stylish Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παλικαρια προσφατη εμπειρία απο το http://www.aliexpress.com/ εχουμε; Σκεφτομαι να παρω το Letv x800. Το εχει σε πολύ καλή τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παλικαρια προσφατη εμπειρία απο το http://www.aliexpress.com/ εχουμε; Σκεφτομαι να παρω το Letv x800. Το εχει σε πολύ καλή τιμή! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σ ευχαριστώ. Δεν το ειχα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Oχι.. Απλως παραλαμβανεις πρωτος ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σχεδον παντα τι εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 τι εννοείς ? τα κατα καιρους προβληματα τυπου Gearbest-tinydeal που παραλαμβανεις πολυ αργοτερα απο αυτους που δεν παραγγειλαν σε Presale , εαν παραλαβεις ! Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 τα κατα καιρους προβληματα τυπου Gearbest-tinydeal που παραλαμβανεις πολυ αργοτερα απο αυτους που δεν παραγγειλαν σε Presale , εαν παραλαβεις ! Σωστός ο φίλος. Άποψή μου να μένετε μακρυά από presales σε κινεζομάγαζα! Σε άλλα καταστήματα να το καταλάβω. Για παράδειγμα έχω αγοράσει βιβλίο ιατρικής (που είναι πανάκριβα!) σε presale από bookdepository (ευρωπαϊκό κατάστημα) περίπου 20 ευρώ φθηνότερα από όσο το κοστολόγησαν όταν κυκλοφόρησε επίσημα, συν το ότι το παρέλαβα αμέσως! Αλλά στα κινεζομάγαζα, το μόνο που υποτίθεται κερδίζεις είναι να παραλάβεις πρώτος, η εμπειρία έχει δείξει όμως ότι δεν τηρείται πάντα η σειρά προτεραιότητας και μάλιστα παραλαμβάνεις κάποιες φορές και αργότερα (true stories!). Επίσης η κοστολόγηση των presale είναι τραγικά φουσκωμένη! Περιμένεις λίγο και αγοράζεις μετά σε φυσιολογικές τιμές. Μην αφήνετε το hype των νέων προϊόντων να σας παρασέρνει, εκεί στηρίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Εγώ πάντως με presale αγορές δεν είχα προβλημα. Έχω παραγγείλει σε presale από gearbest και Banggood και έγιναν shipped μόλις τελείωσε η presale περίοδος όπως και αναφερόταν στα μαγαζιά. Η κοστολόγηση πάνω κάτω ήταν η ίδια μόλις σταμάτησε το presale. Φυσικά μετά από μήνες η τιμή αλλάζει. Και δεν είναι απόλυτο ότι η τιμή μετά θα μειωθεί. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου η τιμή μετά ήταν υψηλότερη ειδικά αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αυτό που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι το προϊόν και η αξία του προϊόντος που θέλει να αγοράσει. Δεν θα αγόραζα για παράδειγμα κάποιο κινητό μεγάλης αξίας μόνο και μονο ότι πρώτα θέλω να διαβάζω κάποια reviews. Και φυσικά το κατάστημα, αν είναι αξιόπιστο δεν υπάρχει θέμα. Και κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει αν η presale τιμή ανταποκρινεται στην πραγματικότητα. Κάτι presale τιμές που έβαζαν παλαιότερα καποια μαγαζιά για κινητά μεσαίας κατηγορίας 500 και 600 $ εννοείται ότι είναι μουφες και η τιμή τους θα αλλάξει. Τον τελευταίο καιρό οι presale τιμές στα αξιόπιστα μαγαζιά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Edited December 5, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ευχαριστω παιδια για την διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Προσωπικά ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το Meizu Metal σε presale κοντά στα 160 ευρώ και όταν το πήρα απόφαση ενώ ήταν ακόμα σε presale ανέβηκε στα 200+ η τιμή. Βέβαια για καλό μου ίσως, μιας και τώρα κοιτάω το Xiami Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Υποψην οτι τα "presale" ειναι γουρουνι στο σακι και συνηθως εχουν και ολες τις παιδικες ασθενειες τα προιοντα (δες umi zero πχ περσυ τετοιον καιρο )... Beta tester σα να λεμε , εξου και το πιο φτηνο Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Υποψην οτι τα "presale" ειναι γουρουνι στο σακι και συνηθως εχουν και ολες τις παιδικες ασθενειες τα προιοντα (δες umi zero πχ περσυ τετοιον καιρο )... Beta tester σα να λεμε , εξου και το πιο φτηνο καλα αλλα ισχυει και το αντιθετο λιγες φορες.. σε μια περιπτωση πηρα day 1 ενα τουμπανοκινητο με ολοκαινουργιο οχταπυρηνο πριν τον παρουν αλλα κινητα και 0 προβληματα,καθε 2η βδομαδα ειχα update για καιρο jiayu s3 γενικα κακες μαρκες=προβλημα. οποτε presale σε ποιοτικα κινητα εγω Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 καλα αλλα ισχυει και το αντιθετο λιγες φορες.. σε μια περιπτωση πηρα day 1 ενα τουμπανοκινητο με ολοκαινουργιο οχταπυρηνο πριν τον παρουν αλλα κινητα και 0 προβληματα,καθε 2η βδομαδα ειχα update για καιρο jiayu s3 γενικα κακες μαρκες=προβλημα. οποτε presale σε ποιοτικα κινητα εγω συμφωνω για το συγκεκριμενο και εξακολουθει να ειναι top χωρις να ειναι γνωστο. Αλλα αν δεις μετα 6 μηνες ειναι κατω στην τιμη 20-25 %. η πορεία ειναι παντα πτωτικη οποτε δεν εχει νοημα κανενα απολυτως το presale παρα μονο για οποιον απλα βιαζεται. Αποψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Για την mobile εφαρμογή του Banggood να την κατεβάσω να καβατζωσω το 10%. Θέλω να κάνω άνοιξη παραγγελία 300$+ ή είναι για σύντομο χρονικό διάστημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το δικό μου 10% κουπόνι από το app του Banggood μου βγάζει ημερομηνία λήξης κάποια μέρα του Δεκέμβρη. Μπορείς να τσεκάρεις το πόσο καιρό θα ισχύει από το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εμένα μου βγάζει 31 Δεκ 2015! Θα πάει σε λίγες μέρες για το xiaomi note 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Έτσι είναι, το 10% ισχύει μέχρι τέλος Δεκ 2015 και για μια μονο φορα. Και γω που το χρησιμοποίησα για το Xiaomi Note 2 πλέον δεν μπορώ να πάρω κάτι άλλο με την ιδια έκπτωση .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αμα κανεις εγγραφή στο newsletter τους σου δίνουν και 5 κουπόνια συνολικής αξίας 50$.Εκ των οποιων το 1 ειναι 20$ για αγορές ανω των 200$,2 των 10$ για αγορές ανω των 100$ και 2 των 5$ για αγορές απο 50$ και άνω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 http://www.dealsmachine.com/best_291022.html XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM -GRAY TDD VERSION USD 117.99 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 http://www.dealsmachine.com/best_291022.html XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM -GRAY TDD VERSION USD 117.99 Παιζει στην Ελλάδα? Είναι όπως σε κάποια άλλα site που ξεκλειδώνουν τις μπάντες? Ή δεν θα λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παιζει στην Ελλάδα? Είναι όπως σε κάποια άλλα site που ξεκλειδώνουν τις μπάντες? Ή δεν θα λειτουργεί? Παίζει κανονικά σε Ελλάδα το 4G εαν περάσεις την Ελληνική ROM (Πλην της 800αρας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παίζει κανονικά σε Ελλάδα το 4G εαν περάσεις την Ελληνική ROM (Πλην της 800αρας) ειναι αξιοπιστο το σαιτ ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 http://www.dealsmachine.com/best_291022.html XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 4G Phablet with 5.5 inch FHD Screen MTK Helio X10 64bit 2.0GHz Octa Core 2GB RAM + 16GB ROM -GRAY TDD VERSION USD 117.99 Συν $8.32 μεταφορικά = $126.31 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Συν $8.32 μεταφορικά = $126.31 :) και + τρακ ναμπερ περιπου 2 ευρω ειναι ομως αξιοπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 και + τρακ ναμπερ περιπου 2 ευρω ειναι ομως αξιοπιστο ? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_270372.html -> $152.72 - κουπόνι Note16GBTDD = $129.99 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_270372.html -> $152.72 - κουπόνι Note16GBTDD = $129.99 :D Μα καλα απο το gearbest λες να αγοαρασει......:blink: Δεν βλεπεις τι γινεται εκει....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts