kostas_pr_mp Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω αν Αξίζει σήμερα η αγορά του στα 519 ευρώ που το έχουν Vodafone / Γερμανός το 16αρι? Ή να προτιμήσω το ipad air 1? Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά των 2 εκδόσεων? Μπορείς να το βρεις σε άλλα καταστήματα πιο φθηνό και μάλιστα με αρκετή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αναφέρομαι στο ipad air 2 wifi+cellular. 528 το βλέπω στο σκρουτζ. Τεσπα η ερώτηση ισχύει : αξίζει στα 529 ευρώ ή δεν έχει και τοσο μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο Air 1? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αναφέρομαι στο ipad air 2 wifi+cellular. 528 το βλέπω στο σκρουτζ. Τεσπα η ερώτηση ισχύει : αξίζει στα 529 ευρώ ή δεν έχει και τοσο μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο Air 1? Δεν εχουν καμμια σχεση μιας κ τα δουλευα αρκετο διαστημα μαζι! Απο εκει κ περα ο χωρος ειναι αναλογα τις αναγκες του καθενα! Στο κινητο τα 16 μου περισσευουν στο ταμπλετ δε φτανουν ουτε τα 32 πια! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αναφέρομαι στο ipad air 2 wifi+cellular. 528 το βλέπω στο σκρουτζ. Τεσπα η ερώτηση ισχύει : αξίζει στα 529 ευρώ ή δεν έχει και τοσο μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο Air 1? Εγω περσι πήρα το wifi σκέτο στα 460 γερμανικο επομένως δεν το θεωρω ευκαιρία στα 530 εστω και LTE 1 χρόνο μετα μαλιστα. Και ναι δεν αξίζει το air 1. Το iOS 8/9 ειναι δεμένο σκοινί κορδόνι με το air 2 και minumum 2gb ram να εχεις όλα τα feutures εξίσου. Περα απο σβελτάδα,απόκριση που και εκει 1-2 σκάλες πανω ειναι το air 2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εχει προσεξει κανεις να κολλαει το touch ID και να χρειαζεται passcode για να ξεκλειδωσει; Ειμαι με την 9.1, δε νομιζω να το εκανε πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Κάθε 48 ώρες θέλει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει. Δεν είναι κόλλημα, είναι προφανώς ρύθμιση ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Κάθε 48 ώρες θέλει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει. Δεν είναι κόλλημα, είναι προφανώς ρύθμιση ασφαλείας. Αυτο το ξερω, δε μιλαω ομως για τοσο μεγαλο διαστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Χαιρετώ. Παρατηρώ ότι τελευταία,μόλις βάζω το τάμπλετ για φόρτιση,δεν ακούγεται το γκλιν που ακουγόταν πάντα.Ετσι πρέπει;Αλλαξε κάτι;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Χαιρετώ. Παρατηρώ ότι τελευταία,μόλις βάζω το τάμπλετ για φόρτιση,δεν ακούγεται το γκλιν που ακουγόταν πάντα.Ετσι πρέπει;Αλλαξε κάτι;:confused: Σε εμένα παντα ακούγεται αν και 1-2 φορες μου εχει τύχει να μην ακουστεί,αλλα δεν το θεωρω άξιο σημασίας. Ισως παιζει ρόλο και το καλώδιο φόρτισης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Η 9.2 μου φαινεται εχει πολλα θεματα. Μετα την ελλειψη των bookmarks χθες επεσε νεκρο το air2... reset και επανηλθε :confused: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Σε εμένα όλα rock solid μήνα κοντά με την Public Beta 4 που στην ουσία αυτή ειναι και η official 9.2 που έδωσε στο κοινό η Apple. Τωρα περιμένουμε την Public Beta 1 του iOS 9.3 που εικάζω εως το τέλος του χρονου να την πάρουμε.:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παρατηρησα ότι με την 9.2 το slide της φωτεινότητας στο αυτόματο παίζει και δεν κάθεται εκεί που το βάζω. Είναι λογικό αυτό; Στην 8.4.1 δε θυμάμαι να το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παρατηρησα ότι με την 9.2 το slide της φωτεινότητας στο αυτόματο παίζει και δεν κάθεται εκεί που το βάζω. Είναι λογικό αυτό; Στην 8.4.1 δε θυμάμαι να το έκανε. Καλό θα ήταν να εξηγήσουμε τα βήματα ενεργοποίησης της αυτόματης φωτεινότητας καθώς πολλοί χρήστες δεν την γνωρίζουν: Από την Οθόνη Αφετηρίας επιλέγουμε Ρυθμίσεις στο iPhone ή στο iPad μας. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην επιλογή Ταπετσαρίες και Φωτεινότητα. Κλείνουμε την εναλλαγή Αυτόματη Φωτεινότητα >off Μεταφέρουμε τον αυξομειωτή στην επιθυμητή θέση όταν η συσκευή μας θα βρίσκεται στο σκοτάδι (Συνιστάται λίγο κάτω από τη μέση). Επιστρέφουμε την εναλλαγή στη θέση on και βάζουμε τη συσκευή κάτω από μία έντονη πηγή φωτός (ήλιος, λάμπα φθορισμού). Θα δούμε πως η οθόνη μας θα φτάσει στο μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παρατηρησα ότι με την 9.2 το slide της φωτεινότητας στο αυτόματο παίζει και δεν κάθεται εκεί που το βάζω. Είναι λογικό αυτό; Στην 8.4.1 δε θυμάμαι να το έκανε. Ναι ψιλό παιζει πολυ ελαφρώς κάποιες φορες στην προσπαθεια να το βάλεις σε μια συγκεκριμενη θέση με χειροκίνητο τροπο. Σαν να ειναι λιγο πιο ευαίσθητο απο το κανονικό. Στο αυτόματο δεν ξέρω διοτι ουδέποτε το εχω με αυτον τον τροπο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zato23 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα ,ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε το chrome μόνιμα σε desktop mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα, Χθες πούλησα το air wifi+4g 16gb που ειχα για να παω στο 2. Η διαφορά τιμής στο σκρούτζ για το 64 αρι ειναι 100 ευρώ και το σκέφτομαι,γνώμη σας; Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα, Χθες πούλησα το air wifi+4g 16gb που ειχα για να παω στο 2. Η διαφορά τιμής στο σκρούτζ για το 64 αρι ειναι 100 ευρώ και το σκέφτομαι,γνώμη σας; Ευχαριστω . Καλημερα.βουρ.... αν και δεν εχω το αιρ για να το συγκρινω με το αιρ 2 (που'χω) εντουτοις απο αυτα που διαβαζω αυτα τα 2 gb ram κανουν τη διαφορα. Παρτο,δε θα το μετανιωσεις. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα, Χθες πούλησα το air wifi+4g 16gb που ειχα για να παω στο 2. Η διαφορά τιμής στο σκρούτζ για το 64 αρι ειναι 100 ευρώ και το σκέφτομαι,γνώμη σας; Ευχαριστω . Αξίζει και με το παραπάνω και σαν χωρητικότητα αλλα και σαν μια πολυ ουσιαστική αναβάθμιση. Οχι τυχαία επί 2 σερί ετη το air 2 θα αποτελει ναυαρχίδα της εταιριας στην συγκεκριμενη σειρα μιας και δεν θα δούμε διάδοχο εως το καλοκαίρι του χρονου το νωρίτερα. Προσωπικά αν δεν βγει air 3 με A9X και 4gb ram καθομαι στα αυγα μου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Και εγώ μόλις παράγγειλα το air 2 και θα δώσω το ipad στη γυναίκα μου :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Άλλαξα το default wallpaper που είχε όταν το πήρα και τώρα ψάχνω να το βρω αλλα δεν υπάρχει στην συσκευή. Ξέρει κανείς πως το βρίσκω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Άλλαξα το default wallpaper που είχε όταν το πήρα και τώρα ψάχνω να το βρω αλλα δεν υπάρχει στην συσκευή. Ξέρει κανείς πως το βρίσκω ; Ρυθμίσεις ταπετσαρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ρυθμίσεις ταπετσαρία Εκεί το ψάχνω αλλά δεν είναι. Μήπως ήταν wallpaper της προηγούμενης έκδοσης λογισμικού και τώρα με το update αφαιρέθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εκεί το ψάχνω αλλά δεν είναι. Μήπως ήταν wallpaper της προηγούμενης έκδοσης λογισμικού και τώρα με το update αφαιρέθηκε; Μήπως από ios 8; Νομίζω δεν τα έχει τα παλιά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Μήπως από ios 8; Νομίζω δεν τα έχει τα παλιά Το 9 κάτι είχε όταν το πήρα. Όπως και να έχει ευχαριστώ και χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μετα το τελευταιο update, οταν επιλεγω τις επαφες πανε να ανοιξουν αλλα τελικα σκαει και επιστρεφει στο μενου... οποτε δεν ανοιγουν ποτε. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts