Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανένα λινκ για την θήκη Manna για το ΝΟΤΕ 4 υπάρχει ?

την είχα στο ΝΟΤΕ 2 και ήταν από τις καλύτερες . Δώστε

κανένα λινκ αν έχει βγει η συγκεκριμένη για το ΝΟΤΕ 4 .

Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την έχει το eshop με 50€. Την σκεφτόμουν, πήρα την SVIEW τελικά και θα δείξει...!

Αν της πάρεις πες μας εντυπώσεις.

δεν την εχει το e-shop αυτην! αναφερομαι στην SAMSUNG Wallet LED Flip Cover Case for Galaxy Note 4 (http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-SAMSUNG-EF-NN910-Wallet-LED-Flip-Cover-Case-for-Galaxy-Note-4-/131408951039?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e989576ff)

και οχι στην S-View wallet (http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-4-S-View-Wireless-Charging-Flip-Cover-NIP-for-Qi-Pad-/231440758021?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35e2f1b505)

EDIT: γραψε ακυρο την βρηκα συγνωμη! δεν την εβγαζε στην αρχη!

Edited by kostashark

δεν την εχει το e-shop αυτην! αναφερομαι στην SAMSUNG Wallet LED Flip Cover Case for Galaxy Note 4 (http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-SAMSUNG-EF-NN910-Wallet-LED-Flip-Cover-Case-for-Galaxy-Note-4-/131408951039?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e989576ff)

και οχι στην S-View wallet (http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-4-S-View-Wireless-Charging-Flip-Cover-NIP-for-Qi-Pad-/231440758021?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35e2f1b505)

EDIT: γραψε ακυρο την βρηκα συγνωμη! δεν την εβγαζε στην αρχη!

Θα ήταν πρακτικό αν μπορούσε να δείξει περισσότερα notifications εκτός από αναπάντητη, sms, και τα βασικά. Πχ να έδειχνε WhatsApp, Viber, Skype κτλ.

καλησπερα μετα απο δυο χρονια και κατι με το note 2 μου εκαναν δωρο το 4αρι και σκεφτομαι για αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/Luxury-Magnetic-Flip-Stand-Wallet-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-4-/361094704714?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item5412ebee4a την εχει δοκιμασει κανενας?θα εχω προβλημα με το μαγνητη?

καλησπερα μετα απο δυο χρονια και κατι με το note 2 μου εκαναν δωρο το 4αρι και σκεφτομαι για αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/Luxury-Magnetic-Flip-Stand-Wallet-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-4-/361094704714?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item5412ebee4a την εχει δοκιμασει κανενας?θα εχω προβλημα με το μαγνητη?

Γενικά θήκες με μαγνήτη προκαλούν προβλήματα στο spen δεν πιάνει σε όλα τα σημεία και δεν έχει σωστή λειτουργία

Καλησπέρα.

Την έχω εγώ.

Είναι πολύ όμορφη.

Αλλά δυστυχώς έχει πρόβλημα στο πεν περίπου στο κέντρο και κάτω για περίπου ενός ευρώ επιφάνεια.

Το καλό είναι πως βγαίνει εύκολα από την θήκη και μπορώ να γράψω.

Παιδια να ενημερωσω πως μου ηρθε η συγκεκριμενη προστασια οθονη και εκατσε παρα πολυ καλα στο κινητο οποιος ενδιαφερεται μπορει να την αγορασει αφοβα!

Παιδια να ενημερωσω πως μου ηρθε η συγκεκριμενη προστασια οθονη και εκατσε παρα πολυ καλα στο κινητο οποιος ενδιαφερεται μπορει να την αγορασει αφοβα!

το συγκεκριμενο το εχει σε εμας εδω στην wind και σκεφτομουν να παω να το βαλω μιας και το αλλο που εχω δεν καθετε για κανεναν λογο! αυτο τι ειναι glass ή ζελατινα! και φθηνα αρκετα το εχει Wind ζελατινα 8 ευρω και γυαλι 15 το ιδιο ακριβως

το συγκεκριμενο το εχει σε εμας εδω στην wind και σκεφτομουν να παω να το βαλω μιας και το αλλο που εχω δεν καθετε για κανεναν λογο! αυτο τι ειναι glass ή ζελατινα! και φθηνα αρκετα το εχει Wind ζελατινα 8 ευρω και γυαλι 15 το ιδιο ακριβως

ζελατινα αντοχης ειναι, στην ουσια ειναι μεταξυ γυαλιου και ζελατινας εκατσε παρα πολυ καλα σας γυαλι κολλησε να φανταστεις, δεν ειναι μαλακο σαν ζελατινα.

Λοιπόν επειδή δημιουργήθηκε θέμα σχετικά τις θήκες S-VIEW και ότι μόνο οι γνήσιες λειτουργούν πλέον, να πω ότι οι σοβαρές εταιρείες δίνουν και λογισμικό για να δουλέψει από ότι λένε. Θα το δοκιμάσω λογικά αύριο και θα επανέλθω για να το επιβεβαιώσω που θα μου έρθει το κινητό πίσω.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Λοιπόν επειδή δημιουργήθηκε θέμα σχετικά τις θήκες S-VIEW και ότι μόνο οι γνήσιες λειτουργούν πλέον, να πω ότι οι σοβαρές εταιρείες δίνουν και λογισμικό για να δουλέψει από ότι λένε. Θα το δοκιμάσω λογικά αύριο και θα επανέλθω για να το επιβεβαιώσω που θα μου έρθει το κινητό πίσω.

θα πρεπει να κανεις ρουτ δλδ να χασεις και εγγυηση δεν νομιζω να αξιζει κατι τετοιο για μια θηκη!

Μα δε μίλησα για root. Η κάθε εταιρεία δίνει εφαρμογή. ;)
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Μα δε μίλησα για root. Η κάθε εταιρεία δίνει εφαρμογή. ;)

Δίνει εφαρμογή αλλά δυστυχώς χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις! Άσε που οι εν λόγω εφαρμογές λειτουργούν μόνο με τον αισθητήρα φωτός (θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τη δοκιμάσεις). Υπάρχουν ανάλογες εφαρμογές και στο play store.

Και παρακολούθησε λίγο και την κατανάλωση, γιατί στη δική μου περίπτωση στις αρχές προτίμησα να τη λειτουργήσω σαν απλή θήκη..

Δίνει εφαρμογή αλλά δυστυχώς χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις! Άσε που οι εν λόγω εφαρμογές λειτουργούν μόνο με τον αισθητήρα φωτός (θα καταλάβεις τι εννοώ μόλις τη δοκιμάσεις). Υπάρχουν ανάλογες εφαρμογές και στο play store.

Και παρακολούθησε λίγο και την κατανάλωση, γιατί στη δική μου περίπτωση στις αρχές προτίμησα να τη λειτουργήσω σαν απλή θήκη..

Πάλι μου χαλάς το όνειρο!!!:confused:

Έχει βάλει κανείς το γυάλινο;

Μια άλλη γυάλινη που δοκίμασα, ενώ καλύπτει ίσα-ίσα την οθόνη, δεν εφαρμόζει καλά στην άκρη και αφήνει κενό από κάτω.

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Έχει βάλει κανείς το γυάλινο;

Μια άλλη γυάλινη που δοκίμασα, ενώ καλύπτει ίσα-ίσα την οθόνη, δεν εφαρμόζει καλά στην άκρη και αφήνει κενό από κάτω.

Εγώ Nuglas που έβαλα δε έκατσε καλά έχει κενά σχεδόν παντού γυαλιά ακόμα τπτ μόνο ζελατίνες θα κάτσουν

Παίδες αν ξέρει κάποιος, η Led θήκη δείχνει πάντα το ρολόι ή όχι?

Το παρακάτω θα σε διαφωτίσει αρκετά.https://www.youtube.com/watch?v=lg9wab2QsGI

Φιλικά Γιώργος

δες και εδω και σε κοκκινο χρωμα! αμα το αφησεις ετσι στο τραπεζι για ωρα κανει μονο αυτο το εφε με τον κυκλο

Καλησπερα,αυτη τη θηκη την εχει κανεις? Spigen Galaxy Note 4 Case Ultra Hybrid ?ειναι καλη?

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-4/galaxy-note-4-case-ultra-hybrid.html

Λοιπόν έχω την θήκη που λες οπότε σου λυνω τις απορίες

Η θήκη σε κάθε ενημέρωση που έχεις είτε social είτε email σε αδιαβαστη κάνει ένα κυκλικό σχέδιο ενημέρωσης.

Εαν έχεις αναπάντητη σου δείχνει το αντίστοιχο σχέδιο αφού πρώτα ας πούμε πατήσεις στο πλάι να δεις την ώρα. Το ρολόι ΔΕΝ δουλεύει συνέχεια πάρα μόνο όταν κλείσεις το καπάκι ή πατήσεις στο πλάι για να ενεργοποιηθεί. Σε γενικές γραμμές ok η θήκη έχει άποψη αλλά δεν είναι διαδραστική όπως η s view. Σε προσωπικό όμως επίπεδο επειδή σε μαύρο χρώμα με μαύρο τηλέφωνο είναι all the money και μου αρέσουν τα σχέδια του Led ( κυρίως στην μουσική) κάποια θεματακια ευκολιας τα προσπερνας.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ Nuglas που έβαλα δε έκατσε καλά έχει κενά σχεδόν παντού γυαλιά ακόμα τπτ μόνο ζελατίνες θα κάτσουν

Μετά από αρκετές δοκιμές σε μεμβράνες μόνο η γνήσια ή η anti sok κάθετε πραγματικά άψογα. Τζάμι δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δες και εδω και σε κοκκινο χρωμα! αμα το αφησεις ετσι στο τραπεζι για ωρα κανει μονο αυτο το εφε με τον κυκλο

Το κυκλικό εφέ είναι γιατί υπάρχουν ενημερώσεις αδιαβαστες. Εαν δεν υπάρχει τίποτα σε εκκρεμότητα δεν παίζει αυτό το εφέ.

Αυτό το κυκλικό εφέ το εμφανίζει όταν έχεις οποιαδήποτε ειδοποίηση; Πχ, αν έχει μήνυμα στο WhatsApp, Viber, Facebook Messenger κτλ;

Ή κάποια υπενθύμιση στο ημερολόγιο.

Το κυκλικό εφέ είναι γιατί υπάρχουν ενημερώσεις αδιαβαστες. Εαν δεν υπάρχει τίποτα σε εκκρεμότητα δεν παίζει αυτό το εφέ.

thx για την διορθωση και την ενημερωση !

Αυτό το κυκλικό εφέ το εμφανίζει όταν έχεις οποιαδήποτε ειδοποίηση; Πχ, αν έχει μήνυμα στο WhatsApp, Viber, Facebook Messenger κτλ;

Ή κάποια υπενθύμιση στο ημερολόγιο.

Το εφέ εμφανίζεται σε όλες τις αδιαβαστες ενημερώσεις είτε είναι από fb / what's up / τωρα γιά το Messenger λογικά αφού εμφανίζεται στην μπάρα επάνω θα τρέχει και στο εικονίδιο το κυκλικό. Το viber δεν το δουλεύω αλλά πιστεύω πως είναι στην ίδια λογική με το WhatsApp που τρέχει κανονικά.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)