Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό κι'αυτό αλλα και μπορεί να γινει όπως πολυ σωστά είπες,αλλα εχει περασει μεγαλο χρονικό διάστημα... και απορω αν κρατανε τοσο καιρό τα στοιχεία...

Παντως μια επισκεψη απο το μαγαζι που το πήρες δεν θα ήταν κακό...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά,το κινητό μιας φίλης μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και το πήγα για service στην Teleservice στην Γλυφάδα.Εδωσα το κινητό και μου είπε ότι πρέπει να τους πάω και την απόδειξη αγοράς για να μην χρεωθώ το service.Eγώ όμως το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό πέρυσι τον Δεκέμβριο και έχω πετάξει την απόδειξη.Τι μπορώ να κάνω για να μην χρεωθώ την επισκευή αφού το κινητό βρίσκεται ακόμα μεσα στην εγγύηση και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που προτοκυκλοφόρησε;Αν πάω στον Γερμανό θα μου βγάλουν καινούρια απόδειξη,ή θα μπορέσουν να βρούν το απόκομα της παλιας για να μου το βγάλουν φωτοτυπία;

Τις αποδείξεις τις κρατάνε σε αρχείο. Πές τους πότε περίπου το αγόρασες και θα το βρούνε..

Ακριβώς το ίδιο μου είχε τύχει με ένα K700i σε ένα Vodafon shop το οποίο ήταν και service. Τους είπα πότε περίπου το είχα αγοράσει, το βρήκαν στα αρχεία και δεν με χρέωσαν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Δεν νομίζω να είναι θέμα συμβατότητας με το Ρ910. Εγώ έχω το HB-65 και το αναγνωρίζει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις το εξής: Αφού δεν το έχει εμφανίσει στις συσκευές, ενεργοποίησε το bluetooth του κινητού και αφού ανάψεις το hands-free κράτα πατημένο το ίδιο πλήκτρο για μερικά δευτερόλεπτα. Θα αρχίσει να κάνει αναζήτηση για τηλέφωνα και λογικά θα εμφανίσει μήνυμα στο τηλέφωνο για σύνδεση με bluetooth hands-free. O κωδικός σύνδεσης (pairing) είναι 0000.

Τα ξερω αυτα τα ιδια εκανα και με το Τ630 που ειχα και τοτε το εβλεπε κανονικα !Ακομα δουλευει μια χαρα σε μια δοκιμη που εκανα γι' αυτο το λογο!Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως...

Η λογική του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ...

Να ρωτησω κατι το οποιο δεν μπορεσα να το βρω στο κινητο ακομα :mad:

Πως μπορω να παρω ενα τηλ με αποκρυψη(στις υπαρχουσεs επαφες που εχω αποθηκευμενες στο τηλ)

Με αποκρυψη καταφερα να παρω μονο αν παρω τηλ πατωντας ενα ενα τον αριθμο του τηλεφωνου και μετα ενα κουμπι με επιλογες που εχει την αποκρυψη σαν επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγκατεστησα το προγραμμα Autostart και μετα την επανεκιννηση του τηλεφωνου μου(P910i) δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο welcome screen :mad: :mad: :mad: :mad: και μενει εκει κολλημενο.....

Ουτε μπορω να το συνδεσω με το pc μου για να σβησω την εφαρμογη.....

PLEASE HELP!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Εγκατεστησα το προγραμμα Autostart και μετα την επανεκιννηση του τηλεφωνου μου(P910i) δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο welcome screen :mad: :mad: :mad: :mad: και μενει εκει κολλημενο.....

Ουτε μπορω να το συνδεσω με το pc μου για να σβησω την εφαρμογη.....

PLEASE HELP!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Με κλειστό το πορτακι πατας

jog dial up

*

jog dial down

jog dial down

*

jog dial down

*

Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις το την τριτη επιλογη το οποία θα σου κάνει format στον C δισκο του κινητου σου.

Α αν δεν έχεις κάνει back up της επαφές σου, και τα αλλα θα τα χάσεις....

I love my Iphone

Φιλε cellphone να'σαι καλα και χιλια ευχαριστω :)

Το ελυσα το προβλημα και εκανα και restore απο το backup που ειχα παρει λιγες μερες πριν ;)

Οποτε τωρα, ξεροντας και αυτο, μπορω να πειραματιστω αφοβα.....

Και παλι ευχαριστω

Σε ολοκαίνουργιο Ρ910i εβαλα κάμποσα προγράμματα μαζεμενα και τώρα αφού βάλω το pin κολλάει. Δεν μπαίνω σε μενού παρά βλέπω μόνο το logo της sony. Δέχεται τηλ. αλλά δεν έχω πρόσβαση σε τίποτα άλλο. Δοκίμασα και τις κινήσεις του Format αλλά και πάλι τίποτα.!!!!!!

paidia sos problem me kinito

p910i

koimithika to vradaki ola kanonika evala to xipnitiri mou kai to proi oute foni oute akroash mou evgale minima xamilis mpatarias eno htan fortismeni

kai tora oute kan anoigei sos ti na kano?

SORRY GIA TO DIPLO POST

p910i

koimithika to vradaki ola kanonika evala to xipnitiri mou kai to proi oute foni oute akroash mou evgale minima xamilis mpatarias eno htan fortismeni

SORRY GIA TO DIPLO POST

Επειδη δεν καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις.

Οτι η μπαταρια επεσε ξαφνικα μεσα σε ενα βραδυ ,μπορει να οφείλετε στο οτι καποιο προγραμμα σου 'τρώει' όλη την ενέργεια.Το λέω αυτό γιατί και το δικο μου Ρ910i είχε αυτό το πρόβλημα σε χειροτερη μορφή όμως(εχανε την ενέρργεια της απο το 100% σε 17% σε 3-4 ώρες,τελικα εφταιγε ενα παιχνιδι απ οτι κατάλαβα).

Οταν λες ανοιγει τι εννοεις?

Βαλτο στον φορτιστη και αστο να παρει λίγη ενεργεια...και ξαναπροσπαθείς.

I love my Iphone

telika i aporia gia to tracker mou lithike alla tora mou dimiourgithike mia kainouria..ginetai ti desktop pou dimiourgei to tracker na tin exei san default to kinhto? den enoo mono autostart i energopoiisi me flip open alla px otan vgenis apo mia efarmogi na mi su emfanizi ti lista alla to tracker..dld na patas stis efarmoges px kai na energopoieite i desktop toy tracker..

de jero an ginomai katanoitos..

telika i aporia gia to tracker mou lithike alla tora mou dimiourgithike mia kainouria..ginetai ti desktop pou dimiourgei to tracker na tin exei san default to kinhto? den enoo mono autostart i energopoiisi me flip open alla px otan vgenis apo mia efarmogi na mi su emfanizi ti lista alla to tracker..dld na patas stis efarmoges px kai na energopoieite i desktop toy tracker..

de jero an ginomai katanoitos..

oxi distixos

mporeis omos na to valeis san sintomeusi epano kai na patas ekeino anti tis listas

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

to distixos eggeitai sto oti simfonis oti ine poli pio liturgiko to desktop toy tracker i mou simparastekesai ston pono mou pou de mpori na gini default opos to thelo?? ;p

p910i

SORRY GIA TO DIPLO POST

Όπως είπε και ο cellphone παραπάνω, κάποιο πρόγραμμα μπορεί να σου "τρώει" την μπαταρία. Αν έχεις κάνει εγκατάσταση τα προγράμματά σου στην κάρτα μνήμης, βγάλτην από το κινητό και δες αν ανοίγει μετά. Αλλιώς, άσε την κάρτα έξω από το κινητό, βγάλε την μπαταρία του και άστο έτσι για 10-15 λεπτά περίπου. Μετά βάλε την μπαταρία και βάλτο να φορτίζει ενώ είναι κλειστό. Δοκίμασε μετά από λίγο (αφού αρχίσει να φορτίζει), να το ανοίξεις.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Γειας σας παιδια , οπως ειχα πει και σε προυγουμενο ποστ , εχω ενα π910ι το οποιο ειχε προβλημα με το σημα του. Την τριτη φορα που το εστειλα πισω μου το εκαναν αντικατασταση :) Το πειρα πισω ολοκαινουργιο εκτος απο καπακι και μπαταρια που εχει τα αρχικα και ειναι σε αψογη κατασταση. Ειχα να το δω 1 1/2 μηνα , αλλα τελος καλα ολα καλα.

Ερχομαι στην ερωτηση τωρα .

Σκοπευω να το πουλησω , κομπλε με ολα τα παρελκομενα μεσα στο κουτι του , manuals θηκες μολυβακια μνημη κ.λ.π ολα τελοςπαντων. Ακομα και την ζελατινα εχει πανω στην οθονη αφου ειναι καινουργια.

Τι τιμη πρεπει να ζητησω αν παω να το πουλησω σε μαγαζι μεταχειρισμενων ?

Nα ξέρεις οτι καλυτερη τιμή θα πίασεις αμα το δώσεις σε κάποιον άλλο παρα σε μαγαζί .

ΣΤο μαγαζι θα στο παρουν πολυ φτηνότερα..

ΚΑνονικα γυρω στα 350€ πρεπει να το δωσεις.

I love my Iphone

pedia xerete!mipos xeri kanenas pos na isago mia nea epafi sto p910i xoris na anixo to kapaki????

Με κλειστό το πορτάκι μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο νούμερα που σε έχουν καλέσει. Ενεργοποιείς την επιλογή που έχει στις προτιμήσεις κλήσεων για ερώτηση προσθήκης μη αποθηκευμένου αριθμού. Αυτό γίνεται και με κλειστό πορτάκι.

Για να εισάγεις κανονικά μια επαφή πρέπει αναγκαστικά να έχεις ανοιχτό πορτάκι.

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; UIQ; 305) Opera 6.30 [en])

Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω κολήσει. Εβαλα το πληκτρολόγιο απο το site και που χρησιμοποιούσα και στο Ρ 900. Θέλω όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο να είναι πρώτη η αγγλική γλώσσα και μου βγαίνουν τα ελληνικά. Μπορεί κανείς να βοηθήσει??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Με κλειστό το πορτάκι μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο νούμερα που σε έχουν καλέσει. Ενεργοποιείς την επιλογή που έχει στις προτιμήσεις κλήσεων για ερώτηση προσθήκης μη αποθηκευμένου αριθμού. Αυτό γίνεται και με κλειστό πορτάκι.

Για να εισάγεις κανονικά μια επαφή πρέπει αναγκαστικά να έχεις ανοιχτό πορτάκι.

efxaristo poli file mou

παιδια βοηθεια

οπως εχω αναπτυξει και σε ξεχωριστο Post φαινεται στο κινητο μου σαν να εχω 2 ΙΜΕΙ.... το κουτι και η συσκευη εχει ΙΜΕΙ 3542..... ενω στα gamez kai sta apps(σε ολα ) για registration μου υποδυκνυει ενα αλλο ΙΜΕΙ (147332231803840617). τι μπορω να κανω....πιστευετε με ενα format να δωθει λυση?

IPHONE 4 The Ultimate

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; UIQ; 305) Opera 6.30 [en])

παιδια βοηθεια

οπως εχω αναπτυξει και σε ξεχωριστο Post φαινεται στο κινητο μου σαν να εχω 2 ΙΜΕΙ.... το κουτι και η συσκευη εχει ΙΜΕΙ 3542..... ενω στα gamez kai sta apps(σε ολα ) για registration μου υποδυκνυει ενα αλλο ΙΜΕΙ (147332231803840617). τι μπορω να κανω....πιστευετε με ενα format να δωθει λυση?

Για πάτα *#06# και δείς τι ΙΜΕΙ σου!!

το εκανα και μοθ βγαζει ΙΜΕΙ το(νορμαλ) 3542... το ΙΜΕΙ 147332231803840617 το βγαζει στα παιχνιδια-εφαρμογες και στο pc suite.... καμια λυση?
IPHONE 4 The Ultimate