lazman Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Τωρα αν σου πω οτι νομιζα πως το μνμ το εγραφε ο Auditt και απο εκει ξεκινησε η σκεψη πως δεν ειναι φυσιολογικο, θα με περασεις για τρελλη? :O Παντως σορρυ δικο μου το λαθος μπερδεψα τα ονοματα. Το ξερω οτι φανηκε πως ψαχνομαι για καυγα αλλα δεν ειναι καθολου ετσι, απλα μπερδευτηκα και νομιζα αλλα αντι αλλων.... σορυ. κανενα προβλημα :) παντος το antutu δεν ειναι καθολου αξιοπιστο και δεν μπορεις να βασιστείς σε αυτο για να πας ενα κινητο πισω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις παραγγειλα το note 4 με τον exynos n910c ελπίζω να μην το μετανιώσω και να πω γιατί δεν πήρα με snap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις παραγγειλα το note 4 με τον exynos n910c ελπίζω να μην το μετανιώσω και να πω γιατί δεν πήρα με snap απο που το παρηγγειλες φιλε μ και σε τι τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από kaizershop €655.20 ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από kaizershop €655.20 πρώτη φορά από αυτό το μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από kaizershop €655.20 ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από kaizershop €655.20 πρώτη φορά από αυτό το μαγαζί ωραιος ψωνισαν δυο φιλοι μ απο αυτο ενα σ3 και ενα ιφον 6 πολυ καλο μαγαζι ! αντε να πεσει στα 550 να το παρουμε και εμεις ! καλοριζικο φιλε μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ωραιος ψωνισαν δυο φιλοι μ απο αυτο ενα σ3 και ενα ιφον 6 πολυ καλο μαγαζι ! αντε να πεσει στα 550 να το παρουμε και εμεις ! καλοριζικο φιλε μ ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλοριζικο! Περιμενουμε εντυπωσεις.... Σημερα το ειδα κι εγω απο κοντα για πρωτη φορα, απλα απιστευτο! Οτι ειχα διαβασει ειναι απολυτως αληθεια, η οθονη του οτι καλυτερο εχω δει και πραγματικα εκανε το iphone 6 διπλα του να κοκκινιζει απο ντροπη... Αλλα.... εγινε κατι που με προβληματισε... καταρχην να αναφερω οτι επιασα και δοκιμασα 3 συσκευες σε 3 διαφορετικα καταστηματα ( στο mall) λοιπον η συσκευη που ειχαν στον Κωτσοβολο, εκει που ειχα ανοιξει την καμερα και επαιζα ξαφνικα μαυριζει ενα κοματι της οθονης και το κινητο κολαει τελειως. Αυτο δεν το ειχα ξαναδει στο s4 που εχω εδω κι ενα χρονο οποτε απορησα, ειναι φυσιολογικο για μια τετοια συσκευη? Μετα απο κανα λεπτο επανηλθε κανονικα... Το εχει συναντησει κανεις αυτο ή ηταν ελατωματικο το συγκεκριμενο? Η αληθεια ειναι οτι με εχει παγωσει καπως αυτη η εμπειρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλοριζικο! Περιμενουμε εντυπωσεις.... Σημερα το ειδα κι εγω απο κοντα για πρωτη φορα, απλα απιστευτο! Οτι ειχα διαβασει ειναι απολυτως αληθεια, η οθονη του οτι καλυτερο εχω δει και πραγματικα εκανε το iphone 6 διπλα του να κοκκινιζει απο ντροπη... Αλλα.... εγινε κατι που με προβληματισε... καταρχην να αναφερω οτι επιασα και δοκιμασα 3 συσκευες σε 3 διαφορετικα καταστηματα ( στο mall) λοιπον η συσκευη που ειχαν στον Κωτσοβολο, εκει που ειχα ανοιξει την καμερα και επαιζα ξαφνικα μαυριζει ενα κοματι της οθονης και το κινητο κολαει τελειως. Αυτο δεν το ειχα ξαναδει στο s4 που εχω εδω κι ενα χρονο οποτε απορησα, ειναι φυσιολογικο για μια τετοια συσκευη? Μετα απο κανα λεπτο επανηλθε κανονικα... Το εχει συναντησει κανεις αυτο ή ηταν ελατωματικο το συγκεκριμενο? Η αληθεια ειναι οτι με εχει παγωσει καπως αυτη η εμπειρια... Οι συσκευες show που είναι στα καταστήματα σου δείχνουν στο περίπου τι μπορεί να κάνει το κινητό που αγοράζεις σφραγισμένο.Σκέψου μόνο ότι το retail mode που έχουν μπορεί να παιζει νύχτα-μέρα και να δουλεύουν τα πάντα στο φουλ,επακόλουθο είναι να έχει τέτοιου είδους κολλήματα ένα κινητό που το έχουν περάσει 50.000 χέρια απο την μέρα που στήθηκε στο μαγαζί. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 εν ολιγης και εν συντομια, τα ουσιωδη απο οτι διαβασα δλδ με βαση παντα το αρθρο απο το phonearena που ανεβασε ο φιλος παραπανω τα πορισματα ειναι δυο! 1. αν θες πιο gaming performance device πας σε αυτην με τον snapdragon 2. αν θες συσκευη για πιο smooth and fast multitasking πας σε αυτην με τον Exynos καταλαβα σωστα..;;: :p:p Εμένα που με ενδιαφέρει η ποιότητα του βίντεο, η απόδοση της κάμερας κ.λ.π. :rolleyes: Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Εμένα που με ενδιαφέρει η ποιότητα του βίντεο, η απόδοση της κάμερας κ.λ.π. :rolleyes: ολα την ιδια εχουν οποτε δεν θα δεις καποια διαφορα εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 εγώ έστειλα πίσω στο μαγαζί απο όπου πήρα το n910c , λογω της υπερθερμανσης, και τους έβαλα χαρτί μέσα με τυπωμένα screenshot το χαμηλό score στο antutu αλλά και το μήνυμα που βγάζει οτι υπερθερμανθηκε και μειώθηκε η φωτεινότητα. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου λένε πρέπει να το στείλουμε στην samsung και αν αυτή δώσει το οκ οτι όντως έχει πρόβλημα τότε θα σου στείλουμε άλλο. :mad: . Το κινητό δεν με καλύπτει ετσι όπως είναι τους είπα και άσχετα με το τι θα πει η samsung εγώ δεν θέλω να το κρατήσω, και νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να το επιστρέψω πίσω, όχι να μου λένε πρέπει να απευθυνθείς στην samsung για να φύγει το βάρος από πάνω τους. Ουτε θελω να μεινω κανα μηνα χωρις κινητο μεχρι αυτοι εκει στην samsung να ελέγξουν το κινητο και να το επιστρέψουν πίσω. Τι προτείνετε να κανω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 εγώ έστειλα πίσω στο μαγαζί απο όπου πήρα το n910c , λογω της υπερθερμανσης, και τους έβαλα χαρτί μέσα με τυπωμένα screenshot το χαμηλό score στο antutu αλλά και το μήνυμα που βγάζει οτι υπερθερμανθηκε και μειώθηκε η φωτεινότητα. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου λένε πρέπει να το στείλουμε στην samsung και αν αυτή δώσει το οκ οτι όντως έχει πρόβλημα τότε θα σου στείλουμε άλλο. :mad: . Το κινητό δεν με καλύπτει ετσι όπως είναι τους είπα και άσχετα με το τι θα πει η samsung εγώ δεν θέλω να το κρατήσω, και νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να το επιστρέψω πίσω, όχι να μου λένε πρέπει να απευθυνθείς στην samsung για να φύγει το βάρος από πάνω τους. Ουτε θελω να μεινω κανα μηνα χωρις κινητο μεχρι αυτοι εκει στην samsung να ελέγξουν το κινητο και να το επιστρέψουν πίσω. Τι προτείνετε να κανω? :( εγώ έστειλα πίσω στο μαγαζί απο όπου πήρα το n910c , λογω της υπερθερμανσης, και τους έβαλα χαρτί μέσα με τυπωμένα screenshot το χαμηλό score στο antutu αλλά και το μήνυμα που βγάζει οτι υπερθερμανθηκε και μειώθηκε η φωτεινότητα. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου λένε πρέπει να το στείλουμε στην samsung και αν αυτή δώσει το οκ οτι όντως έχει πρόβλημα τότε θα σου στείλουμε άλλο. :mad: . Το κινητό δεν με καλύπτει ετσι όπως είναι τους είπα και άσχετα με το τι θα πει η samsung εγώ δεν θέλω να το κρατήσω, και νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να το επιστρέψω πίσω, όχι να μου λένε πρέπει να απευθυνθείς στην samsung για να φύγει το βάρος από πάνω τους. Ουτε θελω να μεινω κανα μηνα χωρις κινητο μεχρι αυτοι εκει στην samsung να ελέγξουν το κινητο και να το επιστρέψουν πίσω. Τι προτείνετε να κανω? :( Το doa στα σκρουτζομαγαζα ετσι ειναι στα περισσοτερα αν οχι ολα. Δηλαδη ειναι αυτο που λεει dead on arrival δηλαδη οταν το ανοιξεις να εχει προβλημα να μην ανοιγει και τετοια. Αμα εχει αλλο θεμα το στελνουν στην σαμσουνκ για ελεγχο και αν εχει προβλημα σου δινει αλλο. Δεν ισχυει αυτο που ισχυει πλαισιο ας πουμε οτι το πας πισω αν δεν σου αρεσει αυτο το κανουν μονο τα μεγαλα μαγαζια και δεν ειναι μεσα στο doa . Εσυ καλα εκανες και το στειλες δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω απλα περιμενεις να το δουν στην σαμσουνκ. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Απο ποιο καταστημα το ειχες παρει? Τους ειχες ρωτησει πριν την αγορα αν εχεις καποιες μερες περιθωριο να το αλλαξεις για οποιονδηποτε λογο? Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει νομος της ευρωπαικης ενωσης που το λεει αυτο για ψαξτο λιγο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadelis1 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Το doa στα σκρουτζομαγαζα ετσι ειναι στα περισσοτερα αν οχι ολα. Δηλαδη ειναι αυτο που λεει dead on arrival δηλαδη οταν το ανοιξεις να εχει προβλημα να μην ανοιγει και τετοια. Αμα εχει αλλο θεμα το στελνουν στην σαμσουνκ για ελεγχο και αν εχει προβλημα σου δινει αλλο. Δεν ισχυει αυτο που ισχυει πλαισιο ας πουμε οτι το πας πισω αν δεν σου αρεσει αυτο το κανουν μονο τα μεγαλα μαγαζια και δεν ειναι μεσα στο doa . Εσυ καλα εκανες και το στειλες δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω απλα περιμενεις να το δουν στην σαμσουνκ. Δεν ισχύει ουτε στο πλαίσιο αυτο γιατί οταν πήγα το tab s που εχω γιατι ειχα το ίδιο πρόβλημα με το παιδι.. δεν το δέχτηκαν το DOA και μου λεγαν της ίδιες δικαιολογίες οπως του παιδιού και τελικά μου κάναν μονο μια αναβάθμιση. .. ουτε καν δεν ήθελαν να μου δωσουν καινούριο ..και τους το πήγα μετα απο 3 μερες απο την αγορά φαντάσου. ..Μονο το expansys ειναι σε αυτο το θέμα σωστό τρία κινητά τους εχω στείλει πισω μεσα σε 1.5 χρονο και μου δώσανε καινούργια άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δεν ισχύει ουτε στο πλαίσιο αυτο γιατί οταν πήγα το tab s που εχω γιατι ειχα το ίδιο πρόβλημα με το παιδι.. δεν το δέχτηκαν το DOA και μου λεγαν της ίδιες δικαιολογίες οπως του παιδιού και τελικά μου κάναν μονο μια αναβάθμιση. .. ουτε καν δεν ήθελαν να μου δωσουν καινούριο ..και τους το πήγα μετα απο 3 μερες απο την αγορά φαντάσου. ..Μονο το expansys ειναι σε αυτο το θέμα σωστό τρία κινητά τους εχω στείλει πισω μεσα σε 1.5 χρονο και μου δώσανε καινούργια άμεσα Εμένα μετά από πολύ επιμονή στο Πλαίσιο μου έχουν αλλάξει το Wildfire S μετά από 10 μέρες.:) Σόρρυ για το off-topic. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τελικά ξαναμίλησα με κάποιον υπάλληλο από το μαγαζί και ξεκαθάρισα ότι θέλω άμεσα αντικατάσταση με άλλο είτε επιστροφή χρημάτων και ότι δεν είμαι αναγκασμένος να περιμένω τι πόρισμα θα βγάλει η samsung, για κάτι που δεν ευθύνομαι εγώ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή και δεν θέλω να την κρατήσω, τόσο απλά! Αγόρασα μια συσκευή από το κατάστημα τους και επειδή είχε πρόβλημα εγώ πρέπει να περιμένω 1 μηνα να πάει στην samsung ? Τελικά αποφάσισαν να μου επιστρέψουν το ποσό και θα πάω να το αγοράσω από αλλού. Επίσης προς πληροφόρηση όλων βρήκα αυτό εδω: http://www.moneyonline.gr/site/article/5865/dikeomatou-katanaloti-i-ipanachorisi-apo-mia-agora-me-epistrofi-chrimaton-entos-14-imeron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnauris7 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλα εκανες...ενημερωσε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τελικά ξαναμίλησα με κάποιον υπάλληλο από το μαγαζί και ξεκαθάρισα ότι θέλω άμεσα αντικατάσταση με άλλο είτε επιστροφή χρημάτων και ότι δεν είμαι αναγκασμένος να περιμένω τι πόρισμα θα βγάλει η samsung, για κάτι που δεν ευθύνομαι εγώ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή και δεν θέλω να την κρατήσω, τόσο απλά! Αγόρασα μια συσκευή από το κατάστημα τους και επειδή είχε πρόβλημα εγώ πρέπει να περιμένω 1 μηνα να πάει στην samsung ? Τελικά αποφάσισαν να μου επιστρέψουν το ποσό και θα πάω να το αγοράσω από αλλού. Επίσης προς πληροφόρηση όλων βρήκα αυτό εδω: http://www.moneyonline.gr/site/article/5865/dikeomatou-katanaloti-i-ipanachorisi-apo-mia-agora-me-epistrofi-chrimaton-entos-14-imeron Θέλεις να μας πεις το μαγαζί. Προς τιμή τους που σου έκαναν επιστροφή χρημάτων. Τελικά ο επιμένων νικά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ... Επίσης προς πληροφόρηση όλων βρήκα αυτό εδω: http://www.moneyonline.gr/site/article/5865/dikeomatou-katanaloti-i-ipanachorisi-apo-mia-agora-me-epistrofi-chrimaton-entos-14-imeron Καλά έκανες και το ανέφερες και πρέπει όλοι οι καταναλωτές να διαβάσουν την οδηγία για να μην πω ότι πρέπει να την έχουμε εκτυπωμένη και να την έχουμε μαζί μας όταν πηγαίνουμε να βρούμε το δίκιο μας. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:304:0064:0088:EL:PDF Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Πουληθηκε το note 3 και αυριο περιμενω το note 4C.Για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τοχω κανα δυο ωρες και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι απιστευτο και τα χαζα του στυλ οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το νοτε 3 ειναι απλα αβασιμα.Το νοτε 3 ηταν κορυφαιο,το 4 απλα ειναι η κορυφη πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 καλά νέα για εσάς με exynos.. σήμερα διάβαζα στο xda πως τελικά θα ενεργοποιηθεί το 64bit mode στο Lollipop.. αν αυτό βοηθήσει σε κάτι, μένει να φανεί! :O Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 @bardull μπορείς να πείς ποιες οι μεγάλες διαφορές που παρατήρησες; εφόσον είχες το note 3 πιστεύω αξίζει να ακούσουμε την γνώμη σου @mythoc έχουμε λινκ για αυτό; είμαι ακόμα στο δίλημμα σε ποιο από τα 2 να καταλήξω (c ή f) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) @mythoc έχουμε λινκ για αυτό; είμαι ακόμα στο δίλημμα σε ποιο από τα 2 να καταλήξω (c ή f) http://lwn.net/Articles/623371/ Προσωπικά δεν έχω παράπονο από το snapdragon...αλλά σαν geek θα ήθελα το exynos και θα το έπαιρνα αν δεν έβρισκα σφραγισμένο note 4 σε αγγελία 550ευρο! Edited December 5, 2014 by mythoc Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Δηλαδή στα ίδια λεφτά ή σε κανα 20αρικο διαφορά να πάω στο 8πυρηνο λες; αν το βρώ πολύ φθηνότερα το snap ναι δεν το συζητάω ότι κει θα καταλήξω. Απλά αντίστοιχα στο s4 είχα παρατηρήσει ότι μπορεί να υπερείχε ο εξυνος σε μερικά σημεία αλλά η υποστήριξη δεν ήταν ίδια(αν και εκεί έπαιζε και το ζήτημα της εγγύησης). Και για αυτό πήρα το snapdragon Εγώ με s4 snapdragon γερμανικό έπαιρνα πρώτος πρώτος όλα τα updates τώρα με το note τί γίνεται σε αυτό το θέμα; Edited December 5, 2014 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts