Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas paidia, eimai kainourgios sto forum. Thelo ena smartphone. K ap'oti fainete kataligo sto P910i, tha ithela k tin gnomi sas omos. Pisteyo oti an eksereseis tin camera pou den m'endiaferei (exo psifiaki) einai to kalitero. HELP

Είναι πολύ ωραίο/καλό, τσέκαρε επίσης και τα QTEC s100 & NOKIA 7710

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα εχω το p910 με 512 card μου αργει πολυ να μου ανοιξει τα προγραμματα εβαλα το r66 σε p900 και του ανοιγε πολυ πιο γρηγορα τι να κανω μηπως format το λειτουργικο ειναι R4A10

Οταν γινεται Backup με την βαση συχρονισμου, αποθηκευονται και οι επαφες απο τον καταλογο?

Οταν γινεται Backup με την βαση συχρονισμου, αποθηκευονται και οι επαφες απο τον καταλογο?

Ναι όταν παίρνουμε Backup αποθηκεύετε και ο τηλεφωνικώς κατάλογος στο αρχείο που δημιουργείτε.

:kill: :rocket:

Με κλειστό το πορτάκι, πατάς το πάνω δεξί πλήκτρο και επιλέγεις 5 (Επιλογές κειμένου). Μετά 2 (οι λέξεις μου) και με το C διαγράφεις όποιες λέξεις θέλεις εσύ από την λίστα που εμφανίζει.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D Και όμως ήταν τόσο απλό...

Το λέω σε όλους αλλά δεν το εφαρμόζω πάντα... RTFM :lol: ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα σοβαρό pdf viewer για p910i (εκτός απο το pdf+ που υπάρχει προεγκατεστημένο);

'Η έστω κάποιο άλλο ebook reader (που να μπορώ εύκολα να μετατρέψω αρχεία pdf στο φορμά που υποστηρίζει...);

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

pedes na rotiso kati akoma..mexri tora ixa mia memory stick 32mb sandisk pou sou dini kata tin agora..kai stin opoia ixa apothikeumena giro sta 27mb..

tora pou pira mia 512 sandisk..an kano back up tin 32ara kai restore stin 512 tha einai san na ta eixa kanei ola install sti 512 apo tin arxi?? i pezi na mou diavasei tin 512 san 32mb logo tou restore?

pos tha balo themes sto p910i??? exo perasei to magikal themes alla den mporo na kano tpt...mipos den xreiazete auto to programma kai thelei kapoio allo?i mipos den pernei themes??? :p :p

Agnwste, edw kanoume erwtiseis gia kinita. Den anevazoume wallpapers me ethnikistika themata. Na min epanalifthei... Thanx.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

θελω να ρωτησω αν στο πληκτρολογιο που εχει..μπορω να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες??? ενα σμς πχ.

Never Give Up:!:

Join friend!

Ναι,και με το εξωτερικό και με το qwerty.

ναι αλλα εγω γραφω με το qwerty και μου βγαζει ξενα...οχι ελληνικα ...πρεπει να κανω κατι?

Never Give Up:!:

Join friend!

ναι αλλα εγω γραφω με το qwerty και μου βγαζει ξενα...οχι ελληνικα ...πρεπει να κανω κατι?

θα πας πινακας ελεγχου --> Καρτελα γενικες --> ρυθμισεις για πορτακι --> και θα βαλεις την τελευταια επιλογη!

θα πας πινακας ελεγχου --> Καρτελα γενικες --> ρυθμισεις για πορτακι --> και θα βαλεις την τελευταια επιλογη!

Η οποία επιλογή λέει ςΕΡΤΥΘ. Με αυτή θα έχεις ελληνικά!!

Καλησπέρα!

Έχω μια απορία σχετικά με το ξυπνητήρι του P910i.

Όταν ξεκινάει να χτυπάει την 1η φορά (το Mp3 που του έχω ορίσει) ή ένταση είναι κανονική, αλλά απο την 2η φορά η ένταση γίνεται πολύ χαμηλή....

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Είναι bug του τηλεφώνου; του firmware μήπως; ή απλά της συσκευής μου; :wacko:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μηπως καποιος χρησιμοποιει το miniGPS στο p910i ? Εγω το εχω εγκαταστησει αλλα δεν μπορω να το κρακαρω !!

Καλησπέρα!

Έχω μια απορία σχετικά με το ξυπνητήρι του P910i.

Όταν ξεκινάει να χτυπάει την 1η φορά (το Mp3 που του έχω ορίσει) ή ένταση είναι κανονική, αλλά απο την 2η φορά η ένταση γίνεται πολύ χαμηλή....

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Είναι bug του τηλεφώνου; του firmware μήπως; ή απλά της συσκευής μου; :wacko:

οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο χτυπαει το ξυπνητηρι?

Για να μην αργήσεις στίς Πανελλήνιες μην το σβήνεις ποτέ το κινητό σου γιατί κλειστό δεν χτυπάει!!

οχι

αλλά αν θες βάλτο σε flight mode

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

΄Παιδιά εμένα το Ρ910 μου απο χθές δεν εμφανίζει τα sms που δέχομαι,ούτε κάνει κάποια ειδοποίηση.Οταν το κλείνω και το ξανανοίγω το κινητό,πηγαίνοντας στα sms βλέπω ότι μου έχουν έρθει κάποια sms.Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό;Δεν έχω κάνει κάποια καινούρια εγκατάσταση προγράμματος και το musms έίναι απενεργοποιημένο.

΄Παιδιά εμένα το Ρ910 μου απο χθές δεν εμφανίζει τα sms που δέχομαι,ούτε κάνει κάποια ειδοποίηση.Οταν το κλείνω και το ξανανοίγω το κινητό,πηγαίνοντας στα sms βλέπω ότι μου έχουν έρθει κάποια sms.Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό;Δεν έχω κάνει κάποια καινούρια εγκατάσταση προγράμματος και το musms έίναι απενεργοποιημένο.

Κι εμένα το έπαθε, αλλά μετά από μια εβδομάδα επανλήθε μόνο του!

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum!!

Δεν έχει κλείσει ούτε 2 εβδομάδες το P910i και άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα με τα αριθμιτικό πληκτρολόγιο όταν το πορτάκι είναι κλειστό. Συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνεται κανένα πλήκτρο όταν το πατάς. Τα πλήκτρα φωτίζονται κανονικά. Μερικές φορές λειτουργεί το *. Ούτε με reset επανέρχεται. Χθές του έκανα αναβάθμιση και πάλι τίποτα. Έχει κανείς διαπιστώσει παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

μετα απο σχεδον ενα χρονο σκληρης χρησης το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιασει ποτε τετοιο προβλημα σε μενα..

κοιταξε να βγαλεις-ξαναβαλεις το πορτακι και προσεξε να γινει καλη εφαρμογη στην επανατοποθετηση του.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

μετα απο σχεδον ενα χρονο σκληρης χρησης το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιασει ποτε τετοιο προβλημα σε μενα..

κοιταξε να βγαλεις-ξαναβαλεις το πορτακι και προσεξε να γινει καλη εφαρμογη στην επανατοποθετηση του.

Μήπως του έχεις βάλει αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου;

Για ρίξε μια ματιά στις ρυθίσεις...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Koλλησε το Ρ910i του πατερα μου.Το πάμε στο teleservice το κρατανε 3 μερες ,παμε να το πάρουμε

Εγω-Αλλάξατε οθόνη?

Πωλητης -Οχι

Ε-Τι του κάνατε τότε?

Π-Το σβήσαμε ,του περασαμε νέα έκδοση προγράμματος ,του περασαμε και ξανα τα συστήματα ασφαλείας..

Ε-Δουλεύει κανονικά?

Π-Ναι

Τεσπα τους πιστεύω γιατι βιαζόμουνα,το παίρνω σαν μ@λ@κ@ς το πάω σπίτι ,ερχετε ο πατερας μου απ την δουλεία του...

Αποτελεσμα το κινητο ΣΕΡΝΕΤΕ....εχει τρελόlag

Πατας Εφαρμογές περιμενεις 3 δευτερολεπτα και περνας στο μενού των εφαρμογών.

Πατας το Calculator.. αλλα 3 δευτερόλεπτα

ΤΟ τραγικο ειναι που το ανακάλυψα μετά είναι οτι δεν εχουν κανει αναβαθμιση λογισμικού γιατι φόραγε την R4A10 και αυτη φοράει.

Πηγαμε ενα κινητο χαλασμενο (δεν δούλευε το TouchScreen) και πηραμε ενα κινητο που πάει σαν χελώνα...

Του έχω κάνει πολλα format,και παρόλα αυτα δεν επανήλθε.....

Τι κάνουμε τωρα?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone