Jump to content

Επιλογή κινητού (LG G2 32GB - LG G3 16GB - SAMSUNG NOTE 3)

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιο από αυτά τα τρία ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει έως 400€. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι στα 400 το Note και λίγο δυσκολεύομαι να φτάσω σε αυτό το ποσό. Η αγορά θα γίνει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Τώρα στο τι θέλω από το κινητό. Σίγουρα, μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες μου είναι να περνάω roms. Επίσης, μου αρέσει να δοκιμάζω εφαρμογές, οπότε για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, στο Nexus 4 και Optimus G έχω περίπου 250 εφαρμογές. Εκτός από το Optimus G που το είχα πάρει με την προσφορά της Vodafone στα 130€, δεν είχα ποτέ άλλο κινητό εκτός από Nexus (Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Nexus, LG Nexus 4). Δεν το έχω βάλει στην εξίσωση το Nexus 5 γιατί από φέτος με το Nexus 4, ορκίστηκα ότι δεν ξαναπαίρνω κινητό με 16gb αποθηκευτικού χώρου χωρίς χωρίς κάρτα μνήμης (με το Nexus 4 είμαι σε μια διαδικασία να βάζω πράγματα και να σβήνω κάποια άλλα γιατί το τελευταίο τετράμηνο είμαι μόνιμα κάτω από 700-800mb ελεύθερο χώρο και εν γνώση μου δεν παίρνω και nandroid backup, γιατί απλούστατα δεν έχω χώρο). To Nexus 5 32gb καλύπτεται από την εγγύηση όπως το LG G2 32GB ή όχι; Επίσης, στο skroutz το βλέπω μόνο σε ένα κατάστημα και αυτοί οι δύο λόγοι με έκαναν να μην το βάλω μέσα στα υποψήφια, αν αλλάζει κάτι από αυτά, αλλάζει και η αρχική σου σκέψη.

Ανάμεσα στο G2 και G3, τελικά ποιο είναι το καλύτερο και πιο απροβλημάτιστο; Ναι μεν το G3 έχει πιο καινούριο επεξεργαστή αλλά έχει και να διαχειριστεί και πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη. Αν είχε τον 805 θα ήμουν σίγουρος ποιο είναι (βέβαια από την άλλη το πήρε ένας φίλος μου και όσο το χειρίστηκα μου άρεσε πάρα πολύ). Από την άλλη όμως, με ενθουσιάζει και η μπαταρία του G2.

Όσο για το Note, γνωστό και μη εξαιρετέο. Αυτό που με προβληματίζει εκτός της τιμής είναι και η εγγύηση. Συνεχίζει να υπάρχει αυτό με το ρουτάρισμα που βγαίνεις εκτός εγγύησης ή υπάρχει κάποια μόντα που το σβήνει; Επίσης, ποια είναι η συμπεριφορά της smartec; Αν το πας stock και αρουτάριστο (αφού το έχεις ρουτάρει παλιότερα), πάνε και κοιτάνε αν έχει γράψει ο δείκτης του root και σε βγάζουν εκτός εγγύησης ή "κάνουν τα στραβά μάτια";

Τέλος με ενθουσιάζει που από τα τρία είναι το μοναδικό με 3gb ram (είναι και το LG G3 32GB), αλλά ξεφεύγουμε αρκετά στην τιμή.

Κάποιο άλλο τηλέφωνο; Το τελευταίο διάστημα διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Z2, απλά αυτό το φοβάμαι λόγω arvato, αλλά δεν το έχω αποκλείσει ήδη.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του Note τότε αυτό θα σε καλύψει απόλυτα όπως και το Ζ2.. Και τα δύο κινητά είναι υπέροχα στην λειτουργία. Αλλιώς κοίτα το G2. Το g3 όσο διαβάζω στο νήμα του για προβλήματα καθημερινά δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου για αγορά..

Έτσι λοιπόν με το G3! Εγώ θεώρησα ότι πήρε κάποια updates και λύθηκαν τα προβλήματά του. Βασικά, τα 400 που "ζητάει" το Note 3 είναι λίγο υπερβολή για μένα, γιατί ουσιαστικά μέχρι 350 ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, αλλά λόγω του ότι γνωρίζω γιατί συσκευή πρόκειται, ανέβηκα μέχρι τα 400. Για το root ξέρουμε κάτι;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Τώρα που βγήκε το Note 4 ίσως κατέβει η τιμή του.πολύ καλή πρόταση είναι το Ζ2. Φοβερή συσκευή με μπαταρία ατελείωτη. Για μένα η αγορά του G3 είναι 50-50 ακόμα με όσα διαβάζω.Πως τα πάει το G3 με τα 3gb ram δεν γνωρίζω να σου πω.όσο για ρουτ και Samsung με το knox δεν ξέρω να σου πω.δεν έχω ασχοληθεί με root και ούτε πρόκειται όσο η συσκευή που αγοράζω δουλεύει άψογα out of the Box

Το σκέφτηκα και εγώ μήπως πέσει η τιμή του εξαιτίας του Note 4, αν και δεν το πολυβλέπω τουλάχιστον στην αρχή γιατί ήδη θα έχουν μεγάλη διαφορά. Κατά τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή το Note 3. Βέβαια, καλοδεχούμενο θα είναι κάτι τέτοιο και θα με κάνει να γείρω την πλάστιγγα προς την αγορά του.

Όσο για το root, δε λέω ότι δε δουλεύει καλά η συσκευή και το root σκέτο χωρίς να αλλάξεις rom δε σου βελτιστοποιεί την απόδοση της συσκευής, απλά, να κόβω τουλάχιστον τις διαφημίσεις που με εκνευρίζουν και να "παίξω" και λίγο με xposed.

Εάν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα σίγουρα θα πέσει η τιμή του..υπάρχει όμως τρόπος για ρουτ χωρίς να γράψει ο knox counter από όσο έχω δει και συνεχίζει να έχει εγγύηση η συσκευή σου..πέρνα όμως απ ένα μαγαζί και παίξε με το g3 να πάρεις μια γεύση εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα.βέβαια υπάρχει και η αγορά της Κίνας εάν σε ενδιαφέρει που με λιγότερα χρήματα περνεις θηρία

Για το g3 και το έχω δει γιατί το έχει ένας φίλος και τώρα παράλληλα διαβάζω στο θέμα του και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ενθουσιασμένος με αυτά που διαβάζω. Αν υπάρχει λύση να μη γράφει στο knox αυτό είναι πολύ καλό. Λες να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω, πολύ μου φαίνεται :p

Όσο για τα κινέζικα, το ξέρω αυτό, αλλά δεν τα αναφέρω όχι γιατί τα σνομπάρω ή ότι τα θεωρώ κατώτερα. Απλά γιατί έχουν ένα χρόνο εγγύησης αντί για δύο και το πήγαινε έλα σε περίπτωση επισκευής για περίπου δύο μήνες είναι μεγάλοι ανασταλτικοί παράγοντες για μένα.

Από 370€ ξεκινάει το Ζ2... Σκέψου και αυτό γιατί είναι μια άψογη συσκευή, Htc M8? Εξίσου άψογη,γενικά έχεις αρκετές επιλογές μέχρι τα 400€...διαλέγεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα και αποφασίζεις... Τι χρήση κάνεις;

Για το Ζ2 το έγραψα στο τέλος του πρώτου μου μηνύματος, απλά φοβάμαι την arvato σε περίπτωση επισκευής γιατί έχω διαβάσει πολύ απίθανες ιστορίες.

Όσο για το M8, βλέπω να ξεκινάει από τα 507 και δεν έχω σκοπό να ξεφύγω τόσο πολύ.

Τότε αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος χτύπα Note. Αν θες κάτι ποιο μικρό Ζ2 η G2.. Άποψη μου αυτή

To Ζ2 στο skroutz γιατί έχει δύο τιμές; Τι διαφορές έχουν; Δεν ξέρω, λίγο δύσκολα να πάω στο Z2. Αν φτάσω σε αυτά τα λεφτά μάλλον θα πάω στο Note 3. To μέγεθος με ενοχλεί μόνο το καλοκαίρι με τα κοντομάνικα που δεν έχεις πού να το βάλεις (έτσι κι αλλιώς κουβαλάω δύο κινητά). Το χειμώνα δε με απασχολεί καθόλου και 6,7 ίντσες να ήταν που λέει ο λόγος. Λίγο το οικονομικό με προβληματίζει αν θα ανεβώ τόσο ψηλά. Αλλιώς, με βλέπω για το G2 32GB.

Ναι φίλε μου, γνώμη σου είναι αυτή. Μα και εγώ αυτό ζητάω τι γνώμη του καθενός ή και κάποια πληροφορία που θα με κάνει να αποφασίσω προς τα πού θα κινηθώ.

Το έχω σκεφτεί και αυτό, αλλά ξέρω εγώ... έλεγα να ανεβώ λίγο παραπάνω σε ανάλυση. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδέα το πώς τα πάω σε απόδοση επεξεργαστή σε σχέση με G2, G3, Note 3.

Το έχω σκεφτεί και αυτό, αλλά ξέρω εγώ... έλεγα να ανεβώ λίγο παραπάνω σε ανάλυση. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδέα το πώς τα πάω σε απόδοση επεξεργαστή σε σχέση με G2, G3, Note 3.

Με την 4.4.2 μια χαρά τα πάει η συσκευη, δεν κάνει το παραμικρό. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να έχει πολλές custom roms που λες ότι σ αρέσει να δοκιμάζεις.

Κατά τα άλλα, εγώ που τα είχα όλα όσα λες, σου λέω ότι δεν σε προβληματιζει στην καθημερινότητα και ειδικά η πολύ καλή μπαταρία του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με την 4.4.2 βγήκε στην κυκλοφορία; Ή παίρνοντας την 4.4.2 πηγαίνει καλύτερα; Το ότι δεν ασχολούνται πολύ με αυτήν την συσκευή, μου κάνει κάπως, γιατί το έχω ως μεγάλη ευχαρίστηση το να βάζω καινούρια rom. Τέλος πάντων, θα διαβάσω και εδώ το θέμα του να δω τι γίνεται.

Εκεί που λες ότι τα δοκίμασες όλα, αναφέρεσαι στην μπαταρία του Neo;

To είχα ρωτήσει και νωρίτερα, γνωρίζει μήπως κανείς αν η LG αναγνωρίζει την εγγύηση του Nexus 5 32gb; Και για ποιο λόγο το έχει μόνο ένα κατάστημα στο skroutz;

Αφού έχεις καψες να περνάς ρομς κλπ,θα σου πρότεινα να πας για το Ζ2 (αν σ αρέσει),λόγω της Xperia κοινότητα στο xda.

Καλή αγορά ότι και αν πάρεις

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και + θα πάρει σίγουρα lollipop

Αν θες φλασαρισμα ρομ, το g2 είναι μονόδρομος μιας και οι άλλες ακυρώνουν την εγγύηση και το g3 διαβάζω ότι δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμα bl
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον προς το G2 το βλέπω και εγώ.

Το g3 το έχω εγώ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε όλα αυτά?

Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό και θα το έπερνα όχι για snapdragon 801. Δεν είναι ευκολο να καταλάβεις διαφορά στο κλάσμα του δευτερολέπτου. Αυτό ισχύει σε 800 801 805 πραγματικά είναι κατα τη γνώμη μου τέλειο να σταθεί κάποιος εκεί με μία αμφιβολία για τον 805 που δεν τον έχω ποιάσει στα χέρια μου.

Πάρτι γιατί είναι μοντέλο 2014 με καλύτερη αξία μεταπώλησης και βέβαια κοίτα και την οθόνη του το μικρό του μέγεθος και την κάμερα

Επειδή θες να το φορτώνεις εφαρμογές πολλές θα σου πρότεινα Ζ2 ή lg g2 32gb, το g3 αν έχεις υπομονή με ρουταρισματα κλπ ίσως αξίζει να το πάρεις τώρα, με οποιο ρίσκο βέβαια λόγω οθόνης UHD, ελπίζοντας σε μια πραγματικά καλή αναβάθμιση στο μέλλον και σίγουρα πιστεύω πως η L θα του κάτσει μια χαρά... Βλέπουμε.... Προσωπικά πιστεύω πως το g3 θα πάρει αυτό που πραγματικά του αξίζει με την 5 (L),διότι είναι εξαιρετική συσκευή και απλά πάσχει σε μικρά θέματα που όλοι λίγο έως πολύ ξέρουμε..... Θα δείξει, πάντως ΤΩΡΑ θα επέλεγα Ζ2 ή g2 32!
Konakis.

Τώρα βασικά βρίσκομαι σε δίλημμα. Ναι μεν το G2 είναι vfm αλλά από την άλλη με ενθουσιάζει και η UHD οθόνη του G3 καθώς και η μεγαλύτερή του οθόνη. Tα προηγούμενα μηνύματα υπέρ του G3 μου ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και πραγματικά ακόμα βρίσκομαι σε σκέψη. Φυσικά δε φεύγει το μυαλό μου και από το Note 3, αν και λόγω τιμής συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες να το αγοράσω.

Με την 4.4.2 βγήκε στην κυκλοφορία; Ή παίρνοντας την 4.4.2 πηγαίνει καλύτερα; Το ότι δεν ασχολούνται πολύ με αυτήν την συσκευή, μου κάνει κάπως, γιατί το έχω ως μεγάλη ευχαρίστηση το να βάζω καινούρια rom. Τέλος πάντων, θα διαβάσω και εδώ το θέμα του να δω τι γίνεται.

Εκεί που λες ότι τα δοκίμασες όλα, αναφέρεσαι στην μπαταρία του Neo;

To είχα ρωτήσει και νωρίτερα, γνωρίζει μήπως κανείς αν η LG αναγνωρίζει την εγγύηση του Nexus 5 32gb; Και για ποιο λόγο το έχει μόνο ένα κατάστημα στο skroutz;

Με 4.3 βγήκε αλλά οι καινούργιες συσκευές έρχονται με 4.4.2 απευθείας.

Όταν λέω τα έχω δοκιμάσει όλα, αναφέρομαι στις συσκευές που αναφέρεις. :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με 4.3 βγήκε αλλά οι καινούργιες συσκευές έρχονται με 4.4.2 απευθείας.

Όταν λέω τα έχω δοκιμάσει όλα, αναφέρομαι στις συσκευές που αναφέρεις. :-P

Σε ευχαριστώ πολύ. Ακόμα το σκέφτομαι, πάντως δεν το πολυβλέπω για μένα. Πιο πολύ το σκέφτομαι για κάποια φίλη μου.