salonicafan_TASO Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Αν σου αρεσει ο Αρονοφσκι τοτε δυσκολα θα σε απογοητευσε αυτη η ταινια... ειναι στο ιδιο στυλ που μας εχει συνιθισει αυτος ο σκηνοθετης, που ειναι ενας απο τους κορυφαιους της γενιας του και προσωπικα για εμενα απο τους κορυφαιους ever! Δεν έχω δει πολλές ταινίες του αλλα ο "παλαιστής" μου άρεσε πολύ. Επιμένω όμως οτι ο Κύκνος είναι απτις πιο βαρετές ανούσιες και χαζές ταινίες της χρονιάς. Το Limitless φαίνεται ενδιαφέρον, όπως και τα 'Fast Five' (στην ουσία το νεο fast and furius) & REAL STEEL (μου θύμισε πολύ το παλιό παιδικό με τα ρομποτάκια) & I Am Number Four (κατι σαν hary potter twilight mix) & The Mechanic & The Eagle & Red Riding Hood !!! http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/11/news-red-riding-hood-movie-2011.jpg Edited January 8, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δεν έχω δει πολλές ταινίες του αλλα ο "παλαιστής" μου άρεσε πολύ. Επιμένω όμως οτι ο Κύκνος είναι απτις πιο βαρετές ανούσιες και χαζές ταινίες της χρονιάς.Ο Παλαιστης ηταν πιο ''ευπεπτη'' ταινια, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν ηταν κορυφαια... ο Μαυρος Κυκνος περισσοτερο μου εφερε στο μυαλο την πηγη της ζωης(Fountain). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 http://img513.imageshack.us/img513/7448/avclub.pngIce Age 4: Continental Drift (2012) Mετά την επιτυχία των τριών πρώτων ταινιών η εταιρεία παραγωγής 20th Century Fox βγάζει νέο sequel που τιτλοφορείται "Ice Age: Continental Drift" το οποίο θα δούμε και αυτό και σε τρισδιάστατη μορφή. Οι σκηνοθέτες Steve Martino και Mike Thurmeier γνωρίζουν πολύ καλά το είδος ενώ ο δεύτερος συμμετείχε και στα προηγούμενα μέρη. Αυτή τη φορά η ιστορία αναφέρεται στην περίοδο μετακίνησης των ηπείρων, στο τέλος της Εποχής των Παγετώνων. Η Animation ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των Η.Π.Α. στις 13 Ιουλίου 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 13 Ιουλίου 2012 Σύντομα :p Θυμάμε και το 3 το είχαν ανακοινώσει πολύ νωρίτερα και αποτι φαίνεται είναι μια καλή στρατιγική... Επίσης βγαίνει και Happy Feet 2 Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 http://www.movie-moron.com/wp-content/gallery/trailer/london-boulevard-poster.jpg Μονο και μονο λογω καστ(εεεε νταξει, ειναι αδυναμιες μου κι οι 2) και λογω σεναριογραφου θα παω να το δω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Cowboys and Aliens http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/11/cowboys-and-aliens-movie-poster-best-movies-ever.jpg Edited January 21, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Όλα τα καινούρια τρέιλερς που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού Superbowl μαζεμένα εδώ: Captain America, Thor, Transformers 3, Pirates 4 και δε συμμαζεύεται. Το φετινό καλοκαίρι από άποψη blockbusters προμηνύεται τραγικό ή μου φαίνεται; Το Super 8 του JJ Abrams μου τράβηξε αρκετά την προσοχή. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Όλα τα καινούρια τρέιλερς που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού Superbowl μαζεμένα εδώ: Captain America, Thor, Transformers 3, Pirates 4 και δε συμμαζεύεται. Το φετινό καλοκαίρι από άποψη blockbusters προμηνύεται τραγικό ή μου φαίνεται; Το Super 8 του JJ Abrams μου τράβηξε αρκετά την προσοχή. θα κατασκηνώσουμε έξω απο τα cinema μου φαίνεται με τόσες upcoming ταινιάρες:lol: Περιμένω πώς και πώς Thor,transformers,Captain america,green lantern.. Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 +ολα αυτά και το νεο X-Men: First Class !!! http://www.imdb.com/video/imdb/vi1434032665/ με πολύ δυνατό cast! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Το Super 8 του JJ Abrams μου τράβηξε αρκετά την προσοχή. Κλασικό αινιγματικό JJ Abrams trailer :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Η ισχυρή προσωπικότητα του Anthony Hopkins που υποδύεται έναν ιερέα στην ταινία "Η ΤΕΛΕΤΗ (THE RITE)" τράβηξε την προσοχή πολλών θεατών, αρκετών για να την φέρουν στο Νο 1 του Box Office της Β. Αμερικής, το τετραήμερο 28-30/1/2011. Την ταινία της Warner με θέμα τον εξορκισμό, σκηνοθέτησε ο Μίκαελ Χάφστρομ και απέφερε $14,8 εκατομμύρια το τριήμερο, σε 2985 αίθουσες, με μέσο όρο $4955. Η ταινία είχε κόστος παραγωγής $40 εκατομμύρια και το αποτέλεσμα θεωρείται ικανοποιητικό για το στούντιο. Πιστεύω ότι όταν βγει στους Ελληνικούς Κινηματογράφους θα γίνει το ίδιο πάταγος όπως και στην Αμερική. Εγώ πάντως θα πάω να την δώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Crazy Stupid Love Ανυπομονώ να το δω! Μου αρέσει όλο το καστ και ειδικά ο ανυπέρβλητος, υπερταλαντούχος Ryan Gosling. :love::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Crazy Stupid Love Ανυπομονώ να το δω! Μου αρέσει όλο το καστ και ειδικά ο ανυπέρβλητος, υπερταλαντούχος Ryan Gosling. :love::D Julianne Moore :love: Με έπεισες!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ξερετε αν θα βγει spiderman 4??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ξερετε αν θα βγει spiderman 4??? ναι θα βγει με πρωταγωνιστη τoν αντριου γκαρφιλντ ο οπιος επαιζε στο social network και μαζι του μια ξανθια ηθοπιος που δε θυμαμαι το ονομα της τωρα.Η ταινια απο οτι εχω ακουσει δεν θα αποτελει σικουελ της προηγουμενης ταινιας αλλα κατι σαν αρχη παλι δηλ αντε παλι απ την αρχη:p Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ναι θα βγει με πρωταγωνιστη τoν αντριου γκαρφιλντ ο οπιος επαιζε στο social network και μαζι του μια ξανθια ηθοπιος που δε θυμαμαι το ονομα της τωρα.Η ταινια απο οτι εχω ακουσει δεν θα αποτελει σικουελ της προηγουμενης ταινιας αλλα κατι σαν αρχη παλι δηλ αντε παλι απ την αρχη:p τι εννοεις???θα ξανατσιμπισει αραχνη και τετοια??και δεν θα ειναι με την μερι τζειν ο spiderman?και τετοια? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Βλακεία έπρεπε να συνεχίζει την τέταρτη ταινία spiderman & όχι πάλι απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Avatar: έρχεται η συνέχεια http://www.dinfo.gr/?p=7415 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Avatar: έρχεται η συνέχεια http://www.dinfo.gr/?p=7415 ωραιαααα...ελπιζω να ειναι τοσο καλη οπως η 1η...ηθοποιοι ιδιοι ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 βγαινει hangover 2 ετοιμαστειτε για τρελο γελιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ωραιαααα...ελπιζω να ειναι τοσο καλη οπως η 1η...ηθοποιοι ιδιοι ειναι? Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι, δεν διάβασα κάτι σχετικό... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι, δεν διάβασα κάτι σχετικό... αλλα και παλι..η υποθεση δεν νομιζω να ειναι ιδια..δηλαδη να ξαναπεριμενουμε εισβολη των ανθρωπων σε αυτον τον κοσμο των avatars? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 βγαινει hangover 2 ετοιμαστειτε για τρελο γελιο :lol: Ολόιδιο φαίνεται. Ίδια υπόθεση σε άλλο μέρος... Για το Avatar 2 μπορούν να αντλήσουν και πάλι έμπνευση από τη συνέχεια της ταινίας που αντέγραψαν στο πρώτο έργο. :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Είδατε κανα τρειλερ για το The Killer Elite http://www.imdb.com/title/tt1448755/; Ενδιαφέρον καστ Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 βγαινει hangover 2 ετοιμαστειτε για τρελο γελιο :lol: Ελπίζω να μην το κουράσουν με το ίδιο σενάριο. Μακάρι να έχει κάτι πιο ανανεωτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts