Mobile_Killa Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ξέρει κανείς? πάω να κάνω αναβάθμηση από internet με το πρόγραμα που κατέβασα από τη SE για το P910i με τη βάση DSS-25 αλλά δε ξεκινά... μου λέει να βγάλω τη SIM και να το τοποθετήσω στη βάση, και μετά? δε κάνει τίποτα δε ξεκινά .... Παράθεση T28s - S700 - P910i - HTC HD - P1i - xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spil Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Δεν έχω ιδέα.Λογικά θα έπρεπε να δουλέψει.Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μπείς sonyericsson.com και να στείλεις ένα mail λέγοντας το πρόβλημά σου.Εγώ που ήθελα να τους ρωτήσω κάτι έστειλα και μου απάντησαν αμέσως,σε μία μέρα.Ελπίζω να σου πούν τι φταίει... Παράθεση Ride the wind and hide the starlight! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Killa Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 ok βρήκα τη λύση... Παράθεση T28s - S700 - P910i - HTC HD - P1i - xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plumber Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Kαλησπερα σας.Προσφατα εγινα κατοχος ενος μεταχειρισμενου P910i.Θερμη παρακληση εαν καποιος εχει καποιο πακετο προγραμματα - παιχνιδια ας μου το στειλει στο kchatzidakis@hotmail.com.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Ρ900 ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΧΟΙ, ΠΧ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΗΠΕΔΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ Κ.Λ.Π??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Ρ900 ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΧΟΙ, ΠΧ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΗΠΕΔΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ Κ.Λ.Π??? ρώτα το ακόμη μια φορά ρε συ...............:wacko::blink: οχι...δεν υπάρχει... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εχω το P910 και απο εχθες ο τριγωνικος δεικτης GPRS (πανω αριστερα με κλειστο πορτακι) γινεται συνεχως ασπρος, πραγμα που δειχνει αποσυνδεδεμενο GPRS. Μολις ομως κλεινω και ξανανοιγω το κινητο, το GPRS ειναι κανονικα ενεργο αλλα μετα απο 5-10 λεπτα ξανασβηνει (ο δεικτης GPRS παλι γινεται ασπρος). Εχω το κινητο 1,5 χρονο και παλια ο δεικτης ηταν συνεχως ενεργος. Δε φταιει η περιοχη μου γιατι τα ιδια μου εκανε και σε αλλη περιοχη. Αν δοκιμασω να μπω wap μπαινει κανονικα και MMS δεχτηκα κανονικα, αλλα οταν τελειωσω ο δεικτης παλι κανει τα ιδια. Τι μπορει να φταιει; Υπαρχει κανενα κακο οταν γινεται αυτο ή απλα θα μου γινεται οικονομια μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Λοιπον θελω να περασω σε ενα Ρ910 Vod Live το κανονικο software της S.E Εαν παρω back up αυτα που εχω και παω να τα περασω πανω στο κανονικο software της S.E θα υπαρχει προβλημα>? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Aparadekto telika to kinito auto.. gia na balo merika mp3 metrimena sta daxtila tou enos xeriou kani 100000ores... imaste zobari? mp3 xoritikotitas 25mb na kani 30min na ta perasi.. eleos.. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Λοιπον θελω να περασω σε ενα Ρ910 Vod Live το κανονικο software της S.E Εαν παρω back up αυτα που εχω και παω να τα περασω πανω στο κανονικο software της S.E θα υπαρχει προβλημα>? Πώς θα το κάνεις?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Θα συνδεσω το κινητο στην βαση,θα παρω το back up θα παω να μου σβησουνε το VOdafone live και να περασουνε πανω το original SE software και μετα θα παω να περασω απ την βαση το back up που πηρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 To P910i ποση μνημη για sms εχει?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Aparadekto telika to kinito auto.. gia na balo merika mp3 metrimena sta daxtila tou enos xeriou kani 100000ores... imaste zobari? mp3 xoritikotitas 25mb na kani 30min na ta perasi.. eleos.. Το κινητό είναι πολύ καλό φίλε μου ;) Απλά χρειάζεσαι και ενα card reader :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmapas Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλημερα και καλο χειμωνα. Εψαξα μηπως εχει αναφερθει ξανα το προβλημα μου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Ειχα ενα P800 μεχρι πριν μερικες μερες,το οποιο μου το κλεψανε στην παραλια. Ειχα κρατησει ενα BACKUP της εσωτερικης μνημης πριν φυγω για διακοπες. Η απορια μου ειναι η εξης. Αν αγορασω ενα μεταχειρισμενο P900-P910 υποθετω πως δεν γινεται να μεταφερω το BACKUP που εχω απο το P800 σωστα? Γινεται με καποιον τροπο να μεταφερω εστω τον τηλεφωνικο καταλογο και τις σημειωσεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Θα συνδεσω το κινητο στην βαση,θα παρω το back up θα παω να μου σβησουνε το VOdafone live και να περασουνε πανω το original SE software και μετα θα παω να περασω απ την βαση το back up που πηρα. Ετσι ναί. Νόμιζα ότι ενοούσες ότι θα βγάλεις μόνος σου το VL!! Kαι εγώ ένα Ρ910 το έστειλα σε "γνωστό μαγαζί" και μου έβγαλαν το VL!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 To P910i ποση μνημη για sms εχει?? Oσο το χρησιμοποιουσα ειχα φτασει να εχω και 220 sms και να μην μου εχει ζητησει να σβησω κανενα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Emena x8es eixe sxedon 900 eiserxomena kai alla tosa exerxomena xoris provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδες μεχρι ποσα mb Memory Stick Pro Duo αναγνωριζει το P910? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδες μεχρι ποσα mb Memory Stick Pro Duo αναγνωριζει το P910? ean den kanw lathos ( malon den kanw ) 1gb Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plumber Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 1G σιγουρα γιατι τοσο εχω εγω στο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Παιδες μεχρι ποσα mb Memory Stick Pro Duo αναγνωριζει το P910? H SE με το λειτουργικό που έχει δώσει στο P910 υποστηρίζει μέχρι 2Gb(Δοκιμασμένο).Αλλά σε ένα τηλέφωνο που του βάλαμε 4Gb τα διάβασε και έπαιξε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μόλις χτες έγινα κάτοχος ενός Ρ910. Θα θελα να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω ψάξει το φόρουμ και δεν βρήκα κάτι.. Έχω εγκαταστήσει το αρχειάκι που μπορούμε να βλέπουμε powerpoint αλλά δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά όταν μου στέλνουν στο κινητό! Τα αγγλικά φαίνονται μια χαρά. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 kardoula πρεπει να βαλεις ελληνικες γραμματοσειρες στο φακελο του παιχνιδιου με τη βοηθεια ενος file manager. Δοκιμασε με Times New Roman.ttf. Καπου στο forum υπαρχει και tutorial αν δεν κανω λαθος. Ρε παιδες, τι λετε...την 8Gb duo pro που βγαινει προσεχως, θα την αναγνωριζει το P910; Αν ναι με φτιαξατε...θα το κανω κινητο juke-box και movie player! Αν καποιος ξερει ας απαντησει please για να ξερω να μαζεψω λεφτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα το ψάξω. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ρε παιδες, τι λετε...την 8Gb duo pro που βγαινει προσεχως, θα την αναγνωριζει το P910; Αν ναι με φτιαξατε...θα το κανω κινητο juke-box και movie player! Αν καποιος ξερει ας απαντησει please για να ξερω να μαζεψω λεφτα :) Καλημέρα σε όλους.:) Η μεγαλύτερη κάρτα που έχει αυτή τη στιγμή η SE στην αγορά είναι 4GB πράγμα που σημαίνει ότι και τα λογισμικά που έχει περασμένα στα κινητά της υποστηρίζουν μέχρι αυτή την χωριτικότητα.Τώρα όταν βγάλει και μεγαλύτερη κάρτα μάλλον θα αναβαθμήσει το λειτουργικό ώστε να μπορεί να τις αναγνωρίσει. Θα περιμένουμε να δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts