Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για Ρουμανία επίσης... Πρέπει πω ότι το κινητό δείχνει να πηγαίνει ακόμα καλύτερα, αυτά προς το παρόν..

Πριν λίγο πέρασα και εγώ το update των 69MB για Σλοβενία.Με μια πρώτη ματιά δεν παρατηρώ κάτι...Anyway ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση! :)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Μιλάμε για 3η αναβάθμιση στην 5.1.1 ή την 2η που ξέρουμε των 69 ΜΒ;;;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Μιλάμε για 3η αναβάθμιση στην 5.1.1 ή την 2η που ξέρουμε των 69 ΜΒ;;;

Η 5.1.1 ήταν το πρώτο (της εκδοσης 5.1.1) κάπου 600-700MB αν θυμάμαι καλά και τα 69MB είναι το 2ο και πιθανότατα το τελευταίο πάνω στην 5.1.1 πριν πάμε στην 6…Εκτός αν λάβουμε υπόψιν και την 5.0.1 οπότε συνολικά μετά την KIT KAT έχουμε 3 updates..

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

Η 5.1.1 ήταν το πρώτο (της εκδοσης 5.1.1) κάπου 600-700MB αν θυμάμαι καλά και τα 69MB είναι το 2ο και πιθανότατα το τελευταίο πάνω στην 5.1.1 πριν πάμε στην 6…Εκτός αν λάβουμε υπόψιν και την 5.0.1 οπότε συνολικά μετά την KIT KAT έχουμε 3 updates..

Εντάξει, άρα μιλάμε για την 2η αναβάθμιση της 5.1.1 των 69 ΜΒ. ;)

Μια που ανέφερες το android 6, ξέρουμε τι νέο φέρνει;; Διάβασα ότι και το ΝΟΤΕ 4 θα την πάρει. Το πότε είναι άλλη ιστορία....

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε το νοτε 4 Ουγγαρίας,εαν μόλις η μπαταρία πέσει κάτω απο 20% σας πετάει εκτός συνδέσεις για λίγο και μετά επανέρχεται...μου το κάνει με την εγκατάσταση της 5.1.1

μετα το update δεν μου δουλευει η θυρα υπερυθρων , σε κανενα προγραμμα , ουτε μετα απο επαναφορα , ουτε με περασμα την τελευταια επισημη πριν το update μεσω odin. ετυχε και σε κανεναν αλλον ? η απλα μου ετυχε να χαλασει τωρα ?

μετα το update δεν μου δουλευει η θυρα υπερυθρων , σε κανενα προγραμμα , ουτε μετα απο επαναφορα , ουτε με περασμα την τελευταια επισημη πριν το update μεσω odin. ετυχε και σε κανεναν αλλον ? η απλα μου ετυχε να χαλασει τωρα ?

Καλησπέρα φίλε μου . Να σου πω ότι σε εμένα (Ουγγαρίας) μετα το τελευταίο update , περασμένο ΟΤΑ , οι υπέρυθρες δουλεύουν ως συνήθως.

Καλησπέρα φίλε μου . Να σου πω ότι σε εμένα (Ουγγαρίας) μετα το τελευταίο update , περασμένο ΟΤΑ , οι υπέρυθρες δουλεύουν ως συνήθως.

Και σε μενα παιζουν κανονικα οι υπερυθρες.

Καλημέρα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή βαρέθηκα το μενού της sammy ή αλλιώς το twz, υπάρχει κάποιο άλλο να περάσω..?

Edited by truckman

Καλιμερα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιδη βαρεθικα το μενου τις sammy ι αλιος το twz ιπαρχη καπιο αλλο να περασω..?

μπορεις να περασει; Nova Launcher εγω αυτον εχω και δεν τον αλλαζω! ειδικα αμα τον αγορασεις κιολας οι εξτρα λειτουργιες ειναι must

Φιλε εψαξα στο play store και εχι διαφωρα ξες καπιο σιγκεκριμενο χωρης λαγςς ?

Στο λέει φίλε μου Nova launcher ένας είναι

Φιλε εψαξα στο play store και εχι διαφωρα ξες καπιο σιγκεκριμενο χωρης λαγςς ?

εψαξες ωραια τον δοκιμασες ομως; ειναι ο μονος μεχρι στιγμης πιο σταθερος με σχεδον μηδεν λαγκ και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος! μπορεις να αλλαξεις πολλα πως ειναι ιδιος;;; βαζεις και ενα icon pack και εχεις αλλο τηλφ

εψαξες ωραια τον δοκιμασες ομως; ειναι ο μονος μεχρι στιγμης πιο σταθερος με σχεδον μηδεν λαγκ και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος! μπορεις να αλλαξεις πολλα πως ειναι ιδιος;;; βαζεις και ενα icon pack και εχεις αλλο τηλφ

Βαλτε ρε παιδιά κανένα screenshot , να δούμε τα καλούδια του , να ψηθουμε και εμείς !

Βαλτε ρε παιδιά κανένα screenshot , να δούμε τα καλούδια του , να ψηθουμε και εμείς !

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για launchers για να μην ξεφεύγουμαι..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

Αλλά και στο youtube αν το ψάξεις θα δεις διάφορα videakia με review… Και από μένα πάντως ο Nova είναι κορυφή! Αν δεν τον είχα ίσως να είχα κάνει root.. :)

Φιλικά, Ανδρέας

Μου έχουν καεί ήδη 2 φορές ☺ Δεν φταίει το Update. Πας για service. Κράτα backup...

Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε το νοτε 4 Ουγγαρίας,εαν μόλις η μπαταρία πέσει κάτω απο 20% σας πετάει εκτός συνδέσεις για λίγο και μετά επανέρχεται...μου το κάνει με την εγκατάσταση της 5.1.1

Ακριβως το ιδιο παθαινω με το Ουγγρικο (αν και δεν νομιζω να παιζει ρόλο) και γω οπως σου περιεγραψα πιο πριν. Μολις πεσει κατω απο 20%. Μαλλον ειμαστε οι μονοι...

Έκανες την τελευταια αναβαθμιση των 69mb ;

εμένα αυτό μου το κάνει πολύ καιρό είσαι συνδεδεμένος και αποσυνδέεται μόνο του και μετά από λίγο σου βγάζει μήνυμα συνδέθηκε στο δίκτυο.
SAMSUNG NOTE 5

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)