idovas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Γειά σας. Εχω αγοράσει αυτό εδώ το καπάκι. http://www.amazon.de/Samsung-EP-CN910IBEGWW-Akkudeckel-Ladefunktion-kohlenschwarz-schwarz/dp/B00NGBR6ZW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430052629&sr=8-1&keywords=Samsung+EP-CN910IBEGWW Είναι για ασύρματη φόρτιση. Γνωρίζει κάποιος ποιές θήκες ταιριάζουν μιας και παχαίνει λιγάκι το κινητό καλύπτοντας τον φακό της φωτογραφικής? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ψάχνοντας το σάιτ του e-shop,είδα ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για μεμβρανες προστασίας της οθόνης.Εχει κανείς άποψη για το θέμα;Γιατί αν πάρω κάποια,θέλω να είναι η καλύτερη,αλλοιώς,γιατί να το κάνω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ψάχνοντας το σάιτ του e-shop,είδα ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για μεμβρανες προστασίας της οθόνης.Εχει κανείς άποψη για το θέμα;Γιατί αν πάρω κάποια,θέλω να είναι η καλύτερη,αλλοιώς,γιατί να το κάνω; Να πάρεις της Samsung Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Να πάρεις της Samsung Ευχαριστών,σου λέω ότι την παρήγγειλα,μαζί με τη μπλε θήκη ,ομοίως της Samsung.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 μόλις σήμερα παρέλαβα το note 4 με τη μπλε θήκη της SAMSUNG. Α Π Α Ι Χ Τ Ο ..... έφυγα από την εποχή των σπηλαίων...... και ήρθα στον πολιτισμό.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Παιδιά θήκη για προστασία από νερό, πέσιμο και σκόνη τώρα το καλοκαίρι από Ελλάδα (αν όχι, αντε από e-bay) ξέρει κανείς? Επίσης για ασύρματη φόρτιση πίσω καπάκι και φορτιστής? Edited April 27, 2015 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Για να προλάβω κάποιον πριν την αγοράσει....εγώ την έβαλα όσο καλύτερα μπορούσα αλλά έχει πολύ halo effect τελικά.:( http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=71886 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδιά θήκη για προστασία από νερό, πέσιμο και σκόνη τώρα το καλοκαίρι από Ελλάδα (αν όχι, αντε από e-bay) ξέρει κανείς? Επίσης για ασύρματη φόρτιση πίσω καπάκι και φορτιστής? http://m.ebay.com/itm/271812142408?_mwBanner=1&varId=570638794025 Χθες έψαχνα και εγώ και βρήκα εντελώς τυχαία αυτήν που φαίνεται οκ και είναι και φτηνή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Μολις παρελαβα και εγω απο e-Shop. Απο ταμπλετ εγινε smartphone,επιτελους.Αφου σκεφτομαι να βαλω αγγελια την spigen neo hybrid silver. Φ Ο Β Ε Ρ Η απλα!!! Edited April 29, 2015 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μολις παρελαβα και εγω απο e-Shop. Απο ταμπλετ εγινε smartphone,επιτελους.Αφου σκεφτομαι να βαλω αγγελια την spigen neo hybrid silver. Φ Ο Β Ε Ρ Η απλα!!! Μην μου λες τέτοια.. Πριν από μια εβδομάδα περίπου παράγγειλα την spigen neo hybrid silver και είναι πιο ακριβή από αυτή της Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μην μου λες τέτοια.. Πριν από μια εβδομάδα περίπου παράγγειλα την spigen neo hybrid silver και είναι πιο ακριβή από αυτή της Samsung... Καλές είναι και οι spigen -έχω 4- αλλά δίνουν όγκο σε σχέση την samsung protected cover…Πλέον χρησιμοποιώ της samsung μόνο… :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Και εγώ στο ίδιο δίλημμα ήμουν. Ευτυχώς είδα από κοντά την Samsung Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 μα αφού σας το είπα.... η θήκη της samsung, είναι απλά άπαιχτη. σήμερα ήρθε ένας φοιτητής μου με note 4 και τη neo-hybrid της spiegen. και έπαθε πλάκα μόλις είδε τη samsung. έχει και αυτό το μπλε από πίσω που ΔΕΝ ειναι καθόλου χωριατίλα.... ίσα ίσα, είναι πολύ γουστόζικο. ένα μόνο μειονέκτημα έχει, δεν προστατεύει την οθόνη όπως μια flip-cover.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Συνφορμιτες έτσι και αλλιώς το κινητό είναι μεγάλο... Οπότε μια θήκη που το κάνει λίγο ακόμα μεγαλύτερο σε χιλιοστά φυσικά ίσως τελικά δεν λέει και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Συνφορμιτες έτσι και αλλιώς το κινητό είναι μεγάλο... Οπότε μια θήκη που το κάνει λίγο ακόμα μεγαλύτερο σε χιλιοστά φυσικά ίσως τελικά δεν λέει και τίποτα Δεν ξέρω για την official της samsung, αλλά η spigen η μεταλλική που την έχει ένας φίλος μου δεν το κάνει λίγο μεγαλύτερο αλλά πολύ κατά τη γνωμή μου, δίπλα του το edge, που το έχω γυμνό, έμοιαζε μικρό, το πέρναγε ακόμα και στο πλάτος. Το μεταλλικό πλαίσιο πάντως πολύ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν ξέρω για την official της samsung, αλλά η spigen η μεταλλική που την έχει ένας φίλος μου δεν το κάνει λίγο μεγαλύτερο αλλά πολύ κατά τη γνωμή μου, δίπλα του το edge, που το έχω γυμνό, έμοιαζε μικρό, το πέρναγε ακόμα και στο πλάτος. Το μεταλλικό πλαίσιο πάντως πολύ όμορφο. Θα την δοκιμάσω και βλέπουμε.. Αν δεν, ίσως και εγω να οδευσω προς official.. Άσε που γενικά το γουστάρω χωρίς θήκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μην μου λες τέτοια.. Πριν από μια εβδομάδα περίπου παράγγειλα την spigen neo hybrid silver και είναι πιο ακριβή από αυτή της Samsung... Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτες οι 2 θηκες εχουν τεραστια διαφορα στο χερι.Ολα τελεια με την spigen αλλα το κανει τερας το κινητο.Σκεφτομαι πραγματικα να την πουλησω.Τοσο μεγαλη διαφορα.Πλεον το κρατας ανετα στο χερι σου χωρις να σε κουραζει.Βεβαια αυτες τις διαφορες τις καταλαβα αφου εβαλα την Samsung. Σε απογοήτευσα τελικα ε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Σκέφτομαι την αγορά της Samsung protective cover σε γκρι ή την flip wallet Case σε μαύρο. Έχει κάποιος γνώμη για αυτές; Και καμιά ιδέα που μπορώ να τις βρώ. Δεν με νοιάζει η άμεση διαθεσιμότητα ας περιμένω Edited April 29, 2015 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Σκέφτομαι την αγορά της Samsung protective cover σε γκρι ή την flip wallet Cafe σε μαύρο. Έχει κάποιος γνώμη για αυτές; Και καμιά ιδέα που μπορώ να τις βρώ. Δεν με νοιάζει η άμεση διαθεσιμότητα ας περιμένω Στις 4 τελευταίες σελίδες έχουμε αναλύσει φουλ το θέμα. Έχω την πρώτη. Φοβερή θήκη. Από eshop μπορείς να την πάρεις αλλά την έχουν και αλλού Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μπορείς να μου δώσεις λινκ από eshop για την πρώτη αλλά αποκλειστικά σε σκούρο γκρι; δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα χρώματα. Επίσης για τη δεύτερη δεν λέω για αυτή με το τζαμάκι αλλά για αυτή που φαίνονται Led ειδοποιήσεις με κλειστό καπάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μπορείς να μου δώσεις λινκ από eshop για την πρώτη αλλά αποκλειστικά σε σκούρο γκρι; δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα χρώματα. Επίσης για τη δεύτερη δεν λέω για αυτή με το τζαμάκι αλλά για αυτή που φαίνονται Led ειδοποιήσεις με κλειστό καπάκι http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bs-for-galaxy-note-4-silver-p-TEL.020362 Δεν έχω άποψη για την Led δυστυχώς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Λέω να τσίμπησω ένα bumperάκι γιατί αυτές οι θήκες που ποστάρετε μου φαίνεται ότι μεγαλώνουν πολύ τη συσκευή. Επίσης θέλω να πιάνω μέταλλο και όχι πλαστικό. Αυτός είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Ελπίζω να με αφήσει να το δοκιμάσω πρώτα. http://www.mobilecenter.gr/aluminium-bumper-silver-for-samsung-galaxy-note-4.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 πως μπαινει αυτο,πανω απο θηκη ή σκετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 πως μπαινει αυτο,πανω απο θηκη ή σκετο? Σκέτο 10χαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 10χαρ τι εννοεις?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts