Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά αγοράζω από Geekbuying και Gearbest. Οπότε ξέρω για τις τιμές του gearbest :)

Στο geekbuying κανουν σχεδον πάντα price match όταν το ζητάς και το προτιμώ μόνο και μονο για την συσκευασία του.

Αυτό τι δουλειά έχει όμως με αυτό που ρώτησα? :p

Ρώτησα το παιδί αν είναι δικό του το site που κάνει συνέχεια ποστ. Αν είναι όλα κομπλέ..

Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα RMNTGB 8% έκπτωση στο Gearbest στα προϊόντα που δεν έχουν ήδη έκπτωση.

Ποτέ δεν μου έχουν κάνει price match στο geekbuying για πολλά προϊόντα, οπότε προσωπικά πλέον του έχω ρίξει μαύρο για ακριβότερες τιμές, αν και παλιότερα έχω πάρει 2,3 πράγματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποτέ δεν μου έχουν κάνει price match στο geekbuying για πολλά προϊόντα, οπότε προσωπικά πλέον του έχω ρίξει μαύρο για ακριβότερες τιμές, αν και παλιότερα έχω πάρει 2,3 πράγματα.

Τι να σου πω εμένα μου κάνουν σχεδόν πάντα. Δεν ξέρω πως ζητάς το price match αλλά εγώ στέλνω email κατευθείαν στο αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης και την επόμενη μέρα μου δίνουν. Πάντως όταν κάνουν Price match για μένα είναι μονόδρομος λόγο της συσκευασίας τους.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Στο 1949deal το Ιοcean X7 S-T στα 116.99$ και το Iocean X8 Mini στα 118.99$.Για το πρωτο,το ιδιο καταστημα εχει θηκες flip δυο ειδων με 0.99$.

Εμφανίζουν το X7S-T με 1GB ram + 8rom, αλλά η σελίδα της iOcean λέει 2+16. Τι κινητό στέλνουν, άγνωστο...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εμφανίζουν το X7S-T με 1GB ram + 8rom, αλλά η σελίδα της iOcean λέει 2+16. Τι κινητό στέλνουν, άγνωστο...
το iocean x7 υπαρχει με 1gb ram,και μια έκδοση x7 elite με 2gb ram.ειχα κάποτε το elite αλλά ήταν πολύ μέτριο και το έχω δώσει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

To νεο Landvo L500s σε προπαραγγελια στα 69.99$ στο Gearbest.Χωρις κουπονι με ημερομηνια αποστολης 30/4.

Ειναι το Iocean X7 2015 (η αλλη ονομασια του).Με MTK6592,1GB ram και 8GB rom.Μια χαρα εως εξαιρετικη συσκευη μπορω να πω,οπως και οι εκδοσεις X7 HD και X7S.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το εχω παρει και ειναι παρα πολυ καλο εως εξαιρετικο αν σε εδιαφερει χτυπα το σε αυτην την τιμη.Το ειχα παρει απο e-fox 103.99e σε προσφορα απο Γερμανια.

Για οσους δεν προλαβαν την προηγουμενη φορα,το Elephone P6000 στα 119.99$ στο vickmall.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλημέρα στην ομάδα.

Έχει εντοπίσει κανείς καμιά προσφορά για την κάμερα xiaomi yi?

Την έχω βρει στο gearbest με 91 usd(travel version). Έχει δει κανένας καμιά καλύτερη τιμή?

Καλημέρα στην ομάδα.

Την έχω βρει στο gearbest με 91 usd(travel version). Έχει δει κανένας καμιά καλύτερη τιμή?

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--342272.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα στην ομάδα.

Ποια από τις δύο εννοείς, αυτή που έχει 109.99$ ή αυτή που έχει 91.99$, γιατί είναι διαφορετικές.

ΥΣ. Αν την κλικάρεις την 109.99$ και πεις ότι θέλεις να τις συγκρίνεις τις δύο, αλλάζει η τιμή και γίνεται 93.99$ Λάθος ή .... :X δείτε το!

Στα χαρακτηριστικά βλέπω είναι τα ίδια. Διαφέρουν μόνο στο χρώμα... -> http://www.gearbest.com/compare-152648_152650

Πρεπει να γινει ενα θεματακι με την Χiaomi yi camera... Νομιζω μονο απο smartphone τη χειριζεσαι, οχι απο pc και κατι προβληματακια με firmware upgrade που οδηγουν σε brick...

Την παρηγγειλα απο geekbyuing καθως τη ζαχαρωνα καιρο, πρωτη φορα σε presale, καθως δεν πολυβιαζομαι, θα δουμε..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το γράφω εδώ, θα το γράψω και στο Elephone p7000, στο ενημερωτικό που μου ήρθε από το coolicool, αναφέρουν για όσα μέλη από την Ελλάδα, δεν είναι τυχερά και δεν καταφέρουν να πάρουν το κινητό στα 159.99$, δίνουν κουπόνι αξίας 21$, ρίχνοντας την τιμή στα 208.99$ !!! Το κουπόνι είναι το GRP7000

Επίσης να προσθέσω και για το ONEPLUS ONE 64GB, στο ίδιο ενημερωτικό, άλλο κουπόνι για -10$, με τον κωδικό CICONE64GB, κάνοντας έτσι την τιμή την πιο χαμηλή και βάση το kimovil!

Edited by maddoctor

Καλημέρα στην ομάδα.

85.99$.....αυτή ψάχνεις όμως!?

To Doogee Y100 στα 99.99$ με κουπονι DY100 στο Gearbest (για 100 κομματια).

Στο vickmall το ZTE Z5S Mini στα 129.99$.Μεγαλο μειον η μπαταρια (2000mAh).

Παιδιά έχει αγοράσει κανένας τίποτα από το Allbuy.com?

Ξέρουμε αν πουλάει fake προϊόντα ή είναι scam?

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

To Landvo L500s με κουπονι RMNTGB (-8%) στο Gearbest παει στα 64.39$.

Χαμηλωσε αλλο λιγο το IOcean X7S

http://www.1949deal.com/io...een-black.html

αλλα δεν ξερω αν αξιζει ,πολυ μικρο φιντμπακ για αυτη την συσκευη παροτι ειναι στην αγορα εδω και καιρο.

αλλα δεν ξερω αν αξιζει ,πολυ μικρο φιντμπακ για αυτη την συσκευη παροτι ειναι στην αγορα εδω και καιρο.

The page you requested was not found,

Στα 99.99$.Εξαιρετικη συσκευη.

http://www.1949deal.com/iocean-x7s-t-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-black.html