Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Note 8 γίνεται με ένα κλικ στο δημιουργία συμβάντος.

Όμως δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιαζεται στο S-Plan. Προτιμώ την εισαγωγή του στο Evernote που διαθέτει reminder σε ξεχωριστό Notebook που ονομάζω Tasks

Μια χαρά. Ε, ναι αυτό είναι λύση. Ευχαριστώ!

To Evernote τώρα το εξερευνώ. Φαίνεται πολύ καλό πάντρεμα.

@corolla001975

Κουμπί στο πενάκι και 4η επιλογή (screenwrite)

Edited by no_

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μια ερωτησουλα πως βγαζουμε screenshot δηλαδη φωτο την σελιδα που βλεπουμε?

Είτε πατώντας το home και το volume down είτε περνώντας την παλάμη σου στην οθόνη από δεξιά προς αριστερά

Edited by tpal
Θοδωρής

Είτε πατώντας το home και το volume up είτε περνώντας την παλάμη σου στην οθόνη από δεξιά προς αριστερά

η και με το πενακι, με την επιλογη εγγραφη στην οθονη βγαζει screenshot και το κανεις απλα save.

Είτε πατώντας το home και το volume up είτε περνώντας την παλάμη σου στην οθόνη από δεξιά προς αριστερά

με το home and volume up δεν μου κανει τιποτα παντος φιλε μου το εκανε με το πενακι

με το home and volume up δεν μου κανει τιποτα παντος φιλε μου το εκανε με το πενακι

Down ήθελα να γράψω. Χίλια συγγνώμη η βιασύνη βλεπεις

Θοδωρής

Down ήθελα να γράψω. Χίλια συγγνώμη η βιασύνη βλεπεις

Το κεντρικό κουμπί...μαζί με το κουμπί ενεργοποίησης για να βγάλεις screenshot.

Το κεντρικό κουμπί...μαζί με το κουμπί ενεργοποίησης για να βγάλεις screenshot.

Σβήστε τα ποστ ρεζιλι γίναμε (εγω) δεν καταλαβαίνω τι πατάω μου φαίνεται :p

Σορυ παιδιά

Θοδωρής

Παιδιά στο Note4 στην σελίδα των σημειώσεων μου δεν μου εμφανίζεται το μενού pin . Γιατί ?

Επειδή δεν χρησιμοποιείς τον stock launcher αλλά κάποιον άλλο. Εάν ξαναπεράσεις τον stock θα ξαναεμφανιστεί και η επιλογή αυτή.

Μάκης

Επειδή δεν χρησιμοποιείς τον stock launcher αλλά κάποιον άλλο. Εάν ξαναπεράσεις τον stock θα ξαναεμφανιστεί και η επιλογή αυτή.

Αααα!!!.....μάλιστα οκ

Σε ευχαριστώ

Παιδιά στο Note4 στην σελίδα των σημειώσεων μου δεν μου εμφανίζεται το μενού pin . Γιατί ?

Προφανώς έχεις άλλον launcher....αν επιλέξεις τον μαμά τότε το έχει!

Λοιπόν πήγα το κινητό στην smartec το πρωί γιατί αυτή το είχαν ακούσει και αν δεν τη θυμόντουσαν τους πήγα και σε usb τον ηχογραφημένο ήχο... Μου είπαν ότι λογικά αύριο θα είναι έτοιμο αλλα μου δώσαν έναν αριθμό για το online tracking και την πορεία τις επισκευής...Το μεσημεράκι έγγραφε ότι παραδόθηκε στους τεχνικούς τις εταιρίας ενώ τώρα που το πάτησα γραφει δεν βρέθηκε κάποια βλάβη... Αυτό που περίμενα και εγώ δηλαδή. Από την μια ανακουφιστικά αλλα από την άλλη ανησυχώ... Τι να ψάξω τώρα? φταίει όντως η cosmote που μου είπατε εδώ η τα αλλα κινητά που περνώ? και αν ναι γιατί το ακούω εγώ μονο από το κινητό μου και όχι κανένας άλλος που τους καλεί... Κακά ξεμπερδέματα θα έχω...η μονη μου ελπίδα είναι τουλάχιστον αύριο που θα το πάρw να ξέρουν τουλάχιστον από που προέρχεται το πρόβλημα αν όχι από τι συσκευή μου

παιδια αξιζει η 5 να την περασω ? θα δω να βελτιωνεται το κινητο? στο s5 ειχα απογοητευθει και το πουλησα και τωρα φοβαμαι να την περασω

παιδια αξιζει η 5 να την περασω ? θα δω να βελτιωνεται το κινητο? στο s5 ειχα απογοητευθει και το πουλησα και τωρα φοβαμαι να την περασω

αξιζει με κλειστα ματια προχωρα αφοβα!

Επειδή ο καθένας έχει διαφορετικά θέλω, καλύτερα είναι να δεις κάποια βίντεο και να διαβάσεις κάποιες κριτικές.

Πάντως ενώ οι περισσότερες είναι θετικές, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα.

Νομίζω ότι υπάρχει ένα bug στο widget του email. Όταν πατάω πάνω δεξιά για ανανέωση, παλιά αυτό το στρογγυλό τοξακι γυρνούσε γύρω γύρω και έβλεπες την ανανέωση.

Τώρα με τη lolipop όταν το πατάς εξαφανίζεται και επανεμφάνιζετε όταν νοητά έχει τελειώσει η ανανέωση. Είναι ή δεν είναι bug;

Παιδιά έχω φλιπαρει. Έκανα Hard Reset τα πέρασα όλα από την αρχή για να διορθώσω κάποια bugs που προέκυψαν. Το θέμα είναι ότι το Ok Google για το Always On είναι γκριζαρισμένο. Δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Καμία ιδέα;

Παιδιά έχω φλιπαρει. Έκανα Hard Reset τα πέρασα όλα από την αρχή για να διορθώσω κάποια bugs που προέκυψαν. Το θέμα είναι ότι το Ok Google για το Always On είναι γκριζαρισμένο. Δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Καμία ιδέα;

Από πού πας να το ενεργοποιήσεις?

Έχει δοκιμάσει κανείς το Helium back up με το λολλιποπ δουλεύει; η δούλευε μόνο με το κιτ κατ θέλω να μεταφέρω κάποια bakc up από rout τηλέφωνο στο νοτελι που δεν το έχω ρουτ

Έχει δοκιμάσει κανείς το Helium back up με το λολλιποπ δουλεύει; η δούλευε μόνο με το κιτ κατ θέλω να μεταφέρω κάποια bakc up από rout τηλέφωνο στο νοτελι που δεν το έχω ρουτ

Παίζει κανονικά

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)