Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

από που να παραγγείλω τη spigen neo hybrid; την εχω βρει στο amazon co uk 18 λιρες. όλα τα αλλα την εχουν από 35 ευρω και πανω.

Εγώ από ebay 27 ευρώ την πήρα,δεν νομίζω να την βρεις από κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή εκτός και αν είναι μεταχειρισμενη

Εγώ από ebay 27 ευρώ την πήρα,δεν νομίζω να την βρεις από κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή εκτός και αν είναι μεταχειρισμενη

το μόνο που φοβάμαι είναι μηπως δεν είναι αυθεντική. εσυ που την εχεις από θεμα παχους πως είναι; προσθετει πολύ ογκο;

το μόνο που φοβάμαι είναι μηπως δεν είναι αυθεντική. εσυ που την εχεις από θεμα παχους πως είναι; προσθετει πολύ ογκο;

Η θήκη θα έλεγα είναι ότι πρέπει όχι δεν προσθέτει!μπορεις να την τσεκάρεις με το "χαρτάκι κωδικού " με το οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις την αυθεντικοτητα της!μόλις πάω σπίτι θα σε στειλω Λινκ από το ebay όπου πήρα και την δικιά μου

Η θήκη θα έλεγα είναι ότι πρέπει όχι δεν προσθέτει!μπορεις να την τσεκάρεις με το "χαρτάκι κωδικού " με το οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις την αυθεντικοτητα της!μόλις πάω σπίτι θα σε στειλω Λινκ από το ebay όπου πήρα και την δικιά μου

Την περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα.Την παρήγγειλα από το official site της spigen -αν και έχει και store και στο e-bay- για να είμαι 100% σίγουρος...Μόλις μου έρθει θα ανεβάσω photos... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Αφου δοκιμασα Tough Armor-Case Slim Armor (Spigen)και την NAKED TOUGH CASE(Case Mate) διαπιστωσα οτι την καταλληλοτερη εφαρμογη-απο τις προηγουμενες- την εχει η Rock Faceplate http://www.mobilecenter.gr/rock-faceplate-enchanting-series-black-for-samsung-galaxy-note-4.html.

Για μενα αυτο σημαινει:πολυ καλη εφαρμογη,δεν κανει το τηλεφωνο τεραστιο(ειναι που ειναι:) ) και ειναι πολυ καλη στο κτατημα της...και με μια τουμπιτσα που εφαγε,ολα καλα:):)

Αφου δοκιμασα Tough Armor-Case Slim Armor (Spigen)και την NAKED TOUGH CASE(Case Mate) διαπιστωσα οτι την καταλληλοτερη εφαρμογη-απο τις προηγουμενες- την εχει η Rock Faceplate http://www.mobilecenter.gr/rock-faceplate-enchanting-series-black-for-samsung-galaxy-note-4.html.

Για μενα αυτο σημαινει:πολυ καλη εφαρμογη,δεν κανει το τηλεφωνο τεραστιο(ειναι που ειναι:) ) και ειναι πολυ καλη στο κτατημα της...και με μια τουμπιτσα που εφαγε,ολα καλα:):)

εγω αυτες τις φοβαμαι μην κιτρινησουν με τον καιρο και τις αποφευγω!

2 μέρες άντεξα χωρίς καμία θήκη. .το δοκίμασα γιατί είναι τόσο όμορφο και είναι κρίμα να είναι "πνιγμενο" μεσα σε θηκες αλλά δυστυχώς είναι, ή μου φαίνεται σε εμένα ευαίσθητο και κυρίως το γύρω-γύρω. Στο αμάξι όπου και να το άφηνα φοβόμουν μην το χτυπήσω. .έξω για καφέ ή κάπου αλλου δεν είχα θέμα , στο μπουφάν καθότανε καλά αλλά εχω την εντύπωση ότι το power button πατιέται εύκολα. Τελικά ξαναβάζω την s view . Όχι ότι δεν μου αρέσει ισα ισα την θεωρω οτι καλυτερο απο αλλες θηκες απλά και δίνει όγκο και πνίγει το κινητό. ..

2 μέρες άντεξα χωρίς καμία θήκη. .το δοκίμασα γιατί είναι τόσο όμορφο και είναι κρίμα να είναι "πνιγμενο" μεσα σε θηκες αλλά δυστυχώς είναι, ή μου φαίνεται σε εμένα ευαίσθητο και κυρίως το γύρω-γύρω. Στο αμάξι όπου και να το άφηνα φοβόμουν μην το χτυπήσω. .έξω για καφέ ή κάπου αλλου δεν είχα θέμα , στο μπουφάν καθότανε καλά αλλά εχω την εντύπωση ότι το power button πατιέται εύκολα. Τελικά ξαναβάζω την s view . Όχι ότι δεν μου αρέσει ισα ισα την θεωρω οτι καλυτερο απο αλλες θηκες απλά και δίνει όγκο και πνίγει το κινητό. ..

Θα σου πω την δική μου ιστορία... του έβαλα την original θήκη της samsung (οχι την flip) και λέω ένα βράδυ.... "δεν την βγάζω να το χαρώ λίγο γιατί πραγματικά είναι όμορφο".... βγάζω την θήκη, πάω για καφέ, παω να φύγω, προσπαθώ να το βάλω στην κωλότσεπη, νομίζω οτι έχει μπει και ακούω τον χαρακτηριστικό θόρυβο μιας συσκευής 7 ημερών να πέφτει στην άσφαλτο....

Ανατρίχιασα.... ευτυχώς οθόνη οκ, αλλά απέκτησε κάποια σημάδια στο αλουμίνιο γύρω γύρω....

και έτσι αναγκαστικά γύρισα ξανά στην θήκη... :lol::lol:

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Θα σου πω την δική μου ιστορία... του έβαλα την original θήκη της samsung (οχι την flip) και λέω ένα βράδυ.... "δεν την βγάζω να το χαρώ λίγο γιατί πραγματικά είναι όμορφο".... βγάζω την θήκη, πάω για καφέ, παω να φύγω, προσπαθώ να το βάλω στην κωλότσεπη, νομίζω οτι έχει μπει και ακούω τον χαρακτηριστικό θόρυβο μιας συσκευής 7 ημερών να πέφτει στην άσφαλτο....

Ανατρίχιασα.... ευτυχώς οθόνη οκ, αλλά απέκτησε κάποια σημάδια στο αλουμίνιο γύρω γύρω....

Φτηνά την γλίτωσες. . παρόλο που πάντα τα κινητά τα έχω χύμα (ούτε θήκες ούτε προστασία οθονης) το note το προσέχω έστω και αυτό το λίγο με την s view. Για screen protector ούτε κουβέντα δεν έχω βάλει ποτέ και σε κανένα. ..

Εχει παρει καποιος ανταπτορα double sim card για το νοτε 4 και ποιον? Απο θηκη εχω παρει την bugatti slimfit και πραγματικα ειναι πολυ καλη!!!!

Το πρωί παρέλαβα και την Spigen Neo Hybrid!Η θήκη πραγματικά τα σπάει και νομίζω αυτή θα χρησιμοποιώ πλέον... :D Σε συνδυασμό με μία θήκη «πορτοφόλι» που έχω το κινητό πιστεύω έχει την απόλυτη προστασία για οποιεσδήποτε απρόβλεπτες καταστάσεις! :ninja: Παραθέτω και μερικές photos:

%5Bimg%5Dhttp%3A//i62.tinypic.com/70xrlx.jpg[/img]

%5Bimg%5Dhttp%3A//i57.tinypic.com/adohnq.jpg[/img]

[/img]

%5Bimg%5Dhttp%3A//i57.tinypic.com/k4w5d2.jpg[/img]

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

... Σε συνδυασμό με μία θήκη «πορτοφόλι» που έχω το κινητό πιστεύω έχει την απόλυτη προστασία για οποιεσδήποτε απρόβλεπτες καταστάσεις ...

http://i57.tinypic.com/k4w5d2.jpg

Με φοβίζει λίγο το φερμουάρ της θήκης, μέσα έξω κάποια στιγμή θα αφήσει κάτι, καλύτερα κάτι σε "σχρατς".

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ρε μαν πραγματικά τώρα και χωρίς να θέλω να τρολάρω, εξήγα μου λίγο γιατί ποτέ δεν κατάλαβα την λογική του να βάλεις το κινητό σε κωλότσεπη και όχι σε μπροστινή τσέπη ή μπουφάν; Πρακτικά πως βολεύει; Για ποιο λόγο; Γιατί;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πρωί παρέλαβα και την Spigen Neo Hybrid!Η θήκη πραγματικά τα σπάει και νομίζω αυτή θα χρησιμοποιώ πλέον... :D Σε συνδυασμό με μία θήκη «πορτοφόλι» που έχω το κινητό πιστεύω έχει την απόλυτη προστασία για οποιεσδήποτε απρόβλεπτες καταστάσεις! :ninja:

Σκέφτομαι να την αποκτήσω σε κόκκινο. Είναι από αλουμίνιο; Επηρεάζει καθόλου το σήμα;

Rules are meant to be broken :shifty:

Ρε μαν πραγματικά τώρα και χωρίς να θέλω να τρολάρω, εξήγα μου λίγο γιατί ποτέ δεν κατάλαβα την λογική του να βάλεις το κινητό σε κωλότσεπη και όχι σε μπροστινή τσέπη ή μπουφάν; Πρακτικά πως βολεύει; Για ποιο λόγο; Γιατί;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω πρόβλημα να σου εξηγήσω..

καθόμουν στο καφέ και σηκωθήκαμε να φύγουμε.... δεν φορούσα μπουφάν...ήμουν με ένα πουκάμισο και έπρεπε να πάρω στα χέρια μου το κινητό, το πορτοφόλι και τα κλειδιά.

Όντως τα πήρα... αλλά έξω ήθελαν να αποχαιρετιστούμε και έπρεπε να ελευθερώσω ένα χέρι.... το χέρι με το κινητό και έκανα την κίνηση να το βάλω στην κωλότσεπη....

και έγινε ότι έγινε....

Δεν ξέρω εάν σε κάλυψα αλλά εγώ αν θες το πιστεύεις... έβγαλα την θήκη για εκείνη την έξοδο...και πρώτη φορά έκανα την κίνηση να το βάλω στην κωλότσεπη...

ο νόμος του Μέρφυ :lol::lol:

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Και εγώ συνέχεια βάζω το κινητό στην κωλοτσεπη..βασικά έβαζα όσο είχα το iphone. ..το note έχει τύχει και το έχω βάλει και εγώ ..μόνο εκεί χωράει και αυτό το μισό! !!

Έχει πάρει κανείς την Note 4 Flip Wallet Case με τα led;

Η απορία μου είναι αν η συγκεκριμένη θήκη δείχνει άλλες ειδοποιήσεις εκτός απο αναπάντητες, sms. Θα δείχνει άραγε μηνύματα απο Whatsapp, Facebook κτλ; Το πιο πιθανό είναι να μην δείχνει αλλά ήθελα μια επιβεβαιώση :)

Έχει πάρει κανείς την Note 4 Flip Wallet Case με τα led;

Η απορία μου είναι αν η συγκεκριμένη θήκη δείχνει άλλες ειδοποιήσεις εκτός απο αναπάντητες, sms. Θα δείχνει άραγε μηνύματα απο Whatsapp, Facebook κτλ; Το πιο πιθανό είναι να μην δείχνει αλλά ήθελα μια επιβεβαιώση :)

Αλήθεια που μπορούμε να την βρούμε? Αυτή δείχνει ότι δείχνει και η s view?

Ήθελα να την πάρω εγώ αλλά απο ότι είδα σε κάποια βίντεο στο youtube δεν είναι και πολύ λειτουργική. ..δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ότι και με την απλή s view να δεις ποιος σε πήρε να πάρεις τηλ κτλ...απλα το μόνο που κάνει είναι να δείχνει την ειδοποίηση. .

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ έχει 72€ http://www.expansys.com.gr/samsung-accessories/

Ήθελα να την πάρω εγώ αλλά απο ότι είδα σε κάποια βίντεο στο youtube δεν είναι και πολύ λειτουργική. ..δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ότι και με την απλή s view να δεις ποιος σε πήρε να πάρεις τηλ κτλ...απλα το μόνο που κάνει είναι να δείχνει την ειδοποίηση. .

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ έχει 72€ http://www.expansys.com.gr/samsung-accessories/

Βλέπω ότι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές. Μάλλον κάποιος μπορεί να βρει καλύτερες από Ελλάδα στα σκρουτζομάγαζα.:)

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)