Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησοερα

Ήθελα να ρωτήσω έχει αλλάξει κανείς μπαταρία στο Note 4 και μετά από πόσο καιρό?

Πότε θέλει αλλαγή μετά από 1 χρόνο δύο ?

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησοερα

Ήθελα να ρωτήσω έχει αλλάξει κανείς μπαταρία στο Note 4 και μετά από πόσο καιρό?

Ανολόγως. Βλέπεις διαφορά στη χρήση; Αν ναι, έχει πέσει η απόδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανολόγως. Βλέπεις διαφορά στη χρήση; Αν ναι, έχει πέσει η απόδοση.

Αυτό ναι απλά ρωτάω χοντρικά πότε περίπου στον ένα χρόνο στα δύο?

Αυτό ναι απλά ρωτάω χοντρικά πότε περίπου στον ένα χρόνο στα δύο?

Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό δεν είναι στάνταρ! Αν ένας το φορτίζει κάθε μέρα 4 φορές γιατί το λιώνει στα παιχνίδια θα την αλλάξει πολύ σύντομα αν ένας δεν κάνει τπτ πάρα μόνο τηλφ και Facebook και το φορτίζει μια φορά στις 2 μέρες μπορεί και να μην την αλλάξει σε 2 χρόνια! Δεν ξέρω αν με κατάλαβεςτι θέλω να πω.

Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό δεν είναι στάνταρ! Αν ένας το φορτίζει κάθε μέρα 4 φορές γιατί το λιώνει στα παιχνίδια θα την αλλάξει πολύ σύντομα αν ένας δεν κάνει τπτ πάρα μόνο τηλφ και Facebook και το φορτίζει μια φορά στις 2 μέρες μπορεί και να μην την αλλάξει σε 2 χρόνια! Δεν ξέρω αν με κατάλαβεςτι θέλω να πω.

Ο thanks ρώτησα επειδή το φορτίζω 2-3 φορές την ημέρα και αυτό δεν είναι φυσιολογικό διαπίστωσα ότι μάλλον θέλει αλλαγή γιαυτό ρώτησα αν έχει αλλάξει κάποιος και πότε!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε πόσους κύκλους έχει κάνει η μπαταρία, πόση είναι το μέγιστο εφικτό φορτίο της και γενικά την κατάσταση της?

Καλησοερα

Όπως είπαν τα παιδιά έχει να κάνει με την χρήση. Θεωρώ όμως δύσκολο να πέσει σε ένα χρόνο. Εγώ το φορτίζω κάθε μέρα το βράδυ εδώ και 14 μήνες που το έχω και έχει σταθερή απόδοση.

Εχει αναφερθεί πολλές φορές. Ειναι σχεδον βεβαιο ότι με αργη φορτιση η μπαταρία αντεχει μεγαλύτερο χρονικο διαστημα μεχρι να χασει.

Εγω εχω σε ενα πολυμπριζο 2 φορτιστες, και σχεδον παντα φορτιζω με τον αλλο που φορτιζει αργα. Μονο οταν βιάζομαι φορτιζω απ τον γρηγορο. Είναι η καλύτερη λύση πιστευω..

Σε σχέση με το παραπάνω που κουβεντιάσαμε, δοκίμασα 3 φορές φόρτιση με άδεια μπαταρία με τον φορτιστή του S4, που υποτίθεται ότι φορτίζει πιο αργά (στην πράξη όχι και τόσο αργά) και διαπίστωσα ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση και στις 3 περιπτώσεις μέσω του GSam Battery monitor και μόνο, μια που στην πράξη δεν είναι άμεσα αντιληπτό. Στην συνέχεια φόρτιση με τον δικό του φορτιστή και η κατανάλωση επανήλθε στα κανονικά επίπεδα!:wacko: Συγκεκριμένα με το GSam Battery monitor συνήθως έχω σε πλήρη αναμονή, λειτουργία πτήσης κτλ 0,1%/ώρα και με τον φορτιστή του S4 πήγε 0,3%/ώρα. Περιέργως κάτι άλλαξε στο GSam Battery monitor και για ίδιους χρόνους μπαταρίας ή και λίγο καλύτερους μου δείχνει αό 0,1%/ώρα 0,2%/ώρα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Σε σχέση με το παραπάνω που κουβεντιάσαμε, δοκίμασα 3 φορές φόρτιση με άδεια μπαταρία με τον φορτιστή του S4, που υποτίθεται ότι φορτίζει πιο αργά (στην πράξη όχι και τόσο αργά) και διαπίστωσα ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση και στις 3 περιπτώσεις μέσω του GSam Battery monitor και μόνο, μια που στην πράξη δεν είναι άμεσα αντιληπτό. Στην συνέχεια φόρτιση με τον δικό του φορτιστή και η κατανάλωση επανήλθε στα κανονικά επίπεδα!:wacko: Συγκεκριμένα με το GSam Battery monitor συνήθως έχω σε πλήρη αναμονή, λειτουργία πτήσης κτλ 0,1%/ώρα και με τον φορτιστή του S4 πήγε 0,3%/ώρα. Περιέργως κάτι άλλαξε στο GSam Battery monitor και για ίδιους χρόνους μπαταρίας ή και λίγο καλύτερους μου δείχνει αό 0,1%/ώρα 0,2%/ώρα.

Πιθανων να έχεις δικιο σε αυτο.. Φορτιζω αργα με το φορτιστη του νοτε 4 και μου φαίνεται οτι κραταει παραπάνω η μπαταρία, απο οταν φορτιζα με το φορτιστη του galaxy-s5.. Περίεργο αλλα παρατηρω και εγω το ιδιο δηλαδή..

• 2 weeks later...
Guest lagoudakis
χτες μου βουτηξαν το αγαπημενο μου note 3 χωρις να το καταλαβω στο μετρο μεσα απο το τσαντακι μου που το ειχα μπροστα μου:mad:τωρα ειμαι μεταξυ του 4 και του s7 edge....ειδα σημερα το s7 παιζει να ειμαι ο μοναδικος που δεν τρελαθηκα;...με χαλαει βασικα η οθονη που δειχνει αρκετα μικροτερη στην συγκριση,η διαφορα που βλεπω μεταξυ 5,5 και 5,7 σε αυτα τα 2 κινητα δεν μου κανει στο ματι για μονο 0,2.....ειμαι ο μοναδικος που το βλεπω ετσι;

Και εμένα μου φάνηκε μικρό σχετικά με το S6 και όχι μόνο. Κατά τα άλλα όμως είναι εξαιρετικό και μόνο το πενάκι του NOTE4 που δεν έχει είναι το θέμα.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

χτες μου βουτηξαν το αγαπημενο μου note 3 χωρις να το καταλαβω στο μετρο μεσα απο το τσαντακι μου που το ειχα μπροστα μου:mad:τωρα ειμαι μεταξυ του 4 και του s7 edge....ειδα σημερα το s7 παιζει να ειμαι ο μοναδικος που δεν τρελαθηκα;...με χαλαει βασικα η οθονη που δειχνει αρκετα μικροτερη στην συγκριση,η διαφορα που βλεπω μεταξυ 5,5 και 5,7 σε αυτα τα 2 κινητα δεν μου κανει στο ματι για μονο 0,2.....ειμαι ο μοναδικος που το βλεπω ετσι;

Μια απο τα ιδια. Το s7 edge δε μου έκανε κλικ σε σχεση με το νοτε 4 που εχω, γιατί μου φαίνεται πολυ μικρότερη η οθονη. 0.2 της ιντσας, είναι μισό εκατοστο, δεν ειναι και λίγο. Βαλε και ποσο χανεις αριστερά δεξια λογω edge..

Βέβαια είναι κινηταρα, πολυ καλύτερο σε ταχύτητα, smoothness, καμερα κλπ.

Αλλά αν προτεραιότητα ειναι η μεγάλη οθόνη, δεν..

Guest lagoudakis
αρα δεν ειμαι ο μονος που το βλεπω ετσι.....καλα απο χαρακτηριστικα δεν το συζηταμε οτι ειναι μπροστα το s7,αλλα παιζει ρολο για μενα η μεγαλη οθονη μια και εμαθα στις 5.7 και πιο κατω δεν παω,κατα 90% με βλεπω για το 4αρι τελικα

Κάτοχος νέας συσκευής κι εγώ.Πρώτη πρώτη φόρτιση κ μάλιστα με marshmallow. Κλειστό το τηλέφωνο και στα 30λεπτα φορτισε 42% και όχι 60. Έχω θέμα λέτε; Επιφυλάσσομαι για την πριζα μονο.

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες με το που το παρέλαβα από smartec επιτέλους. Πολωνικο

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω ότι με αφήνει να βγάλω όλες τις εφαρμογές της Google!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω θέματα με την μπαταρία. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κοιτάξω για να τη διορθώσω. Πάντα το είχα αυτο το θεμα να.φορτιζω με όλα τα κινητά μου 2 κ 3 φορές αλλά ξέρω ότι φταίει κάποια απ'τις εφαρμογές. Δώστε τιπς να τα διορθώσω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εχω θέματα με την μπαταρία. Πείτε μου ρε παιδιά τι να κοιτάξω για να τη διορθώσω. Πάντα το είχα αυτο το θεμα να.φορτιζω με όλα τα κινητά μου 2 κ 3 φορές αλλά ξέρω ότι φταίει κάποια απ'τις εφαρμογές. Δώστε τιπς να τα διορθώσω

Αν παίζεις παιχνίδια λογικό είναι. Τώρα αν είναι κάποια εφαρμογή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μια μια απεγκατάσταση το δουλεύεις και βλέπεις!

Αν παίζεις παιχνίδια λογικό είναι. Τώρα αν είναι κάποια εφαρμογή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μια μια απεγκατάσταση το δουλεύεις και βλέπεις!

Εχω 5 Παιχνίδια ΑΛΛΆ δεν παίζω πια. Αν υπάρχουν ρυθμίσεις η οτιδήποτε που βοηθάει ευπρόσδεκτο

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Έσπασα ακόμα ενα ρεκόρ.. απ'τις 7 το πρωί ως τις 3 κ 23 το έφτασα στο 19% μονο με ίντερνετ WiFi τα σπάω Έτσι?? Θα ανεβάσω φώτο λίγες ώρες το χρησιμοποίησα

S10+ <3

Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ τι ισχύει με τη γρήγορη φόρτιση; είδα gsmarena 60% σε μισή ώρα.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έσπασα ακόμα ενα ρεκόρ.. απ'τις 7 το πρωί ως τις 3 κ 23 το έφτασα στο 19% μονο με ίντερνετ WiFi τα σπάω Έτσι?? Θα ανεβάσω φώτο λίγες ώρες το χρησιμοποίησα

Εγώ από τις 7 μέχρι τώρα ακόμα δεν έκλεισα καθόλου το 3g έπαιξα λίγο game viber fb έχω τώρα 48%! Και ένα ένα 5' το είχα φουλ 100% φωτεινότητα γιατί βγήκα αππ το γραφείο έξω για δουλειές και επίσης το έκανα και Hot spot κανένα 10 λεπτό απ το 3g μου

Edited by kostashark

Εγώ από τις 7 μέχρι τώρα ακόμα δεν έκλεισα καθόλου το 3g έπαιξα λίγο game viber fb έχω τώρα 48%! Και ένα ένα 5' το είχα φουλ 100% φωτεινότητα γιατί βγήκα αππ το γραφείο έξω για δουλειές και επίσης το έκανα και Hot spot κανένα 10 λεπτό απ το 3g μου

Εμενα κάτι φταίει.. Κ δεν είναι η μπαταρία γιατί σε όλα μου τα νοτε μου το έκανε

S10+ <3

Εμενα κάτι φταίει.. Κ δεν είναι η μπαταρία γιατί σε όλα μου τα νοτε μου το έκανε

Κάποια εφαρμογή είναι! Εξαίρεσαι τις γνωστές ( πχ fb,viber,gmail κλπ) και κάνε απεγκατασταση μια μια και παρακολουθησε το!

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία