Evoliasmenos Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπέρα Σοφέ και στους υπόλοιπους εννοείται...έκανα αυτό που είπες αλλά τπτ...πάλι πάει στον φάκελο downloads...αύριο περιμένω μια Micro sd 64gb...μόλις κάνω τις κατάλληλες διαδικασίες μεταφοράς κτλ και μείνει άδειο το κιν θα το πατήσω και ένα reset μπας και στρώσει...καλά δεν λέω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 φιλε εφόσον δεν εχεις κανενα προβλημα γιατι ασχολείσαι ? καλυτερα λιγότεροι φάκελοι κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 φιλε εφόσον δεν εχεις κανενα προβλημα γιατι ασχολείσαι ? καλυτερα λιγότεροι φάκελοι κιόλας... απλα με εφαγε η απορια πως εξαφανιστηκε...δεν υπαρχει θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 ερωτηση....παρελαβα μια kingston micro sd 64gb class10...δεν εχω ρουταρει και θα ηθελα να ρωτησω...οσες εφαρμογες μεταφερθουν στο sd θα πρεπει να τις κανω λινκ(link2sd κτλ)για να συνεχιζουν να παιζουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Τις τελευταίες μέρες χάνει το σήμα στο internet. Είμαι όλη την ώρα στο 4g. Εκεί που όλα είναι οκ ξαφνικά τέλος. Και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση. Όχι όμως soft. Κανονική. Δεν μπορώ όμως να το προσδιορίσω σε τακτική βάση. Τρέχω την τελευταία cm12.1 Θα μπορούσα να βάλω miui για αλλαγή; Edited July 8, 2015 by tiffany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 η rom του s6 edge απο την echoe team απλα δινει ρεστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Ακομα κάτι...έκανε σήμερα μια ενημέρωση το s health και μου έχει βγάλει αυτό...δεν μπορώ να το αφαιρέσω με τπτ... Έχει ρύθμιση που λέει ότι τον βήματισμο δεν μπορώ να τον απενεργοποιησω... Edited July 10, 2015 by Evoliasmenos βρήκα την λύση...και δεν χρειάζεται να απασχόλησω τα άτομα του φόρουμ για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 το pin κλειδώματος πως ενεργοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Ακομα κάτι...έκανε σήμερα μια ενημέρωση το s health και μου έχει βγάλει αυτό...δεν μπορώ να το αφαιρέσω με τπτ... Έχει ρύθμιση που λέει ότι τον βήματισμο δεν μπορώ να τον απενεργοποιησω... Απο πάντα υπήρχε αυτή η επιλογή, την αφαιρείς στις ρύθμισης της οθόνης κλειδώματος,κι εγώ έκανα update σήμερα το s health και την απενεργοποιεί κανονικά Edited July 10, 2015 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλησπέρα :) ρουτ παίζει δίχως knox? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλησπέρα :) ρουτ παίζει δίχως knox? οχι δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδιά καλημέρα! το root του Chainfire παίζει για το 910C με 5.0.1 (στο download thread βλέπω ότι το αρχείο αφορά kit kat).. H πρέπει να το κάνω με το αρχείο του 910F που έχει για 5.0.1? Thanks! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα! το root του Chainfire παίζει για το 910C με 5.0.1 (στο download thread βλέπω ότι το αρχείο αφορά kit kat).. H πρέπει να το κάνω με το αρχείο του 910F που έχει για 5.0.1? Thanks! Από τη στιγμή που έχεις 910C μοντέλο, δεν αγγίζεις τίποτα σχετικό με το F. Κατέβασε από εδώ αυτό που ψάχνεις και πέρασε το μέσω Odin, δουλεύει ανεξαρτήτως λογισμικού. Προσοχή, γράφει ο Knox, χάνεις την εγγύηση. Edited July 11, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδιά καλημέρα! το root του Chainfire παίζει για το 910C με 5.0.1 (στο download thread βλέπω ότι το αρχείο αφορά kit kat).. H πρέπει να το κάνω με το αρχείο του 910F που έχει για 5.0.1? Thanks! στο σαιτ του chainfire εχει για ολες τις συσκευες μονο με του 910 c για lollipop κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 οχι δεν παιζει Γράφει Knox !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Τις τελευταίες μέρες χάνει το σήμα στο internet. Είμαι όλη την ώρα στο 4g. Εκεί που όλα είναι οκ ξαφνικά τέλος. Και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση. Όχι όμως soft. Κανονική. Δεν μπορώ όμως να το προσδιορίσω σε τακτική βάση. Τρέχω την τελευταία cm12.1 Θα μπορούσα να βάλω miui για αλλαγή; Επειδή δεν μου απαντήσατε το έψαξα λίγο πιο πολύ γιατί με είχε προβληματίσει αρκετά. Είναι ένα περίεργο bug που υπάρχει στο Lollipop και απαντάτε και σε nexus συσκευές. Το ψάχνει και η ίδια η Google. Επειδή δεν ήξερα τι συμβαίνει αποφάσισα το προηγούμενο Σάββατο να περάσω την τελευταία unbranded Ελληνική. Την κράτησα μέχρι την Τετάρτη. Τόσο άντεξα με το lag στις πρόσφατες εφαρμογές. Έχουμε 3GB RAM και το multitasking πάει σύννεφο. Δεν αντέχω ρε φίλε αυτά τα 2-3 δεύτερα. Σε πολύ φτηνά κινητά και γίνεται αστραπιαία και εδώ να μας γκαστρώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Από τη στιγμή που έχεις 910C μοντέλο, δεν αγγίζεις τίποτα σχετικό με το F. Κατέβασε από εδώ αυτό που ψάχνεις και πέρασε το μέσω Odin, δουλεύει ανεξαρτήτως λογισμικού. Προσοχή, γράφει ο Knox, χάνεις την εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω επίσης κάτι γιατί λόγω μακροχρόνιας αποχής από Samsung έχω χάσει επεισόδια... :lol: Το xposed framework και greenify δουλεύουν κανονικά σε lollipop? Αν μπορεί κάποιο παιδί να μου δώσει σχετικά links για την εγκατάσταση του xposed γιατί στο xda έχω χαθεί..! Υπάρχει περίπτωση για bootloop? Thanks again ! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Επειδή δεν μου απαντήσατε το έψαξα λίγο πιο πολύ γιατί με είχε προβληματίσει αρκετά. Είναι ένα περίεργο bug που υπάρχει στο Lollipop και απαντάτε και σε nexus συσκευές. Το ψάχνει και η ίδια η Google. Επειδή δεν ήξερα τι συμβαίνει αποφάσισα το προηγούμενο Σάββατο να περάσω την τελευταία unbranded Ελληνική. Την κράτησα μέχρι την Τετάρτη. Τόσο άντεξα με το lag στις πρόσφατες εφαρμογές. Έχουμε 3GB RAM και το multitasking πάει σύννεφο. Δεν αντέχω ρε φίλε αυτά τα 2-3 δεύτερα. Σε πολύ φτηνά κινητά και γίνεται αστραπιαία και εδώ να μας γκαστρώνει; Προφανώς έχει θέμα η cm που έχεις και όχι η lollipop, ούτε και τα nexus. Το ότι ψάχνει η Google κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω και φαντάζομαι θα το αναφέρουν κυρίως χρήστες με cm ή με κάποιες custom που την έχουν ως βάση. Να ξέρεις ότι οι cm παρουσιάζουν κατά καιρούς διαφορά τέτοια ευτράπελα λόγω του ότι έχουν σαν αρχή να μην χρησιμοποιούν τους default drivers υποσυστημάτων των διαφόρων συσκευών οι οποίοι είναι συνήθως copy right και φτιάχνουν δικούς τους...οπότε καταλαβαίνεις, μάλλον η cyanogen και οι διάφοροι "μάγειρες" ψάχνουν το πρόβλημα και όχι η google. Edited July 11, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Προφανώς έχει θέμα η cm που έχεις και όχι η lollipop, ούτε και τα nexus. Το ότι ψάχνει η Google κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω και φαντάζομαι θα το αναφέρουν κυρίως χρήστες με cm ή με κάποιες custom που την έχουν ως βάση. Να ξέρεις ότι οι cm παρουσιάζουν κατά καιρούς διαφορά τέτοια ευτράπελα λόγω του ότι έχουν σαν αρχή να μην χρησιμοποιούν τους default drivers υποσυστημάτων των διαφόρων συσκευών οι οποίοι είναι συνήθως copy right και φτιάχνουν δικούς τους...οπότε καταλαβαίνεις, μάλλον η cyanogen και οι διάφοροι "μάγειρες" ψάχνουν το πρόβλημα και όχι η google. https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/o-UyGECxh2k Από το επίσημο forum της Google με χρήστες από όλο τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/o-UyGECxh2k Από το επίσημο forum της Google με χρήστες από όλο τον κόσμο. Στο λινκ που δίνεις αναφέρεται αυτό το πρόβλημα σε συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού για το nexus 5 και όχι για το note 4 που έχεις εσύ. Λίγο καιρό που παρακολουθώ και το νήμα του nexus 5 δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο από τα παιδιά και φυσικά δεν υφίσταται καθόλου στο nexus 6, ούτε στο note 4 (το οποίο έχω), ούτε στο note 3, ούτε και σε κανένα samsung - Lg -Htc με lollipop( πέρασαν αρκετά από τα χέρια μου με lolli). Σε κάθε περίπτωση σου ξαναλέω ότι δεν είναι θέμα της 5xx. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεσαι σε ένα πρόβλημα που σου παρουσιάζεται σε custom rom και το οποίο δεν συμβαίνει σε στοκ. Να σου πω τέλος κάτι που έχω γράψει κι άλλες φορές και αφορά όλα τα smartphones, που συμβαίνει από τις αρχικές εκδόσεις του android μέχρι τώρα : αποφεύγετε να κάνετε εναλλαγές καταστάσεων δικτύου ενώ είστε συνδεδεμένοι με mobile data. Κλείστε τα data, περιμένετε μερικά δεύτερα και μετά κάντε την αλλαγή γιατί πολλές φορές οι συσκευές τρελαίνονται και χάνουν εντελώς την σύνδεση. Edited July 12, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω επίσης κάτι γιατί λόγω μακροχρόνιας αποχής από Samsung έχω χάσει επεισόδια... :lol: Το xposed framework και greenify δουλεύουν κανονικά σε lollipop? Αν μπορεί κάποιο παιδί να μου δώσει σχετικά links για την εγκατάσταση του xposed γιατί στο xda έχω χαθεί..! Υπάρχει περίπτωση για bootloop? Thanks again ! Δουλεύουν κανονικά. Περίπτωση για bootloop πάντα υπάρχει οπότε παίρνεις nandroid backup για να είσαι καλυμμένος. Επίσης σε περίπτωση που γενικά αντιμετωπίσεις κάποιο bootloop, πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και άλλη μία επανεκκίνηση για να επιβεβαιώσεις πως δεν ανοίγει (Πλήκτρο έντασης κάτω + πλήκτρο κλειδώματος, για επανεκκίνηση, δεν χρειάζεται να βγει η μπαταρία). Για xposed περνάς στη συσκευή σου τα παρακάτω: XposedInstaller_3.0_alpha4.apk xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-generic.zip - Για το μοντέλο με τον Exynos C xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-krait.zip - Για το μοντέλο με τον Snapdragon F Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή (Xposed Installer), έπειτα μπαίνεις σε recovery και φλασάρεις την έκδοση αναλόγως της συσκευής σου και λογικά είσαι έτοιμος να περάσεις και το module του Greenify. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν deodexed Rom. https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/o-UyGECxh2k Από το επίσημο forum της Google με χρήστες από όλο τον κόσμο. Το οποίο αναφέρεται ως επί το πλείστον σε Nexus 5,6 συσκευές με λογισμικό 5.1.1 ενημερώνοντας πως το εν λόγω πρόβλημα δεν υπήρχε στις εκδόσεις 5.0.1 (και 5.0.2 αν δεν κάνω λάθος). Άρα γι' αυτό το αντιμετωπίζεις σε Cm12.1 και όχι στο λογισμικό της Samsung. MIUI στη συσκευή μας δεν έχω δοκιμάσει (δεν γνωρίζω καν αν υπάρχει έκδοση) για να έχω άποψη. Είτε υπομονή λοιπόν μέχρι να υπάρξει διόρθωση από τους devs της Cyanogen (ή της Google) είτε δοκίμασε κάποιες λύσεις που αναφέρονται στο φόρουμ που παρέθεσες πιο πάνω. Αν και προσωπικά θα σου συνιστούσα αν δεν αντέχεις το λογισμικό της Samsung καλύτερα να το πουλήσεις και να προχωρήσεις σε Nexus συσκευή να βρεις την υγειά σου. ;) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παρεμπιπτοντως σε περιπτωση bootloop, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει το Xposed κατα την εκκινηση πατωντας πολλες φορες ενα hard button. Οποιοδηποτε, αρκει να ειναι rapidly pressed. Απλως πολυς κοσμος δεν το ξερει και μπορει να σωσει καταστασεις σε περιπτωση μη backup. Ή γενικα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δουλεύουν κανονικά. Περίπτωση για bootloop πάντα υπάρχει οπότε παίρνεις nandroid backup για να είσαι καλυμμένος. Επίσης σε περίπτωση που γενικά αντιμετωπίσεις κάποιο bootloop, πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και άλλη μία επανεκκίνηση για να επιβεβαιώσεις πως δεν ανοίγει (Πλήκτρο έντασης κάτω + πλήκτρο κλειδώματος, για επανεκκίνηση, δεν χρειάζεται να βγει η μπαταρία). Για xposed περνάς στη συσκευή σου τα παρακάτω: XposedInstaller_3.0_alpha4.apk xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-generic.zip - Για το μοντέλο με τον Exynos C xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-krait.zip - Για το μοντέλο με τον Snapdragon F Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή (Xposed Installer), έπειτα μπαίνεις σε recovery και φλασάρεις την έκδοση αναλόγως της συσκευής σου και λογικά είσαι έτοιμος να περάσεις και το module του Greenify. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν deodexed Rom. Το οποίο αναφέρεται ως επί το πλείστον σε Nexus 5,6 συσκευές με λογισμικό 5.1.1 ενημερώνοντας πως το εν λόγω πρόβλημα δεν υπήρχε στις εκδόσεις 5.0.1 (και 5.0.2 αν δεν κάνω λάθος). Άρα γι' αυτό το αντιμετωπίζεις σε Cm12.1 και όχι στο λογισμικό της Samsung. MIUI στη συσκευή μας δεν έχω δοκιμάσει (δεν γνωρίζω καν αν υπάρχει έκδοση) για να έχω άποψη. Είτε υπομονή λοιπόν μέχρι να υπάρξει διόρθωση από τους devs της Cyanogen (ή της Google) είτε δοκίμασε κάποιες λύσεις που αναφέρονται στο φόρουμ που παρέθεσες πιο πάνω. Αν και προσωπικά θα σου συνιστούσα αν δεν αντέχεις το λογισμικό της Samsung καλύτερα να το πουλήσεις και να προχωρήσεις σε Nexus συσκευή να βρεις την υγειά σου. ;) το module του greenify τι διαφορα εχει με το greenify.apk ; τι κανει το module ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 το module του greenify τι διαφορα εχει με το greenify.apk ; τι κανει το module ? Ουσιαστικά ξεκλειδώνει τις υπόλοιπες δυνατότητες του Greenify, οι οποίες μπορούν να "χρησιμοποιήσουν" paths και services του συστήματος πλέον μέσα απ'το xposed framework για να κάνουν τη δουλειά τους. Και αν και οι εξτρά λειτουργίες φαίνονται και στις εικόνες, οι σημαντικότερες κατ'εμέ είναι το ξύπνημα των αδρανοποιημένων εφαρμογών σε περίπτωση που λάβεις κάποια push ενημέρωση, μήνυμα, mail κλπ. (GCM Push) και η δυνατότητα αδρανοποίησης εφαρμογών/διεργασιών συστήματος (κάτι που μπορεί εύκολα βέβαια να δημιουργήσει και πολλά προβλήματα αν δεν γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πειράζει). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ρε παιδιά αυτό δε λέω κι εγώ; Πώς η cm 12.1 που τρέχω και είναι βασισμένη στην έκδοση 5.1.1 έχει πρόβλημα και είναι πρόβλημα του aosp γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts