Rospy7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημερα.Τι θα γινει με αυτην την Lollipop εχει σκοπο να βγει ποτε;Μας βλεπω για τελος Μαρτιου που θα εχει κλεισει 8 μηνες απο την επισημη κυκλοφοριας της και σιγουρα στο τελος θα τρεχει στα 32bit η απολυτη ξενερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημερα.Τι θα γινει με αυτην την Lollipop εχει σκοπο να βγει ποτε;Μας βλεπω για τελος Μαρτιου που θα εχει κλεισει 8 μηνες απο την επισημη κυκλοφοριας της και σιγουρα στο τελος θα τρεχει στα 32bit η απολυτη ξενερα. Αν είναι να έχει την απόδοση του s5 καλύτερα να μην έρθει ακόμα αδερφέ. Χειρότερη μπαταρία βλέπω στο s5 κατά περίπου 1 ώρα οθόνη σε σχέση με πριν. Πάντως πριν το τέλος του μήνα μην την περιμένεις... Εκει στα μέσα Μαρτίου, κανένα μήνα πριν το s6 βλέπω να την δίνει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 για δοκιμασε και αυτο! αν εισαι ρουτ δουλευει πολυ καλυτερα αλλα και χωρις κανει δουλεια! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify Κωστα σε ευχαριστω αλλα δεν ειμαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Κωστα σε ευχαριστω αλλα δεν ειμαι ροοτ δουλευει και χωρις οχι τοσο καλα θα ελεγα οσο με το να εισαι ρουτ αλλα κανε μια προσπαθεια :p! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πάντως παιδιά όιπως γνωρίζετε, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε που γνωρίζει να μας στείλει το οποιοδήποτε κινητό σε κατάσταση στησίματος. Εγώ πχ το έστειλα έτσι πίσω, μια που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και το έκλεισα χωρίς να κάνω τις πρώτες ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγοντάς το θα γίνει αυτή η διαδικασία. Μήπως, λέω μήπως, συμβαίνει αυτό που μου ανέφεραν, αλλά απλά ξέχασαν να το κάνουν επαναφορά ρυθμίσεων και αν το αφήσουν ξεστημένο; Τα λέω απλά για προβληματισμό και όχι για να δικαιολογήσω πράγματα. Το κινητό στην συσκευασία είχε ΟΛΕΣ τις ζελατίνες εμπρός-πίσω κολημένες κανονικά όπως και στην κάμερα. Κατά τα άλλα τους έγραψα επιστολή με το τι έχει συμβεί όπως μου ζήτησαν, η οποία στάλθηκε με το κινητό και στην τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν πως αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το S-VIEW (που περιέργως υπάρχει:confused:) θα μου στείλουν καινούριο λόγο DOA. Τα άλλο το άφησαν μετέωρο. Θα μιλήσω πάλι σήμερα ή αύριο που θα έχει πάει σε τεχνικό και θα σας ενημερώσω. Μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα (ortel.gr) και μου είπαν ότι από την SAMSUNG δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου έδωσαν το τηλέφωνο και το IMEI να πάρω κατευθείαν εγώ για να συνεννoηθώ. Μου είπαν τα ίδια και ότι το έστειλαν στην SMARTEC. Τους πήρα και αυτούς και είπαν τα ίδια. Ρώτησα τι με συμβουλεύουν και μου είπαν ότι αφού όλα είναι εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μπορεί να τύχει να βρεθεί σεταρισμένο το κινητό.... Τώρα γιατί δεν δουλεύουν 2 θήκες S-VIEW που έχω (όχι γνήσιες) δεν ξέρω! Να είναι η αιτία ο μαγνήτης που έχουν;; Τι να πω;; Για DOA δεν το βλέπω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Μου τηλεφώνησαν από το κατάστημα (ortel.gr) και μου είπαν ότι από την SAMSUNG δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου έδωσαν το τηλέφωνο και το IMEI να πάρω κατευθείαν εγώ για να συνεννoηθώ. Μου είπαν τα ίδια και ότι το έστειλαν στην SMARTEC. Τους πήρα και αυτούς και είπαν τα ίδια. Ρώτησα τι με συμβουλεύουν και μου είπαν ότι αφού όλα είναι εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μπορεί να τύχει να βρεθεί σεταρισμένο το κινητό.... Τώρα γιατί δεν δουλεύουν 2 θήκες S-VIEW που έχω (όχι γνήσιες) δεν ξέρω! Να είναι η αιτία ο μαγνήτης που έχουν;; Τι να πω;; Για DOA δεν το βλέπω. Απλα απαραδεκτοι δυστυχως εισαι ατυχος και τωρα τραβας αυτη τη ταλαιπωρια, σεταρισμενο κινητο ΔΕΝ παιζει να βρεις και να ειναι σφραγισμενο. Δεν νομιζω να φταει ο μαγνητης γιατι και αλλα παιδια εχουν θηκη με μαγνητη και παιζει κανονικα, τι να πω υπομονη φιλε και μακρυα απο το συγκεκριμενο καταστημα πλεον... Edited February 9, 2015 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Φίλε αν δεν είναι γνήσιες οι θήκες δεν είναι υποχρεοτικο ούτε θεωρεί σφάλμα η εταιρεία το ότι δεν δουλεύουν. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι ιμιτασιόν να παίξει και να είναι υπόχρεωμενη η samsung να το φτιάξει από την στιγμή που έχουν τις επίσημες δικες τους θηκες Αν δεν δούλευαν οι δικές τους τότε ναι θα υπήρχε επίσημο θέμα. .. απο την αλλη ίσως έπρεπε να στείλεις και τις θήκες να τις δοκιμάσουν. .. θα σε συμβούλευα να πάρεις μια αυθεντική και να δεις αν όντως έχει θέμα ή όχι !! Τώρα από την άλλη το ότι ήρθε σεταρισμενο το note συμφωνώ σε όλα και ότι πιστεύω ότι αυτά που λένε είναι βλακειες. . Θα έπρεπε το κινητό να μην ειναι σεταρισμενο, εκτός και από τα χιλιάδες κινητά που βγαίνουν σε κυκλοφορία κάποιος αποφάσισε από το εργοστάσιο απλά να το ανοίξει έτσι για το χαβαλέ ή έγινε κάποιος τυχαίος έλεγχος αμέσως μετά την παραγωγή. .είδαν ότι δουλεύει και το πακεταραν σεταρισμενο Edited February 9, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγω παντως θα στελνα ASAP μια ωραια επιστολη( με επιχειρηματα , φωτο κλπ) σε μερικες ενωσεις καταναλωτη με μια ωραια κοινοποιηση προς samsung, otrel ... ετσι για το ****το και να δω αντιδρασεις.....μην μας παιρναν και για προβατα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγω παντως θα στελνα ASAP μια ωραια επιστολη( με επιχειρηματα , φωτο κλπ) σε μερικες ενωσεις καταναλωτη με μια ωραια κοινοποιηση προς samsung, otrel ... ετσι για το ****το και να δω αντιδρασεις.....μην μας παιρναν και για προβατα.... Δεν ειναι ακκη ιδεα γιατι τοσα λεφτα εδωσε ο ανθρωπος και επρεπε να παρει κινητο σε αριστη κατασταση οχι σεταρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αναφορικά με τις θήκες να ενημερώσω πως δουλεύουν οι ρυθμίσεις παραθύρου μόνο με τις αυθεντικές. Για να δουλεύουν όλες απαιτείται root και kernel που να έχει τροποποιημένες 2,3 γραμμές κώδικα ώστε να αναγνωρίζει ή συσκευή όλα τα αξεσουάρ ως αυθεντικά.. το δοκίμασα μόλις. Edit: Για να προλάβω τυχόν γκάφα.. Root = τέλος η εγγύηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αναφορικά με τις θήκες να ενημερώσω πως δουλεύουν οι ρυθμίσεις παραθύρου μόνο με τις αυθεντικές. Για να δουλεύουν όλες απαιτείται root και kernel που να έχει τροποποιημένες 2,3 γραμμές κώδικα ώστε να αναγνωρίζει ή συσκευή όλα τα αξεσουάρ ως αυθεντικά.. το δοκίμασα μόλις. Edit: Για να προλάβω τυχόν γκάφα.. Root = τέλος η εγγύηση. F ή C έχεις φίλε και έκανες root? Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Απλα απαραδεκτοι δυστυχως εισαι ατυχος και τωρα τραβας αυτη τη ταλαιπωρια, σεταρισμενο κινητο ΔΕΝ παιζει να βρεις και να ειναι σφραγισμενο. Δεν νομιζω να φταει ο μαγνητης γιατι και αλλα παιδια εχουν θηκη με μαγνητη και παιζει κανονικα, τι να πω υπομονη φιλε και μακρυα απο το συγκεκριμενο καταστημα πλεον... Φίλε αν δεν είναι γνήσιες οι θήκες δεν είναι υποχρεοτικο ούτε θεωρεί σφάλμα η εταιρεία το ότι δεν δουλεύουν. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι ιμιτασιόν να παίξει και να είναι υπόχρεωμενη η samsung να το φτιάξει από την στιγμή που έχουν τις επίσημες δικες τους θηκες Αν δεν δούλευαν οι δικές τους τότε ναι θα υπήρχε επίσημο θέμα. .. απο την αλλη ίσως έπρεπε να στείλεις και τις θήκες να τις δοκιμάσουν. .. θα σε συμβούλευα να πάρεις μια αυθεντική και να δεις αν όντως έχει θέμα ή όχι !! Τώρα από την άλλη το ότι ήρθε σεταρισμενο το note συμφωνώ σε όλα και ότι πιστεύω ότι αυτά που λένε είναι βλακειες. . Θα έπρεπε το κινητό να μην ειναι σεταρισμενο, εκτός και από τα χιλιάδες κινητά που βγαίνουν σε κυκλοφορία κάποιος αποφάσισε από το εργοστάσιο απλά να το ανοίξει έτσι για το χαβαλέ ή έγινε κάποιος τυχαίος έλεγχος αμέσως μετά την παραγωγή. .είδαν ότι δουλεύει και το πακεταραν σεταρισμενο Εγω παντως θα στελνα ASAP μια ωραια επιστολη( με επιχειρηματα , φωτο κλπ) σε μερικες ενωσεις καταναλωτη με μια ωραια κοινοποιηση προς samsung, otrel ... ετσι για το ****το και να δω αντιδρασεις.....μην μας παιρναν και για προβατα.... Αναφορικά με τις θήκες να ενημερώσω πως δουλεύουν οι ρυθμίσεις παραθύρου μόνο με τις αυθεντικές. Για να δουλεύουν όλες απαιτείται root και kernel που να έχει τροποποιημένες 2,3 γραμμές κώδικα ώστε να αναγνωρίζει ή συσκευή όλα τα αξεσουάρ ως αυθεντικά.. το δοκίμασα μόλις. Edit: Για να προλάβω τυχόν γκάφα.. Root = τέλος η εγγύηση. Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Μου είπαν χθες πως θα μιλήσουν με τον υπεύθυνο για να μου το αντικαταστήσουν με καινούριο, μια που πρώτη φορά τους συμβαίνει κάτι τέτοιο κατά τα λεγόμενά τους και περιμένω τηλεφώνημα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους απειλήσω κατά κάποιο τρόπο με τους τρόπους που αναφέρετε. Θα τους πω πως ήδη το θέμα είναι γνωστό σε φόρουμ για κινητά και ότι θα γίνει αρνητική διαφήμιση. anergos13 για πες μου για να καταλάβω καλύτερα. Από ότι κατάλαβα ΜΟΝΟ με αυθεντικές θήκες δουλεύει το S-VIEW στο NOTE 4; Για αυτό δεν δούλευε στο δικό μου; Αν ισχύει τότε είναι απαράδεκτοι!!:mad: Edited February 10, 2015 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) F ή C έχεις φίλε και έκανες root? F Snapdragon. Θα τους πω πως ήδη το θέμα είναι γνωστό σε φόρουμ για κινητά και ότι θα γίνει αρνητική διαφήμιση. anergos13 για πες μου για να καταλάβω καλύτερα. Από ότι κατάλαβα ΜΟΝΟ με αυθεντικές θήκες δουλεύει το S-VIEW στο NOTE 4; Για αυτό δεν δούλευε στο δικό μου; Αν ισχύει τότε είναι απαράδεκτοι!!:mad: Ναι.. :!: με τη σειρά μου λοιπόν κι εγώ να ενημερώσω και εσένα και τους υπόλοιπους, πως κάθε αναφορά σε καταστήματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά από το myphone.gr. To myphone.gr ΔΕΝ είναι χώρος για αντιπαράθεση, συκοφαντία ή μη, ή σχολιασμό επώνυμων καταστημάτων, ΔΕΝ συμμετέχει στις συναλλαγές σας με αυτά, ΔΕΝ παίρνει το μέρος κανενός και ΔΕΝ προσφέρει τις υποδομές του για κάθε ανάλογα σχόλια. Κάθε επώνυμη αναφορά σε καταστήματα ή πρόσωπα απαγορεύεται και θα διαγράφεται άμεσα. Τέλος, σου έχω απαντήσει εγώ σε σχόλιο που παρέθεσες κιόλας, πως ναι, το S-view δουλεύει μόνο σε αυθεντικές θήκες S-view. Διάβασε το σχόλιο μου για παραπάνω πληροφορίες. Edited February 10, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 F Snapdragon. Ναι.. :!: με τη σειρά μου λοιπόν κι εγώ να ενημερώσω και εσένα και τους υπόλοιπους, πως κάθε αναφορά σε καταστήματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά από το myphone.gr. To myphone.gr ΔΕΝ είναι χώρος για αντιπαράθεση, συκοφαντία ή μη, ή σχολιασμό επώνυμων καταστημάτων, ΔΕΝ συμμετέχει στις συναλλαγές σας με αυτά, ΔΕΝ παίρνει το μέρος κανενός και ΔΕΝ προσφέρει τις υποδομές του για κάθε ανάλογα σχόλια. Κάθε επώνυμη αναφορά σε καταστήματα ή πρόσωπα απαγορεύεται και θα διαγράφεται άμεσα. Τέλος, σου έχω απαντήσει εγώ σε σχόλιο που παρέθεσες κιόλας, πως ναι, το S-view δουλεύει μόνο σε αυθεντικές θήκες S-view. Διάβασε το σχόλιο μου για παραπάνω πληροφορίες. Σεβαστό αυτό που λες και προφανώς δεν πρέπει να είναι το φόρουμ χώρος αντιπαράθεσης για μαγαζιά. Απαγορεύεται δηλαδή να αναφέρουμε ονόματα μαγαζιών; Δηλαδή από που το πήραμε και εντυπώσεις; Γιατί έως τώρα αυτό γίνεται. Λέει κάποιος από που το πήρε και τις εντυπώσεις του αν είναι θετικές ή αρνητικές για να έχουν μια εικόνα και οι υπόλοιποι. Εγώ δεν είπα ότι θα εμπλέξω το φόρουμ. Είπα ότι θα αναφέρω ότι είμαι μέλος σχετικού φόρουμ (χωρίς να το ονομάσω) όπου οι εμπειρίες μας από τα διάφορα μαγαζιά καταγράφονται! Είναι κακό δηλαδή αυτό; Προς αποφυγή παρεξήγησης ρωτώ καλοπροαίρετα. Όσο για την S-VIEW πλέον λύθηκε η απορία! Απαράδεκτη η SAMSUNG τότε. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Σεβαστό αυτό που λες και προφανώς δεν πρέπει να είναι το φόρουμ χώρος αντιπαράθεσης για μαγαζιά. Απαγορεύεται δηλαδή να αναφέρουμε ονόματα μαγαζιών; Δηλαδή από που το πήραμε και εντυπώσεις; Γιατί έως τώρα αυτό γίνεται. Λέει κάποιος από που το πήρε και τις εντυπώσεις του αν είναι θετικές ή αρνητικές για να έχουν μια εικόνα και οι υπόλοιποι. Εγώ δεν είπα ότι θα εμπλέξω το φόρουμ. Είπα ότι θα αναφέρω ότι είμαι μέλος σχετικού φόρουμ (χωρίς να το ονομάσω) όπου οι εμπειρίες μας από τα διάφορα μαγαζιά καταγράφονται! Είναι κακό δηλαδή αυτό; Προς αποφυγή παρεξήγησης ρωτώ καλοπροαίρετα. Όσο για την S-VIEW πλέον λύθηκε η απορία! Απαράδεκτη η SAMSUNG τότε. Όχι δεν είναι κακό αλλά δεν το συστήνουμε κιόλας. Με τον σωστό τρόπο τον οποίο αναφέρεις και στο σωστό νήμα (Διαθεσιμότητα της συσκευής) επιτρέπεται μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια! Γι'αυτό άλλωστε και δεν έχουν διαγραφεί άλλα σχόλια τα οποία απλά ανέφεραν τη προσωπική τους εμπειρία.. καλή ή κακή. Επειδή όμως έχουν υπάρξει μηνύματα τύπου καταγγελιών στο παρελθόν όπως καταλαβαίνεις οφείλουμε κι εμείς να ενημερώνουμε νωρίτερα για να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα! :-) Στο θέμα των θηκών πάντως δυστυχώς κι εγώ μαζί σου είμαι.. τη θεωρώ λάθος κίνηση, αν και από την άλλη πρόκειται για Samsung λογισμικό/θήκη οπότε έχει το δικαίωμα, αλλά καταλαβαίνω από ποια άποψη το λες και με βρίσκεις σύμφωνο. Edited February 10, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλά πλάκα έχετε. .. Ειναι απαραδεκτη η samsung επειδή δεν αφήνει να λειτουργούν οι μαϊμούδες θήκες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Όσο για την S-VIEW πλέον λύθηκε η απορία! Απαράδεκτη η SAMSUNG τότε. Δεν σου το έκρυψε η Samsung αυτό. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το note 4 ειχε γίνει γνωστό ότι δεν θα λειτουργούν s-view τρίτων κατασκευαστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 δεν ξερω σε πιο θεμα να το αναφερω μιας και δεν εχω δει κατι σχετικο μπορει καποιος που εχει παραπανω γνωσεις να μου εξηγησει λιγο την λειτουργιες εστιασης(λειτουργιες μετρησης οπως το εχει σαν κατηγορια) της καμερας και πια ειναι καλυτερη να εχω ειναι τρεις -εστιαση στο κεντρο -matrix -σημειο επισης γιατι οταν ανοιγω καμια φορα την καμερα κολαει και ειναι η θολη η εικονα πρεπει να του κουνησο λιγο περα δωθε σε μακρινα τοπια για να ξεκολλησει και να κανει εστιαση κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Όχι δεν είναι κακό αλλά δεν το συστήνουμε κιόλας. Με τον σωστό τρόπο τον οποίο αναφέρεις και στο σωστό νήμα (Διαθεσιμότητα της συσκευής) επιτρέπεται μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια! Γι'αυτό άλλωστε και δεν έχουν διαγραφεί άλλα σχόλια τα οποία απλά ανέφεραν τη προσωπική τους εμπειρία.. καλή ή κακή. Επειδή όμως έχουν υπάρξει μηνύματα τύπου καταγγελιών στο παρελθόν όπως καταλαβαίνεις οφείλουμε κι εμείς να ενημερώνουμε νωρίτερα για να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα! :-) Στο θέμα των θηκών πάντως δυστυχώς κι εγώ μαζί σου είμαι.. τη θεωρώ λάθος κίνηση, αν και από την άλλη πρόκειται για Samsung λογισμικό/θήκη οπότε έχει το δικαίωμα, αλλά καταλαβαίνω από ποια άποψη το λες και με βρίσκεις σύμφωνο. Σε καταλαβαίνω μια που και εγώ είμαι διαχειριστής-συντονιστής σε άλλο φόρουμ και είναι λεπτές οι ισορροπίες. Πάντα οι κουβέντες ξεκινούν σχετικές με το όποιο θέμα και στην συνέχεια πάνε αλλού και είναι κάτι που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το κακό με τις S-VIEW της SAMSUNG είναι ότι είναι ένα και μόνο σχέδιο, όπου δεν υπάρχει ουσιαστικά ΚΑΜΙΑ προστασία του κινητού. Το καπάκι δεν ασφαλίζει και γύρω-γύρω είναι ακάλυπτο και εκτεθειμένο στην όποια πτώση. Οπότε για την δικιά μου φιλοσοφία μου αχρηστεύει το πλεονέκτημα του S-VIEW και με ωθεί από ότι κατάλαβα να το κάνω ROOT που δεν θέλω....:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Σε καταλαβαίνω μια που και εγώ είμαι διαχειριστής-συντονιστής σε άλλο φόρουμ και είναι λεπτές οι ισορροπίες. Πάντα οι κουβέντες ξεκινούν σχετικές με το όποιο θέμα και στην συνέχεια πάνε αλλού και είναι κάτι που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το κακό με τις S-VIEW της SAMSUNG είναι ότι είναι ένα και μόνο σχέδιο, όπου δεν υπάρχει ουσιαστικά ΚΑΜΙΑ προστασία του κινητού. Το καπάκι δεν ασφαλίζει και γύρω-γύρω είναι ακάλυπτο και εκτεθειμένο στην όποια πτώση. Οπότε για την δικιά μου φιλοσοφία μου αχρηστεύει το πλεονέκτημα του S-VIEW και με ωθεί από ότι κατάλαβα να το κάνω ROOT που δεν θέλω....:mad: Συμφωνώ μαζι σου αλλά σχετικά με το ότι γύρω γύρω δεν υπάρχει προστασία του κινητού ή ότι η θήκη θα μείνει κλειστή σε μια πτώση αλλά από την άλλη γουστάρω και την νέα θήκη της Samsung με τα Led που είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δεν σου το έκρυψε η Samsung αυτό. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το note 4 ειχε γίνει γνωστό ότι δεν θα λειτουργούν s-view τρίτων κατασκευαστων. Δεν το ήξερα, όπως προφανώς και οι περισσότεροι, μια που μια εβδομάδα ρωτώ για το συγκεκριμένο θέμα και κανείς δεν είχε απαντήσει μέχρι χθες-προχθές. Εξαιτίας από αυτό τζάμπα έστειλα κατά κάποιο τρόπο το τηλέφωνο στο μαγαζί που το πήρα. Ούτε από την SAMSUNG και την SMARTEC που επικοινώνησα μου το είπαν! Αν είναι δυνατόν! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μολις εσκασε ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι ηρθε αναβαθμιση 5.0.1 για 910C στην Πολωνια..... http://forum.xda-developers.com/note-4/general/sm-n910c-lollipop-download-t3027735 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μολις εσκασε ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι ηρθε αναβαθμιση 5.0.1 για 910C στην Πολωνια..... http://forum.xda-developers.com/note-4/general/sm-n910c-lollipop-download-t3027735 Aναμένω να μάθω περισσότερα για 32bit>64 bit!Δεν περιγράφω άλλο!!!:X Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Aναμένω να μάθω περισσότερα για 32bit>64 bit!Δεν περιγράφω άλλο!!!:X 32bit ειναι απ οτι λενε... δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσει στα 64βιτ ;; αμα αληθευει αυτο να ελπιζουμε μηπως γινει τπτ απο xda μερια και τον ξεκλειδωσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts