prioxxx Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Είχες δίκιο. Τις είχα κλειστές. Όλα οκ. Για να δούμε τώρα που τα απενεργοποιησα τι καλύτερο θα δω. [ATTACH]59197[/ATTACH] Απλά εγώ έχω βάλει χειροκίνητα την πόλη. Δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτές τοποθεσίες όταν δεν χρησιμοποιείς χάρτες ή Google now που στην Ελλάδα είναι άχρηστο. Άλλωστε στο μεσεντζερ δεν είναι ανάγκη να φαίνεται που βρίσκομαι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Απλά εγώ έχω βάλει χειροκίνητα την πόλη. Δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτές τοποθεσίες όταν δεν χρησιμοποιείς χάρτες ή Google now που στην Ελλάδα είναι άχρηστο. Άλλωστε στο μεσεντζερ δεν είναι ανάγκη να φαίνεται που βρίσκομαι. εγω παντως σημερα που το εχω απο τις 10 ο πρωι εκτος φορτιστη και κλειστο το "αναζητηση google" με lollipop γερμανικη ρομ εχω δει τεραστια διαφορα ως τωρα σε σχεση με χθες και προχθες.. και του εβαλα και nova launcher (αγορασμενο απο playstore) τωρα. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Εμενα μ ηρθε ενημερωση ενω ειμαι σε 5.0.1 με γερμανικη ρομ. Το πηγαν σε BOC3 Τελικα.. Το τελευταιο σκρινσοτ δειχνει μετα την αναβαθμιση. Edited April 7, 2015 by MiRo31285 Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αποδεικνύεται για μένα ότι είναι θέμα της lolipop. Έχω κλείσει τα πάντα, απεγκατέστησα τα πάντα. Τώρα το λέμε google PLAY services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αποδεικνύεται για μένα ότι είναι θέμα της lolipop. Έχω κλείσει τα πάντα, απεγκατέστησα τα πάντα. Τώρα το λέμε google PLAY services. Βαλε τη ρομ που εχει καταληξη BOC3, καπως εν μερη σωζει την κατασταση νομίζω .. Ειτε ελληνικη βονταφον ειτε γερμανικη κλπ. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Βαλε τη ρομ που εχει καταληξη BOC3, καπως εν μερη σωζει την κατασταση νομίζω .. Ειτε ελληνικη βονταφον ειτε γερμανικη κλπ. Αύριο reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τελικά το battery drain που είχα ήταν από το gps. Το είχα στην υψηλή ακρίβεια. Το έβαλα στην εξοικονόμηση ενέργειας, μέρα με τη νύχτα η απόδοση. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τελικά το battery drain που είχα ήταν από το gps. Το είχα στην υψηλή ακρίβεια. Το έβαλα στην εξοικονόμηση ενέργειας, μέρα με τη νύχτα η απόδοση. Έχεις το gps συνέχεια ανοικτό? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Note 4 C με δεύτερη φόρτιση και έχω (όπως γράψει και στο νήμα του S4) σοβαρό drain από κάποια εφαρμογή που κρατάει ανοικτό το wifi ακόμα και όταν εγώ το έχω κλειστό.:mad: Δείτε στα στατιστικά από την στιγμή που το έβγαλα από την φόρτιση το δείχνει συνέχεια ανοικτό.(οι διακοπές στα στατιστικά είναι γιατί το έβαλα στο πισί για το helium) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικά το battery doctor είναι battery doctor ή είναι battery drain ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικά το battery doctor είναι battery doctor ή είναι battery drain ; Το δεύτερο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά οσοι έχετε προβλήματα με την αυτονομία, είστε με lollipop? Ρωτάω γιατί παρόμοιο θέμα έχω κι εγώ απο την μέρα που πέρασα στο Μ8 την 5.0.1 Υπερβολικά αυξημένη κατανάλωση σε android os, android system, google services. Παρόλο που είναι το γνωστό πρόβλημα που έχει η lollipop και έρχεται να το λύσει η 5.1, παραδόξως δεν συμβαίνει σε όλους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά οσοι έχετε προβλήματα με την αυτονομία, είστε με lollipop? Ρωτάω γιατί παρόμοιο θέμα έχω κι εγώ απο την μέρα που πέρασα στο Μ8 την 5.0.1 Υπερβολικά αυξημένη κατανάλωση σε android os, android system, google services. Παρόλο που είναι το γνωστό πρόβλημα που έχει η lollipop και έρχεται να το λύσει η 5.1, παραδόξως δεν συμβαίνει σε όλους. καλημερα φιλε μου. εδω ειναι για νοτε 4. δεν απανταμε σε ανταγωνιστεεςςςςςςςςςς....... (πλακα κανω) ναι για lollipop μιλαμε κυριως. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικά το battery drain που είχα ήταν από το gps. Το είχα στην υψηλή ακρίβεια. Το έβαλα στην εξοικονόμηση ενέργειας, μέρα με τη νύχτα η απόδοση. Δοκιμάζοντάς το στην εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς όμως την κλίμακα του γκρι δεν είδα σε αναμονή τουλάχιστον ΚΑΜΙΑ διαφορά στην κατανάλωση. Είναι δυνατόν; Το google drive καλό είναι να το απενεργοποιήσουμε και αυτό ή όχι;;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλημερα φιλε μου. εδω ειναι για νοτε 4. δεν απανταμε σε ανταγωνιστεεςςςςςςςςςς....... (πλακα κανω) ναι για lollipop μιλαμε κυριως. Την Δευτέρα παραλαμβάνω το Note Edge και θέλω να δω αν θα περάσω την lollipop η θα μείνω με την 4.4.4 Γι αυτό ρωτάω. Στο νήμα του XDA οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχουν προβλήματα με 5.0.1 αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ μικρό το δείγμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Την Δευτέρα παραλαμβάνω το Note Edge και θέλω να δω αν θα περάσω την lollipop η θα μείνω με την 4.4.4 Γι αυτό ρωτάω. Στο νήμα του XDA οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχουν προβλήματα με 5.0.1 αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ μικρό το δείγμα. Όπως και να έχει θα την περάσεις στο τέλος. Είναι το μικρόβιο που όταν βλέπεις εκεί στις ρυθμίσεις το update θα θέλεις να το κάνεις. Πάντως Κώστα όπως και να έχει την ημέρα θα την βγάζει που ούτως ή άλλως είναι αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει. Χρόνους m8 στα καλά του και ειδικά σε stand by καταστάσεις δεν θα δεις στα έχω πει εξάλλου, αλλά πήρες ένα πανέμορφο εργαλείο που αν σε βολέψει θα μείνεις για αρκετό καιρό μαζί του. Εμένα επειδή το ήθελα να το δουλεύω γυμνό δεν μου καθόταν καλά στο χέρι σε σχέση με το νοτελι και γι αυτό το έδωσα. Εσύ με την original case που λογικά θα το δουλέψεις θα σε βολέψει μια χαρά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Την Δευτέρα παραλαμβάνω το Note Edge και θέλω να δω αν θα περάσω την lollipop η θα μείνω με την 4.4.4 Γι αυτό ρωτάω. Στο νήμα του XDA οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχουν προβλήματα με 5.0.1 αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ μικρό το δείγμα. Δεν υπάρχει θέμα με την λολιποπ. Είναι από τα λίγα κινητά που έκατσε καλά. Από κει πέρα όσοι έχουν προβλήματα αυτονομίας είναι καθαρά θέμα χρήστη. Με λολιποπ έχει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία και πολύ καλύτερη αναμονή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν υπάρχει θέμα με την λολιποπ. Είναι από τα λίγα κινητά που έκατσε καλά. Από κει πέρα όσοι έχουν προβλήματα αυτονομίας είναι καθαρά θέμα χρήστη. Με λολιποπ έχει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία και πολύ καλύτερη αναμονή. Αν αναφερεσαι στο edge καλως. Σε περιπτωση που αναφερεσαι στο Note 4, δεν ισχυει κατι τετοιο. Ειναι θεμα της lolipop και οχι του χρηστη. Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, απλως γιατι υπαρχει κοσμος που ψαχνεται και κοντευει να κανει το κινητο απο smartphone dumpphone κλεινωντας τα παντα και μην χρησιμοποιοντας εφαρμογες και αλλα τετοια ωραια. Σε καποιες περιπτωσεις η lolipop απλα δεν καθεται καλα. Δηλαδη google services και google play services κανουν party χωρις λογο. Ειναι αποδεδειγμενο. Αλλα ειναι τοσο καλη και σβελτη η lolipop που αυτο το 10% που χανω απο την μπαταρια ειναι αμελητεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Όπως και να έχει θα την περάσεις στο τέλος. Είναι το μικρόβιο που όταν βλέπεις εκεί στις ρυθμίσεις το update θα θέλεις να το κάνεις. Πάντως Κώστα όπως και να έχει την ημέρα θα την βγάζει που ούτως ή άλλως είναι αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει. Χρόνους m8 στα καλά του και ειδικά σε stand by καταστάσεις δεν θα δεις στα έχω πει εξάλλου, αλλά πήρες ένα πανέμορφο εργαλείο που αν σε βολέψει θα μείνεις για αρκετό καιρό μαζί του. Εμένα επειδή το ήθελα να το δουλεύω γυμνό δεν μου καθόταν καλά στο χέρι σε σχέση με το νοτελι και γι αυτό το έδωσα. Εσύ με την original case που λογικά θα το δουλέψεις θα σε βολέψει μια χαρά. Νίκο με lollipop στο Μ8 εχω πέσει πολύ σε αυτονομία. Και πριν ομως, με το τελευταίο kitkat δεν ειχα τους χρόνους που ξέραμε στις αρχές. Τώρα βγάζω με την χρήση που κάνω το πολύ 4-4,5 ώρες οθόνη με 50-50 3g-wifi. LTE δεν έχουμε εδω. Αν το βάλω στον φορτιστή του αυτοκινήτου καθως επιστρέφω απο το γραφείο κερδίζω 1-1,5 ώρα παραπάνω. Ολα αυτά απο 7 το πρωί εως 12 το βράδυ. Η 5.0.1 έχει πρόβλημα γενικώς αφού το παραδέχεται η ίδια η Google στο log της 5.1 Το μόνο που έχει φανεί ως τώρα είναι ότι δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές. Για νορμάλ ημέρες πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιησω την δεύτερη μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγω παντως παιδια με μια αφαιρεση της μπαταριας και μια επενεκινηση εφτιαξε! δεν ειδα ξανα google service το εχω τωρα με 1 ημερα αναμονης και 1ωρα και 10 λεπτα οθονης και η μπαταρια ειναι στο 77% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αν αναφερεσαι στο edge καλως. Σε περιπτωση που αναφερεσαι στο Note 4, δεν ισχυει κατι τετοιο. Ειναι θεμα της lolipop και οχι του χρηστη. Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, απλως γιατι υπαρχει κοσμος που ψαχνεται και κοντευει να κανει το κινητο απο smartphone dumpphone κλεινωντας τα παντα και μην χρησιμοποιοντας εφαρμογες και αλλα τετοια ωραια. Σε καποιες περιπτωσεις η lolipop απλα δεν καθεται καλα. Δηλαδη google services και google play services κανουν party χωρις λογο. Ειναι αποδεδειγμενο. Αλλα ειναι τοσο καλη και σβελτη η lolipop που αυτο το 10% που χανω απο την μπαταρια ειναι αμελητεο. Αναφέρομαι στο νοτε 4 exynos που έχω όπως και άλλοι 4 φίλοι μου. Κανεις δεν έχει τέτοια προβλήματα. Τώρα αν θες να έχεις ανοιχτό το Google now με τοποθεσίες ανοιχτές που είναι άχρηστη εφαρμογή στην Ελλάδα , ε τι να κάνω εγώ. Ο καθένας διαμορφώνει και σεταρει την συσκευή του. Επίσης εγώ έχω καλύτερη αυτονομία από κιτ κατ. Δεν το λέω εγώ αλλά οι αριθμοί που βλεπω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Νίκο με lollipop στο Μ8 εχω πέσει πολύ σε αυτονομία. Και πριν ομως, με το τελευταίο kitkat δεν ειχα τους χρόνους που ξέραμε στις αρχές. Τώρα βγάζω με την χρήση που κάνω το πολύ 4-4,5 ώρες οθόνη με 50-50 3g-wifi. LTE δεν έχουμε εδω. Αν το βάλω στον φορτιστή του αυτοκινήτου καθως επιστρέφω απο το γραφείο κερδίζω 1-1,5 ώρα παραπάνω. Ολα αυτά απο 7 το πρωί εως 12 το βράδυ. Η 5.0.1 έχει πρόβλημα γενικώς αφού το παραδέχεται η ίδια η Google στο log της 5.1 Το μόνο που έχει φανεί ως τώρα είναι ότι δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές. Για νορμάλ ημέρες πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιησω την δεύτερη μπαταρία. 5 ώρες με μικτή χρήση και επειδή λογικά το edge θα γίνει προέκταση του χεριού σου με πενακια κτλ δεν θα σου βγάζει πιστεύω. Με wifi ναι. .. Θα πάρεις άλλη μια μπαταρία και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγω παντως παιδια με μια αφαιρεση της μπαταριας και μια επενεκινηση εφτιαξε! δεν ειδα ξανα google service το εχω τωρα με 1 ημερα αναμονης και 1ωρα και 10 λεπτα οθονης και η μπαταρια ειναι στο 77% τωρα να πω οτι δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να βγαλω την μπαταρια; ωραιος, αλλα κυκλοφορησες εξω καθολου? εχω την εντυπωση οτι το party ξεκινα οταν κυκλοφορει το κινητο. Και μιλαμε τωρα κλειστα location, κλειστα τα παντα. Εκτος φυσικα mobile data. Βλεπω τα connection time 1 ωρα, 2ωρες στο google services η gooogle play services και νομιζω οτι τελικα η google απλα συλλεγει στοιχεια. Εγω προσωπικα εχω κοψει τα παντα, opt out απο διαφημισεις, οτιδηποτε ρυθμιση υπαρχει σχετικη και ασχετη. Θα κανω και μια αφαιρεση μπαταριας λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 :!::!: Εγώ θα παρακαλούσα μέρες που είναι να ηρεμήσετε λίγο ,δεν χρειαζεται να προσβάλλετε κανένα με τα γραφόμενα σας ,εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να ενημερωνόμαστε . Καλές γιορτές σε όλους . edit : αφαιρέθηκαν κάποια μηνύματα ώστε νε μην δοθεί συνέχεια στο θέμα ,για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με κάποιο άλλο μέλος από την ΟΔ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τι πάει να πει," αφαίρεση μπαταρίας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts