koukloukou Δημ. April 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 απο το σοβαρο ibuygoo τα pistons http://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-piston-earphone-updated-version-brown-5708.html Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iziogas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ενδιαφέρομαι για το iNew V7 Το έχω βρεί στο To2C στα 130$ χωρίς κουπόνι. Έχει υπόψη του κανείς σας, άλλο φτηνότερο αξιόπιστο κατάστημα ή κάποιο κουπόνι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γνωρίζει κανείς α) Αν το sign up bonus των 50$ υπάρχει ακόμα στο Gearbest και β) αν μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο κουπόνι για επιπλέον έκπτωση στην τιμή ενός προϊόντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γνωρίζει κανείς α) Αν το sign up bonus των 50$ υπάρχει ακόμα στο Gearbest και β) αν μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο κουπόνι για επιπλέον έκπτωση στην τιμή ενός προϊόντος; Δεν υπάρχει τέτοιο κουπόνι. Απλα θα σου στείλουν κουπόνια συνολικής αξίας 50$. Τα κουπόνια δεν συνδιάζονται. Αυτο που υπήρχε καλό στ gearbest ηταν οτι μαζί με κουπόνι μπορούσες να βάλεις κ ποντους κάτι το οποίο σταμάτησε πλέον γιατί λογικά το πήραν χαμπαρι πολλοί και είχαν χασουρα. Πχ ενα κινητό έκανε 100 ευρώ με το κουπόνι 80 και αν έβαζες ποντους 56€. Σχεδόν 50% κάτω δλδ. Καταργήθηκε πριν λιγες μέρες. Ή ποντους χρησιμοποιείς ή κουπονι πλεον. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δεν υπάρχει τέτοιο κουπόνι. Απλα θα σου στείλουν κουπόνια συνολικής αξίας 50$. Τα κουπόνια δεν συνδιάζονται. Αυτο που υπήρχε καλό στ gearbest ηταν οτι μαζί με κουπόνι μπορούσες να βάλεις κ ποντους κάτι το οποίο σταμάτησε πλέον γιατί λογικά το πήραν χαμπαρι πολλοί και είχαν χασουρα. Πχ ενα κινητό έκανε 100 ευρώ με το κουπόνι 80 και αν έβαζες ποντους 56€. Σχεδόν 50% κάτω δλδ. Καταργήθηκε πριν λιγες μέρες. Ή ποντους χρησιμοποιείς ή κουπονι πλεον. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα αυτό http://www.promopro.com/merchant-Gearbest-coupons-deals-33591.html και με μπέρδεψε κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το UMI Hammer (σε προπωληση μεχρι 25/4) με δωρο για τις 20 πρωτες παραγγελιες τα ακουστικα UMI VOIX στα 129.99$,στο to2c. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το UMI Hammer (σε προπωληση μεχρι 25/4) με δωρο για τις 20 πρωτες παραγγελιες τα ακουστικα UMI VOIX στα 129.99$,στο to2c. Ποιός γενναίος θα πάρει umi (και μάλιστα presale)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημέρα, απο το blog με τα κουπόνια του Gearbest , λέει LIMITED STOCK με το κουπόνι ASUSZ2 το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4GB RAM στα $338 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Γεια σας , ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να αγορασω κινεζικο τηλ. Διαβασα για το κουπονι στο Gearbest και γραφτηκα και γω . Μου εδωσε κουπονι 50 Ε αλλα οχι ολο σε ενα , αλλα 10 τον 5 ευρω , δηλαδη προσπαθησα να κανω εικονικα μια αγορα , εβαλα τον κωδικο και μου αφαιρεσε 5 ευρω απο την αγορα . Ετσι γινεται παντα με τα κουπονια ; Μηπως εκανα κατι λαθος εγω; Μετα βρηκα αυτο το τηλ. ( που θα ηθελα και τη γνωμη σας ) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_50043.html , στα 74 ευρω με την εκπτωση του κουπονιου , και το βρηκα και εδω http://www.minideal.net/doogee-dg450-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-4gb-with-4-5inch-screen.html .... ποιο φτηνα χωρις κουπονι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Γεια σας , ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να αγορασω κινεζικο τηλ. Διαβασα για το κουπονι στο Gearbest και γραφτηκα και γω . Μου εδωσε κουπονι 50 Ε αλλα οχι ολο σε ενα , αλλα 10 τον 5 ευρω , δηλαδη προσπαθησα να κανω εικονικα μια αγορα , εβαλα τον κωδικο και μου αφαιρεσε 5 ευρω απο την αγορα . Ετσι γινεται παντα με τα κουπονια ; Μηπως εκανα κατι λαθος εγω; Μετα βρηκα αυτο το τηλ. ( που θα ηθελα και τη γνωμη σας ) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_50043.html , στα 74 ευρω με την εκπτωση του κουπονιου , και το βρηκα και εδω http://www.minideal.net/doogee-dg450-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-4gb-with-4-5inch-screen.html .... ποιο φτηνα χωρις κουπονι!!!! η συσκευή δείχνει τέλεια αλλά κόλλαω στην εσωτερική μνήμη 4gb είναι πολύ λίγα για εφαρμογές από το android ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Γεια σας , ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να αγορασω κινεζικο τηλ. Διαβασα για το κουπονι στο Gearbest και γραφτηκα και γω . Μου εδωσε κουπονι 50 Ε αλλα οχι ολο σε ενα , αλλα 10 τον 5 ευρω , δηλαδη προσπαθησα να κανω εικονικα μια αγορα , εβαλα τον κωδικο και μου αφαιρεσε 5 ευρω απο την αγορα . Ετσι γινεται παντα με τα κουπονια ; Μηπως εκανα κατι λαθος εγω; Μετα βρηκα αυτο το τηλ. ( που θα ηθελα και τη γνωμη σας ) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_50043.html , στα 74 ευρω με την εκπτωση του κουπονιου , και το βρηκα και εδω http://www.minideal.net/doogee-dg450-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-4gb-with-4-5inch-screen.html .... ποιο φτηνα χωρις κουπονι!!!! -Δεν κάνεις κάτι λάθος με τα κουπόνια, με αυτό τον τρόπο τα χρησιμοποιείς, ουσιαστικά δηλαδή σου δίνει 10 εκπτωτικά κουπόνια των 5 ευρώ. -Το συγκεκριμένο τηλέφωνο που παραθέτεις στο minideal που το βρήκες φθηνότερο είναι "out of stock"... Επιπλέον θα έλεγα ότι δεν αξίζει πια γιατί έχουν βγει καλύτερες συσκευές. Μπορεί κάτι σαν το Ulefone Be X να σε ενδιαφέρει... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Στο κορυφαιο vickmall το Ιnfocus M2 στα 76.99$ με δωρο θηκη σιλικονης και μεμβρανη.Επισης το Elephone P6000 στα 119.99$ για το διαστημα 15-20/4. Στο εξαιρετικο Gearbest ενας ποιοτικοτατος και οικονομικος κλωνος iPhone 6,το Blackview Ultra 2015,στα 91.99$ με το κουπονι GBUITRA Στο Geekbuying το Mlais M4 Note στα 135.5$ με κουπονι LAMGFUJN. Τελος στο minideal το Umi Hammer στα 129.99$ με δωρο για τους 20 πρωτους τα ακουστικα UMI Voix.Οπως και στo to2c.Για το αν συγκρινονται με τα Xiaomi Pistons δεν το ξερω (μαλλον οχι). Edited April 15, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klx652 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) το Umi Hammer $139.99 το εχει το minideal και το to2c Edited April 15, 2015 by klx652 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 -Δεν κάνεις κάτι λάθος με τα κουπόνια, με αυτό τον τρόπο τα χρησιμοποιείς, ουσιαστικά δηλαδή σου δίνει 10 εκπτωτικά κουπόνια των 5 ευρώ. -Το συγκεκριμένο τηλέφωνο που παραθέτεις στο minideal που το βρήκες φθηνότερο είναι "out of stock"... Επιπλέον θα έλεγα ότι δεν αξίζει πια γιατί έχουν βγει καλύτερες συσκευές. Μπορεί κάτι σαν το Ulefone Be X να σε ενδιαφέρει... Αυτο που μου προτηνεις μου φαινεται ωραιο ... Καμια δευτερη , τριτη γνωμη για το συγκεκριμενο , η να το παραγγειλω ;:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παρηγγειλε το....δαγκωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλά δαγκωτο ουτε καν, απλα είναι καλο σε μια σχετική καλη τιμή. Απλα αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τίποτα παραπανω κ τπτ λιγοτερο. Μην είμαστε υπερβολικοί :p Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 offtopic πως παίρνω τα κουπόνια του gearbest? προχθές έκανα λογαριασμό μαζί με την πρώτη μου παραγγελία και δεν είδα κάπου για κουπόνια /offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλά δαγκωτο ουτε καν, απλα είναι καλο σε μια σχετική καλη τιμή. Απλα αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τίποτα παραπανω κ τπτ λιγοτερο. Μην είμαστε υπερβολικοί :p απλα σε αυτα τα χρηματα εχεις 2,3 επιλογες.αυτο ισως ειναι η καλυτερη!με παραπανω εννοειται εχει καλυτερες.παντως το κινητο το εχω δεν "υποθετω" οτι ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το Jiayu S3 3GB , στα $203.98 με κουπονι JYS3 απο Gearbest. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πολύ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται από το blog με τα κουπόνια του Gearbest Mlais M4 Note 5.5 inch MTK6732 $129.99 με το κουπόνι M4 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 το Umi Hammer $139.99 το εχει το minideal και το to2c Στο Coolicool σε ενημερωτικό που μου ήρθε, με το κουπόνι UMIHAMMER, η τιμή πέφτει στα 128.99$ :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Στο Coolicool σε ενημερωτικό που μου ήρθε, με το κουπόνι UMIHAMMER, η τιμή πέφτει στα 128.99$ :D :D :D στο efox 119,99 :D :D :D http://www.efox-shop.com/umi-hammer-mtk6732-15ghz-quad-core-50-zoll-bildschirm-android-44-4g-lte-smartphone-g-301020?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st150417 δειτε το βιντεο με το crach test Edited April 17, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgar Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) παιδιά 2 ερωτήματα 1ον κανα κουπόνι για xiaomi redmi 2A ή 2 παίζει; 2ον έχω μια προτίμηση σε μαγαζιά με ευρωπαϊκό στοκ ή με ασφάλεια τελωνείου , αν έχει να προτείνει κανείς (θα ήθελα συνδυασμό των δυο αν γίνεται) ΥΓ παιζει σενάριο να ζητήσει κανείς απο μαγαζιά κουπόνι για συγκεκριμένο κινητό? Edited April 17, 2015 by gorgar πρόσθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 DOOGEE DG750 Pirce: $78.89 Coupon: DG750 (Just 100) Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το Cubot X10 προπώληση , απο Gearbest , με κουπόνι στα $146,89 Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts