Venisk Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Τι να την κάνω την original ρε παιδιά? Δεν θέλω να κουβαλάω άλλη μπαταρία μαζί μου και κυρίως να βγάζω την θήκη που δεν είναι κ τόσο εύκολο..το θέμα είναι να κρατάει λίγο παραπάνω όπως είναι...αν μπορεί η κινεζιά καλως...:p Edited March 13, 2015 by Venisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά παρέλαβα σήμερα το Samsung protective cover grey από skroutz απλά έρωτας τρομερή εφαρμογή και πανέμορφο όλα τα review που είχα δει ήταν θετικά όπως και τα σχόλια από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ αλλά η επαφή μαζί του τα σπάει,πολύ slim και υπερπροστατευτικο πραγματικά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά παρέλαβα σήμερα το Samsung protective cover grey από skroutz απλά έρωτας τρομερή εφαρμογή και πανέμορφο όλα τα review που είχα δει ήταν θετικά όπως και τα σχόλια από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ αλλά η επαφή μαζί του τα σπάει,πολύ slim και υπερπροστατευτικο πραγματικά αξίζει. Και εγώ την έχω και είναι πανέμορφη. Όλα Samsung .....συσκευή, screen protector, θήκη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Και εγώ την έχω και είναι πανέμορφη. Όλα Samsung .....συσκευή, screen protector, θήκη :D Αυτήν εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αυτήν εννοείς;;; Ναι αυτήν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ΟΚ Ευχαριστώ φίλε... Την παραγγελνω και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ επειδή έχω πάντα πρόβλημα με τα πολλά καλώδια πήρα απο ebay ένα ζευγάρι ακουστικά-ψείρες που συνδέονται με Bluetooth. Αυτά http://www.ebay.com/itm/2015Sport-Stereo-Wireless-Bluetooth-Handsfree-Headset-Earphone-For-iPhone5-6-WS-/301530118417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4634987911 Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas317 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ επειδή έχω πάντα πρόβλημα με τα πολλά καλώδια πήρα απο ebay ένα ζευγάρι ακουστικά-ψείρες που συνδέονται με Bluetooth. Αυτά http://www.ebay.com/itm/2015Sport-Stereo-Wireless-Bluetooth-Handsfree-Headset-Earphone-For-iPhone5-6-WS-/301530118417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4634987911 Φίλε μου από ποιότητα ήχου πως είναι αυτά τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν τα έχω παραλάβει ακόμα. όταν έρθουν θα σου πω.... Προχθές τα παράγγειλα Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Για την spigen neo hybrid metal που ρωτατε αν κανει γρατσουνιες η απαντηση ειναι και ναι και οχι Στο μερος της θηκης οπου μπαινει το αναλογο χρωμα, μπλε, κοκκινο κλπ η επιφανεια ειναι ματ και τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει γδαρθει στο παραμικρο. Το πραγμα αλλαζει στην λεπτη περιφερειακη επιφανεια γυρω απο το χρωμα, που αγκαλιαζει το TPU (η καθαρα μεταλλικη επιφανεια χωρις επικαλυψη χρωματος) οπου το μεταλλο ειναι glossy polished και αποκτα ορατες (με την αναλογη οπτικη γωνια σε φως) γρατσουνιες αρκετα ευκολα. (πχ απο το νυχι πατωντας το power button στο πλαι) θα ηταν πολυ καλυτερα αυτη η επιφανεια να ηταν brushed αλλα ακομα κι ετσι η θηκη τα σπαει, μη φανταστειτε οτι φαινεται κατι αν δεν το προσεξει κανεις υπο συγκεκριμενη οπτικη γωνια. Επισης πηρα αυτο το glass http://www.ebay.com/itm/181590077274?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT επειδη ειχα ακριβως το ιδιο στο ΝΟΤΕ 3 και σε χρηση 11 μηνων δεν ειχε παθει το παραμικρο. Εχει καθησει τελεια γιατι δεν ειναι τοσο πλατυ ωστε να φτανει μεχρι την περιφερεια οπου η οθονη του κινητου κανει την καμπυλη, το οποιο σημαινει οτι εχει καθησει καλα χωρις να ξεκολλανε οι ακρες και λοιπα, αλλα οπτικα αυτο ειναι λιγο ασχημο. Βαζω και μια φωτο για να καταλαβετε. Οπως και να χει, πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο το αν ξεκολλαγε στις ακρες και φυσικα με την προστασια του glass που ολοι θελουμε να εχουμε. http://s4.postimg.org/3vaxbl65l/20150313_015911.jpg Φιλε για βγαλε μια φωτο καθετα ακριβως και οχι υπο γωνια... παρα το κενο δεν βλεπω καθολου halo effect...παρα πολυ θετικο αν οντως ισχυει!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δεν υπαρχει το παραμικρο halo effect. Οπως ειπα εχει κολλησει τελεια γιατι το τζαμακι εχει διαστασεις μεχρι εκει που αρχιζει να γινεται κυρτη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δεν υπαρχει το παραμικρο halo effect. Οπως ειπα εχει κολλησει τελεια γιατι το τζαμακι εχει διαστασεις μεχρι εκει που αρχιζει να γινεται κυρτη η οθονη. Το περιμένω και εγώ από ebay αξίζει η παραγγελία μόλις 6 ευρώ στοίχισε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Φιλε για βγαλε μια φωτο καθετα ακριβως και οχι υπο γωνια... παρα το κενο δεν βλεπω καθολου halo effect...παρα πολυ θετικο αν οντως ισχυει!!! Έτσι ακριβώς ήταν το nilkin και το remax που είχα ρίξει σε παλιά note 4 που πέρασαν από τα χέρια μου. Κανένα φούσκωμα γιατί απλούστατα καλύπτει τα όρια της οθόνης και τίποτα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγώ επειδή έχω πάντα πρόβλημα με τα πολλά καλώδια πήρα απο ebay ένα ζευγάρι ακουστικά-ψείρες που συνδέονται με Bluetooth. Αυτά http://www.ebay.com/itm/2015Sport-Stereo-Wireless-Bluetooth-Handsfree-Headset-Earphone-For-iPhone5-6-WS-/301530118417?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4634987911 Απο Ελλάδα δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια για τα iluv τα ακουστικά εχετε γνωμη??Αν τα εχει δοκιμασει καποιος "συνεργάζονται" καλα με το κινητο? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αυτή έχω, χωρίς τις γραμμές, περιμένω και το μαγνητάκι της spigen, αλλά δυστυχώς δέρμα δεν είναι και φυσικά είναι κατάμαυρη. Σαν ποιότητα πάντως είναι πολύ καλή, αλλά τρέμω μη μου πέσει, μια που ως γνωστό η προστασία είναι μηδαμινή. Θα σου πω μόλις μου έρθει, αν και δεν κολλά, αλλά σφηνώνει στην θήκη εύκολα. Το βγάζεις και το βάζεις όσες φορές θες. Έχω και μια άλλη θήκη με μαγνήτη της linkelin και δεν είχα θέμα με το πανάκι. Μα αν δεις τα βιντεο που δείχνουν την τοποθέτηση τους, το ένα μέρος σφηνώνει όπως λες στο καπάκι της θήκης και το άλλο κολλάει πάνω στο σώμα του τηλεφώνου. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια "ζημιά" ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα. Παρέλαβα την συγκεκριμένη θήκη μαζί με ζελατίνα http://www.polimprizo.gr/ultra%20slimm%200.28mm%20ΚΑΙ%20ζελατίνα%20οθόνης%20X-one,%20θήκη%20σιλικόνης%20TPU%20διαφανές%20για%20Galaxy%20Note%204%20διάφανη%20oem%205901737240637?search=note%204 Φοβερη πολύ λεπτή και μαλακή. Προστατεύει περιμετρικά και δεν τι χοντραίνει καθόλου το τηλέφωνο. Για να το ακουμπάω και να μη με νοιάζει είναι τέλεια. Αργότερα θα πάρω και μια spigen για πιο βαριές καταστάσεις. Την προτείνω για όποιον θέλει κάτι μαλακό ώστε να μη φοβάται τυχόν τραυματισμό του τηλεφώνου από τη θήκη. https://drive.google.com/folderview?id=0B2JBCwvXIaojfjNsQkx1Um1VQklmcWhZMW4yN2xhdldpUWJuWUFVX0VMYUtraDYxTW40TUE&usp=sharing Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα. Παρέλαβα την συγκεκριμένη θήκη μαζί με ζελατίνα http://www.polimprizo.gr/ultra%20slimm%200.28mm%20ΚΑΙ%20ζελατίνα%20οθόνης%20X-one,%20θήκη%20σιλικόνης%20TPU%20διαφανές%20για%20Galaxy%20Note%204%20διάφανη%20oem%205901737240637?search=note%204 Φοβερη πολύ λεπτή και μαλακή. Προστατεύει περιμετρικά και δεν τι χοντραίνει καθόλου το τηλέφωνο. Για να το ακουμπάω και να μη με νοιάζει είναι τέλεια. Αργότερα θα πάρω και μια spigen για πιο βαριές καταστάσεις. Την προτείνω για όποιον θέλει κάτι μαλακό ώστε να μη φοβάται τυχόν τραυματισμό του τηλεφώνου από τη θήκη. https://drive.google.com/folderview?id=0B2JBCwvXIaojfjNsQkx1Um1VQklmcWhZMW4yN2xhdldpUWJuWUFVX0VMYUtraDYxTW40TUE&usp=sharing Την έχω και εγώ φίλε μου δεν φιλάει καλά στο τηλέφωνο σε μερικά σημεία και τα κουμπιά πατιούνται εύκολα,αξίζει να δοκιμάσετε το Samsung protective cover ειδικά όσοι είστε από Αθήνα και δεν έχετε μεταφορικά βγαίνει καλή τιμή από skroutz,απλά η καλύτερη θήκη bumper για το note 4.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα. Παρέλαβα την συγκεκριμένη θήκη μαζί με ζελατίνα http://www.polimprizo.gr/ultra%20slimm%200.28mm%20ΚΑΙ%20ζελατίνα%20οθόνης%20X-one,%20θήκη%20σιλικόνης%20TPU%20διαφανές%20για%20Galaxy%20Note%204%20διάφανη%20oem%205901737240637?search=note%204 Φοβερη πολύ λεπτή και μαλακή. Προστατεύει περιμετρικά και δεν τι χοντραίνει καθόλου το τηλέφωνο. Για να το ακουμπάω και να μη με νοιάζει είναι τέλεια. Αργότερα θα πάρω και μια spigen για πιο βαριές καταστάσεις. Την προτείνω για όποιον θέλει κάτι μαλακό ώστε να μη φοβάται τυχόν τραυματισμό του τηλεφώνου από τη θήκη. https://drive.google.com/folderview?id=0B2JBCwvXIaojfjNsQkx1Um1VQklmcWhZMW4yN2xhdldpUWJuWUFVX0VMYUtraDYxTW40TUE&usp=sharing Παρέλαβα και γω ακριβώς την ίδια θήκη σιλικόνης με τη ζελατίνα! Καταπληκτική μαλακή λεπτή!οτι πρέπει για μικρογρατζουνιες μιας και την βγάζω συνέχεια. Εκείνη του πλαισίου ήταν για πέταμα, πολύ σκληρο πλαστικό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την έχω και εγώ φίλε μου δεν φιλάει καλά στο τηλέφωνο σε μερικά σημεία και τα κουμπιά πατιούνται εύκολα,αξίζει να δοκιμάσετε το Samsung protective cover ειδικά όσοι είστε από Αθήνα και δεν έχετε μεταφορικά βγαίνει καλή τιμή από skroutz,απλά η καλύτερη θήκη bumper για το note 4.:) Έψαχνα ακριβώς κάτι τέτοιο εγώ όπως έχω και σε όλα μου τα τηλέφωνα. ;) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Έψαχνα ακριβώς κάτι τέτοιο εγώ όπως έχω και σε όλα μου τα τηλέφωνα. ;) Samsung protective cover Μολις την αγορασα..παιδια δεν υπαρχει η μεμβρανη samsung..λες και ερχεσαι σε επαφη κατευθειαν με την οθονη,,, εχω δοκιμασει πολλες σαν και αυτην δεν υπαρχει,, εγω προσωπικα απο e-shop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Samsung protective cover Μολις την αγορασα..παιδια δεν υπαρχει η μεμβρανη samsung..λες και ερχεσαι σε επαφη κατευθειαν με την οθονη,,, εχω δοκιμασει πολλες σαν και αυτην δεν υπαρχει,, εγω προσωπικα απο e-shop.gr Ισχύει. Από τις καλύτερες μεμβράνες σε τηλέφωνο εκτός συναγωνισμού τα τζάμια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιείς το γκρι πένακι με την μεμβράνη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Να σε ρωτήσω.. Χρησιμοποιείς το γκρι πένακι με την μεμβράνη;;; Ω ναι. Πιστεύω πως έστω και λίγο έχει διαφορά. Και το χρησιμοποιώ πολύ το πενάκι και δεν έχω δει το παραμικρό σημάδι στην μεμβράνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες... Να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts