Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοράω το screen protector της Samsung στο δικό μου ΝΟΤΕ 4 από αρχές Νοεμβρίου, κλεισμένοι 4 μήνες πια, και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Θα μου βγάλει σίγουρα 2-3 μήνες ακόμα, μετά θα φορέσω το 2ο της συσκευασίας, και όταν κι αυτό φθαρεί, θα έχω αντικαταστήσει το κινητό με το 5άρι ΝΟΤΕ

Το screen protector ειναι ματ σε υφη?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχεις δοκιμάσει? Εφαρμόζει καλά στην οθόνη?

SAMSUNG NOTE 5

Το screen protector ειναι ματ σε υφη?

Γυαλιστερό είναι με πολύ καλή αίσθηση κατά την αφή. Φυσικά δεν είναι όπως όταν έχεις γυμνή την οθόνη αλλά είναι πάρα πολύ καλό.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Παιδια το tempered glass της nillkin το εχει δοκιμασει κάποιος?Με γυαλι και τη γνησια s view cover θηκη υπαρχει καποια ασυμβατότητα? Το πενακι δουλευει κανονικα με ζελατινες και γυαλια?? Υ.Γsorry για τα πολλα ερωτηματα αλλα με εχει αγχωσει η επιλογη αξεσουάρ..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Και εγώ με τη σειρά μου. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το υγρό της εταιρίας paintball?

Όσον αφορά πενακι και ζελατίνα έχει γραφτεί πως οι γκρι μύτες που έχει για ανταλλακτικό κάνουν κυρίως σε επιφάνεια με ζελατίνα

Θοδωρής

αξεπεραστα της νιλκιν τα tempered glass (εχω βαλει σε ολα τα κινητα που ειχα αλλα στο Note 4 οχι ακομη).οσον αφορα αν καλυπτει ολη την επιφανεια της οθονης δεν το ξερω.

Και εγω το ειχα σε αλλο κινητό αλλά λογω του γεγονότος οτι τα γυαλια δεν εφαρμόζουν καλά στο Note4 ρωτάω αν το εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο κάποιος καθως επισης και αν εχει δοκιμασει καποιο αλλο καλο γυαλι για το κινητό που να εφαρμοζει άψογα

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Και εγω το ειχα σε αλλο κινητό αλλά λογω του γεγονότος οτι τα γυαλια δεν εφαρμόζουν καλά στο Note4 ρωτάω αν το εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο κάποιος καθως επισης και αν εχει δοκιμασει καποιο αλλο καλο γυαλι για το κινητό που να εφαρμοζει άψογα

Το μόνο που έχω δει να να εφαρμόζει καλά στο youtube είναι της illoom από τον τυπάς τον flossy χαχαχ εμένα το Nuglas που πήρα και έβαλα δεν έκατσε καλά

Επισης θελω να ρωτησω αν εχει παρει καποιος προϊόντα της Samsung οπως τη view case θηκη και τα screen protector από το eshop.Ειναι τα γνησια και κανονικα προϊόντα της Samsung έτσι δεν είναι ??

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Επισης θελω να ρωτησω αν εχει παρει καποιος προϊόντα της Samsung οπως τη view case θηκη και τα screen protector από το eshop.Ειναι τα γνησια και κανονικα προϊόντα της Samsung έτσι δεν είναι ??

Περιμενω την sview από το e Shop

Περιμενω την sview από το e Shop

http://www.e-shop.gr/samsung-cover-s-view-ef-cn910bc-for-galaxy-note-4-n910-dark-grey-p-TEL.019381

Αυτη η εδω λεει οτι ειναι η dark grey ..Η μαυρη ειναι διαφορετικη ??Εχει και μια αλλη μαυρη,σκετη χωρις γραμμες στο δερμα που δε μου αρεσει.Αυτη που εχω στο link ειναι η μαύρη απλα τη γραφει ως dark grey ?

Υ.Γ βλεπω και στο site της samsung οτι την εχει ως charcoal black οποτε αυτη του link ειναι η μαυρη της samsung ετσι δεν ειναι ?Ας επιβεβαιωσει ενα παιδι που την εχει και ευχαριστώ προκαταβολικά..

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

http://www.e-shop.gr/samsung-cover-s-view-ef-cn910bc-for-galaxy-note-4-n910-dark-grey-p-TEL.019381

Αυτη η εδω λεει οτι ειναι η dark grey ..Η μαυρη ειναι διαφορετικη ??Εχει και μια αλλη μαυρη,σκετη χωρις γραμμες στο δερμα που δε μου αρεσει.Αυτη που εχω στο link ειναι η μαύρη απλα τη γραφει ως dark grey ?

Ναι αυτήν είναι αυτήν παρήγγειλα και εγώ! Μαύρη μαύρη δεν υπάρχει αυτό είναι το χρώμα ουσιαστικά σαν το κινητό άμα το παρατηρήσεις δεν είναι καθαρό μαύρο!

Ναι αυτήν είναι αυτήν παρήγγειλα και εγώ! Μαύρη μαύρη δεν υπάρχει αυτό είναι το χρώμα ουσιαστικά σαν το κινητό άμα το παρατηρήσεις δεν είναι καθαρό μαύρο!

Ωραια ευχαριστω πολύ!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Υπάρχει και μαύρη μαύρη και είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/5663630/Samsung-S-View-Classic-Flip-Cover-Black-N910F-Galaxy-Note-4.html

Ναι απλα δεν εχει τα χωρισματα στο δερμα και για μενα ειναι πολυ πιο ωραία η αλλη η θηκη.Παρ'ολα αυτα ολα ειναι υποκειμενικα οσον αφορα την ομορφιά :D

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Το έχεις δοκιμάσει? Εφαρμόζει καλά στην οθόνη?

Ναι την εχω και εφαρμοζει τελεια..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Πώς ενεργοποιώ τη λειτουργία s view?

Αν είναι αυθεντική μόλις κουμπώσεις την θηκη δουλεύει κανονικά

Ολα τα λεφτα η spigen neo hybrid με το μεταλλικο περιβλημα

Θα επρεπε να κλεισει συμφωνια με spigen η samsung να πουλαει το νοτε 4 με αυτη τη θηκη και 100 ευρω επανω :lol:

Ναι ειναι τοσο καλη...

http://www.ebay.com/itm/201253483714?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500450624778&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Αυτά τα μαγνητάκια της Spigen που μπαίνουν στην flip θήκες τι λένε ;

Χαζή ερώτηση, αν κάποιος τα τοποθετήσει και μετά θέλει να τα βγάλει, το κομμάτι που κολλάει πάνω στο κινητό δεν αφήνει τίποτα κόλες, σημάδια κλπ στο αλουμίνιο ;

Ισχύει αυτό που διάβασα κάπου, ότι ο μαγνήτης επηρεάζει αρνητικά το πενάκι (?) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Ολα τα λεφτα η spigen neo hybrid με το μεταλλικο περιβλημα

Θα επρεπε να κλεισει συμφωνια με spigen η samsung να πουλαει το νοτε 4 με αυτη τη θηκη και 100 ευρω επανω :lol:

Ναι ειναι τοσο καλη...

http://www.ebay.com/itm/201253483714?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500450624778&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Υπάρχουμε και εμείς που χαιρόμαστε τα κινητά χωρίς θήκες και μεμβράνες.:D

Φιλικά Γιώργος

Υ.Γ βλεπω και στο site της samsung οτι την εχει ως charcoal black οποτε αυτη του link ειναι η μαυρη της samsung ετσι δεν ειναι ?Ας επιβεβαιωσει ενα παιδι που την εχει και ευχαριστώ προκαταβολικά..

Υπάρχει και μαύρη μαύρη και είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/5663630/Samsung-S-View-Classic-Flip-Cover-Black-N910F-Galaxy-Note-4.html

Αυτή έχω, χωρίς τις γραμμές, περιμένω και το μαγνητάκι της spigen, αλλά δυστυχώς δέρμα δεν είναι και φυσικά είναι κατάμαυρη. Σαν ποιότητα πάντως είναι πολύ καλή, αλλά τρέμω μη μου πέσει, μια που ως γνωστό η προστασία είναι μηδαμινή.

Αυτά τα μαγνητάκια της Spigen που μπαίνουν στην flip θήκες τι λένε ;

Χαζή ερώτηση, αν κάποιος τα τοποθετήσει και μετά θέλει να τα βγάλει, το κομμάτι που κολλάει πάνω στο κινητό δεν αφήνει τίποτα κόλες, σημάδια κλπ στο αλουμίνιο ;

Ισχύει αυτό που διάβασα κάπου, ότι ο μαγνήτης επηρεάζει αρνητικά το πενάκι (?) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Θα σου πω μόλις μου έρθει, αν και δεν κολλά, αλλά σφηνώνει στην θήκη εύκολα. Το βγάζεις και το βάζεις όσες φορές θες. Έχω και μια άλλη θήκη με μαγνήτη της linkelin και δεν είχα θέμα με το πανάκι.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδια οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η θηκη spigen με το μεταλλο απλα απιστευτη μολις τωρα παρελαβα.

https://www.dropbox.com/sh/s3kdxa0gb76kj86/AAAImLCNm1D-amp2NfjjWgzHa?dl=0

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)