kassandros Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ποιος ο λόγος όμως να αλλάζεις θήκες, και να μην χρησιμοποιήσεις μια;:O Γιατί να φοράμε κάθε μέρα τα ίδια ρούχα κανείς? Ακόμα και τα καλύτερα τα βαριόμαστε! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Verus Iron shield. Η Θηκαρα! Κάνει πλάκα στη neo hybrid καθώς έχει αλουμινένιο bumper κι όχι το πλαστικό της spigen. Κατάφερα και μάζεψα καμιά δεκαριά θήκες κι οι καλύτερες είναι η Verus κι η αυθεντικη sview. Εξαιρετικη και στην πρώτη τριάδα και η spigen slim armor. Αυτές τις 3 σκοπεύω να χρησιμοποιώ... Συμφωνώ για τη verus την Iron shield! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ποιος ο λόγος όμως να αλλάζεις θήκες, και να μην χρησιμοποιήσεις μια;:O Είναι ένας τρόπος να μην αλλάζεις κινητά :lol: Πέρα από την πλάκα, απλά για αλλαγή μια στο τόσο μπορείς να αλλάξεις θήκη και να ανανεώσεις το κινητό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Είναι ένας τρόπος να μην αλλάζεις κινητά :lol: Πέρα από την πλάκα, απλά για αλλαγή μια στο τόσο μπορείς να αλλάξεις θήκη και να ανανεώσεις το κινητό σου... Και εγώ θα συμφωνήσω...Κάθε θήκη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και έχοντας μία μικρή «γκαρνταρόμπα» σε κάνει να μην το βαριέσαι ποτέ! :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Έχει παρατηρηθεί καμιά φθορά στο περιμετρικό αλουμίνιο κατά τη χρήση των παραπάνω θηκών, όπως είχε αρχικά επισημανθεί από κάποιους άλλους χρήστες στο εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Έχει παρατηρηθεί καμιά φθορά στο περιμετρικό αλουμίνιο κατά τη χρήση των παραπάνω θηκών, όπως είχε αρχικά επισημανθεί από κάποιους άλλους χρήστες στο εξωτερικό? Εγώ φίλε εδώ και μερικές μέρες που έχω το κινητό δεν έχω παρατηρήσει κάτι...Η spigen και η caseology που χρησιμοποιώ έχουνε ένα πλαστικό περίβλημα περιμετρικά της θήκης το οποίο πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά και να προστατεύει από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Έχει παρατηρηθεί καμιά φθορά στο περιμετρικό αλουμίνιο κατά τη χρήση των παραπάνω θηκών, όπως είχε αρχικά επισημανθεί από κάποιους άλλους χρήστες στο εξωτερικό? Όχι. Το έχω γράψει και παραπάνω. Οι κανιβαλοι που έχουν ποσταρει φωτογραφίες με διαλυμενο και καταγδαρμενο το αλουμινένιο περίβλημα απλά δεν καθαρίζουν τη συσκευη όταν βάζουν τη θήκη και δεν κάνουν τη διαδικασία σε δύο βήματα (πρωτα το tpu part της θήκης και μετά το πλαστικό /αλουμινένιο part) ώστε να προστατεύσουν τα μεταλλικά μέρη από την υπερβολική Τριβή. Κανένα απολύτως θέμα λοιπόν... Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Edited December 25, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Είναι και εορταστική περίοδος, τελικά θα σκοτώσω τον προϋπολογισμό που είχα για κάρτα γραφικών... Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Και γω είχα φανταστεί ότι θα ήταν αποτέλεσμα κακής χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχει κάποιος την Verus Iron shield να μας πει αν εχει θεματάκι με το σήμα του κινητού λόγω του μεταλλικού πλαισίου γύρω γύρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εχει κάποιος την Verus Iron shield να μας πει αν εχει θεματάκι με το σήμα του κινητού λόγω του μεταλλικού πλαισίου γύρω γύρω? Κανενα θέμα με το σήμα 4 μέρες τώρα που την χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ωραια γιατι ειδα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=MA79KMYKBwc που αναφερει οτι μειωνει το σημα και την αυτονομια της μπαταριας ψαχνοντας για σημα! Αφου δεν εχεις προβλημα παω και εγω για παραγγελια γιατι η θηκη τα σπαει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ωραια γιατι ειδα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=MA79KMYKBwc που αναφερει οτι μειωνει το σημα και την αυτονομια της μπαταριας ψαχνοντας για σημα! Αφου δεν εχεις προβλημα παω και εγω για παραγγελια γιατι η θηκη τα σπαει!!! Η θηκη ειναι φανταστική. Όλες τις υπόλοιπες τις άφησα στην άκρη. Δεν έχω δει κάτι στο σημα. Ενδεχομένως σε δύσκολες περιοχές να χάσεις ένα 5%, αλλά και πάλι για μένα είναι αμελητέο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ωραια γιατι ειδα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=MA79KMYKBwc που αναφερει οτι μειωνει το σημα και την αυτονομια της μπαταριας ψαχνοντας για σημα! Αφου δεν εχεις προβλημα παω και εγω για παραγγελια γιατι η θηκη τα σπαει!!! Ούτε κ εγώ έχω παρατηρήσει κάτι με το σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα.. Προσφατος κάτοχος c και έχω ήδη μια κάρτα 16gb αλλά σκέφτομαι να πάρω μια άλλη. Ποια προτείνεται και πως μεταφέρω τα αρχεία από την παλιά στην καινούργια;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα.. Προσφατος κάτοχος c και έχω ήδη μια κάρτα 16gb αλλά σκέφτομαι να πάρω μια άλλη. Ποια προτείνεται και πως μεταφέρω τα αρχεία από την παλιά στην καινούργια;; ευχαριστω Κάνε ένα search για Samsung EVO 64GB, σε skroutz ή ebay. Οι τιμές έπεσαν πάρα πολύ τον τελευταίο μήνα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα.. Προσφατος κάτοχος c και έχω ήδη μια κάρτα 16gb αλλά σκέφτομαι να πάρω μια άλλη. Ποια προτείνεται και πως μεταφέρω τα αρχεία από την παλιά στην καινούργια;; ευχαριστω Καλημέρα φίλε, Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :) Εγώ τα μετέφερα μέσο του adapter στον υπολογιστή μου πρώτα κάνοντας τα αντιγραφή και μετά αφού έκανα format στην καινούρια μέσο adapter πάλι τα έκανα επικόλληση.Είναι πολύ απλή διαδικασία απλά θυμήσου να κάνεις ένα format πρώτα στην νέα κάρτα. :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε ευχαριστω πολυ αλλα ποιο ειναι το adapter??? και απο που το κατεβαζω//??? ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω πολυ αλλα ποιο ειναι το adapter??? και απο που το κατεβαζω//??? εχεις να μου προτεινεις μια καλη καρτα ν ααγορασω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaiMoS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα... Καμιά γνώμη σχετικά με αυτά??? : http://www.e-shop.gr/samsung-cover-s-view-ef-cn910fk-for-galaxy-note-4-classic-black-p-TEL.018844 http://www.e-shop.gr/samsung-display-protector-et-fn910-for-galaxy-note-4-n910-p-TEL.019093 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ειναι καλες οι καρτες sony or sandisk??? ποια απο τις 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ειναι καλες οι καρτες sony or sandisk??? ποια απο τις 2??? Γιατί δεν παίρνεις Samsung! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε ευχαριστω πολυ αλλα ποιο ειναι το adapter??? και απο που το κατεβαζω//??? ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις να μου προτεινεις μια καλη καρτα ν ααγορασω????? βλακεια ερωτηση εκανα για το adapter...μετα το καταλαβα,,,χαχαχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα πηγα media και πηρα sandisk 32gb -48mb/s...25,99euro ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα φίλε, Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :) Εγώ τα μετέφερα μέσο του adapter στον υπολογιστή μου πρώτα κάνοντας τα αντιγραφή και μετά αφού έκανα format στην καινούρια μέσο adapter πάλι τα έκανα επικόλληση.Είναι πολύ απλή διαδικασία απλά θυμήσου να κάνεις ένα format πρώτα στην νέα κάρτα. :) πως κανω format σε mac book pro??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Να ρωτήσω και εγώ για το screen protector της Samsung. Προστατεύει τη οθόνη από πτώσεις ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε και θήκη? Μου αρέσει τόσο πολύ το κινητό και θα ήθελα να αποφύγω την θηκη. Έχω δει και αυτή που λέει αθραυστή ζελατίνα http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=68645. Τί λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ρε παιδιά με gorilla glass 4 δεν θέλει τίποτα λεμεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 βλακεια ερωτηση εκανα για το adapter...μετα το καταλαβα,,,χαχαχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα πηγα media και πηρα sandisk 32gb -48mb/s...25,99euro ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως κανω format σε mac book pro??? Στο δικό μου laptop υπάρχει ειδική θύρα για adapter τώρα για mac book δεν ξέρω. ;) Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος βέβαια ποιο παραδοσιακός αλλά τελευταία δεν τον χρησιμοποιώ.Μέσα από το κινητό πας Ρυθμίσεις>Σύστημα>Χώρος Αποθήκευσης(περιμένεις λίγο εκεί για να διαβάσει τα δεδομένα)>Κάρτα SD>Διαμόρφωση κάρτας SD. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ρε παιδιά με gorilla glass 4 δεν θέλει τίποτα λεμεεεεεε Δεν νομίζω ότι προστατεύει απόλυτα ιδίως σε πτώσεις σε δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts