Jump to content

Landvo L200/L200G

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το touch του είναι 2 σημείων ή παραπάνω; Από ακρίβεια πως πάει; Γιατί στο s168 που είναι 2 σημείων διαβάζω για κάθετη απόκλιση του touch.

• Απαντήσεις 197
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το touch του είναι 2 σημείων ή παραπάνω; Από ακρίβεια πως πάει; Γιατί στο s168 που είναι 2 σημείων διαβάζω για κάθετη απόκλιση του touch.

5 σημειων με τελεια ακριβεια..στο antutu βγαζει 18800 το κινητο ειναι τρομερο vfm

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_72925.html

με το κουπονι L200RX βγαινει στα 68ευρω..ε

Αν βγει αξιοπιστο το γκιαρμπεστ, βλεπω να μας τα παιρνει ολα! Εχει μπει πολυ δυναμικα στην αγορα με τις προσφορες του. Για να δουμε....

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Αν βγει αξιοπιστο το γκιαρμπεστ, βλεπω να μας τα παιρνει ολα! Εχει μπει πολυ δυναμικα στην αγορα με τις προσφορες του. Για να δουμε....

Aξιοπιστο ειναι με εξαιρετικες τιμες και απιστευτα κουπονια.Απλα εγινε θεμα μεγαλο με την κυκλοφορια του Cubot S200.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλημέρα

Ο browser που εχει, εχει επιλογη για καρτελα ανωνυμης περιηγησης; Αν ναι πώς την ανοιγουμε; Δεν βρισκω κατι.

Καλημέρα

Ο browser που εχει, εχει επιλογη για καρτελα ανωνυμης περιηγησης; Αν ναι πώς την ανοιγουμε; Δεν βρισκω κατι.

πατα google.com και μετα στις κατω αριστερα επιλογες ρυμισεις αρχικη σελιδα τρεχουσα σελιδα

Γνωρίζουμε δείκτη SAR ;

Έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει hotspot για πρόσβαση σε internet ?

Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας!:)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Γνωρίζουμε δείκτη SAR ;

Έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει hotspot για πρόσβαση σε internet ?

Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας!:)

εδω παντως δινει sar 0.5 http://www.etotalk.com/landvo-l200_p6991.html

τωρα αληθεια η οχι δεν ξερω.αυτο που ξερω ειναι οτι τα ασυρματα τηλεφωνα και τα wifi που εχουμε ολοι σπιτια μας ειναι πολυ χειροτερα απο οποιο sar κινητου.hotspot ειναι μια χαρα.γενικα το κινητο τα αξιζει με χιλια.απο gearbest με κουπονι στα 84$

εδω παντως δινει sar 0.5 http://www.etotalk.com/landvo-l200_p6991.html

τωρα αληθεια η οχι δεν ξερω.αυτο που ξερω ειναι οτι τα ασυρματα τηλεφωνα και τα wifi που εχουμε ολοι σπιτια μας ειναι πολυ χειροτερα απο οποιο sar κινητου.hotspot ειναι μια χαρα.γενικα το κινητο τα αξιζει με χιλια.απο gearbest με κουπονι στα 84$

Ευχαριστώ για την απάντηση! Προορίζεται για αντικαταστάτης του Lenovo μιας και θα το δώσω σε καμιά δεκαριά μέρες ! :)

Το κουπόνι μας έχει χρονικό περιορισμό ;

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ευχαριστώ για την απάντηση! Προορίζεται για αντικαταστάτης του Lenovo μιας και θα το δώσω σε καμιά δεκαριά μέρες ! :)

Το κουπόνι μας έχει χρονικό περιορισμό ;

δεν γνωριζω σημερα παντως πηρα ακομα 1 με το κουπονι

Για τα sms υπαρχει καποια ρυθμιση για να γραφουμε εως 160 χαρακτηρες ή παμε σε αλλη εφαρμογη;

Για τα sms υπαρχει καποια ρυθμιση για να γραφουμε εως 160 χαρακτηρες ή παμε σε αλλη εφαρμογη;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=el και εισαι κομπλε..

παιδες εχει παρει κανεις θηκη και εξτρα μπαταρια για το κινητο;;;

κατι δοκιμασμενο, διοτι βρηκα διαφορους π.χ. αυτον και δεν ξερω αν μπορω να τον εμπιστευτώ

υγ...βρηκα καλυτερον αυτον που εχει μαζι και τα μεταφορικα στα 7,5 ευρω

Edited by HEO
προσθηκη

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Guys εχει BLE 4.0; Υπάρχει το app Βle checker, αν μπορει να το τρεξει καποιος που το εχει στα χερια του. γιατι το κινητο το θελουν για sports tracker.

Ναι έχεις δίκιο, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Αυτος που προτείνω παραπάνω, ο συγκεκριμένος από το συγκεκριμένο κατάστημ του ebay, όμως είναι ΟΚ. Φορτίζει με (σχεδόν) τους ίδιους χρόνους με το φορτιστή του S4.

Επίσης στο δεύτερο κινητό που πήρα από GearBest με έβγαλε καρτέλα αν προτιμώ να μου έρθει με singapore post η με nederlands post.

Επέλεξα τη singapore, η ΝL μου φάνηκε πιο αργή.

Μ'αρέσει που λεγαμε για κινεζοφορτιστες... Παρελαβα τον εν λογω φορτιστή και δε φορτιζει καθολου, θα του κανω μια ξεγυρισμενη negative feedback

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξερει κανεις αν βγαινει η δονηση απαντησης κλησης; Εννοω αυτο που το τηλεφωνο δονειται οταν απαντα ο καλουμενος αριθμος. Αυτοι που απαντουν στις κλησεις μου ακουνε τον ηχο της δονησης στο ακουστικο τους και με ρωτανε τι ειναι αυτο που ακουγεται. Δοκιμαστε το καλωντας ενα αλλο κινητο και απαντηστε να δειτε πως ακουγεται. Πολυ σπαστικο. Edited by np60s

Μια πλήρης φόρτιση.

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αν το γυρίσεις σε δολλάρια στο βγάζει 70$, τα οποία είναι 56€... Παράξενο έτσι ;:blink:

θελω να χτυπησω ενα τωρα.ειναι εμπιστο το καταστημα?

θελω να χτυπησω ενα τωρα.ειναι εμπιστο το καταστημα?

Πρώτη φορά το βλέπω το κατάστημα αυτό... Οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω!

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ειναι μεγαλο κατάστημα με ευρεία γκαμα, οχι μονο κινητα. Εγω μονο μπιχλιμπίδια εχω παρει, αλλα για τα λεφτα αυτα δε θα το θεωρουσα ρισκο

Μια πλήρης φόρτιση.

Ξερει κανεις αν βγαινει η δονηση απαντησης κλησης; Εννοω αυτο που το τηλεφωνο δονειται οταν απαντα ο καλουμενος αριθμος. Αυτοι που απαντουν στις κλησεις μου ακουνε τον ηχο της δονησης στο ακουστικο τους και με ρωτανε τι ειναι αυτο που ακουγεται. Δοκιμαστε το καλωντας ενα αλλο κινητο και απαντηστε να δειτε πως ακουγεται. Πολυ σπαστικο.
Γνωριζει κανεις; Σε tablet με android 4.2 που εχω υπαρχει επιλογη on-off. Στο landvo δεν βρισκω κατι.

Και κατι ακομη, παιζει να βρω πουθενα user manual;

Ειναι μεγαλο κατάστημα με ευρεία γκαμα, οχι μονο κινητα. Εγω μονο μπιχλιμπίδια εχω παρει, αλλα για τα λεφτα αυτα δε θα το θεωρουσα ρισκο

Ρωταω γιατι ας πουμε για παραδειγμα το gearbest που το εχει σε ειδικη προσφορα το εχει 84$ ενω σε αυτο το εχει 70$ και μου φενεται παραξενο.