FaTaL_ErrOr Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 σε ολα δεν ειναι παντα αυτα που αναγραφονται! εχουν ολα λιγοτερα ποτε ομως δεν αταλαβα και εγω γιατι! Χάνονται στη μετάφραση Bytes σε KBytes λόγω μάρκετινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Να ρωτήσω κάτι άλλο! Έχει νόημα τελικά η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;; Μετέφερα ένα σκασμό εφαρμογές και η μνήμη που απελευθερώθηκε είναι ελάχιστη!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Να ρωτήσω κάτι άλλο! Έχει νόημα τελικά η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;; Μετέφερα ένα σκασμό εφαρμογές και η μνήμη που απελευθερώθηκε είναι ελάχιστη!! δεν μπορει να μεταφερθει ολο το μεγεθος της εφαρμογης μονο ενα μερος της! νομιζω αυτο λυνεται με το λολλιποπ ή θα σε γελασω εχω χασει λιγο την μπαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Να ρωτήσω κάτι άλλο! Έχει νόημα τελικά η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;; Μετέφερα ένα σκασμό εφαρμογές και η μνήμη που απελευθερώθηκε είναι ελάχιστη!! Με 32gb εσωτερική μνήμη(25 ελεύθερα) για ποιο λόγο να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Με 32gb εσωτερική μνήμη(25 ελεύθερα) για ποιο λόγο να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd? Με κάποια Mb μόνο που ελευθερώθηκαν όντως δεν έχει κανένα νόημα!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Με κάποια Mb μόνο που ελευθερώθηκαν όντως δεν έχει κανένα νόημα!!! Και πολλά mb να απελευθερώνονταν γιατί να το κάνεις? 25gb εσωτερικής μνήμης δεν φτάνουν για εφαρμογές? Προσωπικά η sd για μένα είναι για multimedia υλικό & η εσωτερική για εφαρμογές, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Μεταφορά εφαρμογών έκανα στο arc που είχε 250mb εσωτερική μνήμη, στις σημερινές συσκεύες και ειδικά στα note που είναι 32άρια δεν βρίσκω το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και πολλά mb να απελευθερώνονταν γιατί να το κάνεις? 25gb εσωτερικής μνήμης δεν φτάνουν για εφαρμογές? Προσωπικά η sd για μένα είναι για multimedia υλικό & η εσωτερική για εφαρμογές, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Μεταφορά εφαρμογών έκανα στο arc που είχε 250mb εσωτερική μνήμη, στις σημερινές συσκεύες και ειδικά στα note που είναι 32άρια δεν βρίσκω το λόγο. Μου έχει μείνει 16,38 gb μνήμης! Καλά είναι ή να ανησυχήσω;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μου έχει μείνει 16,38 gb μνήμης! Καλά είναι ή να ανησυχήσω;; Μια χαρά είσαι, γι' αυτό τα έχει δώσει τα 25gb για να τα γεμίσουμε. (εντάξει μην το φτάσεις και στα 500mb ελεύθερα :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παρόλο οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge, ψάχνω για θήκες. Θα προτιμούσα βέβαια να το έχω μόνο με pouch και σίγουρα θα αγοράσω το Bugatti. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την original flip αλλά απ ότι είδα δεν είναι από γνήσιο δέρμα. Η LED Flip γραφει leather. Ξέρετε αν είναι γνήσιο η πρόκειται για δερμάτινη? Τις τεράστιες θήκες με διπλή προστασία τις απεχθάνομαι. Κάνουν την συσκευή τεραστια και είτε είναι samsung Grant η Note 3,4 δειχνουν παρόμοια. Ασε που αν θες να αλλά αλλάξεις μπαταρία είναι μεγάλη φασαρία. Και κάτι τελευταίο. Σκέπτομαι να μην του βάλω SD card παρόλο ότι έχω. Μου αρκούν τα 25 ελεύθερα. Δεν κουβαλάω μαζί μου τον μισό σκληρό του υπολογιστή μου ούτε παίζω παιγνίδια στο κινητό. Για περίπτωση ανάγκης έχω στα κλειδιά μου ένα μίνι usb για σύνδεση OTG. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχετε παρατηρήσει με την SD card μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και μεγαλύτερους χρόνους στην αποθήκευση βίντεο κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλημερες.. Αυτη η θηκουλα πως σας φαινεται? δεν την ειχα παρατηρησει και φαινεται αρκετα πρακτικη ωστε να μην την ανοιγεις για βασικα πραγματακια.. http://www.digitalx.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=149&flypage=tab_flypage.tpl&product_id=19270&option=com_virtuemart&Itemid=626&lang=el Αν την εχει δοκιμασει και κανεις να πει γνωμη..ακομα καλυτερα.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Παρόλο οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge, ψάχνω για θήκες. Θα προτιμούσα βέβαια να το έχω μόνο με pouch και σίγουρα θα αγοράσω το Bugatti. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την original flip αλλά απ ότι είδα δεν είναι από γνήσιο δέρμα. Η LED Flip γραφει leather. Ξέρετε αν είναι γνήσιο η πρόκειται για δερμάτινη? Τις τεράστιες θήκες με διπλή προστασία τις απεχθάνομαι. Κάνουν την συσκευή τεραστια και είτε είναι samsung Grant η Note 3,4 δειχνουν παρόμοια. Ασε που αν θες να αλλά αλλάξεις μπαταρία είναι μεγάλη φασαρία. Και κάτι τελευταίο. Σκέπτομαι να μην του βάλω SD card παρόλο ότι έχω. Μου αρκούν τα 25 ελεύθερα. Δεν κουβαλάω μαζί μου τον μισό σκληρό του υπολογιστή μου ούτε παίζω παιγνίδια στο κινητό. Για περίπτωση ανάγκης έχω στα κλειδιά μου ένα μίνι usb για σύνδεση OTG. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχετε παρατηρήσει με την SD card μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και μεγαλύτερους χρόνους στην αποθήκευση βίντεο κλπ. Κώστα δες το ΄βιντεο Στο 2:52 λεει οτι δεν είναι δερματινο και απο ότι είδα όταν την ακουμπάει κάτω ακούγεται σαν πλαστικό. Έγω έχω κάρτα μνήμης και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο σε κατανάλωση κτλ Edit @manos_rc έχω δει παρόμοια σε iphone και απλά δεν.Δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα ένα διάφανο πλαστικό κακής ποιότητας πάνω απο την οθόνη.Καλύτερα 10 ευρώ παραπάνω την οριτζιναλ της samsung.Γνώμη μου πάντα έτσι! Edited March 24, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Edit @manos_rc έχω δει παρόμοια σε iphone και απλά δεν.Δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα ένα διάφανο πλαστικό κακής ποιότητας πάνω απο την οθόνη.Καλύτερα 10 ευρώ παραπάνω την οριτζιναλ της samsung.Γνώμη μου πάντα έτσι! Σ ευχαριστω για την βοηθεια.. βασικα την θελω περισσοτερο γιατι καποιες φορες πρεπει να το εχω μαζι μου το κινητο στο gym (λογω δουλειας) και βαριεμαι να βγαζω την micro sim να την βαζω με ανταπτορα σε ενα αρχαιο νοκια απλο κτλ κτλ. Καταλαβες ..ανοιξε κλεισε κιολας δεν ειναι το αγαπημενο μου.. Κι αν κι εχω screen protector ε και παλι μαζευει σαν υγρασια ποσο μαλλον αν παω να μιλησω και ειμαι ιδρωμενος. Βεβαια δε το ακουμπαω ουσιαστικα πανω μου αλλα λεμε τωρα.. (εχουμε σοβαρα προβληματα..:lol:) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παρόλο οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge, ψάχνω για θήκες. Θα προτιμούσα βέβαια να το έχω μόνο με pouch και σίγουρα θα αγοράσω το Bugatti. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την original flip αλλά απ ότι είδα δεν είναι από γνήσιο δέρμα. Η LED Flip γραφει leather. Ξέρετε αν είναι γνήσιο η πρόκειται για δερμάτινη? Όλες οι αυθεντικές θήκες της Samsung (flip, s-view, led) είναι από συνθετικό δέρμα. Αν θες γνήσιο δέρμα πας σε montblanc, με μεγάλο μείον την ακριβή τιμή που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απογοήτευση. Τι τους έχει πιάσει με το δέρμα και το αγνοούν? Μάλλον τότε θα πάρω την απλή flip. Δεν δίνω 54 € για τύπου δέρματος. Θα δοκιμάσω πρώτα μόνο με pouch και βλέπουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Απογοήτευση. Τι τους έχει πιάσει με το δέρμα και το αγνοούν? Μάλλον τότε θα πάρω την απλή flip. Δεν δίνω 54 € για τύπου δέρματος. Θα δοκιμάσω πρώτα μόνο με pouch και βλέπουμε. Εγώ είμαι με s view μέχρι να παραλάβω το pouch. Μετά μόνο pouch. Οι υπόλοιπες θήκες απορρίπτονται από εμένα, γιατί γρατζουνίζουν το άβαφτο αλουμίνιο του Note κατά την τοποθέτηση-αφαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εγώ είμαι με s view μέχρι να παραλάβω το pouch. Μετά μόνο pouch. Οι υπόλοιπες θήκες απορρίπτονται από εμένα, γιατί γρατζουνίζουν το άβαφτο αλουμίνιο του Note κατά την τοποθέτηση-αφαίρεση.Eχεις βρεί κάποιο καλό pouch? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Eχεις βρεί κάποιο καλό pouch? Bugatti slim fit αν ψάχνεις? Ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Bugatti slim fit αν ψάχνεις? Ότι καλύτερο υπάρχειΣε ευχαριστώ. Eίχα στο note 2 μια τέτοια και είναι όντως πολύ καλές αυτές οι Bugatti, αλλά αν πέσει το κινητό με την πάνω πλευρά της θήκης (την ανοιχτή), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η ζημιά.Ψάχνω κάτι παρόμοιο (μαλακή,λεπτή και με καλή εφαρμογή όπως αυτή), αλλά είτε να είναι λίγο πιο ψηλή ώστε να μην είναι ίσα ίσα (σχεδόν) με το κινητό, είτε να κλείνει απο πάνω. Edited March 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Στο s4 είχα μία ανάλογη σαν αυτή στον σύνδεσμο...αμκα δεν βλέπω να έχει τρύπα για το ακουστικό στις κλήσεις.... http://www.mythiki.gr/products/thikes/samsung/galaxy-note-4/terrapin-wallet-case-black-galaxy-note-5-detail.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Eχεις βρεί κάποιο καλό pouch? http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-NOTE-EDGE-Pouch-Protect-Case-very-Slim-Light-sleeve-bag-/151544386715?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2348bfd49b Αυτό παράγγειλα. Το είχα και στο Note 3. Το pouch είναι λίγο πιο μεγάλο σε μήκος από το Note 3 αλλά και από το Note 4. Έτσι όταν η συσκευή είναι μέσα στο pouch καλύπτεται πλήρως. Στα αρνητικά του pouch: 1)είναι από συνθετικό δέρμα, 2)γράφει Note 3 πάνω. Θετικά: 1)τέλεια εφαρμογή, 2)ένα χρόνο που το είχα δεν είχε φθορές από τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-NOTE-EDGE-Pouch-Protect-Case-very-Slim-Light-sleeve-bag-/151544386715?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2348bfd49b Αυτό παράγγειλα. Το είχα και στο Note 3. Το pouch είναι λίγο πιο μεγάλο σε μήκος από το Note 3 αλλά και από το Note 4. Έτσι όταν η συσκευή είναι μέσα στο pouch καλύπτεται πλήρως. Στα αρνητικά του pouch: 1)είναι από συνθετικό δέρμα, 2)γράφει Note 3 πάνω. Θετικά: 1)τέλεια εφαρμογή, 2)ένα χρόνο που το είχα δεν είχε φθορές από τη χρήση. Με έψησες, θα το χτυπήσω :D Τhanks :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με έψησες, θα το χτυπήσω :D Τhanks :) You're welcome! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εγώ είμαι με s view μέχρι να παραλάβω το pouch. Μετά μόνο pouch. Οι υπόλοιπες θήκες απορρίπτονται από εμένα, γιατί γρατζουνίζουν το άβαφτο αλουμίνιο του Note κατά την τοποθέτηση-αφαίρεση. Το Diamond cut αλουμίνιο θα κάνεις μικρές ανεπαισθητες γρατζουνιες είτε από θήκη, είτε από την αφή, από την απλή χρήση με το χέρι σου δηλαδή. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό... Μιλάμε πάντα για γρατζουνιες που φαίνονται μόνο υπό το φως του ήλιου και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν καθώς είναι σε μικρή επιφάνεια μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δυστυχώς οι γνωστές εταιρείες δεν αποφασιζουν να βγάλουν την σωστή θήκη γι αυτό το τηλέφωνο, που θα ηταν ενα back cover απο γνήσιο δέρμα. Οπως η ορτζιναλ θήκη της apple. Έχει η Bugatti ενα όμορφο back cover αλλά δεν ειναι απο δέρμα. Έψαξα τα πάντα σε YouTube κλπ. Δεν μ αρεσει τίποτα. Οι καλύτερες είναι οι γνήσιες samsung και μετά η metal της spigen γι αυτούς που θέλουν κλειστές θήκες. Το κακό είναι οτι χωρίς θήκη το Ν4 είναι επικίνδυνο. Λόγο κατασκευής δεν έχει τις αντοχές πχ του Μ8 που μετα απο 3 τούμπες απο ύψη 50-80 εκ. Δεν έχει πάθει τιποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Νομίζω Κώστα ότι από τούμπες 50-80 εκ μόνο η τύχη βοηθάει. Θα μπορούσε να σπάσει η οθόνη με θήκη και από μικρότερο ύψος. Η κόρη μου έχει την original έχοντας σπάσει ήδη μια οθόνη στο S3 mini από πολύ μικρότερο ύψος. Εγώ το Note 3 το χαίρομαι χωρίς τίποτα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts