Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα πω οτι εκανες πατατια γιατι αυτη ειναι με πλαστικο περιβλημα κι οχι μεταλλο:rolleyes:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω θα πω οτι εκανες πατατια γιατι αυτη ειναι με πλαστικο περιβλημα κι οχι μεταλλο:rolleyes:

Το είδα και εγώ πριν λίγο. Αν ελέγξεις στα χρώματα τα μεταλλικά η τιμή ανεβαίνει στα 24 δολάρια 24 ευρώ δηλαδη (ίσα έγιναν πλεον)

Θοδωρής

παιδια ξεχασα να το γραψω,την ακυρωσα τελικα την παραγγελια.Μαλλον θα ξηλωθω και θα την παρω απο την Spiger.

παιδια ξεχασα να το γραψω,την ακυρωσα τελικα την παραγγελια.Μαλλον θα ξηλωθω και θα την παρω απο την Spiger.

Spigen είναι φίλε όχι Spiger! :D

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Μόλις παρέλαβα το μαγνητάκι της SPIGEN για τη γνήσια θήκη. Μια χαρά είναι, απλά το μόνο κακό είναι ότι πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλη θήκη, γιατί το μαγνητάκι κολλά με αυτοκόλλητο. Έχει άλλα 4 ανταλλακτικά αυτοκόλλητα βέβαια, αλλά... Επίσης ελπίζω όταν θελήσω να το βγάλω η κόλλα του αυτοκόλλητου να κάνει κάποια ζημιά στο πλαίσιο.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

σου πηγε η καρδια να κολλησεις κατι πανω στο τηλεφωνο?:worry::worry:

Μη μου το θυμίζεις! Με προβλημάτισε είναι η αλήθεια γιατί δεν ήξερα ότι κολλά με αυτοκόλλητο, αλλά πήρα βαθιά ανάσα, βασίστηκα στην ποιότητα της SPIGEN και το κόλλησα...:confused:

Έχω επίσης και την παρακάτω θήκη της nillkin που προστατεύει πολύ καλύτερα το κινητό από τη γνήσια, αλλά ούτε την φινέτσα της γνήσιας έχει και επίσης είχα αναφέρει ότι το s-view θέλει πίεση στο δάχτυλο για να δουλέψει. Αυτό βέβαια λύνεται υποτίθεται ανεβάζοντας την ευαισθησία της οθόνης, κάτι που εγώ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω μια που πλέον χρησιμοποιώ τη γνήσια. Το έκανε όμως φίλος στο GALAXY ALPHA που έχει και αυτή η υπερευαισθησία του έκανε διάφορα χαζά στο τηλέφωνο, μέχρι και στις τηλεφωνικές ομιλίες, οπότε αναγκάστηκε να το βάλει πάλι στην αρχική ρύθμιση. Το αναφέρω για να το ξέρετε και αν τυχόν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.

http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-fresh-series-leather-case-for-samsung-galaxy-note-4-p-5551.html?cPath=87_986

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παντως η γνήσια s view cover απο το eshop είναι γκρι γυαλιστερό και λιγο με ξένισε,δεν μου πολυ-άρεσε.Το λεω για όσους εχουν την εντύπωση οτι παει προς το μαυρο.Καμία σχεση τα χρωματα..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παντως η γνήσια s view cover απο το eshop είναι γκρι γυαλιστερό και λιγο με ξένισε,δεν μου πολυ-άρεσε.Το λεω για όσους εχουν την εντύπωση οτι παει προς το μαυρο.Καμία σχεση τα χρωματα..

Ε δες και εσύ κανένα βίντεο στο YouTube όντως έτσι είναι και έχει η Samsung τελείως μαύρη χωρίς τα βαθουλωματα

Θοδωρής

Ε δες και εσύ κανένα βίντεο στο YouTube όντως έτσι είναι και έχει η Samsung τελείως μαύρη χωρίς τα βαθουλωματα

Το ειδα αλλα απο την οθονη φαινεται πιο σκουρη.Δεν πειραζει ομωςκαι ετσι μια χαρα ειναι!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Δεν το ήξερα ότι αυτή με τα βαθουλώματα είναι γκρι! Εγώ έχω χωρίς τα βαθουλώματα και είναι μαύρη. Τυχερός τελικά που κατέληξα σε αυτή!!

Σήμερα περιμένω επιτέλους και την 2η sd 128 gb, μια που στην πρώτη έπεσα σε απατεώνα από ebay (πήρα τα χρήματα πίσω και ήρθε και η κάρτα που ήταν τελικά 32 gb παρά του ότι έγραφε 128!!!!), οπότε από σήμερα αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό και να μπει σε εφεδρεία το εξαιρετικό s4!!

Δεν το ήξερα ότι αυτή με τα βαθουλώματα είναι γκρι! Εγώ έχω χωρίς τα βαθουλώματα και είναι μαύρη. Τυχερός τελικά που κατέληξα σε αυτή!!

Σήμερα περιμένω επιτέλους και την 2η sd 128 gb, μια που στην πρώτη έπεσα σε απατεώνα από ebay (πήρα τα χρήματα πίσω και ήρθε και η κάρτα που ήταν τελικά 32 gb παρά του ότι έγραφε 128!!!!), οπότε από σήμερα αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό και να μπει σε εφεδρεία το εξαιρετικό s4!!

εμενα δεν με χαλασε καθολου που ειναι γκρι! τεροιαζει με το κινητο την μερα γιατι ουτε το κινητο ειναι καθαρο μαυρο! και το βραδυ δεν φαινεται ετσι και αλλιως μαυριλα βλεπεις!

Παιδιά καλημέρα σας. Θέλω να ρωτήσω έβαλα στο NOTE 4 c κάρτα μνήμης επώνυμη 64giga class 10. Την τοποθέτησα στο τηλέφωνο και ξεκίνησα να μεταφέρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου. Έπρεπε να κάνω διαμόρφωση κάρτας? ??? και πως γίνεται αυτή τώρα . Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες . Περιμένω απάντηση σας ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα σας. Θέλω να ρωτήσω έβαλα στο NOTE 4 c κάρτα μνήμης επώνυμη 64giga class 10. Την τοποθέτησα στο τηλέφωνο και ξεκίνησα να μεταφέρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου. Έπρεπε να κάνω διαμόρφωση κάρτας? ??? και πως γίνεται αυτή τώρα . Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες . Περιμένω απάντηση σας ευχαριστώ

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αφού ήδη δουλεύει. Αν κάνεις διαμόρφωση (format) θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις.

Φιλικά Γιώργος

Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άρα δεν θα έχω πρόβλημα αφού δουλεύει κανονικά. Σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αφού ήδη δουλεύει. Αν κάνεις διαμόρφωση (format) θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αφού δουλεύει είναι εντάξει

Καλημέρα. Σου κάνει κάποιο πρόβλημα? Αν όχι, μην ασχολείσαι καθόλου.

Πάντως, εγκυκλοπαιδικά για να γνωρίζεις μια και ρώτησες, η διαμόρφωση της κάρτας γίνεται πηγαίνοντας ρυθμισεις -> χώρος αποθήκευσης -> διαμόρφωση κάρτας sd

Edit τώρα είδα ότι σου είχε απαντήσει και ο Γιώργος :)

Edited by truckman

Καλημέρα. Σου κάνει κάποιο πρόβλημα? Αν όχι, μην ασχολείσαι καθόλου.

Πάντως, εγκυκλοπαιδικά για να γνωρίζεις μια και ρώτησες, η διαμόρφωση της κάρτας γίνεται πηγαίνοντας ρυθμισεις -> χώρος αποθήκευσης -> διαμόρφωση κάρτας sd

Edit τώρα είδα ότι σου είχε απαντήσει και ο Γιώργος :)

Υπάρχει και ο "παραδοσιακός" τρόπος με τον adapter και μέσο υπολογιστή κάνοντας διαμόρφωση και από εκεί… :)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

εμενα δεν με χαλασε καθολου που ειναι γκρι! τεροιαζει με το κινητο την μερα γιατι ουτε το κινητο ειναι καθαρο μαυρο! και το βραδυ δεν φαινεται ετσι και αλλιως μαυριλα βλεπεις!

Και εγώ την έχω βάλει στο μάτι γιαυτό. Θεωρώ ότι θα ταιριάζει τέλεια.

Θοδωρής

Και εγώ την έχω βάλει στο μάτι γιαυτό. Θεωρώ ότι θα ταιριάζει τέλεια.

Εγώ δεν το μετάνιωσα είναι πολύ καλή θηκη! Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και στην Led αλλά πάλι καλά που δεν πήρα την Led όμορφη εφετζιδικη αλλά με καμιά λειτουργία! Μόνο μείον γεμίζει αρκετά δαχτυλιές το παραθυράκι και από τις δύο μεριές

Εγώ δεν το μετάνιωσα είναι πολύ καλή θηκη! Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και στην Led αλλά πάλι καλά που δεν πήρα την Led όμορφη εφετζιδικη αλλά με καμιά λειτουργία! Μόνο μείον γεμίζει αρκετά δαχτυλιές το παραθυράκι και από τις δύο μεριές

Βάλε καμιά φωτογραφία όταν μπορέσεις έτσι να έχουμε μια άποψη και για αυτή.

Θοδωρής

Υπάρχει και ο "παραδοσιακός" τρόπος με τον adapter και μέσο υπολογιστή κάνοντας διαμόρφωση και από εκεί… :)
Δε βλέπω το λόγο να μπλέξει κάποιος με υπολογιστή και ανταπτοράκια από τη στιγμή που μπορεί να γίνει απευθείας από τη συσκευή με ένα άγγιγμα (εκτός αν θέλουμε να διαμορφώσουμε την κάρτα σε διαφορετικό file system), αλλά εντάξει, όπως βολεύεται ο καθένας....

Φίλοι καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για wallpaper.

Έχετε να μου προτείνετε wallpaper που να έχει μαύρο φόντο δηλαδή μονόχρωμο και εγώ επάνω εκεί να προσθέσω επιπλέον άλλη φωτογραφία? ??? Επίσης πως μπορώ να βάλω φωτογραφία στην οθόνη μου αλλά να είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την οθόνη του κινητού μου . Γιατί όλες σχεδόν της αυξάνει ενώ δεν μπορώ να τις κάνω μικρότερης διάστασης από αυτή που έχω. Σας ευχαριστώ

Έβαλα επιτέλους στο κινητό της samsung evo 218 gb!! Ερώτηση, αν και ξέρω ότι πάντα η χωρητικότητα είναι λιγότερη από αυτή που αναγράφετε, αλλά από 128 έχει 119 gb;;; Που είναι 9 ολόκληρα gb;;;;;;;

Έβαλα επιτέλους στο κινητό της samsung evo 218 gb!! Ερώτηση, αν και ξέρω ότι πάντα η χωρητικότητα είναι λιγότερη από αυτή που αναγράφετε, αλλά από 128 έχει 119 gb;;; Που είναι 9 ολόκληρα gb;;;;;;;

σε ολα δεν ειναι παντα αυτα που αναγραφονται! εχουν ολα λιγοτερα ποτε ομως δεν αταλαβα και εγω γιατι!

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)