dp8 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σήμερα που παρέλαβα τη γνήσια της Samsung την απλή και όχι τη flip θα με συγχωρεσετε οι περισσότεροι αλλά τη βρήκα αν μη τι άλλο χοντρό κομμένη. Δεν ξέρω τις spigen αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι χοντρό κομμένη .. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να προσφέρει καλή προστασία ιδίως στις γωνίες και το πίσω μέρος είναι αρκετά ποιοτικό για πλαστικό . επίσης υπάρχει μια δυσκολία λόγω προεξοχης στο κάτω μέρος στο πάτημα των κουμπιών. Αυτά και από εμένα για την εν λόγω θήκη που δε με ενθουσίασε.. η θηκη παει γαντι στο τηλεφωνο και συγχρονως το προστατευει.ειναι ο απολυτως-δυνατος- συνδυασμος ογκου-προστασιας. εαν θες και προστασια για το τηλεφωνο σου,αυτη που πηρες,ειναι μονοδρομος. εαν θες απλα προστασια της πλατης και καλυψη του τηλεφωνου απο γρατζουνιες,υπαρχουν πολλες λυσεις στην αγορα. ολα εχουν ενα τιμημα φιλε....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σήμερα που παρέλαβα τη γνήσια της Samsung την απλή και όχι τη flip θα με συγχωρεσετε οι περισσότεροι αλλά τη βρήκα αν μη τι άλλο χοντρό κομμένη. Δεν ξέρω τις spigen αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι χοντρό κομμένη .. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να προσφέρει καλή προστασία ιδίως στις γωνίες και το πίσω μέρος είναι αρκετά ποιοτικό για πλαστικό . επίσης υπάρχει μια δυσκολία λόγω προεξοχης στο κάτω μέρος στο πάτημα των κουμπιών. Αυτά και από εμένα για την εν λόγω θήκη που δε με ενθουσίασε.. Φίλε αν λες για την official samsung protective cover προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ ποιο βολική από κάθε άλλη θήκη -και πίστεψε με είχα δοκιμάσει 7 :X μέχρι να βρω την κατάλληλη- και σε σύγκριση με τις spigen είναι πολύ ποιο λεπτή και άνετη χωρίς να δίνει όγκο στο χέρι...Spigen δοκίμασα τουλάχιστον 4 και αν και στην αρχή είχα ενθουσιαστεί με μερικές από αυτές ήταν μέχρι να δοκιμάσω την official της samsung για να αλλάξω γνώμη! ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σήμερα που παρέλαβα τη γνήσια της Samsung την απλή και όχι τη flip θα με συγχωρεσετε οι περισσότεροι αλλά τη βρήκα αν μη τι άλλο χοντρό κομμένη. Δεν ξέρω τις spigen αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι χοντρό κομμένη .. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να προσφέρει καλή προστασία ιδίως στις γωνίες και το πίσω μέρος είναι αρκετά ποιοτικό για πλαστικό . επίσης υπάρχει μια δυσκολία λόγω προεξοχης στο κάτω μέρος στο πάτημα των κουμπιών. Αυτά και από εμένα για την εν λόγω θήκη που δε με ενθουσίασε.. νομιζω κανεις πολυ λαθος αν κες για την οφισιαλ οπως λενε και τα πιαδια! προφανως δεν εχεις δοκιμασει καποια αλλη να δεις ογκο ΠΧ spingen ! εγω μολις εβαλα την οφισιαλ ολες τις αλλες ουτε να τις δω μηδεν ογκο σε σχεση με τις αλλες και ειναι απιστευτη πραγματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Την official λέω παιδιά αλλά η flip δίνει πολύ πιο ωραία αίσθηση χωρίς όμως να προστατεύει το κινητό.. Μόνο τη spigen δε δοκίμασα το ούτε θα το κάνω γιατί φαίνονται θηρία θήκες. Οπότε αφήνω αυτή για την ώρα αλλά όπως είπα έχω τις ενστάσεις μου. Είμαι σίγουρος όμως πως όσοι δοκιμάσετε και άλλες έχετε να πείτε τα καλύτερα.. Πάντως προστασία και ομορφιά δε συμβαδιζουν. Ίσως με τη flip κάπως αλλά μου φαίνεται από το φόβο μην πέσει το κινητό και σπάσει δεν το χαιρόμαστε όπως θα έπρεπε. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εντάξει παιδιά και εγώ την ίδια άποψη έχω αλλά ίσως ο φίλος να μην το βλέπει έτσι. Γούστα είναι αυτά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Σήμερα που παρέλαβα τη γνήσια της Samsung την απλή και όχι τη flip θα με συγχωρεσετε οι περισσότεροι αλλά τη βρήκα αν μη τι άλλο χοντρό κομμένη. Δεν ξέρω τις spigen αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι χοντρό κομμένη .. Παρ'ολα αυτά φαίνεται να προσφέρει καλή προστασία ιδίως στις γωνίες και το πίσω μέρος είναι αρκετά ποιοτικό για πλαστικό . επίσης υπάρχει μια δυσκολία λόγω προεξοχης στο κάτω μέρος στο πάτημα των κουμπιών. Αυτά και από εμένα για την εν λόγω θήκη που δε με ενθουσίασε.. Ήμουν με την φλιπ της samsung σε μπορντό (πανέμορφη αλλά μηδέν προστασία). Δεν θα ξεχάσω που μου λέει ένας φίλος ότι πήρε την protective και μου έλεγε τα καλύτερα. Εγώ την είχα δει σε φωτογραφία και λέω αυτή είναι για εργολάβους...:D κι όμως όταν την είδα από κοντά στην συσκευή του έπαθα πλάκα!!!αποτέλεσμα; την πήρα κι εγώ αμέσως και η φλιπ, 1 σπιγκεν και 2 σιλικονης μπήκαν στο συρτάρι. Συνδυάζει αντοχή, ποιότητα, πάχος και εμφάνιση!!!για μένα είναι ότι καλύτερο, έχω πλέον το κεφάλι μου ήσυχο:D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 βρεθηκε τελικα κανα glass που να μην κανει την ασπριλα περιμετρικα στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 βρεθηκε τελικα κανα glass που να μην κανει την ασπριλα περιμετρικα στο τηλεφωνο? Όχι φίλε δεν υπάρχει δυστυχώς. Όσο έχω ψάξει και ότι έχω δει στα τηλέφωνα δεν κάθεται κανένα καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Όχι φίλε δεν υπάρχει δυστυχώς. Όσο έχω ψάξει και ότι έχω δει στα τηλέφωνα δεν κάθεται κανένα καλα οκ-ευχαριστω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Το πήρε το μάτι μου χθες στο public Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς ακόμα τα 220 ευρώ που ζητάνε είναι πολλά. Αν ήταν 100 πιο κάτω το έπερνα άμεσα. Ακόμη πιο Δυστυχώς δεν είχε κανένα δοκιμαστικό κομμάτι. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τι είναι "μωρέ" αυτό το γυαλομπούκαλο? F16 θα πετάξεις ή τηλέφωνο θα χειριστείς? Αλήθεια... τι κάνει το μαραφέτι αυτό??? Σχετικά με την protective την οποία την πήρα ΜΑΖΙ με το τηλέφωνο από τον ίδιο προμηθευτή. Πρώτα άνοιξα τη θήκη, και μετά το κουτί με το τηλέφωνο. Το note 4 τη φοράει πριν βγει (χαχα) από το κουτί του. Καλή, χρυσή, δίνει λίγο όγκο, ελαφριά, το μπλέ της είναι σούπερ, προστατεύει πλάτη, περιμετρικά, αλλά όχι την οθόνη. Και δυστυχώς, ακόμα ΚΑΙ ΑΥΤΗ, επιτρέπει τα σημάδια στο laser cut γιατί απλά αφήνει και περνάει μέσα σκόνη, που κάνει τα σημαδάκια. Πρακτικά, λίγο με ενδιαφέρει, γιατί το έχω ακόμα άθικτο.... αλλά οι γρατζουνιές.... γρατζουνιές. Πάντα βέβαια ανεπαίσθητες και μόνο στο φάλτσο κόψιμο, αλλά δυστυχώς υπάρχουν. Και είναι από τη σκόνη, που όσο και να προσέχετε, θα περάσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Μην γίνεστε υποχόνδριοι βρε παιδιά. Έχω το edge από τέλος Φλεβάρη μόνο με την ορίτζιναλ φλίπ. Δεν βλέπω τίποτα ούτε στο μέταλλο στο σημείο που είναι κομμένο με λέιζερ ούτε στο κρύσταλλο της οθόνης. Και φυσικά δεν κάθομαι να το ψάχνω με την λάμπα για γραμμούλες. Ότι δεν φαίνεται με την μία δεν μ ενοχλεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 @te_salat έχεις και εσύ τα δίκια σου... δεν μπορώ να μην το πω.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 καμια καλη προταση για handfree ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 καμια καλη προταση για handfree ? Διάβασε στο σωστό θέμα να πάρεις ιδέες και ρώτησε ότι θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Παρέλαβα πριν μερικές μέρες τη wallet case της Vena. Τo......... ΞΕΝΕΡΩΜΑ..... Πλαστική, το ήξερα ατυό, αλλά γεμάτη σημάδια από χτυπήματα και ένα σκίσιμο της πλαστικής επένδυσης στο περίγραμμα (σόκορο) του εμπρός τμήματος. Μιλάμε..... έφαγα χοντρή ήττα. Φυσικά τη γύρισα πίσω..... Αφήστε που δεν είχε καθόλου χώρο για να βγάλεις το πενάκι. Συνεπώς, το κουΐζ παραμένει: Ζητείται θήκη wallet με τα κάτωθι χαρακτηριστικά: 1) Κατά προτίμηση δερμάτινη 2) Να έχει στο εμπρός μέρος οπή για το ακουστικό 3) Να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων (νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό) 4) Να έχει κλείσιμο με κουμπάκι, ΟΧΙ μαγνητικό 5) Να σπάει το πίσω μέρος για να στέκεται landscape. Προτάσεις γίνονται δεκτές μόνο από πραγματικούς χρήστες.... χεχε. Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τα παρακάτω pouch/sleeve ??? http://www.ebay.com/itm/black-Leather-Case-Skin-Cover-Sleeve-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Note-III-N90-0R4-/300994288858?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4614a85cda http://www.ebay.com/itm/Black-Flip-Leather-Case-Cover-Pouch-Screen-Film-For-Samsung-Galaxy-Note-4-/301333556216?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4628e12bf8 http://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy/dp/B00O8Z723G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434639417&sr=8-1&keywords=samsung+galaxy+note+4+sleeve Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Και ναι...την δευτέρα μου έρχεται η samsung cover !!παράγγειλα χθες από e-shop και σήμερα είναι έτοιμο για αποστολή στο κατάστημα Ηρακλείου....ελπίζω να μην κάνει 15 μέρες εφόσον λέει έτοιμο για αποστολή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παρέλαβα πριν μερικές μέρες τη wallet case της Vena. Τo......... ΞΕΝΕΡΩΜΑ..... Πλαστική, το ήξερα ατυό, αλλά γεμάτη σημάδια από χτυπήματα και ένα σκίσιμο της πλαστικής επένδυσης στο περίγραμμα (σόκορο) του εμπρός τμήματος. Μιλάμε..... έφαγα χοντρή ήττα. Φυσικά τη γύρισα πίσω..... Αφήστε που δεν είχε καθόλου χώρο για να βγάλεις το πενάκι. Συνεπώς, το κουΐζ παραμένει: Ζητείται θήκη wallet με τα κάτωθι χαρακτηριστικά: 1) Κατά προτίμηση δερμάτινη 2) Να έχει στο εμπρός μέρος οπή για το ακουστικό 3) Να φαίνεται το led των ειδοποιήσεων (νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό) 4) Να έχει κλείσιμο με κουμπάκι, ΟΧΙ μαγνητικό 5) Να σπάει το πίσω μέρος για να στέκεται landscape. Προτάσεις γίνονται δεκτές μόνο από πραγματικούς χρήστες.... χεχε. Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τα παρακάτω pouch/sleeve ??? http://www.ebay.com/itm/black-Leather-Case-Skin-Cover-Sleeve-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Note-III-N90-0R4-/300994288858?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4614a85cda http://www.ebay.com/itm/Black-Flip-Leather-Case-Cover-Pouch-Screen-Film-For-Samsung-Galaxy-Note-4-/301333556216?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4628e12bf8 http://www.amazon.co.uk/Adore-June-Classic-Samsung-Galaxy/dp/B00O8Z723G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434639417&sr=8-1&keywords=samsung+galaxy+note+4+sleeve Ευχαριστώ !!! Θήκη σαν την πρώτη που αναφέρεις έχω χρησιμοποιησει αλλά όχι από ebay αλλά από μαγαζί εγχώριo. Προσωπικά δεν με κάλυψε να χρειάζεται να ανοίγω το velcro χρατς χρουτς οπότε θέλω απλά να το δω. Πολύ άβολο. Επίσης δεν έχει καμία ουσιαστική προστασία αν σου πέσει, ειδικά αν σκάσει με την πάνω μεριά την πάτησες. Επίσης για wallet που ζητάς δεν έχω δει πουθενά κάποια θήκη με οπή στο notification. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ψαχνομαι για hdmi καλωδιο .καπου ειχα δει ενα που εβγαζε και δυο usb.εχετε καποιο καλο στα υπόψιν?βαση αυτοκινητου και θηκη σχετικα φτηνη για καμια υποβρυχια φωτογραφια τωρα το καλοκαιράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Σε ευχαριστώ @linaki_gr Καταλήγω στο ότι δε θα βρω τελικά θήκη όπως τη θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κάνεις φορτιστή αυτοκινήτου; ο original που έχω(από το note2) δεν μπορεί να το φορτίσει με ανοιχτό πρόγραμμα πλοήγησης. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Υπάρχει κανείς που να μην έχει κάποια μορφή προστασίας στην οθόνη του τηλεφώνου? Έβγαλα τη ζελατίνα που είχα και είναι υπέροχο. Σκεφτόμουν να το αφήσω έτσι αν και έχω και μια να περιμένει για να μπει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Υπάρχει κανείς που να μην έχει κάποια μορφή προστασίας στην οθόνη του τηλεφώνου? Έβγαλα τη ζελατίνα που είχα και είναι υπέροχο. Σκεφτόμουν να το αφήσω έτσι αν και έχω και μια να περιμένει για να μπει εγω το εχω χωρις προστασια οθονης.και ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 εγω το εχω χωρις προστασια οθονης.και ειναι μια χαρα Thank you. Θα το αφήσω λίγο έτσι να δω και εγώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 και εγώ ΧΩΡΙΣ προστασία οθόνης το έχω. Μόνο με την original protective της samsung. Κάποια στιγμή την έβγαλα και αυτή, και παρόλο που το τηλ μίκρυνε αισθητά, δεν μπορούσα να το κρατήσω.. μου γλιστρούσε. Καλύτερα με τη θήκη που προσθέτει σημαντικό grip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts