ilias_7610 Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 ηρθε η ωρα να αλλαξω τη συσκευη μου. μπατζετ δεν θελω να ξεπερασω τα 230-250 ευρω. η συσκευη θα αγοραστει με επιδοτηση οποτε κ για τις 4 επιλογες μου ειναι ειμαι μεσα στα λεφτα που θελω να δωσω. αυτες λοιπον που εχω σταμπαρει, ειναι οι εξης. 1. sony xperia T3 (με τρομαζει λιγο το μεγεθος του) 2. sony xperia M2 3. samsung S3 4. lg G2 mini με ενδιαφερει αξιοπιστια, μπαταρια, οθονη, φωτογραφικη. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 270 ευρω αξιζει τα 20 ευρω παραπανω lg G2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Φίλε μου, σίγουρα σε συμφέρει να περάσεις την επιδότηση ως έκπτωση στα πάγια και να αγοράσεις κινητό από κάποιο άλλο μαγαζί, πέραν του παρόχου σου, σε πολύ καλύτερη τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Φίλε μου, σίγουρα σε συμφέρει να περάσεις την επιδότηση ως έκπτωση στα πάγια και να αγοράσεις κινητό από κάποιο άλλο μαγαζί, πέραν του παρόχου σου, σε πολύ καλύτερη τιμή... +1 η καλύτερη λύση ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 συμφωνω με κουλου και εγοντεμις. αντε γεια με τις επιδοτησεις. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
randomas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν θες αναγκαστικά να πας με επιδότηση δες το sony m2 aqua που σε καλύπτει σε αυτά που ζητάς αξιοπιστια, μπαταρια, οθονη, φωτογραφικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 μαλλον θα σας ακουσω κ θα βαλω εκπτωση στο παγιο. απο οτι ειδα παντως, οι τιμες στις 3 τελευταιες συσκευες ειναι στο οριο χρηματων που θελω να δωσω. ποια απο αυτες τις 3 συεκευες προτεινετε? κ για να το ζορισω λιγο ακομα, ειδα και το samsug grand neo το οποιο ειναι στα 199 ευρω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 μηπως να δεις το a806 €143 απο to2c.com , vickmall.com , minideal.net ? Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Στα 200 ευρώ μόνο το Motorola αξίζει από Ελλάδα. Αν πας Κίνα μεριά έχει μπόλικο πράμμα να δεις. Θα συμφωνήσω με τον telefoneri (ως κάτοχος του Lenovo A806...) και θα σου μείνει άλλο ένα 50ρικο στην τσέπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 μαλλον θα σας ακουσω κ θα βαλω εκπτωση στο παγιο. απο οτι ειδα παντως, οι τιμες στις 3 τελευταιες συσκευες ειναι στο οριο χρηματων που θελω να δωσω. ποια απο αυτες τις 3 συεκευες προτεινετε? κ για να το ζορισω λιγο ακομα, ειδα και το samsug grand neo το οποιο ειναι στα 199 ευρω. Κάποια μαγαζιά συνεργάζονται με παρόμοια. Δες αν μπορείς να εκμεταλευτεις την επιδότηση από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δες και s4,οι τιμες στο σκρουτζ κανουν ελευθερη πτωση Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγώ μάλλον το LG G2 θα κτυπούσα, το κανονικό, όχι το mini. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Με το Motorola Motorola g second Gen είσαι στο Budget σου και είναι καλύτερο από αυτά που αναφερεις, αλλά δες και το Huawei ascent p7 στα 260, είναι κορυφαία επιλογή. Το προτιμώ από το LG g2 (πολύ καλό και αυτο), γιατί παίρνει Micro sd. Edited November 30, 2014 by XMorsX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Με το Motorola Motorola g second Gen είσαι στο Budget σου και είναι καλύτερο από αυτά που αναφερεις, αλλά δες και το Huawei ascent p7 στα 260, είναι κορυφαία επιλογή. Το προτιμώ από το LG g2 (πολύ καλό και αυτο), γιατί παίρνει Micro sd. επεσε στα 260??? οο καλυ επιλογή......... απλός το κακο με την ευρωπαϊκή εκδοση (L10) ειναι οτι απο θεμα software την παρατάνε συχνά.... τώρα ολα τα p7 κινέζικα κλπ εχουν ιδι το UI 3.0 ενω για το ευροπαικο (l10) ουτε καν ανακοινώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 επεσε στα 260??? οο καλυ επιλογή......... απλός το κακο με την ευρωπαϊκή εκδοση (L10) ειναι οτι απο θεμα software την παρατάνε συχνά.... τώρα ολα τα p7 κινέζικα κλπ εχουν ιδι το UI 3.0 ενω για το ευροπαικο (l10) ουτε καν ανακοινώθηκε Bγαινω λιγο off-topic αλλα με ενδιαφερει και εμενα το Huawei για την κοπελα μου. Στο ιδιο budget κινουμαστε (αντε μεχρι τα 300), το προτιμησα απο το G2 λογω επεκτασιμοτητας, εναλλακτικη αποτελουν τα Ζ1 και Ζ1 compact. Ποιο προτεινεις? Η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερει αν το Huawei δεν εχει συχνα updates, να μην εχει προβληματα το υπαρχον software θελω, και προς το απρον δεν εχω ακουσει για καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Bγαινω λιγο off-topic αλλα με ενδιαφερει και εμενα το Huawei για την κοπελα μου. Στο ιδιο budget κινουμαστε (αντε μεχρι τα 300), το προτιμησα απο το G2 λογω επεκτασιμοτητας, εναλλακτικη αποτελουν τα Ζ1 και Ζ1 compact. Ποιο προτεινεις? Η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερει αν το Huawei δεν εχει συχνα updates, να μην εχει προβληματα το υπαρχον software θελω, και προς το απρον δεν εχω ακουσει για καποιο προβλημα. το p7 αλλά έκδοση για την κίνα...... η ευρωπαϊκή έκδοση συνήθως τα updates τα βλέπει με σταγονόμετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 το p7 αλλά έκδοση για την κίνα...... η ευρωπαϊκή έκδοση συνήθως τα updates τα βλέπει με σταγονόμετρο Αν θελουμε να αποφυγουμε αγορα απο κινα? Εγω εχω το Α806, αλλα η κοπελα μου προτιμα να αγορασει απο ελλαδα. Για αυτο και οι παραπανω επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Αν θελουμε να αποφυγουμε αγορα απο κινα? Εγω εχω το Α806, αλλα η κοπελα μου προτιμα να αγορασει απο ελλαδα. Για αυτο και οι παραπανω επιλογες. παρε απο την ελλαδα το ιδιο το p7 απλος updates θα τα δεις με σταγονομετρο........ απο οτι φαίνεται στο p7 που είναι για την κινα παρέχει τα updates απλοχειρα η μαμα huawei και το ευροπαικο το εχει στην μοίρα του θεού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παρε απο την ελλαδα το ιδιο το p7 απλος updates θα τα δεις με σταγονομετρο........ απο οτι φαίνεται στο p7 που είναι για την κινα παρέχει τα updates απλοχειρα η μαμα huawei και το ευροπαικο το εχει στην μοίρα του θεού Oκ σε ευχαριστω. Το καταλαβαινω, αλλα δε νομιζω να την ενδιαφερει να το αναβαθμιζει ετσι κι αλλιως. Αν μη τι αλλο, λιγοτερη δουλεια για εμενα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Oκ σε ευχαριστω. Το καταλαβαινω, αλλα δε νομιζω να την ενδιαφερει να το αναβαθμιζει ετσι κι αλλιως. Αν μη τι αλλο, λιγοτερη δουλεια για εμενα. :p xaxa τοτε προχορα αφοβα, απλος οταν το απρεις περνα του apex launcher... γιατι μαμα launcher ειναι............ για τα μπουνιδιααααααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 xaxa τοτε προχορα αφοβα, απλος οταν το απρεις περνα του apex launcher... γιατι μαμα launcher ειναι............ για τα μπουνιδιααααααααααααααα Eγινε! Εγω τωρα χρησιμοποιω το APUS launcher στο lenovo μου, με βολεψε περισσοτερο απο nova και go γιατι τακτοποιησε τα εικονιδια μονο του σε κατηγοριες χωρις να παιδευτω και δεν εχει κουμπι "μενου" οπως αλλοι launchers, ειναι ολα ενα swipe δεξια. Ειναι και το apex ετσι ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Eγινε! Εγω τωρα χρησιμοποιω το APUS launcher στο lenovo μου, με βολεψε περισσοτερο απο nova και go γιατι τακτοποιησε τα εικονιδια μονο του σε κατηγοριες χωρις να παιδευτω και δεν εχει κουμπι "μενου" οπως αλλοι launchers, ειναι ολα ενα swipe δεξια. Ειναι και το apex ετσι ευκολο? apex ειναι ποιο απλό ποιο γρήγορο ειδικά για γυναικά θα ειναι οτι πρέπει ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 apex ειναι ποιο απλό ποιο γρήγορο ειδικά για γυναικά θα ειναι οτι πρέπει ............ Ωραια. Σε ευχαριστω, αν χρειαστει οτιδήποτε αλλο ξαναρωταω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts