cellphone Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Σωστό κι'αυτό αλλα και μπορεί να γινει όπως πολυ σωστά είπες,αλλα εχει περασει μεγαλο χρονικό διάστημα... και απορω αν κρατανε τοσο καιρό τα στοιχεία... Παντως μια επισκεψη απο το μαγαζι που το πήρες δεν θα ήταν κακό... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 παιδιά,το κινητό μιας φίλης μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και το πήγα για service στην Teleservice στην Γλυφάδα.Εδωσα το κινητό και μου είπε ότι πρέπει να τους πάω και την απόδειξη αγοράς για να μην χρεωθώ το service.Eγώ όμως το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό πέρυσι τον Δεκέμβριο και έχω πετάξει την απόδειξη.Τι μπορώ να κάνω για να μην χρεωθώ την επισκευή αφού το κινητό βρίσκεται ακόμα μεσα στην εγγύηση και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που προτοκυκλοφόρησε;Αν πάω στον Γερμανό θα μου βγάλουν καινούρια απόδειξη,ή θα μπορέσουν να βρούν το απόκομα της παλιας για να μου το βγάλουν φωτοτυπία; Τις αποδείξεις τις κρατάνε σε αρχείο. Πές τους πότε περίπου το αγόρασες και θα το βρούνε.. Ακριβώς το ίδιο μου είχε τύχει με ένα K700i σε ένα Vodafon shop το οποίο ήταν και service. Τους είπα πότε περίπου το είχα αγοράσει, το βρήκαν στα αρχεία και δεν με χρέωσαν... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cobras Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Δεν νομίζω να είναι θέμα συμβατότητας με το Ρ910. Εγώ έχω το HB-65 και το αναγνωρίζει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις το εξής: Αφού δεν το έχει εμφανίσει στις συσκευές, ενεργοποίησε το bluetooth του κινητού και αφού ανάψεις το hands-free κράτα πατημένο το ίδιο πλήκτρο για μερικά δευτερόλεπτα. Θα αρχίσει να κάνει αναζήτηση για τηλέφωνα και λογικά θα εμφανίσει μήνυμα στο τηλέφωνο για σύνδεση με bluetooth hands-free. O κωδικός σύνδεσης (pairing) είναι 0000. Τα ξερω αυτα τα ιδια εκανα και με το Τ630 που ειχα και τοτε το εβλεπε κανονικα !Ακομα δουλευει μια χαρα σε μια δοκιμη που εκανα γι' αυτο το λογο!Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως... Παράθεση Η λογική του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Να ρωτησω κατι το οποιο δεν μπορεσα να το βρω στο κινητο ακομα :mad: Πως μπορω να παρω ενα τηλ με αποκρυψη(στις υπαρχουσεs επαφες που εχω αποθηκευμενες στο τηλ) Με αποκρυψη καταφερα να παρω μονο αν παρω τηλ πατωντας ενα ενα τον αριθμο του τηλεφωνου και μετα ενα κουμπι με επιλογες που εχει την αποκρυψη σαν επιλογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospu Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγκατεστησα το προγραμμα Autostart και μετα την επανεκιννηση του τηλεφωνου μου(P910i) δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο welcome screen :mad: :mad: :mad: :mad: και μενει εκει κολλημενο..... Ουτε μπορω να το συνδεσω με το pc μου για να σβησω την εφαρμογη..... PLEASE HELP!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγκατεστησα το προγραμμα Autostart και μετα την επανεκιννηση του τηλεφωνου μου(P910i) δεν ανοιγει αλλα κολλαει στο welcome screen :mad: :mad: :mad: :mad: και μενει εκει κολλημενο..... Ουτε μπορω να το συνδεσω με το pc μου για να σβησω την εφαρμογη..... PLEASE HELP!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων Με κλειστό το πορτακι πατας jog dial up * jog dial down jog dial down * jog dial down * Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις το την τριτη επιλογη το οποία θα σου κάνει format στον C δισκο του κινητου σου. Α αν δεν έχεις κάνει back up της επαφές σου, και τα αλλα θα τα χάσεις.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospu Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Φιλε cellphone να'σαι καλα και χιλια ευχαριστω :) Το ελυσα το προβλημα και εκανα και restore απο το backup που ειχα παρει λιγες μερες πριν ;) Οποτε τωρα, ξεροντας και αυτο, μπορω να πειραματιστω αφοβα..... Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfplay Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σε ολοκαίνουργιο Ρ910i εβαλα κάμποσα προγράμματα μαζεμενα και τώρα αφού βάλω το pin κολλάει. Δεν μπαίνω σε μενού παρά βλέπω μόνο το logo της sony. Δέχεται τηλ. αλλά δεν έχω πρόσβαση σε τίποτα άλλο. Δοκίμασα και τις κινήσεις του Format αλλά και πάλι τίποτα.!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 tracker=? big ben=? τι κάνουν αυτά τα προγραμματάκια που αναφέρθηκαν? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyebill Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 paidia sos problem me kinito p910i koimithika to vradaki ola kanonika evala to xipnitiri mou kai to proi oute foni oute akroash mou evgale minima xamilis mpatarias eno htan fortismeni kai tora oute kan anoigei sos ti na kano? SORRY GIA TO DIPLO POST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 paidia sos problem me kinito p910i koimithika to vradaki ola kanonika evala to xipnitiri mou kai to proi oute foni oute akroash mou evgale minima xamilis mpatarias eno htan fortismeni kai tora oute kan anoigei sos ti na kano? SORRY GIA TO DIPLO POST Επειδη δεν καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις. Οτι η μπαταρια επεσε ξαφνικα μεσα σε ενα βραδυ ,μπορει να οφείλετε στο οτι καποιο προγραμμα σου 'τρώει' όλη την ενέργεια.Το λέω αυτό γιατί και το δικο μου Ρ910i είχε αυτό το πρόβλημα σε χειροτερη μορφή όμως(εχανε την ενέρργεια της απο το 100% σε 17% σε 3-4 ώρες,τελικα εφταιγε ενα παιχνιδι απ οτι κατάλαβα). Οταν λες ανοιγει τι εννοεις? Βαλτο στον φορτιστη και αστο να παρει λίγη ενεργεια...και ξαναπροσπαθείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 telika i aporia gia to tracker mou lithike alla tora mou dimiourgithike mia kainouria..ginetai ti desktop pou dimiourgei to tracker na tin exei san default to kinhto? den enoo mono autostart i energopoiisi me flip open alla px otan vgenis apo mia efarmogi na mi su emfanizi ti lista alla to tracker..dld na patas stis efarmoges px kai na energopoieite i desktop toy tracker.. de jero an ginomai katanoitos.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 telika i aporia gia to tracker mou lithike alla tora mou dimiourgithike mia kainouria..ginetai ti desktop pou dimiourgei to tracker na tin exei san default to kinhto? den enoo mono autostart i energopoiisi me flip open alla px otan vgenis apo mia efarmogi na mi su emfanizi ti lista alla to tracker..dld na patas stis efarmoges px kai na energopoieite i desktop toy tracker.. de jero an ginomai katanoitos.. oxi distixos mporeis omos na to valeis san sintomeusi epano kai na patas ekeino anti tis listas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 to distixos eggeitai sto oti simfonis oti ine poli pio liturgiko to desktop toy tracker i mou simparastekesai ston pono mou pou de mpori na gini default opos to thelo?? ;p Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 paidia sos problem me kinito p910i koimithika to vradaki ola kanonika evala to xipnitiri mou kai to proi oute foni oute akroash mou evgale minima xamilis mpatarias eno htan fortismeni kai tora oute kan anoigei sos ti na kano? SORRY GIA TO DIPLO POST Όπως είπε και ο cellphone παραπάνω, κάποιο πρόγραμμα μπορεί να σου "τρώει" την μπαταρία. Αν έχεις κάνει εγκατάσταση τα προγράμματά σου στην κάρτα μνήμης, βγάλτην από το κινητό και δες αν ανοίγει μετά. Αλλιώς, άσε την κάρτα έξω από το κινητό, βγάλε την μπαταρία του και άστο έτσι για 10-15 λεπτά περίπου. Μετά βάλε την μπαταρία και βάλτο να φορτίζει ενώ είναι κλειστό. Δοκίμασε μετά από λίγο (αφού αρχίσει να φορτίζει), να το ανοίξεις. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Γειας σας παιδια , οπως ειχα πει και σε προυγουμενο ποστ , εχω ενα π910ι το οποιο ειχε προβλημα με το σημα του. Την τριτη φορα που το εστειλα πισω μου το εκαναν αντικατασταση :) Το πειρα πισω ολοκαινουργιο εκτος απο καπακι και μπαταρια που εχει τα αρχικα και ειναι σε αψογη κατασταση. Ειχα να το δω 1 1/2 μηνα , αλλα τελος καλα ολα καλα. Ερχομαι στην ερωτηση τωρα . Σκοπευω να το πουλησω , κομπλε με ολα τα παρελκομενα μεσα στο κουτι του , manuals θηκες μολυβακια μνημη κ.λ.π ολα τελοςπαντων. Ακομα και την ζελατινα εχει πανω στην οθονη αφου ειναι καινουργια. Τι τιμη πρεπει να ζητησω αν παω να το πουλησω σε μαγαζι μεταχειρισμενων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Nα ξέρεις οτι καλυτερη τιμή θα πίασεις αμα το δώσεις σε κάποιον άλλο παρα σε μαγαζί . ΣΤο μαγαζι θα στο παρουν πολυ φτηνότερα.. ΚΑνονικα γυρω στα 350€ πρεπει να το δωσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndamanosr Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 pedia xerete!mipos xeri kanenas pos na isago mia nea epafi sto p910i xoris na anixo to kapaki???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 pedia xerete!mipos xeri kanenas pos na isago mia nea epafi sto p910i xoris na anixo to kapaki???? Με κλειστό το πορτάκι μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο νούμερα που σε έχουν καλέσει. Ενεργοποιείς την επιλογή που έχει στις προτιμήσεις κλήσεων για ερώτηση προσθήκης μη αποθηκευμένου αριθμού. Αυτό γίνεται και με κλειστό πορτάκι. Για να εισάγεις κανονικά μια επαφή πρέπει αναγκαστικά να έχεις ανοιχτό πορτάκι. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; UIQ; 305) Opera 6.30 [en]) Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω κολήσει. Εβαλα το πληκτρολόγιο απο το site και που χρησιμοποιούσα και στο Ρ 900. Θέλω όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο να είναι πρώτη η αγγλική γλώσσα και μου βγαίνουν τα ελληνικά. Μπορεί κανείς να βοηθήσει??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndamanosr Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Με κλειστό το πορτάκι μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο νούμερα που σε έχουν καλέσει. Ενεργοποιείς την επιλογή που έχει στις προτιμήσεις κλήσεων για ερώτηση προσθήκης μη αποθηκευμένου αριθμού. Αυτό γίνεται και με κλειστό πορτάκι. Για να εισάγεις κανονικά μια επαφή πρέπει αναγκαστικά να έχεις ανοιχτό πορτάκι. efxaristo poli file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 παιδια βοηθεια οπως εχω αναπτυξει και σε ξεχωριστο Post φαινεται στο κινητο μου σαν να εχω 2 ΙΜΕΙ.... το κουτι και η συσκευη εχει ΙΜΕΙ 3542..... ενω στα gamez kai sta apps(σε ολα ) για registration μου υποδυκνυει ενα αλλο ΙΜΕΙ (147332231803840617). τι μπορω να κανω....πιστευετε με ενα format να δωθει λυση? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; UIQ; 305) Opera 6.30 [en]) παιδια βοηθεια οπως εχω αναπτυξει και σε ξεχωριστο Post φαινεται στο κινητο μου σαν να εχω 2 ΙΜΕΙ.... το κουτι και η συσκευη εχει ΙΜΕΙ 3542..... ενω στα gamez kai sta apps(σε ολα ) για registration μου υποδυκνυει ενα αλλο ΙΜΕΙ (147332231803840617). τι μπορω να κανω....πιστευετε με ενα format να δωθει λυση? Για πάτα *#06# και δείς τι ΙΜΕΙ σου!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 το εκανα και μοθ βγαζει ΙΜΕΙ το(νορμαλ) 3542... το ΙΜΕΙ 147332231803840617 το βγαζει στα παιχνιδια-εφαρμογες και στο pc suite.... καμια λυση? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts