Jump to content

Coming Soon (Upcoming Movies)

UnReaL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To διαβασα και εγω εδω.Μακαρι παντως.

http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/120218.html

Ο περίφημος "Κώδικας Ντα Βίντσι" μπορεί να μην έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, ωστόσο έχει αποφέρει μέχρι τώρα στους δημιουργούς της πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ!

Ετσι, οι παραγωγοί της ταινίας βλέποντας το κέρδος από τον "Κώδικα" αποφάσισαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη και δεύτερο βιβλίο του Νταν Μπράουν.

Πρόκειται για το "Angels and Demons" του οποίου το κινηματογραφικό σενάριο θα γράψει ο Ακίβα Γκολντσμαν, ο άνθρωπος που έγραψε για τη μεγάλη οθόνη και τον "Κώδικα Ντα Βίντσι".

Το βιβλίο αναφέρεται σε μία ακόμη περιπέτεια του Ρόμπερτ Λάνγκτον (Τομ Χανκς) που διαδραματίζεται στο Βατικανό. Οι υπεύθυνοι παραγωγής έκαναν πρόταση στον γνωστό ηθοποιό για να παίξει ξανά τον ρόλο του Λάνγκτον, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση αφού ο Τομ Χανκς θέλει πρώτα να διαβάσει το σενάριο.

Βεβαια απο οτι ηξερα ειχαν εγκαταλειψει την ιδεα της ταινιας γιατι δεν τους αφηναν να γυρισουν σκηνες στο Βατικανο.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να γίνει σε ένα στούντιο... Στο IMDB πάντως δεν υπάρχει κάποια τέτοια είδηση, πράγμα το οποίο όμως σημαίνει ότι απλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Σίγουρα όμως, μετά την δεδομένη επιτυχία του Κώδικα, οι Πεφωτισμένοι όπως και ίσως τα υπόλοιπα βιβλία του Μπράουν, θα ακολουθήσουν.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δεν μου αρεσουν οι πρωταγωνιστες....να δειτε που θα βγει πατατα η ταινια (το λεω εγω που ειμαι και ψιλοφαν του superman) :O

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δεν μου μου αρεσουν οι πρωταγωνιστες....να δειτε που θα βγει πατατα η ταινια (το λεω εγω που ειμαι και ψιλοφαν του superman) :O

Ποιο πατατα απο το τελευαταιο Batman παντως δεν το νομιζω!:lol: :lol: :lol:

συμφώνω οτι το superman θα βγει πατάτες γιατι σε αυτην την περίοδο της ιστορίας ψάχνουμε κατι μελλοντικο και κατι που να ανατρέπει αυτο που ξέρουμε

(x-men,davinci code,poseidon,etc)τώρα για superman δεν λέει γιατι είναι παλιό και έχουν ξαναβγει ταινείες με τον superman...κάτι ανάλογο king kong & batman

E όχι και πατάτα το Batman Begins...

Εγω πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλό, μιας και ο σκηνοθέτης είναι ο Singer από τα X-men

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Όντως. Τα δείγματα γραφής του σκηνοθέτη, είναι κάτι περισσότερο από θετικά. Το θέμα είναι η απόδοση που θα έχουν οι πρωταγωνιστές και κυρίως ο άγνωστος Brandon Routh, αλλά και η χημεία που θα έχει με την Kate Bosworth. Η επιτυχία είναι σίγουρη, γιατί πολλοί θα σπεύσουν να δουν την ταινία κυρίως λόγω της μεγάλης διαφήμισης και της φυσικής περιέργειας. Μέχρι να έρθει βέβαια η ταινία στην Ελλάδα, θα περάσει κάποιος καιρός και σίγουρα θα ακούσουμε/διαβάσουμε αρκετές κριτικές.

Όντως. Τα δείγματα γραφής του σκηνοθέτη, είναι κάτι περισσότερο από θετικά. Το θέμα είναι η απόδοση που θα έχουν οι πρωταγωνιστές και κυρίως ο άγνωστος Brandon Routh, αλλά και η χημεία που θα έχει με την Kate Bosworth. Η επιτυχία είναι σίγουρη, γιατί πολλοί θα σπεύσουν να δουν την ταινία κυρίως λόγω της μεγάλης διαφήμισης και της φυσικής περιέργειας. Μέχρι να έρθει βέβαια η ταινία στην Ελλάδα, θα περάσει κάποιος καιρός και σίγουρα θα ακούσουμε/διαβάσουμε αρκετές κριτικές.

Δεν ξέρω για τα άλλα,μα η καλή χημεία των 2 πρωταγωνιστών ήταν αυτή που έδωσε τον ρόλο στην Kate Bosworth συγκεκριμένα...

Όσο για τον Brandon Routh,όποιος σπεύσει σε ξένα site και δει τα 4 trailer και τα 5 tv-spot της ταινίας,θα καταλάβει(για αρχή)ότι ο ηθοποιός άδικα έφαγε το "κράξιμο" και ότι είναι μια χαρά για Superman...:)

Σαν εικόνα είναι μια χαρά δεν διαφωνεί κανείς. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα βαρύ φορτίο για να σηκώσει ένας άγνωστος ηθοποιός. Σίγουρα όμως πρέπει να τον δούμε για να τον κρίνουμε.

Πάντως,αν θέλει κανείς να δει όλα τα trailer,tv-spot,videos του Superman Returns,μπορεί να μπει....

ΕΔΩ -> http://www.kal-el.org/media/sr.html

Σαν εικόνα είναι μια χαρά δεν διαφωνεί κανείς. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα βαρύ φορτίο για να σηκώσει ένας άγνωστος ηθοποιός. Σίγουρα όμως πρέπει να τον δούμε για να τον κρίνουμε.

Σύμφωνοι αλλα και ο Κριστοφερ Ριβ ήταν παντελώς άγνωστος όταν πρωταγωνιστησε στο Superman The Movie!

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Σύμφωνοι αλλα και ο Κριστοφερ Ριβ ήταν παντελώς άγνωστος όταν πρωταγωνιστησε στο Superman The Movie!

ΜΠΡΑΒΟ!!!Επιτέλους,κάποιος μίλησε σωστά...

Το ίδιο "θάψιμο" όπως τρώει ο Brandon Routh θα έτρωγε τότε ο Christofer Reeve αν υπήρχε Internet...Kαι αυτός άγνωστος ήταν και όπως ο καινούριος μόνο σε σειρές είχε παίξει...

http://300themovie.warnerbros.com/

Οι "300 Σπαρτιατες" σε ταινια απο το ομωνυμο κομικ του F.Miller

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

ΜΠΡΑΒΟ!!!Επιτέλους,κάποιος μίλησε σωστά...Το ίδιο "θάψιμο" όπως τρώει ο Brandon Routh θα έτρωγε τότε ο Christofer Reeve αν υπήρχε Internet...Kαι αυτός άγνωστος ήταν και όπως ο καινούριος μόνο σε σειρές είχε παίξει...

Αδύνατη η σύγκριση φίλοι μου. Ο Christopher Reeve όταν έκανε τον Superman δεν είχε κάποιον άλλο ηθοποιό ο οποίος είχε σχεδόν ταυτιστεί με τον ρόλο πριν από αυτόν. Ήταν ο πρώτος και δεν υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Οπότε, το πόσο καλός θα είναι ο Routh θα φανεί από την σύγκριση με τον Reeve.

Αδύνατη η σύγκριση φίλοι μου. Ο Christopher Reeve όταν έκανε τον Superman δεν είχε κάποιον άλλο ηθοποιό ο οποίος είχε σχεδόν ταυτιστεί με τον ρόλο πριν από αυτόν. Ήταν ο πρώτος και δεν υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Οπότε, το πόσο καλός θα είναι ο Routh θα φανεί από την σύγκριση με τον Reeve.

Ποιος στο'πε...;;;Το ξέρεις ότι όταν τον πρωτοείπαν τον CR το 1976 για Superman,όλοι είπαν ότι δεν έμοιαζε στον George Reeves που έπαιζε τον Superman σε υπερεπιτυχημένη σειρά στα 50s-60s...Άσχετο αν και αυτός ο ηθοποιός ήταν χάλια για τον ρόλο...

BTW,θα βγει και ταινία biopic για τον George Reeves και τον θάνατό του με τον Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του GR...

Ποιος στο'πε...;;;Το ξέρεις ότι όταν τον πρωτοείπαν τον CR το 1976 για Superman,όλοι είπαν ότι δεν έμοιαζε στον George Reeves που έπαιζε τον Superman σε υπερεπιτυχημένη σειρά στα 50s-60s...Άσχετο αν και αυτός ο ηθοποιός ήταν χάλια για τον ρόλο...

BTW,θα βγει και ταινία biopic για τον George Reeves και τον θάνατό του με τον Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του GR...

Άλλο μια πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, άλλο τρεις ταινίες από τις κορυφαίες της κινηματογραφικής ιστορίας και ένας ηθοποιός ο οποίος έχει τον τίτλο του "Σούπερμαν" ακόμη και στην κανονική του ζωή. Συν τοις άλλοις άλλο μια ταινία με βάση μια τηλεοπτική σειρά που στηρίζεται σε νέο πρόσωπο, άλλο μια ταινία η οποία στηρίζεται σε τρεις άλλες και αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της εταιρείας παραγωγής της.

Η ταινία που παίζεται τώρα στους κινηματογράφους ονομάζεται απλά "Poseidon".

auti einai i tainia pou deixnei sto trailer na erxetai ena megalo kuma se ena krouazieroploio kai to anapodogirizei...me apotelesma na uparxoun zwntanoi epibates kai na prospthoun na swthoun??? i alli tainia lew?
[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia telika o titlos pos einai?

1.poseidon the adventure h

2.poseidon

kai kati allo to ploio ksekina apo to keip town tis afrikis????

efxaristo

Στις USA ονομαζεται 'The Poseidon Adventure' αλλα εδω που μας τη φερανε μας κουτσουρεψανε τον τιτλο λιγακι, κατι συνηθισμενο στους τιτλους ταινιων :O

auti einai i tainia pou deixnei sto trailer na erxetai ena megalo kuma se ena krouazieroploio kai to anapodogirizei...me apotelesma na uparxoun zwntanoi epibates kai na prospthoun na swthoun??? i alli tainia lew?

Ακριβως...αυτη ειναι η ταινια! :)

Άλλο μια πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, άλλο τρεις ταινίες από τις κορυφαίες της κινηματογραφικής ιστορίας και ένας ηθοποιός ο οποίος έχει τον τίτλο του "Σούπερμαν" ακόμη και στην κανονική του ζωή. Συν τοις άλλοις άλλο μια ταινία με βάση μια τηλεοπτική σειρά που στηρίζεται σε νέο πρόσωπο, άλλο μια ταινία η οποία στηρίζεται σε τρεις άλλες και αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της εταιρείας παραγωγής της.

Δεν περιμενα να εχει τοσους Superman fans το myphone! :O

Φτασαμε 1 σελιδα σχεδον!

Οπως και να εχει το πραγμα, θα διαπιστωσουμε ποσο καλη ειναι οταν ερθει μια βολτα απο Ελλαδα...εκτος κι αν 'μαλωνουμε' τσαμπα για το αν ειναι πατατα ή οχι και δεν παμε να τη δουμε! (εγω θα παω :O )

Τα ποστερς παντως δεν μου αρεσουν καθολου...πολυ 'σκοτεινα'...και αυτος που βαλανε για Λουθορ...σχεδον παππους ειναι...

...εκει που βλεπω Smallville που ειναι πανω κατω στην ηλικια του Clark, ερχονται αυτοι με το SM Returns και τον αλλαζουν σε παππου;

Aν ειναι δυνατον :p

...εκει που βλεπω Smallville που ειναι πανω κατω στην ηλικια του Clark, ερχονται αυτοι με το SM Returns και τον αλλαζουν σε παππου;

Ρε φίλε...Φυσικό είναι αυτό...Τι λες τώρα...;;;

Η μία σειρά τους δείχνει στα νιάτα τους και τώρα η ταινία στην κανονική τους ηλικία...Μάλλον δεν ξέρεις απ'τον Superman έτσι...;;;

Για πόσταρε καμια αφίσα να δω που βλέπεις τα σκοτινά...:worry:

Προσοχή, ποστ-μακρυνάρι... :p

Ρε φίλε...Φυσικό είναι αυτό...Τι λες τώρα...;;;Η μία σειρά τους δείχνει στα νιάτα τους και τώρα η ταινία στην κανονική τους ηλικία...Μάλλον δεν ξέρεις απ'τον Superman έτσι...;;;Για πόσταρε καμια αφίσα να δω που βλέπεις τα σκοτινά...

Ο φίλος θέλει να πει ότι ο Λεξ στην σειρά μοιάζει να έχει την ίδια ηλικία με τον Κλαρκ, ενώ στην ταινία φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος του. Δεν πιστεύω να διαφωνείς, τουλάχιστον με το πως φαίνονται στην ταινία επαναλαμβάνω.

Δεν περιμενα να εχει τοσους Superman fans το myphone! :O Φτασαμε 1 σελιδα σχεδον!

Οπως και να εχει το πραγμα, θα διαπιστωσουμε ποσο καλη ειναι οταν ερθει μια βολτα απο Ελλαδα...εκτος κι αν 'μαλωνουμε' τσαμπα για το αν ειναι πατατα ή οχι και δεν παμε να τη δουμε! (εγω θα παω :O )

Δεν είμαι και τόσο fan φίλε μου, απλά σχολιάζω περί της ταινίας. Σίγουρα θα πάω να την δω κι ελπίζω να την δω νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο, αφού στην Κύπρο, η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά.

Στις USA ονομαζεται 'The Poseidon Adventure' αλλα εδω που μας τη φερανε μας κουτσουρεψανε τον τιτλο λιγακι, κατι συνηθισμενο στους τιτλους ταινιων :O

Και όμως. Η ταινία ονομάζεται Poseidon. Το "The Poseidon Adventure" χρησιμοποιήθηκε σαν working title.

Πολύ σωστά τα λες, αυτή είναι η ταινία.