Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ολα δεν ειναι παντα αυτα που αναγραφονται! εχουν ολα λιγοτερα ποτε ομως δεν αταλαβα και εγω γιατι!

Χάνονται στη μετάφραση Bytes σε KBytes λόγω μάρκετινγκ.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι άλλο! Έχει νόημα τελικά η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;; Μετέφερα ένα σκασμό εφαρμογές και η μνήμη που απελευθερώθηκε είναι ελάχιστη!!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Να ρωτήσω κάτι άλλο! Έχει νόημα τελικά η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;; Μετέφερα ένα σκασμό εφαρμογές και η μνήμη που απελευθερώθηκε είναι ελάχιστη!!

δεν μπορει να μεταφερθει ολο το μεγεθος της εφαρμογης μονο ενα μερος της! νομιζω αυτο λυνεται με το λολλιποπ ή θα σε γελασω εχω χασει λιγο την μπαλα!

Με 32gb εσωτερική μνήμη(25 ελεύθερα) για ποιο λόγο να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd?

Με 32gb εσωτερική μνήμη(25 ελεύθερα) για ποιο λόγο να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd?

Με κάποια Mb μόνο που ελευθερώθηκαν όντως δεν έχει κανένα νόημα!!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Με κάποια Mb μόνο που ελευθερώθηκαν όντως δεν έχει κανένα νόημα!!!

Και πολλά mb να απελευθερώνονταν γιατί να το κάνεις?

25gb εσωτερικής μνήμης δεν φτάνουν για εφαρμογές?

Προσωπικά η sd για μένα είναι για multimedia υλικό & η εσωτερική για εφαρμογές, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Μεταφορά εφαρμογών έκανα στο arc που είχε 250mb εσωτερική μνήμη, στις σημερινές συσκεύες και ειδικά στα note που είναι 32άρια δεν βρίσκω το λόγο.

Και πολλά mb να απελευθερώνονταν γιατί να το κάνεις?

25gb εσωτερικής μνήμης δεν φτάνουν για εφαρμογές?

Προσωπικά η sd για μένα είναι για multimedia υλικό & η εσωτερική για εφαρμογές, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Μεταφορά εφαρμογών έκανα στο arc που είχε 250mb εσωτερική μνήμη, στις σημερινές συσκεύες και ειδικά στα note που είναι 32άρια δεν βρίσκω το λόγο.

Μου έχει μείνει 16,38 gb μνήμης! Καλά είναι ή να ανησυχήσω;;

Μου έχει μείνει 16,38 gb μνήμης! Καλά είναι ή να ανησυχήσω;;

Μια χαρά είσαι, γι' αυτό τα έχει δώσει τα 25gb για να τα γεμίσουμε. (εντάξει μην το φτάσεις και στα 500mb ελεύθερα :lol: )

Παρόλο οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge, ψάχνω για θήκες.

Θα προτιμούσα βέβαια να το έχω μόνο με pouch και σίγουρα θα αγοράσω το Bugatti. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την original flip αλλά απ ότι είδα δεν είναι από γνήσιο δέρμα. Η LED Flip γραφει leather.

Ξέρετε αν είναι γνήσιο η πρόκειται για δερμάτινη?

Τις τεράστιες θήκες με διπλή προστασία τις απεχθάνομαι. Κάνουν την συσκευή τεραστια και είτε είναι samsung Grant η Note 3,4 δειχνουν παρόμοια.

Ασε που αν θες να αλλά αλλάξεις μπαταρία είναι μεγάλη φασαρία.

Και κάτι τελευταίο. Σκέπτομαι να μην του βάλω SD card παρόλο ότι έχω.

Μου αρκούν τα 25 ελεύθερα. Δεν κουβαλάω μαζί μου τον μισό σκληρό του υπολογιστή μου ούτε παίζω παιγνίδια στο κινητό.

Για περίπτωση ανάγκης έχω στα κλειδιά μου ένα μίνι usb για σύνδεση OTG.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχετε παρατηρήσει με την SD card μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και μεγαλύτερους χρόνους στην αποθήκευση βίντεο κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερες.. Αυτη η θηκουλα πως σας φαινεται? δεν την ειχα παρατηρησει και φαινεται αρκετα πρακτικη ωστε να μην την ανοιγεις για βασικα πραγματακια.. http://www.digitalx.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=149&flypage=tab_flypage.tpl&product_id=19270&option=com_virtuemart&Itemid=626&lang=el

Αν την εχει δοκιμασει και κανεις να πει γνωμη..ακομα καλυτερα..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Παρόλο οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάρω το απλό η το edge, ψάχνω για θήκες.

Θα προτιμούσα βέβαια να το έχω μόνο με pouch και σίγουρα θα αγοράσω το Bugatti. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την original flip αλλά απ ότι είδα δεν είναι από γνήσιο δέρμα. Η LED Flip γραφει leather.

Τις τεράστιες θήκες με διπλή προστασία τις απεχθάνομαι. Κάνουν την συσκευή τεραστια και είτε είναι samsung Grant η Note 3,4 δειχνουν παρόμοια.

Ασε που αν θες να αλλά αλλάξεις μπαταρία είναι μεγάλη φασαρία.

Και κάτι τελευταίο. Σκέπτομαι να μην του βάλω SD card παρόλο ότι έχω.

Μου αρκούν τα 25 ελεύθερα. Δεν κουβαλάω μαζί μου τον μισό σκληρό του υπολογιστή μου ούτε παίζω παιγνίδια στο κινητό.

Για περίπτωση ανάγκης έχω στα κλειδιά μου ένα μίνι usb για σύνδεση OTG.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχετε παρατηρήσει με την SD card μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και μεγαλύτερους χρόνους στην αποθήκευση βίντεο κλπ.

Κώστα δες το ΄βιντεο

Στο 2:52 λεει οτι δεν είναι δερματινο και απο ότι είδα όταν την ακουμπάει κάτω ακούγεται σαν πλαστικό.

Έγω έχω κάρτα μνήμης και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο σε κατανάλωση κτλ

Edit @manos_rc έχω δει παρόμοια σε iphone και απλά δεν.Δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα ένα διάφανο πλαστικό κακής ποιότητας πάνω απο την οθόνη.Καλύτερα 10 ευρώ παραπάνω την οριτζιναλ της samsung.Γνώμη μου πάντα έτσι!

Edited by tpal
Θοδωρής

Edit @manos_rc έχω δει παρόμοια σε iphone και απλά δεν.Δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα ένα διάφανο πλαστικό κακής ποιότητας πάνω απο την οθόνη.Καλύτερα 10 ευρώ παραπάνω την οριτζιναλ της samsung.Γνώμη μου πάντα έτσι!

Σ ευχαριστω για την βοηθεια.. βασικα την θελω περισσοτερο γιατι καποιες φορες πρεπει να το εχω μαζι μου το κινητο στο gym (λογω δουλειας) και βαριεμαι να βγαζω την micro sim να την βαζω με ανταπτορα σε ενα αρχαιο νοκια απλο κτλ κτλ. Καταλαβες ..ανοιξε κλεισε κιολας δεν ειναι το αγαπημενο μου.. Κι αν κι εχω screen protector ε και παλι μαζευει σαν υγρασια ποσο μαλλον αν παω να μιλησω και ειμαι ιδρωμενος. Βεβαια δε το ακουμπαω ουσιαστικα πανω μου αλλα λεμε τωρα.. (εχουμε σοβαρα προβληματα..:lol:)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Όλες οι αυθεντικές θήκες της Samsung (flip, s-view, led) είναι από συνθετικό δέρμα. Αν θες γνήσιο δέρμα πας σε montblanc, με μεγάλο μείον την ακριβή τιμή που έχουν.

Απογοήτευση. Τι τους έχει πιάσει με το δέρμα και το αγνοούν?

Μάλλον τότε θα πάρω την απλή flip. Δεν δίνω 54 € για τύπου δέρματος.

Θα δοκιμάσω πρώτα μόνο με pouch και βλέπουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απογοήτευση. Τι τους έχει πιάσει με το δέρμα και το αγνοούν?

Μάλλον τότε θα πάρω την απλή flip. Δεν δίνω 54 € για τύπου δέρματος.

Θα δοκιμάσω πρώτα μόνο με pouch και βλέπουμε.

Εγώ είμαι με s view μέχρι να παραλάβω το pouch. Μετά μόνο pouch. Οι υπόλοιπες θήκες απορρίπτονται από εμένα, γιατί γρατζουνίζουν το άβαφτο αλουμίνιο του Note κατά την τοποθέτηση-αφαίρεση.

Εγώ είμαι με s view μέχρι να παραλάβω το pouch. Μετά μόνο pouch. Οι υπόλοιπες θήκες απορρίπτονται από εμένα, γιατί γρατζουνίζουν το άβαφτο αλουμίνιο του Note κατά την τοποθέτηση-αφαίρεση.
Eχεις βρεί κάποιο καλό pouch?

Bugatti slim fit αν ψάχνεις? Ότι καλύτερο υπάρχει
Σε ευχαριστώ. Eίχα στο note 2 μια τέτοια και είναι όντως πολύ καλές αυτές οι Bugatti, αλλά αν πέσει το κινητό με την πάνω πλευρά της θήκης (την ανοιχτή), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η ζημιά.Ψάχνω κάτι παρόμοιο (μαλακή,λεπτή και με καλή εφαρμογή όπως αυτή), αλλά είτε να είναι λίγο πιο ψηλή ώστε να μην είναι ίσα ίσα (σχεδόν) με το κινητό, είτε να κλείνει απο πάνω. Edited by truckman

Στο s4 είχα μία ανάλογη σαν αυτή στον σύνδεσμο...αμκα δεν βλέπω να έχει τρύπα για το ακουστικό στις κλήσεις.... http://www.mythiki.gr/products/thikes/samsung/galaxy-note-4/terrapin-wallet-case-black-galaxy-note-5-detail.html

Eχεις βρεί κάποιο καλό pouch?

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-NOTE-EDGE-Pouch-Protect-Case-very-Slim-Light-sleeve-bag-/151544386715?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2348bfd49b

Αυτό παράγγειλα. Το είχα και στο Note 3. Το pouch είναι λίγο πιο μεγάλο σε μήκος από το Note 3 αλλά και από το Note 4. Έτσι όταν η συσκευή είναι μέσα στο pouch καλύπτεται πλήρως. Στα αρνητικά του pouch: 1)είναι από συνθετικό δέρμα, 2)γράφει Note 3 πάνω. Θετικά: 1)τέλεια εφαρμογή, 2)ένα χρόνο που το είχα δεν είχε φθορές από τη χρήση.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-NOTE-EDGE-Pouch-Protect-Case-very-Slim-Light-sleeve-bag-/151544386715?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2348bfd49b

Αυτό παράγγειλα. Το είχα και στο Note 3. Το pouch είναι λίγο πιο μεγάλο σε μήκος από το Note 3 αλλά και από το Note 4. Έτσι όταν η συσκευή είναι μέσα στο pouch καλύπτεται πλήρως. Στα αρνητικά του pouch: 1)είναι από συνθετικό δέρμα, 2)γράφει Note 3 πάνω. Θετικά: 1)τέλεια εφαρμογή, 2)ένα χρόνο που το είχα δεν είχε φθορές από τη χρήση.

Με έψησες, θα το χτυπήσω :D Τhanks :)

Το Diamond cut αλουμίνιο θα κάνεις μικρές ανεπαισθητες γρατζουνιες είτε από θήκη, είτε από την αφή, από την απλή χρήση με το χέρι σου δηλαδή. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό... Μιλάμε πάντα για γρατζουνιες που φαίνονται μόνο υπό το φως του ήλιου και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν καθώς είναι σε μικρή επιφάνεια μόνο...

Δυστυχώς οι γνωστές εταιρείες δεν αποφασιζουν να βγάλουν την σωστή θήκη γι αυτό το τηλέφωνο, που θα ηταν ενα back cover απο γνήσιο δέρμα. Οπως η ορτζιναλ θήκη της apple.

Έχει η Bugatti ενα όμορφο back cover αλλά δεν ειναι απο δέρμα.

Έψαξα τα πάντα σε YouTube κλπ. Δεν μ αρεσει τίποτα.

Οι καλύτερες είναι οι γνήσιες samsung και μετά η metal της spigen γι αυτούς που θέλουν κλειστές θήκες.

Το κακό είναι οτι χωρίς θήκη το Ν4 είναι επικίνδυνο. Λόγο κατασκευής δεν έχει τις αντοχές πχ του Μ8 που μετα απο 3 τούμπες απο ύψη 50-80 εκ. Δεν έχει πάθει τιποτα.

Νομίζω Κώστα ότι από τούμπες 50-80 εκ μόνο η τύχη βοηθάει. Θα μπορούσε να σπάσει η οθόνη με θήκη και από μικρότερο ύψος.

Η κόρη μου έχει την original έχοντας σπάσει ήδη μια οθόνη στο S3 mini από πολύ μικρότερο ύψος.

Εγώ το Note 3 το χαίρομαι χωρίς τίποτα.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)