navi55 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά συγνώμη δεν ήταν 45 λεπτά αλλά 39 μετά τις 13:00.υπήρχαν 2 ακόμα κομμάτια.βγάζω το συμπέρασμα πως δεν ισχύει η ώρα τους ή ίσως ανοιγουν καποια κομμάτια σε τυχαιες στιγμες Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κανω για τους δύσπιστους εδω μεσα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ίσως κάποιος που το είχε στο καλάθι του αποφάσισε ότι δε θα το πάρει και έτσι βγήκε ξανά διαθέσιμο και έτυχε να το πετύχεις εσύ εκείνη την ώρα. Δεν είναι κάτι παράξενο ούτε απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επειδη αυριο στο efox έχει το thl5000 και λεω να προσπαθήσω για την τύχη μου έχω καποιες ερωτησεις.. 1)πόσα κομματια δίνει απο το συγκεκριμενο.. 2) ποια διαδικασία να ακολουθήσω για να εχω πιθανότητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επειδη αυριο στο efox έχει το thl5000 και λεω να προσπαθήσω για την τύχη μου έχω καποιες ερωτησεις.. 1)πόσα κομματια δίνει απο το συγκεκριμενο.. 2) ποια διαδικασία να ακολουθήσω για να εχω πιθανότητες? Σημερα εγω προσπάθησα και ενω ειχα φτασει στο paypal μετα ειδα ενα ασπρο πράγμα, κολλησε η σελιδα και καπουτ :( αλλά προσπαθησα, προλαβα το εβαλα στο καλαθι. Ουσιαστικα φτιαχνεις λογαριασμο εκει σαν πρωτο βημα. Εισαι λοιπον συνδεδεμενος, εχεις φανταζομαι και πιστωτικη καρτα ενεργη μεσω paypal και μολις ληξει ο χρονος, η αντιστροφη μέτρηση που έχει πατας add to cart στην νεα σελιδα εφοσον τσεκαρεις την τιμη οτι ειναι οκ, πατας checkout purchase with paypal και προχωρας, αρκει να εισαι γρήγορος, εγώ δεν ήμουν σήμαρα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σημερα εγω προσπάθησα και ενω ειχα φτασει στο paypal μετα ειδα ενα ασπρο πράγμα, κολλησε η σελιδα και καπουτ :( αλλά προσπαθησα, προλαβα το εβαλα στο καλαθι. Ουσιαστικα φτιαχνεις λογαριασμο εκει σαν πρωτο βημα. Εισαι λοιπον συνδεδεμενος, εχεις φανταζομαι και πιστωτικη καρτα ενεργη μεσω paypal και μολις ληξει ο χρονος, η αντιστροφη μέτρηση που έχει πατας add to cart στην νεα σελιδα εφοσον τσεκαρεις την τιμη οτι ειναι οκ, πατας checkout purchase with paypal και προχωρας, αρκει να εισαι γρήγορος, εγώ δεν ήμουν σήμαρα :lol::lol::lol: +1.παρολο που σου περνει τη μειωμενη τιμη ,η λευκη σελιδα στα χαλαει ολα.... Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Οπότε κοιτάω να είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου και σε efοχ αλλα και σε paypal (το τελευταιο για να γλιτωσω 2-3 δευτερολεπτα) και είμαι μέσα στην οθόνη του προιόντος που θέλω (όχι σε αυτή που δείχνει και τα δυο 50% κινητά της ημέρας) και απλά περιμένω να μηδενίσει το χρονόμετρο.. Πάντως στις 13:01 να έχουν εξαντληθεί όλα τα τεμάχια μου φαίνεται πολύ περίεργο...Ή κολλάει το σύστημα ή κάποιος μας κοροιδεύει... Μέχρι 31.12 θα επιχειρήσω να πάρω κάτι, να δουμε αν θα τα καταφέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μέχρι 15/12 είναι οι προσφορες για -50%,μετα απο 16/12 έχει έχει αλλες προσφορές(μικρότερες έχω την εντύπωση)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Οποιος ενδιαφερεται για Smart Watch Phone σε χαμηλη τιμη που να ειναι και τηλεφωνο (παιρνειι και sim καρτα αυτο και εχει χρηση και ως τηλεφωνο) νομιζω ειναι καλη περιπτωση αυτο: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Mαλιστα μου εδωσαν και εκπτωτικο κουπονι , οπου με χρηση του coupon code: S28ZZ βγαινει τελικη στα $39.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά όσον αφορά τις προσφορές του efox στις 1 ωρα ελλαδος, με το coolicol τι παιζει? Ακριβώς την ίδια ώρα "κληρώνει" τα ακριβώς ίδια τηλέφωνα? Να προσπαθήσω ταυτόχρονα να πάρω και από τα 2 μαγαζιά κάποιο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδιά όσον αφορά τις προσφορές του efox στις 1 ωρα ελλαδος, με το coolicol τι παιζει? Ακριβώς την ίδια ώρα "κληρώνει" τα ακριβώς ίδια τηλέφωνα? Να προσπαθήσω ταυτόχρονα να πάρω και από τα 2 μαγαζιά κάποιο τηλέφωνο? efox & coolicool ειναι "αδελφά" καταστήματα - μπορείς να προσπαθήσεις ταυτόχρονα (!) και στα δυο... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 efox & coolicool ειναι "αδελφά" καταστήματα - μπορείς να προσπαθήσεις ταυτόχρονα (!) και στα δυο... βεβαια στο efox βγαινει λιγο φθηνότερα οπότε προτεραιότητα αυτό.. Και τελευταια ερώτηση: μιας και τώρα μπαίνοντας στο προιον δεν εχει καποιο countdown, να φανταστώ οτι αυριο πρωι θα έχει? Επίσης εγώ να έχω ηδη επιλεγμένο το χρώμα και την καρτα sd (gift) και απλά να περιμένω να μηδενίσει και τοτε παταω add to cart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 βεβαια στο efox βγαινει λιγο φθηνότερα οπότε προτεραιότητα αυτό.. To efox έχει 8€ μεταφορικά Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 To efox έχει 8€ μεταφορικά Οπότε αλλάζουν τα δεδομένα..Βγαίνει 3 ευρώ φθηνότερο το coolicool..Λογαριασμό θέλουν ή γίνεται και ως guest η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Οπότε αλλάζουν τα δεδομένα..Βγαίνει 3 ευρώ φθηνότερο το coolicool..Λογαριασμό θέλουν ή γίνεται και ως guest η διαδικασία? Νομίζω καλύτερα να έχεις κάνει και να είσαι συνδεδεμένος... Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 αυτό απλά δε παίζει ρε παιδιά...κατευθείαν κάνω checkout στο 0 kai sta 2 site μου βγάζει τη τιμή έκπτωσης και μόλις κάνω login σε 3 δευτερόλεπτα στο paypal μου εμφανίζει τη κανονική τιμή. απλά έλεος...απατεωνιά είναι αποκλείεται σε 5 δευτερόλεπτα να πουλήθηκαν 50... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 αυτό απλά δε παίζει ρε παιδιά...κατευθείαν κάνω checkout στο 0 kai sta 2 site μου βγάζει τη τιμή έκπτωσης και μόλις κάνω login σε 3 δευτερόλεπτα στο paypal μου εμφανίζει τη κανονική τιμή. απλά έλεος...απατεωνιά είναι αποκλείεται σε 5 δευτερόλεπτα να πουλήθηκαν 50... +1..Επίσης το coolicool έχει και λάθος αντιστροφη μετρηση..Τσάμπα ηλπιζα και ασχοληθηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αντιγράφω από το account μου στο efox: Order number eingben: Search Browse previous orders: Show Order number Product image Price Status Date Remove 20141212957612 ULEFONE BE ONE MTK6592M 1.4GHz Octa Core 5.5 Zoll IPS OGS HD Bildschirm Android 4.4 3G Smartphone €61.05 Confirmed, Paid, not shipped 2014-12-14 Και φυσικά η επιβεβαίωση της χρέωσης από Paypal γράφει το ίδιο ποσό. Να φανταστείτε ότι μπήκα από μικρό laptop εξαετίας που τρέχει ακόμα XP... Ίσως το γρήγορο δίκτυο της δουλειάς να βοήθησε, πάντως πρόλαβα όπως και άλλοι. δεν έχει και να φορτώσει UHD υλικό, οπότε γνώμη μου είναι πως και με μια 4αρα γραμμή έχεις τις ίδιες πιθανότητες.. Το παν είναι στο ποιους θα δεχτεί το σύστημα για μένα, όχι το πόσο γρήγορος θα είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το Lenovo A8 αύριο στο efox, 50%!!!!Απίστευτο!Το θέλω για τον αδελφό μου!Πείτε κανένα "κόλπο" να το πάρω.Φαντάζομαι πολλοί θα το ζαχαρώνουν!!!Καλή τύχη μας εύχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πατριώτη κι εγώ το ζαχαρώνω!!! Δυστυχώς, όμως, θα είμαι στην δουλειά, όπου το δίκτυο δεν είναι και πολύ καλό... Την εβδομάδα που πέρασε ευτυχώς είχα άδεια και από την γραμμή στο σπίτι μπόρεσα και τσίμπησα ένα cubot s168 στα 31€ για τον αδερφό μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδιά έβλεπα κάποια τηλ στο coolicool και εδώ http://www.coolicool.com/jiayu-g4s-mtk6592-17ghz-octa-core-47-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33538 λχει ένα timer count down τώρα σε 6 ώρες... Λέτε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) παιδιά έβλεπα κάποια τηλ στο coolicool και εδώ http://www.coolicool.com/jiayu-g4s-mtk6592-17ghz-octa-core-47-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33538 λχει ένα timer count down τώρα σε 6 ώρες... Λέτε???? φίλε μονο αυτο το κινητό δίνει σε 6 ώρες? PS: βλέπω από κάτω το ιδιο το coolicool προτείνει να έχεις βάλει ηδη το προιον στο καλάθι και να πατας refresh συνεχως για να παρεις την σωστή τιμή.. Ισως να ειναι καλυτερη στρατηγικη απ'το να πατησεις add to cart μολις μηδενισει το χρονομετρο.. Edited December 14, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 -$10 δεν το λες και προσφορά... Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Το Lenovo A8 αύριο στο efox, 50%!!!!Απίστευτο!Το θέλω για τον αδελφό μου!Πείτε κανένα "κόλπο" να το πάρω.Φαντάζομαι πολλοί θα το ζαχαρώνουν!!!Καλή τύχη μας εύχομαι! Ωραια αλλα τι ωρα Ελλαδας ειναι η προσφορα; ακυρο το ειδα παραπανω 13:00 Edited December 14, 2014 by giwrgosxalkida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts