skatzivas Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Είπα να ενεργοποιήσω το knox και να βάλω μέσα τις εφαρμογές της τράπεζας. Ξέρετε αν τρώει έξτρα μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ τι ισχύει με τη γρήγορη φόρτιση; είδα gsmarena 60% σε μισή ώρα. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ότι λένε (δεν το έχω δοκιμάσει) φορτίζει μεν πιο γρήγορα αλλά κρατά και λιγότερο η μπαταρία. Αν δεν υπάρχει λόγος φόρτιζέ το συμβατικά. Μόνο καλό κάνεις. Είπα να ενεργοποιήσω το knox και να βάλω μέσα τις εφαρμογές της τράπεζας. Ξέρετε αν τρώει έξτρα μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ουσιαστικά δεν έχει επιπλέον κατανάλωση. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Δύο φορτίσεις έχω κάνει ως τώρα. Τις μέτρησα. Η πρώτη στο μισάωρο μου έδωσε 42% η δεύτερη 44%. Νομίζω θα συμφωνήσω ότι δεν κάνει καλό η γρήγορη φόρτιση αλλά αξίζει τον "κοπο"; Ποοοσο θα χαλάσει η μπαταρία μας,που είναι και αποσπωμενη στην τελική... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το θέμα δεν είναι πόσο θα χαλάσει η μπαταρία αλλά ότι η γρήγορη φόρτιση έχει και γρηγορότερη αποφόρτιση (βάσει της εμπειρίας μου). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το θέμα δεν είναι πόσο θα χαλάσει η μπαταρία αλλά ότι η γρήγορη φόρτιση έχει και γρηγορότερη αποφόρτιση (βάσει της εμπειρίας μου). Αντε! Σοβαρά Κώστα; Αυτό δεν το ήξερα! Θα δοκιμάσω την συμβουλή σου! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Αντε! Σοβαρά Κώστα; Αυτό δεν το ήξερα! Θα δοκιμάσω την συμβουλή σου! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kάνε μία δοκιμή και μόνος σου και θα δεις. Κάνε μία γρήγορη φόρτιση τη μία φορά και μία κανονική την άλλη και χρησιμοποιησέ το με τον ίδιο τρόπο και πες μας αν θα δεις διαφορές. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 παιδια μπορω να φορτιζω την συσκευη μου με τον φορτιστη του note 3;λογικα δεν θα εχω προβλημα σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 παιδια μπορω να φορτιζω την συσκευη μου με τον φορτιστη του note 3;λογικα δεν θα εχω προβλημα σωστα; Εγώ καμιά φορά το φορτίζω και από το παλιό σ3 που έχω δεν έχω δει κάτι ενάμιση χρόνο τώρα, σίγουρα είναι πολύ πιο αργή η φόρτιση! Τώρα εσύ με του νοτε 3 πάνω κάτω το ίδιο θα είναι απλός δεν θα έχεις την γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 να εισαι καλα κωστη,προφανως οσο πιο αργα φορτιζει τοσο καλυτερα,εκτος αν πρεπει να το παρεις και να φυγεις,σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 να εισαι καλα κωστη,προφανως οσο πιο αργα φορτιζει τοσο καλυτερα,εκτος αν πρεπει να το παρεις και να φυγεις,σωστα; Γίνεται ποιο αργά και ολοκληρομενα η φόρτιση με ποιο ομαλό κύκλο και διάρκεια μπαταρίας! Η γρήγορη φόρτιση με βάση κάποιες μέτρησες και συμπέρασμα που είχε κάνει ένας και βγάλαμε είναι ότι φορτίζει μεν ποιο γρήγορα το κινητό αλλά αδειάζει και ποιο γρήγορα η μπαταρία από ότι θα το κάνεις με την κανονική φόρτιση. ( τώρα αναφέρομαι με τον δικό του φορτιστη και τη επιλογή γρήγορης φόρτισης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 μια χαρα,οποτε αργα εκτος αν υπαρχει λογος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Την γρήγορη φόρτιση την απενεργοποιώ από το μενού της μπαταρίας ε; γιατί το έχω κάνει και μόλις έβαλα το φορτιστή του λέει συνδέθηκε γρήγορη φόρτιση και νομίζω φορτίζει γρήγορα... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: ναι το είδα και στην οθόνη κλειδώματος λέει γρήγορη φόρτιση παρόλο που την απενεργοποιησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Την γρήγορη φόρτιση την απενεργοποιώ από το μενού της μπαταρίας ε; γιατί το έχω κάνει και μόλις έβαλα το φορτιστή του λέει συνδέθηκε γρήγορη φόρτιση και νομίζω φορτίζει γρήγορα... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: ναι το είδα και στην οθόνη κλειδώματος λέει γρήγορη φόρτιση παρόλο που την απενεργοποιησα. Ναι σωστά εκεί έχει την επιλογή...ρυθμίσεις - μπαταρία - χρήση μπαταρίας και πάνω δεξιά έχει την επιλογή για γρήγορη φόρτιση αν θες να την επιλέξεις ή όχι... Edited April 15, 2016 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το έχω κάνει και φορτίζει πάλι γρήγορα! Περίεργο Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ερώτηση. Μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι Υπάρχουν Ενημερώσεις στο Galazy Apps αλλά όταν πατάω το μήνυμα και με πάει στο Galaxy App λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Τι παίζει ;;; :wacko: Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Ερώτηση. Μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι Υπάρχουν Ενημερώσεις στο Galazy Apps αλλά όταν πατάω το μήνυμα και με πάει στο Galaxy App λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Τι παίζει ;;; :wacko: Δεν μου εχει συμβει. Κωστη ή καποιος αλλος καντε μου μια χαρη σας παρακαλω. Αν απενεργοιησεις τη γρηγορη φορτιση κ βαλεις το φορτιστη τον γρηγορο το μαμισιο, πως σας φορτιζει; εμενα με marshmallow στο 910C φορτιζει γρηγορα κι αςτο εχω κλειστο. Εβαλα το φορτιστη της γυναικας μου απο blackberry z30 και απο 4% στις13:54 ειναι 65% περιπου πριν λιγο που το ειδα.λετε να βαλω το φορτιστη απο το ζετακι? Να δω με αργη ποσο θα κρατησει. Στάλθηκε από το GT-P3110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Από σήμερα κάτοχος του Note 4 N910C. Πώς λέτε να κάνω τις πρώτες φορτίσεις; Άνοιξα το κινητό με 58% μπαταρία περίπου και το έφτασα ως 10%. Το ξανάκλεισα πριν λίγο να το βάλω να φορτίσω ως 100% και λέω να το κάνω αυτό 3-4 φορές. Λέτε να στρώσει η μπαταρία έτσι; Πάντως απ'αυτό το 58% μου πήγε στο 10% σε 1:50. Για πρώτη χρήση μπαταρίας είναι φυσιολογική; Με Auto-Brightness και χρήση κυρίως Wifi. Και κάτι ακόμη τελευταίο.. Το κινητό το έβαλα να φορτίζει απ'τις 21.05 περίπου και δείχνει ακόμη 12%. Γιατί; Δεν ήταν μάλλον ενεργοποιημένη η γρήγορη φόρτιση ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Αν το εβαλες στη μπριζα στις 21:05 με 10% και στις 21:24 που ποσταρες ηταν 12%, δεν ειναι φυσιολογικο. Επρεπε να ειναι πολυ παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Αν το εβαλες στη μπριζα στις 21:05 με 10% και στις 21:24 που ποσταρες ηταν 12%, δεν ειναι φυσιολογικο. Επρεπε να ειναι πολυ παραπανω. Έχει πρόβλημα ο φορτιστής; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχει πρόβλημα ο φορτιστής; :( Αν εχεις σε μπαλαντεζα τον φορτιστη δες μηπως συνδεεται σαν USB και οχι σαν φορτιστης! Βασικα δες πως συνδεεται αν ειναι σαν USB λογικο μου κανει αν ειναι σαν φορτιστης τοτε κατι εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 για παρακολουθησε το πως θα παει και κρατα χρονους....δεν ειναι απολυτο οτι εχει προβλημα,μπορει να ειναι τυχαιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 για παρακολουθησε το πως θα παει και κρατα χρονους....δεν ειναι απολυτο οτι εχει προβλημα,μπορει να ειναι τυχαιο.... Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ. Αν εχεις σε μπαλαντεζα τον φορτιστη δες μηπως συνδεεται σαν USB και οχι σαν φορτιστης! Βασικα δες πως συνδεεται αν ειναι σαν USB λογικο μου κανει αν ειναι σαν φορτιστης τοτε κατι εχει προβλημα. Ναι τον φορτιστή τον έχω βάλει σε πολύμπριζο μαζί με άλλα διάφορα (ηχεία υπολογιστή, Monitor κλπ) αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Παίζει; Αλλά τι εννοείς να συνδέεται σαν USB? Αφού στην πρίζα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ. Ναι τον φορτιστή τον έχω βάλει σε πολύμπριζο μαζί με άλλα διάφορα (ηχεία υπολογιστή, Monitor κλπ) αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Παίζει; Αλλά τι εννοείς να συνδέεται σαν USB? Αφού στην πρίζα είναι.. Παιζει ρολο το εχουμε παθει μερικοι εδω μεσα οπως και εγω συνεχεια!Τον εχω μονιμα σε μπαλαντεζα και δεν εχει συνεχεια την ιδια ταση ρευματος και με συνδεεται σαν usb και οχι σαν φορτιστης. Πηγαινε στην εξυπνη διαχειρηση>>Μπαταρια και βαλε το καλωδιο να δεις πως συνδεεται ο φορτιστης.Αν ειναι σαν usb βγαλε τον φορτιστη βγαλε το καλωδιο απο τον φορτιστη ξανα βαλτο παλι και δοκιμασε σε μια πριζα μονο του και δες παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsili20 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παιζει ρολο το εχουμε παθει μερικοι εδω μεσα οπως και εγω συνεχεια!Τον εχω μονιμα σε μπαλαντεζα και δεν εχει συνεχεια την ιδια ταση ρευματος και με συνδεεται σαν usb και οχι σαν φορτιστης. Πηγαινε στην εξυπνη διαχειρηση>>Μπαταρια και βαλε το καλωδιο να δεις πως συνδεεται ο φορτιστης.Αν ειναι σαν usb βγαλε τον φορτιστη βγαλε το καλωδιο απο τον φορτιστη ξανα βαλτο παλι και δοκιμασε σε μια πριζα μονο του και δες παλι. Ωχ ναι έχεις δίκιο! Μού λέει USB Connected! Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ! Edited April 16, 2016 by tsili20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ωχ ναι έχεις δίκιο! Μού λέει USB Connected! Τι κάνω; Αλλάζω πρίζα; Οπως σε ειπα στο παραπανω μου ποστ. Βγαλε τον φορτιστη την πριζα και καλωδιο απο τον φορτιστη, ξανα βαλε το καλωδιο και βαλε τον φορτιστη μονο του κατευθειαν σε μια πριζα και τσεκαρε παλι πως συνδεεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts