Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι να ακολουθήσει την ίδια πολιτική με το 3άρι, όπου ουσιαστικά έδωσε τα πάντα από το 4.

Μέχρι τότε περιμένω από τη sammy να διορθώσει τα lags σε recent apps, ενεργό σημείωμα (όποια άλλα πιθανόν υπάρχουν και μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή)

Το ενεργό σημείωμα για νά λειτουργήσει χωρίς lag θα πρέπει να μήν κλείνει ποτέ σαν εφαρμογή. Κάτι που θά έπρεπε να υπάρχει σαν επιλογή στο android n στό λογισμικό της Samsung.

Επιτρέπει στον κάθε developer να ρυθμίζει την εφαρμογή του να μήν κλείνει ποτέ και δεν αφήνει εμάς που χρησιμοποιούμε την δική μας συσκευή να επιλέγουμε τι θα συνεχίζει να τρέχει και τι όχι.

Η δε Samsung δεν το κάνει τουλάχιστον για τις δικές της εφαρμογές όπως κάνει Apple.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι να ακολουθήσει την ίδια πολιτική με το 3άρι, όπου ουσιαστικά έδωσε τα πάντα από το 4.

Μέχρι τότε περιμένω από τη sammy να διορθώσει τα lags σε recent apps, ενεργό σημείωμα (όποια άλλα πιθανόν υπάρχουν και μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή)

Εάν δεις ένα βιντεάκι που ανέβασε ένας ρώσος με την 5.1.1 θα δεις ότι παίρνει την ταχύτητα του s6 και την σβελτάδα του. Όμως αρκετά στοιχεία από το νέο TW δεν παίρνει και δεν πρόκειται. Όσον αφορά το smooth δεν μπορεί κανείς να ξέρει διότι δεν έχει βγει ακόμη. Στοκ εφαρμογές τις αφήνει ίδιες και δεν δίνει τις καινούριες του s6.

Εάν δεις ένα βιντεάκι που ανέβασε ένας ρώσος με την 5.1.1 θα δεις ότι παίρνει την ταχύτητα του s6 και την σβελτάδα του. Όμως αρκετά στοιχεία από το νέο TW δεν παίρνει και δεν πρόκειται. Όσον αφορά το smooth δεν μπορεί κανείς να ξέρει διότι δεν έχει βγει ακόμη. Στοκ εφαρμογές τις αφήνει ίδιες και δεν δίνει τις καινούριες του s6.

Το βίντεο όπως κι όλες οι πληροφορίες από το Ρώσο είναι μούφα τελικά παιδιά. Έφτιαξε custom rom ο τύπος κι απλά στο built το είχε κάνει να λέει 5.1.1,το έλεγαν στο xda όπου και είχε ανεβάσει τα σχόλια/βίντεο κτλ.. χθες ανέβηκε system dump από 5.1.1 από ένα ρωσικό site πάλι αλλά χωρίς μόντεμ και bootloader προς το παρόν. Είμαστε κοντά θέλω να ελπίζω, θα δείξει...

δλδ μια τρυπα στο νερο! -.- αντε να δουμε τι θα παρουμε εμεις με το 4αρι λες και δεν εχουμε κινητο της σαμη και μας παει κοντρα απο μονη της ελεος δλδ! το πιο ολοκληρομενο και εργαλειο που υπαρχει ειναι αλλα αμα συνεχησει ετσι θα παω σε νεξους να τελειωνουμε με τις παιδικες συμπεριφορες

δλδ μια τρυπα στο νερο! -.- αντε να δουμε τι θα παρουμε εμεις με το 4αρι λες και δεν εχουμε κινητο της σαμη και μας παει κοντρα απο μονη της ελεος δλδ! το πιο ολοκληρομενο και εργαλειο που υπαρχει ειναι αλλα αμα συνεχησει ετσι θα παω σε νεξους να τελειωνουμε με τις παιδικες συμπεριφορες

Για μένα είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων, το nexus υπερτερεί στις αναβαθμίσεις/ταχύτητα/ελέυθερο πείραγμα, αλλά αυτά που κάνει το note δεν τα πλησιάζει ούτε κατά διάνοια, βάλε και κάμερα/οθόνη που είναι από τα κορυφαία.

Το κακό με τη σάμμη είναι οτι ''σαμποτάρει'' μόνη της τα προϊόντα της.

Χαιρετώ.

Χθές,αγόρασα έναν εκτυπωτή με σύνδεση wifi,μιας και ο παλιός ΄χάλασε,οπότε αναρωτιέμαι, μπορώ να τυπώνω από το τηλέφωνο;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετώ.

Χθές,αγόρασα έναν εκτυπωτή με σύνδεση wifi,μιας και ο παλιός ΄χάλασε,οπότε αναρωτιέμαι, μπορώ να τυπώνω από το τηλέφωνο;:confused:

Καλορίζικος. Μπορείς.

Νέο firm 5.0.1 BOG1 παιδιά για Περού! Το changelist δείχνει αρκετά αναβαθμισμένο, από 4915571 στη BOE3 σε 5300701 στη BOG1..Εγώ αν μπορέσω θα τη κατεβάσω μέσα στο Σ/Κ γιατί δεν έχω σταθερό ίντερνετ, αν τη δοκιμάσει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις! Λινκ για γρήγορο κατέβασμα εδώ, έχει google drive και σύντομα θα έχει και mega. http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939

EDIT: Λίγο feedback από xda: 1- first of all this update is from claro operator and their logo will appear when you boot the device*

2-The device is much faster*

3-GPU Bug has been resolved (tested 100% )

4-Recent apps delay is faster*

5-hello hello call bug , is under testing*

5-Antutu 45k-52k

6-Some many apps from claro*

Edited by tzin1

Παίδες υπάρχει ρύθμιση να ενεργοποιείται αυτόματα το power saving mode οταν φτάσει η μπαταρία σε συγκεκριμένο ποσοστό;

Παίδες υπάρχει ρύθμιση να ενεργοποιείται αυτόματα το power saving mode οταν φτάσει η μπαταρία σε συγκεκριμένο ποσοστό;

Όχι τέτοια ρύθμιση σε στοκ τουλάχιστον δεν υπάρχει..

Νέο firm 5.0.1 BOG1 παιδιά για Περού! Το changelist δείχνει αρκετά αναβαθμισμένο, από 4915571 στη BOE3 σε 5300701 στη BOG1..Εγώ αν μπορέσω θα τη κατεβάσω μέσα στο Σ/Κ γιατί δεν έχω σταθερό ίντερνετ, αν τη δοκιμάσει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις! Λινκ για γρήγορο κατέβασμα εδώ, έχει google drive και σύντομα θα έχει και mega. http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939

EDIT: Λίγο feedback από xda: 1- first of all this update is from claro operator and their logo will appear when you boot the device*

2-The device is much faster*

3-GPU Bug has been resolved (tested 100% )

4-Recent apps delay is faster*

5-hello hello call bug , is under testing*

5-Antutu 45k-52k

6-Some many apps from claro*

Είναι branded δυστυχώς. Οπότε τις δίνω ένα άκυρο

Δημήτρης

Είναι branded δυστυχώς. Οπότε τις δίνω ένα άκυρο

Κι εγώ ξενέρωσα που είναι branded.. θα περιμένω μερικές μέρες μπας και κυκλοφορήσει unbranded αλλιώς βλέπουμε...

Μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση ασφαλείας.

Τι ειναι ;

Και εμένα. Δεν έχω ιδεα τι είναι και δεν το έψαξα να σου πω την αλήθεια :o

Θοδωρής

Και εμένα. Δεν έχω ιδεα τι είναι και δεν το έψαξα να σου πω την αλήθεια :o

Και σε μένα το ίδιο, οπότε προφανώς το έβγαλε σε όλους μας.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Guys το clean master στην πραγματικοτητα βοηθάει σε κάτι η τζάμπα το έχουμε , εσείς το έχετε ?

Εγώ δεν το έχω και θεωρώ πως δεν κάνει τίποτα

Θοδωρής

Χαιρετώ.

Μη γελάσετε,αλλά προσπαθώ να προσθέσω έναν τηλεφωνικό αριθμό,του κινητού δηλαδή,σε μία επαφή που έχει μόνον το σταθερό,και δεν μπορώ.Με το Note 3,το έκανα αμέσως.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Χαιρετώ.

Μη γελάσετε,αλλά προσπαθώ να προσθέσω έναν τηλεφωνικό αριθμό,του κινητού δηλαδή,σε μία επαφή που έχει μόνον το σταθερό,και δεν μπορώ.Με το Note 3,το έκανα αμέσως.:(

Πας στην επαφή και πατάς εκεί που δείχνω με τη σειρά.

Θοδωρής

Καλησπέρα, Ερώτηση: Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να δείχνει θερμοκρασια χρησιμοποιώντας.... κάποιον.... από τους αισθητήρες?

Δε μιλάω για widget που να δείχνει τον καιρό στην πόλη μου... μιλάω για εφαρμογή.... που να δείχνει πραγματική θερμοκρασία... ή/και υγρασία ή/και βαρομετρική πίεση...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, Ερώτηση: Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να δείχνει θερμοκρασια χρησιμοποιώντας.... κάποιον.... από τους αισθητήρες?

Δε μιλάω για widget που να δείχνει τον καιρό στην πόλη μου... μιλάω για εφαρμογή.... που να δείχνει πραγματική θερμοκρασία... ή/και υγρασία ή/και βαρομετρική πίεση...

Ευχαριστώ.

Οχι,μόνον το 3 είχε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Η ενημέρωση ασφάλειας λογικά είναι το πρόβλημα ασφαλείας με το stock πληκτρολόγιο που είχε προκύψει... Εμένα δεν μου ήρθε κάτι πάντως

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)