Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ θα το ξανά πω.Είναι η καλύτερη θήκη που μπορεί να βάλει κάποιος στο τηλέφωνο.

Μπορείτε να μας δώσετε το link που την παραγγείλατε? Το eshop την έχει?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6089292

Θοδωρής

Εγώ την πήρα από εδώ φίλε:

http://www.mobilecenter.gr/samsung-cover-ef-pn910bsegww-silver-for-samsung-galaxy-note-4.html

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Mε το NFC και αυτα τα module τι παίζει παιδιά?? Το ακυρώνουν??

Tο receiver που έχω βάλει στο Note 3,έγραφε support NFC.Πιθανόν να μην το υποστηρίζουν όλα τα receivers.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτή είναι η sview cover την οποία έχω ήδη αγοράσει

Έχεις δίκιο. Μπέρδεψα τα ποστ.

Εγώ την πήρα 20 ευρώ από eshop πάντως

http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bs-for-galaxy-note-4-silver-p-TEL.020362

Edited by tpal
Θοδωρής

Μιας και χρειαζομουν ραδιοφωνο πηρα το bluetooth handsfree της Sony SBH50 και απλα εχω μεινει αφωνος με την ποιοτητα του. Επισης εχει και εφαρμογες της Sony που εγκατεστησα στο κινητο και πλεον μου δειχνει τα νεα sms και τα διαβαζω κανονικα, κλησεις απο τον καταλογο που μπορω να καλεσω χωρις να ακουμπησω το κινητο, ενημερωσεις απο FB και ενα σωρο αλλα και ολα απο την OLED οθονη του handsfree.

Μεχρι στιγμης συνεργαζεται αψογα και απροβληματιστα με το Note4 σε οτι εχω κανει και κατι που για μενα ειναι επισης βασικο ειναι οτι εχει μεγαλη μπαταρια και φορτιζει με micro usb οποτε δεν χρειαζομαι και αλλον φορτιστη να εχω μαζι οταν θελω να το φορτισω.

Οποιος ψαχνεται το προτεινω ανεπιφυλακτα.

http://i2.expansys.com/img/b/252078/sony-sbh50-stereo-bluetooth-headset.jpg

Edited by rebelos
--NickB

Μιας και χρειαζομουν ραδιοφωνο πηρα το bluetooth handsfree της Sony SBH50 και απλα εχω μεινει αφωνος με την ποιοτητα του. Επισης εχει και εφαρμογες της Sony που εγκατεστησα στο κινητο και πλεον μου δειχνει τα νεα sms και τα διαβαζω κανονικα, κλησεις απο τον καταλογο που μπορω να καλεσω χωρις να ακουμπησω το κινητο, ενημερωσεις απο FB και ενα σωρο αλλα και ολα απο την OLED οθονη του handsfree.

Μεχρι στιγμης συνεργαζεται αψογα και απροβληματιστα με το Note4 σε οτι εχω κανει και κατι που για μενα ειναι επισης βασικο ειναι οτι εχει μεγαλη μπαταρια και φορτιζει με micro usb οποτε δεν χρειαζομαι και αλλον φορτιστη να εχω μαζι οταν θελω να το φορτισω.

Οποιος ψαχνεται το προτεινω ανεπιφυλακτα.

http://i2.expansys.com/img/b/252078/sony-sbh50-stereo-bluetooth-headset.jpg

Μιας και εγώ έχω το ίδιο,από το Νοτe 3 ήδη,ποιές εφαρμογές κατέβασες,εκτός από το smart connect,και το Stereo Bluetooth headset SBH50;

Κοσμοτε,100Mbps.

Μιας και εγώ έχω το ίδιο,από το Νοτe 3 ήδη,ποιές εφαρμογές κατέβασες,εκτός από το smart connect,και το Stereo Bluetooth headset SBH50;

Υπάρχει μια εφαρμογή επί πληρωμή που λέγεται notifications for SBH50/52 και σου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει μια εφαρμογή επί πληρωμή που λέγεται notifications for SBH50/52 και σου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ.

Δες το βίδεο,και πρόσεξε εκεί που μιλάει για πρόσθετες εφαρμογές,και βάλε όσες θες ακόμη.https://www.youtube.com/watch?v=0zD58teTdLU

Κοσμοτε,100Mbps.

Σκέφτομαι και εγω να αλλάξω το mw600 με το sbh50 αν αξίζουν οι λειτουργίες αυτες που προσθέτουν οι εφαρμογές λεω να το τιμήσω

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ είχα το 52. Απίστευτο gadgetάκι αλλά όπως έχω πει αν το θες για ραδιόφωνο, είναι κάτι που θα έπρεπε να στο δώσει η Samsung όταν μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο κινητό εκεί έξω.

Τώρα πρέπει να μπλέκει με καλώδια, έξτρα συσκευές, φορτίσεις κ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ είχα το 52. Απίστευτο gadgetάκι αλλά όπως έχω πει αν το θες για ραδιόφωνο, είναι κάτι που θα έπρεπε να στο δώσει η Samsung όταν μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο κινητό εκεί έξω.

Τώρα πρέπει να μπλέκει με καλώδια, έξτρα συσκευές, φορτίσεις κ.λ.π.

Το μονο εξτρα που εχεις ειναι μια παραπανω φορτιση της 1 ωρας για το handsfree με το ιδιο καλωδιο και φορτιστη με το note4.

Απλα ειναι ενα bluetooth που το εχεις μαζι οπως θα ειχες ενα οποιοδηποτε αλλο η ενσυρματα ακουστικα.

Απο εχθες που το εχω δεν με εχει δυσκολεψει καθολου και εκτος αυτου δεν χρειαζετε να βγαζω το κινητο απο το τσαντακι για να δω τα sms και για τις κλησεις μου.

Αυτο που μπορεις να καλεις ολα τα νουμερα απο τις εισερχομενες που εχεις χωρις να χρειαζεται να αγγιξεις το κινητο ειναι απλα must !!!

Για μενα απο τις πιο τιμιες αγορες για τα 48 ευρω που εχω δωσει.

--NickB

:!: Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η συζήτηση για τα bt στο παρόν νήμα. Υπάρχει αποκλειστικό θέμα για τα bt που μπορείτε να συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις πάνω σε αυτά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258

Μετά από πολύ διάβασμα παράγγειλα σήμερα την θήκη της Samsung protective cover σε μπλε από e-shop στα 20 ευρώ! Την είδα και σε έναν γνωστό μου δεν έδινε καθόλου όγκο στο κινητό και η προστασία θεωρώ είναι πολύ καλή με της γωνίες να έχουν αρκετό υλικό σε περίπτωση που πέσει (μακριά από εδώ )!

Μετά από πολύ διάβασμα παράγγειλα σήμερα την θήκη της Samsung protective cover σε μπλε από e-shop στα 20 ευρώ! Την είδα και σε έναν γνωστό μου δεν έδινε καθόλου όγκο στο κινητό και η προστασία θεωρώ είναι πολύ καλή με της γωνίες να έχουν αρκετό υλικό σε περίπτωση που πέσει (μακριά από εδώ )!

Είναι όντως πολύ καλή φίλε!Έκανες καλή επιλογή...και εγώ αυτή χρησιμοποιώ πλέον μετά από πολλές θήκες που δοκίμασα!

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Παιδιά sorry για το άσχετο μιας και θέλω να ρωτήσω για το Note Edge και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ψάχνω για full body screen protector και δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Παιδιά sorry για το άσχετο μιας και θέλω να ρωτήσω για το Note Edge και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ψάχνω για full body screen protector και δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Εδώ είναι το γενικό νήμα για edge: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399823

Προσωπικά δεν έχω βρει κάτι, αν και δεν το έχω πολύ-ψάξει μιας και προτιμώ να το χρησιμοποιώ γυμνό.

Παιδιά καλήμερα! το e-shop έχει προσφορά από σήμερα και για 7 μέρες την 64αρα Pro της samsung και γενικά πολλές προσφορές σε κάρτες μνήμης! Για την 64gb pro εδώ Edited by tzin1

Εψαξα το site του,αλλά δεν τη βρήκα.Που την έχει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Εψαξα το site του,αλλά δεν τη βρήκα.Που την έχει;

Δεν έχει φωτογραφίες από τις θήκες ίσως για αυτό δεν τις βρήκες Αυτή είναι η μπλε http://www.e-shop.gr/samsung-cover-ef-pn910bl-for-galaxy-note-4-blue-p-TEL.020360

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)