kostashark Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Γιατί όλοι διαλέγετε την μπλε και όχι την μαύρη την ή την κόκκινη είμαι πολύ περίεργος εγώ για την μαύρη σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Γιατί όλοι διαλέγετε την μπλε και όχι την μαύρη την ή την κόκκινη είμαι πολύ περίεργος εγώ για την μαύρη σκέφτομαι Την μαυρη ηθελα αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη κατω απο τα 20 ευρω σε καταστημα,κι`εγω την θελω αμεσα. η επομενη επιλογη μου ειναι η μπλε(ως αγαπημενο χρωμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Θοδωρή, πιστεύεις ότι το μαγνητάκι του κουμπώματος/κλεισίματος, θα επηρρεάζει κατά κάποιο τρόπο το τηλ? Και αν ναι, με ποιόν? Σε ποιές θήκες της Zenus αναφέρεσαι? Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου? Thx ... Kατι τετοιο πχ. Την εχω και ειμαι κατευχαριστημενος. http://www.ebay.co.uk/itm/141509409797?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=440661204088&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Kατι τετοιο πχ. Την εχω και ειμαι κατευχαριστημενος. http://www.ebay.co.uk/itm/141509409797?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=440661204088&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Καλή φαίνεται,και έχει καλές προστασίες.Αλλά όταν θες να βγάλεις καμιά φωτογραφία,είναι εύκολο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Γιατί όλοι διαλέγετε την μπλε και όχι την μαύρη την ή την κόκκινη είμαι πολύ περίεργος εγώ για την μαύρη σκέφτομαι Έχω τη μαύρη εγώ. Περίμενα δέκα μέρες από eshop. Και η μπλε ωραία είναι. Δεν είναι μαύρη είναι κάπως γκρι σκουρο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) μαύρο το τηλ, μαύρη η θήκη περιμετρικά.... ε... ας βαλουμε και λίγο χρώμα στη ζωή μας. Και αν και γαύρος, επέλεξα μπλε. Για να σπάει βρε αδερφέ λίγο τη μονοτονία, να φαίνεται αν το ξεχάσω κάπου, κα κάνει κάποια αντίθεση δηλαδή. Είναι λιγάκι γυαλιστερό το μπλέ, αλλά μου αρέσει ΠΟΛΥ. Περί ορέξεεως βέβαια.... ότι αρέσει στον καθένα ..... είναι καθαρά υποκειμενικό.... Σχετικά με τη wallet τηε zenus. Εντάξει καλή είναι, αλλά δε θέλω κάτι τόσο formal. Στα δικά μου μάτια, αυτή της Vena φαίνεται φανταστική με ΑΨΟΓΗ εφαρμογή. Και δεν είναι τόσο κυριλέ, είναι causal για όλες τις ώρες. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PKHGW82/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ARWXR159BTWT1AQT7FZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455333147&pf_rd_i=468294 Μήπως κάποιος από εσάς, ξέρει κάποιον τρόπο να αποφύγω το amazon για πιο γρήγορη παράδοση? Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.... με τα μεταφορικά πάει περίπου 20 ευρώ αλλά θέλει πιστωτική. Αλήθεια, το amazon παίζει μόνο με πιστωτική? Edited June 1, 2015 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μήπως κάποιος από εσάς, ξέρει κάποιον τρόπο να αποφύγω το amazon για πιο γρήγορη παράδοση? Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.... με τα μεταφορικά πάει περίπου 20 ευρώ αλλά θέλει πιστωτική. Αλήθεια, το amazon παίζει μόνο με πιστωτική? πριν κανα 2μηνο που αγορασα απο το amazonuk,πληρωσα με προ-πληρωμενη. εαν δεν εχεις πηγαινε βγαλε μια.εξυπηρετει σε πολλες περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλή φαίνεται,και έχει καλές προστασίες.Αλλά όταν θες να βγάλεις καμιά φωτογραφία,είναι εύκολο; Ναι εχεις ευκολη προσβαση στην καμερα. Βασικα οπως σε καθε θηκη τυπου πορτοφολι :) Συν οτι εχει θηκη για ταυτοτητα/διπλωμα/καρτες/χρηματα το οποιο ειναι πολυ σημαντικο για μενα. Και για οποιον κλεφτη αποφασισει να μου το αρπαξει βασικα :p Παντως πειτε με υπερβολικο αλλα προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε μαγνητικη θηκη στο note. Θυμαμαι απο εποχες Νοτε 2 ακομα υπηρχαν θεματακια με το spen. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Γιατί όλοι διαλέγετε την μπλε και όχι την μαύρη την ή την κόκκινη είμαι πολύ περίεργος εγώ για την μαύρη σκέφτομαι Και εγώ την μαύρη έχω και πάει γάντι στο κινητό...Δεν είναι 100% μαύρη βέβαια όπως είπε και ένας φίλος ποιο πάνω, έχει και το γκρι μαζί αλλά και πάλι είναι πολύ καλός συνδυασμός! ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Και εγώ την μαύρη έχω και πάει γάντι στο κινητό...Δεν είναι 100% μαύρη βέβαια όπως είπε και ένας φίλος ποιο πάνω, έχει και το γκρι μαζί αλλά και πάλι είναι πολύ καλός συνδυασμός! ;) Και εγώ για μαύρη λέω από e Shop γιατί είναι η πιο φθηνή που μπορώ να βρω 19.90 και δεν έχει μεταφορικά κλπ! Και να αργήσει δεν έγινε και κάτι έχω την spingen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 και εγώ με τη σειρά μου πήρα σήμερα την μαύρη γκρι από το e-mobile στα 20€ και είδα και τα 3 χρώματα που είχε! μια χαρα είναι τέλεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 παιδια μπορει να βαλει καποιος ενα λινκ απο το eshop για την μαυρη της σαμη! δεν την βρισκω μονο την μπλε με βγαζει η αλλη δεν βρεθηκε λεει ενω την εβλεπα κανονικα χθες :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 παιδια μπορει να βαλει καποιος ενα λινκ απο το eshop για την μαυρη της σαμη! δεν την βρισκω μονο την μπλε με βγαζει η αλλη δεν βρεθηκε λεει ενω την εβλεπα κανονικα χθες :mad::mad: σου στελνω απο εκει που την πηρα εγω αν θελεις! http://e-mobile.gr/faceplate-samsung-ef-pn910bseg-n910-galaxy-note-4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 σου στελνω απο εκει που την πηρα εγω αν θελεις! http://e-mobile.gr/faceplate-samsung-ef-pn910bseg-n910-galaxy-note-4.html την βρηκα και την εκανα παραγγελεια απο το eshop σε ευχαριστω φιλε μου την εγραφε silver στο τελος και οχι black γι αυτο δεν μπορουσα να την βρω ! απο το μαγαζι αυτο θα συμφερε αμα ησουν κοντα σε αυτο κι πηγαινες και την επαιρνες απο αυτο! σε εμενα βγαινει περισσοτερο γιατι παει απο εκει +αντικαταβολη+μεταφορικα και βγιανει παραπανω απο το eshop! δεν πειραζει θα περιμενω λιγο παρπανω εχω θηκη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα, έχει κανένας δοκιμάσει αυτήν την κάρτα http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 να μου πει εάν είναι συμβατή με το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα, έχει κανένας δοκιμάσει αυτήν την κάρτα http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 να μου πει εάν είναι συμβατή με το τηλέφωνο? sorry που επεμβαίνω αλλά όλες οι microSD δεν είναι συμβατές;;;:worry: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 sorry που επεμβαίνω αλλά όλες οι microSD δεν είναι συμβατές;;;:worry: Λάθος μου, εννοώ εάν την έχει κανένας και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα (πχ να σταματάει να την αναγνωρίζει χωρίς αιτία). Με ένα galaxy πιο παλιά, είχα τέτοια προβλήματα, για αυτό είπα να ρωτήσω πριν προβώ στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Λάθος μου, εννοώ εάν την έχει κανένας και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα (πχ να σταματάει να την αναγνωρίζει χωρίς αιτία). Με ένα galaxy πιο παλιά, είχα τέτοια προβλήματα, για αυτό είπα να ρωτήσω πριν προβώ στην αγορά. ααα δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια θέματα με τις μνήμες.! εγώ πάντως έχω αυτή 32GB περίπου 2-3 βδομάδες (ήδη 1 χρόνο την είχα στο S3 μου) και λειτουργεί απροβλημάτιστα Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Συνήθως οι SanDisk καίγονται στα samsung από εποχή note 2 που είχα το είχα ακούσει. Εγώ. Έχω μια Kingston τούμπανο μέχρι στιγμής Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Συνήθως οι SanDisk καίγονται στα samsung από εποχή note 2 που είχα το είχα ακούσει. Εγώ. Έχω μια Kingston τούμπανο μέχρι στιγμής 6,5 μήνες με SanDisk 128GB στο note 4 και για την ώρα μου δουλεύει ρολόι...Πιστεύω σχετικά είναι αυτά... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Από σεπτέμβρη σε note 3/4/edge, είμαι με μια 128gb sandisk, χωρίς κανένα πρόβλημα, εντούτοις αν πήγαινα τώρα σε κάποια κάρτα μάλλον θα προτιμούσα μία της sammy (evo ή pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πηρα κι εγώ την protective case της samsung σήμερα σε μαύρο από το emobile.gr κάι έχω μείνει έκπληκτος!!!φοβερηηη... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Πηρα κι εγώ την protective case της samsung σήμερα σε μαύρο από το emobile.gr κάδο έχω μείνει έκπληκτος!!!φοβερηηη... Την περιμένω και εγώ αύριο αντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 καλησπέρα παίδες. Τελικά, είναι απαραίτητη η extra κάρτα μνήμης, ακόμα και φτάνουν τα 32 GB ? Εμένα μου παραφτάνουν δηλαδή, αλλά ένας φίλος λέει ότι τα αρχεία είναι καλύτερα να είναι στην κάρτα για λόγους ταχύτητας. Ναι, πράγματι η samsung protective είναι πολύ καλή θήκη. Την έχω σε μπλέ, και πολύ μου αρέσει, ειδικά το μπλέ χρώμα.... Παρήγγειλα τελικά και τη wallet της Vena. Μόλις φτάσει (από amazon.uk) θα σας ενημερώσω..... ελπίζω να μην το μετανιώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Την περιμένω και εγώ αύριο αντε να δούμε Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η samsung είναι η αλήθεια. Η μαύρη στο άσπρο νοτε τα σπάει!!ομορφιά και προστασία σε ένα! Αναμένω και τα δικά σου σχόλια αύριο... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts