωραια τον δοκιμασες ομως; ειναι ο μονος μεχρι στιγμης πιο σταθερος με σχεδον μηδεν λαγκ και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος! μπορεις να αλλαξεις πολλα πως ειναι ιδιος;;; βαζεις και ενα icon pack και εχεις αλλο τηλφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Τον κατεβάζω τώρα thx man . Αλλά τι είναι το icon pack*? Edited October 17, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 εψαξες ωραια τον δοκιμασες ομως; ειναι ο μονος μεχρι στιγμης πιο σταθερος με σχεδον μηδεν λαγκ και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος! μπορεις να αλλαξεις πολλα πως ειναι ιδιος;;; βαζεις και ενα icon pack και εχεις αλλο τηλφ Βαλτε ρε παιδιά κανένα screenshot , να δούμε τα καλούδια του , να ψηθουμε και εμείς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Βαλτε ρε παιδιά κανένα screenshot , να δούμε τα καλούδια του , να ψηθουμε και εμείς ! Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για launchers για να μην ξεφεύγουμαι.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Αλλά και στο youtube αν το ψάξεις θα δεις διάφορα videakia με review… Και από μένα πάντως ο Nova είναι κορυφή! Αν δεν τον είχα ίσως να είχα κάνει root.. :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Sorry παιδιά δεν ήξερα οτι υπάρχει αντίστιχο θέμα Edited October 17, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 μετα το update δεν μου δουλευει η θυρα υπερυθρων , σε κανενα προγραμμα , ουτε μετα απο επαναφορα , ουτε με περασμα την τελευταια επισημη πριν το update μεσω odin. ετυχε και σε κανεναν αλλον ? η απλα μου ετυχε να χαλασει τωρα ? Μου έχουν καεί ήδη 2 φορές ☺ Δεν φταίει το Update. Πας για service. Κράτα backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε το νοτε 4 Ουγγαρίας,εαν μόλις η μπαταρία πέσει κάτω απο 20% σας πετάει εκτός συνδέσεις για λίγο και μετά επανέρχεται...μου το κάνει με την εγκατάσταση της 5.1.1 Ακριβως το ιδιο παθαινω με το Ουγγρικο (αν και δεν νομιζω να παιζει ρόλο) και γω οπως σου περιεγραψα πιο πριν. Μολις πεσει κατω απο 20%. Μαλλον ειμαστε οι μονοι... Έκανες την τελευταια αναβαθμιση των 69mb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 εμένα αυτό μου το κάνει πολύ καιρό είσαι συνδεδεμένος και αποσυνδέεται μόνο του και μετά από λίγο σου βγάζει μήνυμα συνδέθηκε στο δίκτυο. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς καμιά άλλη μπαταρία με μέγεθος 4500 mah?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts