tasoulis_dem Δημοσιεύτηκε October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2014 Καλησπέρα στην παρέα του myphone, σας παρακολουθώ κάποιο καιρό και ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνετε :) Σήμερα γράφτηκα για να βοηθήσετε και εμένα....... είμαι κάτοχος του lg g2 32 gb το έχω ρημάξει λιγάκι και πιστεύω δεν αξίζει η επισκευή του (ραγισμένη οθόνη , πίσω καπάκι σε άθλια κατάσταση, όλο το frame γύρο γύρο γδαρμένο, gps σχεδόν δεν λειτουργεί... camera έχει γρατζουνιά......) Ετσι σκέφτηκα ήρθε ώρα για αλλαγή........ διαθέτω μεχρι 600 ευρώ........ και θέλω αποκλειστικά μόνο android και να γίνεται εύκολα root (κάποιες εφαρμογές που μου έλυσαν τα χέρια το απαιτούν), + σε καμία περίπτωση να μην είναι μεγαλύτερο του g2 (αν και αυτό είναι μεγάλο ίσα ίσα με βόλεψε, γιατί το παίρνω στο γήπεδο στο γυμναστήριο όταν οδηγαω μηχανή κλπ κλπ) α ναι, να διαθέτει εσωτερική μνήμη 32+ gb αν οχι να παίρνει micro sd (Εχω πολλά τραγούδια και τραβαω αρκετές φώτο και video με camera , και να εχει camera στα επίπεδα του g2 Δοκίμασα τελευταία μερικές συσκευες........ G3....... δεν με βόλεψε το μέγεθος + οθόνη μου φάνηκε αρκετά χειρότερη από αυτή του g2 (πολύ χαμηλός φωτισμός) galaxy s5 δεν ήταν άσχημο... αλλά δεν μου άρεσε η κατασκευή του σαν ψεύτικο μου φάνηκε + είχε κολιμματακια στο menu xperia z3 compact......... μου φάνηκε πάρα πολύ καλό δεν βρήκα κάποια αρνητικά αλλά μετά από δυο πάρα πολύ κακές εμπειρίες με την αραβατο ορκίστηκα να μην πάρω ξανά sony.......... htc m8... μου φάνηκε αρκετά καλό (αν και μεγάλο το κρατούσα άνετα στο χέρι) το μόνο που με χάλασε ειναι φωτογραφική, οσο ήταν στο κινητό φανήκαν καλές αλλά μόλις τα πήγα στο pc για να κάνω κάποια επεξεργασία στο photoshop είδα οτι χάνουν πάρα πολύ Huawei P7... δεν βρήκα κάποια ατέλεια... αρκετά όμορφο με καλή camera , νομίζω με καλύπτει σε όλα του .................. αλλά φοβαμαι το οτι είναι κινεζικο............ βοηθήστε με να κάνω μια επιλογή........... τα έχω χάσει λίγο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 θα έλεγα M8 αλλά αφού δεν σου αρεσε camera παμε για p7.......... και μην φοβάσαι που είναι κινέζικο...... τα κινέζικα του σήμερα (τα καλά ) δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε πριν 4 5 χρόνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σε καποιο review διαβασα οτι το P7 βγαζει lag στις λιγο πιο βαριες εφαρμογες. Εγω θα ελεγα S5 και του βαζεις ενα launcher οποτε εχεις λιγο πιο smooth εμπειρια. Edit: Το Z3 περα απο το οτι ειναι Sony και σε καταλαβαινω, το εχεις βγαλει εκτος συζητησης; Δεν αναφερομαι στο compact. Παντως αν δεν κανω λαθος ολα πλην των LG η Arvato τα επισκευαζει, δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoulis_dem Δημ. October 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σε καποιο review διαβασα οτι το P7 βγαζει lag στις λιγο πιο βαριες εφαρμογες. Εγω θα ελεγα S5 και του βαζεις ενα launcher οποτε εχεις λιγο πιο smooth εμπειρια. Edit: Το Z3 περα απο το οτι ειναι Sony και σε καταλαβαινω, το εχεις βγαλει εκτος συζητησης; Δεν αναφερομαι στο compact. Παντως αν δεν κανω λαθος ολα πλην των LG η Arvato τα επισκευαζει, δυστυχως το s5 που είχα είχε ήδη apex launcher (νομίζω apex ηταν) τα lags τα παρατήρησα αλλού πχ στο browsing, στο πρόγραμμα της μουσικής και στο gallery κλπ (κοινός από λίγο παντού), και μου άφησε κακή εντύπωση το υλικό του....... το z3 είναι πόλη μεγάλο (ειδικά με αυτές της γωνίες) είναι απαγορευτικό για αυτό που θέλω.......... + μόλις διαβάζω sony σκέφτομαι της δύο εμπειρίες με την αραβατο και τρέμω......... οχ.... τώρα είδα τι έγραψες....... και την huawei έχει η αραβατο?............ αν ναι μήπως είναι καλύτερα να το πάρω από την κίνα σε περίπτωση που χαλάσει να το στείλω εκεί? όσο αφορά της εφαρμογές του ειχα βάλει αρκετές και ένα παιχνίδι (Asphalt 7) δεν ειδα κάποιο lag με πρώτη ματιά τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το s5 που είχα είχε ήδη apex launcher (νομίζω apex ηταν) τα lags τα παρατήρησα αλλού πχ στο browsing, στο πρόγραμμα της μουσικής και στο gallery κλπ (κοινός από λίγο παντού), και μου άφησε κακή εντύπωση το υλικό του....... το z3 είναι πόλη μεγάλο (ειδικά με αυτές της γωνίες) είναι απαγορευτικό για αυτό που θέλω.......... + μόλις διαβάζω sony σκέφτομαι της δύο εμπειρίες με την αραβατο και τρέμω......... οχ.... τώρα είδα τι έγραψες....... και την huawei έχει η αραβατο?............ αν ναι μήπως είναι καλύτερα να το πάρω από την κίνα σε περίπτωση που χαλάσει να το στείλω εκεί? όσο αφορά της εφαρμογές του ειχα βάλει αρκετές και ένα παιχνίδι (Asphalt 7) δεν ειδα κάποιο lag με πρώτη ματιά τουλάχιστον ναι... ολα τα έχει η aravato.............. και ναι αν πάρεις από την κίνα θα χρειαστεί να το στείλεις κει πίσω και δεν μπλέκεις με την αραβατο...... + νομίζω αν πάρεις κάτι απο το amazon έχεις την εγγύηση του amazon (δεν είμαι σίγουρος όποιος ξέρει να το επιβεβαιώσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το s5 που είχα είχε ήδη apex launcher (νομίζω apex ηταν) τα lags τα παρατήρησα αλλού πχ στο browsing, στο πρόγραμμα της μουσικής και στο gallery κλπ (κοινός από λίγο παντού), και μου άφησε κακή εντύπωση το υλικό του....... το z3 είναι πόλη μεγάλο (ειδικά με αυτές της γωνίες) είναι απαγορευτικό για αυτό που θέλω.......... + μόλις διαβάζω sony σκέφτομαι της δύο εμπειρίες με την αραβατο και τρέμω......... οχ.... τώρα είδα τι έγραψες....... και την huawei έχει η αραβατο?............ αν ναι μήπως είναι καλύτερα να το πάρω από την κίνα σε περίπτωση που χαλάσει να το στείλω εκεί? όσο αφορά της εφαρμογές του ειχα βάλει αρκετές και ένα παιχνίδι (Asphalt 7) δεν ειδα κάποιο lag με πρώτη ματιά τουλάχιστον Παντως το να το στειλεις στην Κινα μπορει να ειναι και μεγαλυτερο μπλεξιμο απο το να το στειλεις στον Κηφισο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μιας και σχεδόν όλες οι εταιρίες είναι arvato πλην Samsung και lg είναι να πάρεις όποιο κινητό θες από Amazon κι ας δώσεις κάτι παραπάνω. Προσωπικά έτσι κανω, πήρα το lg g3 32 gb από εκεί και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για ένα χρόνο, τουλάχιστον να γλυτωσω ελαττώματα κατασκευής και αντικατάσταση με καινούριο κινητό. Πήγαινε για το κόμπακτ αφού αυτό σου άρεσε πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoulis_dem Δημ. October 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ατάλαβα......... στην τοπική αγορά έχουμε LG και μετά αραβατο............... θα κάνω αυτό που είπατε θα πάρω από το amazon η το p7 η το compact z3 θα αποφασίσω μέχρι την δεύτερα............ χίλια ευχαριστώ σε όλους :) από ότι κατάλαβα ελληνική αγορά από θέμα support είναι νεκρή..... αν θέλεις κάτι σωστό μόνο απο έξω............... κρίμα πολύ κρίμα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ατάλαβα......... στην τοπική αγορά έχουμε LG και μετά αραβατο............... θα κάνω αυτό που είπατε θα πάρω από το amazon η το p7 η το compact z3 θα αποφασίσω μέχρι την δεύτερα............ χίλια ευχαριστώ σε όλους :) από ότι κατάλαβα ελληνική αγορά από θέμα support είναι νεκρή..... αν θέλεις κάτι σωστό μόνο απο έξω............... κρίμα πολύ κρίμα :cry: τπτ να σε καλα............ καλή αγορά να έχεις! οτι και να πάρεις απο τα δυο δεν θα έχεις θέμα......... οσο για ελληνική αγορά μην το ψάχνεις να να κάνουμε λαμογιες είναι η εθνική μας ταυτότητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoulis_dem Δημ. October 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 δεν άντεξα τελικά παράγγειλα από το Amazon το Huawei p7 στα 315 ευρώ, και άντε για Αραβατο!!!!!!!!!!! Αν πάθει κάτι πίσω το στέλνω στην Amazon :D ναστε καλά όλοι :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 δεν άντεξα τελικά παράγγειλα από το Amazon το Huawei p7 στα 315 ευρώ, και άντε για Αραβατο!!!!!!!!!!! Αν πάθει κάτι πίσω το στέλνω στην Amazon :D ναστε καλά όλοι :):):) με για!! καλορίζικο :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλορίζικο και καλοδούλευτο κι από μένα. Μια ερώτηση, από κάμερα πώς τα πάει το p7, ειδικά στις νυχτερινές λήψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Καλορίζικο και καλοδούλευτο κι από μένα. Μια ερώτηση, από κάμερα πώς τα πάει το p7, ειδικά στις νυχτερινές λήψεις; εγω που το είχα μερικές ώρες στα χέρια μου την μέρα μια χαρά τα πάει.. βράδυ δεν δοκίμασα........ ενα review εδω εχει και κατι για την camera http://www.phonearena.com/reviews/Huawei-Ascend-P7-Review_id3682 πάντως από ότι ξέρω στην αρχή είχε κάποια θέματα με color balance και 1080p video recording που έστρωσαν αργότερα με software (camera είναι μια της sony πάντως) Edited October 25, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts