Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι έμπιστος ο πωλητής?

Δεν παιζει να ειναι μουφα γιατι ειναι Promotion Του Aliexpress

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νεα κουπονια απο Gearbest.

Cubot X12 στα $95.89 με κουπονι Χ12GB

Doogee Y100 Pro στα $112.99 με κουπονι Υ100PRO

Blackview Zeta στα $78.89 με κουπονι ΖetaV16

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Νεα κουπονια απο Gearbest.

Cubot X12 στα $95.89 με κουπονι Χ12GB

Doogee Y100 Pro στα $112.99 με κουπονι Υ100PRO

Blackview Zeta στα $78.89 με κουπονι ΖetaV16

δεν πρεπει να ισχυει το κουπονι για το doogee...

Το iOcean X1 είναι σε προσφορά στα 70$ (από 100$+ που κοστίζει συνήθως) στο GeekBuying.

http://www.geekbuying.com/item/Iocean-X1-QHD-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-4-5-Inch-Smartphone-Android-4-4-OS-1GB-RAM-8GB-ROM-5-0MP-2-0MP-3G-GPS---Black-335862.html

Για καλοφτιαγμένο 4.5', το βρίσκω κλέψιμο!

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

MLAIS M9 & gearbest

Coupon code: M9

Coupon price: $78.98

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

http://www.efox-shop.com/vkworld-vk700-mtk6582-13ghz-quad-core-55-zoll-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-302040?_xc_ls=de

VKWORLD VK700 στα 65 ευρω

ειναι αξιόπιστο το e fox ?

γιατι δεν λεει τιποτα για μεταφορικα ειναι δωρεαν η οχι

Δεν το εχω πιασει στα χερια μου αλλα δεν εχει πολυ μικρη μπαταρια αυτο το Χ1?Το εχεις δουλεψει καθολου φιλε?

Έχω δουλέψει τα X7 HD και X8 mini. Το Χ1 είναι για όσους αρέσκονται στα όμορφα, λεπτά και ελαφριά κινητά. Γενικώς, η iOcean έχει τέτοιο προσανατολισμό πια.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το iOcean X1 είναι σε προσφορά στα 70$ (από 100$+ που κοστίζει συνήθως) στο GeekBuying.

http://www.geekbuying.com/item/Iocean-X1-QHD-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-4-5-Inch-Smartphone-Android-4-4-OS-1GB-RAM-8GB-ROM-5-0MP-2-0MP-3G-GPS---Black-335862.html

Για καλοφτιαγμένο 4.5', το βρίσκω κλέψιμο!

Επιβεβαιωνω και γω την αψογη και ποιοτικοτατη του κατασκευη.Μοιαζει πολυ ακριβοτερο κινητο αλλα πασχει απο μπαταρια.Δεν το εχω δουλεψει αλλα φαινεται μικρη.Οταν παιζει το εξαιρετικο Doogee DG750 στα 78.89 θεωρω πως ειναι κορυφαιο vfm.

MLAIS M9 & gearbest

Coupon code: M9

Coupon price: $78.98

Ωραιο σχεδιο αλλα απο αξιοπιστια αστα να πανε.Προσπεραστε...

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ωραιο σχεδιο αλλα απο αξιοπιστια αστα να πανε.Προσπεραστε...

+1 σε αυτό, από εκεί που πήγαινε καλά μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν έσβηνε η οθόνη το κινητό έκλεινε. Πλέον ένα προσωρινό τουβλάκι στη ντουλάπα μέχρι να ασχοληθώ μαζί του ή να το δώσω σε κάποιον... Το μόνο που λυπάμαι είναι η καινούρια θήκη και οι δύο μπαταρίες extra που πήρα :p

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Οταν παιζει το εξαιρετικο Doogee DG780 στα 78.89 θεωρω πως ειναι κορυφαιο vfm.

Αρη ποιο doogee ειναι αυτο; Δωσε λινκ με αυτην τη τιμη; Θελω ενα κινητο μεχρι 80 ευρω.

Ευχαριστω.

Οταν παιζει το εξαιρετικο Doogee DG780 στα 78.89 θεωρω πως ειναι κορυφαιο vfm.

Αρη ποιο doogee ειναι αυτο; Δωσε λινκ με αυτην τη τιμη; Θελω ενα κινητο μεχρι 80 ευρω.

Ευχαριστω.

To DG750 εννοουσα.

το οποιο στο gizchina το θαβουν απιστευτα.

http://www.gizchina.com/2015/04/17/doogee-dg750-iron-bone-first-impressions/

Τρομερα αντικειμενικο το αρθρο.Επειδη δεν εχει 64bit επεξεργαστη,Android 5 και HD οθονη στις 4.7 ιντσες στα (100$ λεει το αρθρο) 78.89$ το βρισκουμε πλεον (σαφως δεν αξιζει στα 110$ οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις το Elephone P6000),ειναι για πεταμα.

Μια χαρα ειναι για τα λεφτα του,αψογο.Εχει βελτιωθει παρα πολυ η Doogee.

VKWORLD VK700 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch HD Screen Android 4.4 3G Smartphone

- 5.5 Inch Screen, 1280*720 Pixel

- MTK6582 1.3GHz Quad Core

- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100MHz, Support 2G & 3G Network

- 1GB RAM + 8GB ROM

- 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera

- Android 4.4

79.99$

http://www.coolicool.com/vkworld-vk700-mtk6582-13ghz-quad-core-55-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-40142

Τρομερα αντικειμενικο το αρθρο.Επειδη δεν εχει 64bit επεξεργαστη,Android 5 και HD οθονη στις 4.7 ιντσες στα (100$ λεει το αρθρο) 78.89$ το βρισκουμε πλεον (σαφως δεν αξιζει στα 110$ οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις το Elephone P6000),ειναι για πεταμα.

Tι μια χαρα ρε φιλε? κατ αρχην εχει octa cpu με 1gb ram, επειτα η οθονη ειναι 960χ540 ελεος! και τριτο ειναι doogee......απο εμπειρια μου με dg 100-300-310-350-800-900 και αλλα μοντελα της, ειναι πολυ χαλι η εταιρεια. Με 100$ παιρνεις το πολυ καλο ulefone be pure.

With great power, comes great responsibility...

Tι μια χαρα ρε φιλε? κατ αρχην εχει octa cpu με 1gb ram, επειτα η οθονη ειναι 960χ540 ελεος! και τριτο ειναι doogee......απο εμπειρια μου με dg 100-300-310-350-800-900 και αλλα μοντελα της, ειναι πολυ χαλι η εταιρεια. Με 100$ παιρνεις το πολυ καλο ulefone be pure.

Το Doogee εχει 80 δολαρια και ο Αρης γραφει

78.89$ το βρισκουμε πλεον (σαφως δεν αξιζει στα 110$ οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις το Elephone P6000),ειναι για πεταμα.

Για τα 80 δολαρια ειναι μια χαρα το τηλεφωνο και δειχνει και πολυ ποιοτικο. Το πηρε φιλος μου και στη δουλεια του ολοι τον ρωτουσαν ποσο το πηρε και μου ειπε οτι τους εκανε εντυπωση σε ολους.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εχω φερει πολλα ulefone be x αλλα to doogee dg750(εχω παρει 3 μεχρι τωρα) στα 80$ ειναι το ιδιο καλο αλλα πολυ πιο ομορφο και μουρατο απο το ulefone εχει δικιο ο aris

κι εγω δεν εχω ακουσει καλα λογια για τα doogee αλλα ποτε δεν ξέρεις, μεχρι και ο κινεζος βελτιωνεται

παντως το gizchina θαβει και το ulefone be pure

σε σημαντικους τομεις οπως το wifi και το gps

Κριτικες για το vkworld παιδια εχουμε.φαινεται εξαιρετικο

μην ασχοληθείς καλύτερα

περασμενος επεξεργαστης και χαμηλα specs, ξεστοκαρουν σιγουρα.

δες καλυτερα καποιο με τον mtk6735

Για τα 5 χρόνια λειτουργίας του coolicool αύριο έχει προσφορά xiaomi power pank 10400mah στα 10$ http://www.coolicool.com/Promotions/coolicool622.html