Theodore41 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Χαιρετώ. Πήγα να ακούσω ένα ηχητικό αό ένα πρόγραμμα ραδιοφώνου που είχε αποθηκευτεί,και δεν έπαιζε με τον οριτζιναλ browser,οπότε έβαλα αυτό με τον παπαγάλο,μπαφιν,ή κάπως έτσι λέγεται,που έχει φλας,και το άκουσα. Ομως,καθε 3-4 λεπτά,κοβόταν το πρόγραμμα,και έσβηνε το iPad,και έπρεπε να το ανοίγω πάλι,αλλά ευτυχώς,δεν πήγαινε στο μηδέν,αλλά είχε μείνει στο σημείο που είχε σταματήσει. Τι συνέβαινε άραγε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλησπερα, Μπήκα σημερα στις σημειωσεις του ipad και δεν υπηρχει καμια; Γτ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Τερμάτισε την εφαρμογή των σημειώσεων από το multitasking tray (διπλό κλικ του home button), και έπειτα άνοιξέ τη και πάλι. Λογικά θα εμφανιστούν και πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Κι ομως και μετα και απο επανεκκινηση τπτ!!! Εννοειται δοκιμασα και αυτο που ειπε και ο φιλος απο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Συγχρονισμό με iCloud κάνεις; Αν ναι, θα τις βρεις εδώ. Αν όντως χρησιμοποιείς το συγχρονισμό με το iCloud, ως έσχατη λύση, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό των σημειώσεων με το λογαριασμό του iCloud και να τον επανενεργοποιήσεις μετά από λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ψάχνοντας να δω αν έχει βγει το τελευταίο τεύχος του Techmatrix για iPad,βρήκα ότι είχε κατέβει,κάτι που δεν είχα αποφασίσει εγώ,και μάλιστα το iPad,βρισκόταν στα δεδομένα και όχι στο wifi,και έτσι κατέβασα καμιά 400ριά ΜΒ δεδομένων. Εχω βέβαια πάνω από 2GB,αλλά θα ήθελα να μην το ξανακάνει,γιατί θα βρεθώ να πληρωνω ένα σωρό λεφτά,άμα εχει τέτοιο χούι να κατεβάζει ανεξέλεγκτα. Τι πρέπει να κάνω,για να μην ξαναγίνει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Συγχρονισμό με iCloud κάνεις; Αν ναι, θα τις βρεις εδώ. Αν όντως χρησιμοποιείς το συγχρονισμό με το iCloud, ως έσχατη λύση, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό των σημειώσεων με το λογαριασμό του iCloud και να τον επανενεργοποιήσεις μετά από λίγο. Άφαντες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Άφαντες!!!! Εμένα σήμερα ενώ αποθήκευα σημείωση στο iPad δεν μου την έδειχνε στον υπολογιστή. Μάλλον εκτός από την Ευρώπη μας διώχνουν και από το iCloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Εμένα σήμερα ενώ αποθήκευα σημείωση στο iPad δεν μου την έδειχνε στον υπολογιστή. Μάλλον εκτός από την Ευρώπη μας διώχνουν και από το iCloud. Δεν θα συμφωνήσω του εναντίων, εγώ έλαβα μήνυμα για παράταση ενός μήνα της συνδρομής iCloud λόγω των capitals control :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εμένα σήμερα ενώ αποθήκευα σημείωση στο iPad δεν μου την έδειχνε στον υπολογιστή. Μάλλον εκτός από την Ευρώπη μας διώχνουν και από το iCloud. Εκτος του οτι δεν ισχυει το παραπανω οπως λεει και ο DINFUN απο κατω, εμενα οι σημειωσεις χθεσινες και σημερινες, συγχρονισαν σε ολες τις συσκευες κανονικοτατα! Δεν θα συμφωνήσω του εναντίων, εγώ έλαβα μήνυμα για παράταση ενός μήνα της συνδρομής iCloud λόγω των capitals control :) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εχθές χάζευα το ipad air2 σε ένα public και παρατήρησα ότι όταν έβαλα μουσική με την ένταση ήχου στο τέρμα έτριζε το ηχείο και γενικά παρουσίαζε κάποια μορφή συντονισμού στη περιοχή γύρω από το ηχείο (ενω στο iphone 6 δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο). Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι εκθεσιακό ή είναι κάποια αρχική παρτίδα που είχε πρόβλημα και έχει διορθωθεί; Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εχθές χάζευα το ipad air2 σε ένα public και παρατήρησα ότι όταν έβαλα μουσική με την ένταση ήχου στο τέρμα έτριζε το ηχείο και γενικά παρουσίαζε κάποια μορφή συντονισμού στη περιοχή γύρω από το ηχείο (ενω στο iphone 6 δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο). Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι εκθεσιακό ή είναι κάποια αρχική παρτίδα που είχε πρόβλημα και έχει διορθωθεί; Ετσι ειναι σε ολα μου φαίνεται με κάποιες πολυ μικρές διαφοροποιήσεις ανα παρτιδα ενδεχομένως. Απο πέρσι που το εχω το δικό μου ετσι ειναι,αλλα προσωπικά δεν με ενοχλεί,ούτε θεωρώ οτι ειναι πρόβλημα,ούτε θα αποτελούσε deal breaker εκτός αν ηταν πιο σοβαρό το θέμα που να εκανε μπαμ. Εδω που τα λέμε σπάνια βάζω τα ηχεια πάνω απο το μισό σε ένταση με ανοιχτή ακρόαση αλλα τις περισσοτερες φορές μεσω bt η σκετων ακουστικών ακούω οτιδήποτε θέλω να ακούσω ειτε youtube,ειτε μουσική ειτε παρακολούθηση σειράς η ταινίας. Ειναι και θέμα διακριτικότητας οταν εισαι σε περιβάλλον με άλλους ανθρώπους που θελουν η κάνουν καποια αλλη ασχολία και δεν θελουν να σε ακούν εσένα :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Χαιρετώ. Εχθές,αγόρασα έναν εκτυπωτή HP Pro 8100,που έχει και σύνδεση wifi,μιας και ο παλιός μου,απεβίωσε.Μπορεί λοιπόν κάποιο καλό παιδί,να μου πει πως μπορώ να τυπώσω με το iPad Air 2 που έχω; Ο εκτυπωτής,έχει μπει στο Αir 2.Εχουν γίνει οι χειρισμοί δηλαδή.Τον βλέπει τον εκτυπωτή το iPad.Το επόμενο στάδιο ρωτάω πως γίνεται.Να έχω κάτι στο iPad δηλαδή,και να θέλω να το τυπώσω.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εχθές χάζευα το ipad air2 σε ένα public και παρατήρησα ότι όταν έβαλα μουσική με την ένταση ήχου στο τέρμα έτριζε το ηχείο και γενικά παρουσίαζε κάποια μορφή συντονισμού στη περιοχή γύρω από το ηχείο (ενω στο iphone 6 δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο). Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι εκθεσιακό ή είναι κάποια αρχική παρτίδα που είχε πρόβλημα και έχει διορθωθεί; Σε καποιες παρτιδες περισσοτερο σε καποιες παρτιδες λιγοτερο, το θεμα ηταν κατασκευαστικο κ συνεχιζει να υπαρχει. Ελπιζουμε στο 3 να μην υπαρχει καθολου... Χαιρετώ. Εχθές,αγόρασα έναν εκτυπωτή HP Pro 8100,που έχει και σύνδεση wifi,μιας και ο παλιός μου,απεβίωσε.Μπορεί λοιπόν κάποιο καλό παιδί,να μου πει πως μπορώ να τυπώσω με το iPad Air 2 που έχω; Ο εκτυπωτής,έχει μπει στο Αir 2.Εχουν γίνει οι χειρισμοί δηλαδή.Τον βλέπει τον εκτυπωτή το iPad.Το επόμενο στάδιο ρωτάω πως γίνεται.Να έχω κάτι στο iPad δηλαδή,και να θέλω να το τυπώσω.:confused: Εφοσον η συσκευη ειδε τον εκτυπωτη, πατας εκτυπωση και αυτο ηταν! Δεν εχει κατι αλλο! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εφοσον η συσκευη ειδε τον εκτυπωτη, πατας εκτυπωση και αυτο ηταν! Δεν εχει κατι αλλο! Νόμιζα ότι μπορεί να γινόνταν και κάποιες ρυθμίσεις,όπως γίνεται με το desktop. Ευχαριστώ .:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Είπα να δοκιμάσω το iOS 9 και αφού γύρισα στην 8.4 από τότε σε όλους τους browser όταν πάνω να επισύναψω μια φωτό μου κρασάρουν συνέχεια οι browser. Την 8.4 την πέρασα με setup as new με iTunes. Απαράδεκτα πράγματα που δεν το είχα με την 8.1.2 που είχα όλους αυτούς τους μήνες.:mad: Edited August 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Είπα να δοκιμάσω το iOS 9 και αφού γύρισα στην 8.4 από τότε σε όλους τους browser όταν πάνω να επισύναψω μια φωτό μου κρασάρουν συνέχεια οι browser. Την 8.4 την πέρασα με setup as new με iTunes. Απαράδεκτα πράγματα που δεν το είχα με την 8.1.2 που είχα όλους αυτούς τους μήνες.:mad: Καλημέρα, εντύπωση μου κάνει, οι φωτογραφίες που προσπαθείς να επισυνάψεις έχουν ληφθεί από τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Καλημέρα, εντύπωση μου κάνει, οι φωτογραφίες που προσπαθείς να επισυνάψεις έχουν ληφθεί από τη συσκευή; Ας πούμε ότι είμαι στο myphone και πάω να πατήσω μια το εικονίδιο φωτογραφία για να την εισάγω(ξένη φωτό)σε νέο post με κρεμάει επιτόπου είτε με safari είτε με Mercury browser. Δεν συνέβαινε πριν με την 8.1.2 που είχα τόσους μήνες. Δοκίμασα και στον chrome μόλις τώρα το ίδιο. Επίσης παρατήρησα ότι μόνο στο myphone υπάρχει αυτό το πρόβλημα όταν ποστάρω όχι σε αλλά φόρουμ που δοκίμασα μόλις τώρα. Οποίος είναι με την 8.4 ας δοκιμάσει να μας πει ας πάει δηλαδή να γράψει ένα νέο post να πατήσει το εικονίδιο της φωτό. Θα τον αφήσει η θα κρασάρει επιτόπου ο browser. Edited August 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ας πούμε ότι είμαι στο myphone και πάω να πατήσω μια το εικονίδιο φωτογραφία για να την εισάγω(ξένη φωτό)σε νέο post με κρεμάει επιτόπου είτε με safari είτε με Mercury browser. Δεν συνέβαινε πριν με την 8.1.2 που είχα τόσους μήνες. Δοκίμασα και στον chrome μόλις τώρα το ίδιο. Επίσης παρατήρησα ότι μόνο στο myphone υπάρχει αυτό το πρόβλημα όταν ποστάρω όχι σε αλλά φόρουμ που δοκίμασα μόλις τώρα. Οποίος είναι με την 8.4 ας δοκιμάσει να μας πει ας πάει δηλαδή να γράψει ένα νέο post να πατήσει το εικονίδιο της φωτό. Θα τον αφήσει η θα κρασάρει επιτόπου ο browser. σε iphone 6 με beta ios 9 πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα επισύναψης με το forum. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 σε iphone 6 με beta ios 9 πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα επισύναψης με το forum. :) Δεν το δοκίμασα με iOS 9 διότι ένα 24ωρο το κράτησα και γύρισα πίσω. Δεν είναι όμως πολύ περίεργο να μου κρεμάνε και οι 3 browser σε αυτό παράγοντα. Τι να πω. Η λύση η εκ νέου επανεγκατάσταση μέσω iTunes η να ξαναπάω στο iOS 9 :lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Δεν το δοκίμασα με iOS 9 διότι ένα 24ωρο το κράτησα και γύρισα πίσω. Δεν είναι όμως πολύ περίεργο να μου κρεμάνε και οι 3 browser σε αυτό παράγοντα. Τι να πω. Η λύση η εκ νέου επανεγκατάσταση μέσω iTunes η να ξαναπάω στο iOS 9 :lol: Νομίζω πως το πρόβλημα εντοπίζεται στη συμβατότητα του forum με τη συγκεκριμένη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Νομίζω πως το πρόβλημα εντοπίζεται στη συμβατότητα του forum με τη συγκεκριμένη έκδοση. Ναι αυτό συμβαίνει,έβαλα το IOS 9 beta 3 και δεν έχω τέτοιο θέμα.:p Αυτό που με ενοχλεί στην νέα έκδοση είναι η Notification Center που έχει αλλάξει το UI και η λειτουργικότητα σε χειρότερο βαθμό. Το widget/notifications έχει πάει στο 1/3 σχεδόν της διαθέσιμης οθόνης και οι πληροφορίες των app που έχω βάλει είναι περιορισμένες στο μισό πλέον. Και το υπόλοιπο σχεδόν 2/3 είναι κενό. Ακόμα και edit να κάνω αριστερά όλα προσθέτονται στα δεξιά και παραμένει κενό. Του iOS 8 μου άρεσε περισσότερο. Κατα τα αλλά σταθερή είναι η έκδοση,αυτονομία πάνω κάτω τα ίδια έως τώρα που παρατήρησα. Δες εδώ ένα screenshot. http://s11.postimg.org/oqrq5ipkj/image.png Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ναι αυτό συμβαίνει,έβαλα το IOS 9 beta 3 και δεν έχω τέτοιο θέμα.:p Αυτό που με ενοχλεί στην νέα έκδοση είναι η Notification Center που έχει αλλάξει το UI και η λειτουργικότητα σε χειρότερο βαθμό. Το widget/notifications έχει πάει στο 1/3 σχεδόν της διαθέσιμης οθόνης και οι πληροφορίες των app που έχω βάλει είναι περιορισμένες στο μισό πλέον. Και το υπόλοιπο σχεδόν 2/3 είναι κενό. Ακόμα και edit να κάνω αριστερά όλα προσθέτονται στα δεξιά και παραμένει κενό. Του iOS 8 μου άρεσε περισσότερο. Κατα τα αλλά σταθερή είναι η έκδοση,αυτονομία πάνω κάτω τα ίδια έως τώρα που παρατήρησα. Δες εδώ ένα screenshot. http://s11.postimg.org/oqrq5ipkj/image.png Καλημέρα, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, πως δεν έχουν γίνει ακόμη οι απαραίτητες αναβαθμίσεις εφαρμογών 'ώστε να υποστηρίζουν το νέο UI. Εμένα μου φαίνεται πολύ πιο βολική η διάταξη αυτή των γνωστοποιήσεων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα. Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων. Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα. Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων. Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό; Είσαι τυχερός που ήταν σχετικά μικρό σε μέγεθος αρχείο κάπου 60mb η αναβάθμιση. Επειδή δεν έχω το LTE ας πει κάποιος άλλος πως γίνεται αυτο που θες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts