goregr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπον μιας και εχω το τηλεφωνο θα πω και εγω μιας και εχω μεγαλη πειρα απο κινεζικα την γνωμη μου. Θα κανω και μια συγκριση με το thl t6s που περασε και αυτο απο τα χερια μου ( παλι καλα εφυγε γρηγορα ) Το cubot s168 μαμαει ολα τα κοντινα σε τιμη κινητα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Ποιοτητα κατασκευης 100% καλυτερη απο το τριζατο t6s. Ακομα και το κουτι-συσκευασια ειναι οτι καλυτερο εχω δει ( εχω δει ΠΟΛΛΑ ). Πολυ ποιο στιβαρο σαν κατασκευη. Ομορφια = και παλι καλυτερο το cubot ( υποκειμενικο - γνωμη μου ). Ποιοτητα οθονης σε σχεση με το t6s ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ καλυτερη του cubot s168. Καμερα και φλας = νικητης παλι το cubot. Αποκριση οθονης = νικητης το cubot. Αποκριση kitkat = νικητης με διαφορα το cubot. παει ΣΦΑΙΡΑ. Gps = νικητης cubot. wifi = δεν ειχα τεσταρει πολυ το αλλο δεν θυμαμαι. Γενικα μην το ψαχνετε , σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει αλλο. P.S σορρυ αν στεναχωρισα καποιους κατοχους το thl t6s . Παιδια πουληστε το και παρτε το cubot :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπον μιας και εχω το τηλεφωνο θα πω και εγω μιας και εχω μεγαλη πειρα απο κινεζικα την γνωμη μου. Θα κανω και μια συγκριση με το thl t6s που περασε και αυτο απο τα χερια μου ( παλι καλα εφυγε γρηγορα ) Το cubot s168 μαμαει ολα τα κοντινα σε τιμη κινητα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Ποιοτητα κατασκευης 100% καλυτερη απο το τριζατο t6s. Ακομα και το κουτι-συσκευασια ειναι οτι καλυτερο εχω δει ( εχω δει ΠΟΛΛΑ ). Πολυ ποιο στιβαρο σαν κατασκευη. Ομορφια = και παλι καλυτερο το cubot ( υποκειμενικο - γνωμη μου ). Ποιοτητα οθονης σε σχεση με το t6s ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ καλυτερη του cubot s168. Καμερα και φλας = νικητης παλι το cubot. Αποκριση οθονης = νικητης το cubot. Αποκριση kitkat = νικητης με διαφορα το cubot. παει ΣΦΑΙΡΑ. Gps = νικητης cubot. wifi = δεν ειχα τεσταρει πολυ το αλλο δεν θυμαμαι. Γενικα μην το ψαχνετε , σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει αλλο. P.S σορρυ αν στεναχωρισα καποιους κατοχους το thl t6s . Παιδια πουληστε το και παρτε το cubot :lol: τώρα ταιριάζει ......:rotfl: http://www.funnybook.gr/public/images/content/1385393048-anaveis-fwties-vandi-sfakianakis-molotof.jpg Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) τώρα ταιριάζει ......:rotfl: http://www.funnybook.gr/public/images/content/1385393048-anaveis-fwties-vandi-sfakianakis-molotof.jpg :lol::lol::lol::lol: Τι να κάνω η αλήθεια πονάει μερικούς εδώ μέσα που παντρεύονται το κινητό που αγόρασαν :lol: Ενας μου ελεγε ελεγε ελεγε .... και την δεν ελεγε. Τωρα τι εχει να πει ;;;;;; Οτι και να πει δεν απαντω παντως δεν ασχολουμαι χα χα χα !!! Edited November 25, 2014 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ και όντως το κινητο είναι μαμάτο. Ολα δουλεύουν τέλεια και απο ομορφιά σκίζει! Πέρασα και την v2 και είμαι κομπλε! Το συστηνω ανεπιφύλακτα, μέχρι και κινητά αξίας 100 ευρω πιστεύω τα βάζει κάτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ και όντως το κινητο είναι μαμάτο. Ολα δουλεύουν τέλεια και απο ομορφιά σκίζει! Πέρασα και την v2 και είμαι κομπλε! Το συστηνω ανεπιφύλακτα, μέχρι και κινητά αξίας 100 ευρω πιστεύω τα βάζει κάτω! Τρεις μέρες συμβίωσης. Εντυπώσεις άριστες. Με την ν2 φυσάει. Από ποιότητα κατασκευής είναι καταπληκτικό. Συμφωνώ με όσα θετικά έχουν αναφερθεί. Η μονη παρατήρηση αφορα την ακρίβεια του touch. Σε χρήση πληκτρολογίου πολύ συχνά πατώντας κάποιο γράμμα εμφανιζεται το παραπάνω. Πχ θέλω space και γράφεται β. Βέβαια μπορεί να φταίει το οτι είχα συνηθίσει σε μεγαλύτερα πλαίσια για τα γράμματα και έχω και δακτυλάρες! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Όχι, έχει θέμα το touch του, είναι δύο σημείων και έχει μικρή κατακόρυφη απόκλιση στην επαφή. Το είδα χτες σε δύο τηλέφωνα. Το μόνο μείον του, μαζί με το ελαφρά ψεύτικο power button, το οποίο είναι πάνω στο πίσω καπάκι και για κάποιο λόγο δεν το νιώθω σωστά όταν το πατάω. Όλα τα άλλα είναι άψογα για τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Όχι, έχει θέμα το touch του, είναι δύο σημείων και έχει μικρή κατακόρυφη απόκλιση στην επαφή. Το είδα χτες σε δύο τηλέφωνα. Το μόνο μείον του, μαζί με το ελαφρά ψεύτικο power button, το οποίο είναι πάνω στο πίσω καπάκι και για κάποιο λόγο δεν το νιώθω σωστά όταν το πατάω. Όλα τα άλλα είναι άψογα για τα λεφτά του. Σωστο και αυτό για το power button. Το ελυσα χρησιμοποιώντας gesture για άνοιγμα Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τρεις μέρες συμβίωσης. Εντυπώσεις άριστες. Με την ν2 φυσάει. Από ποιότητα κατασκευής είναι καταπληκτικό. Συμφωνώ με όσα θετικά έχουν αναφερθεί. Η μονη παρατήρηση αφορα την ακρίβεια του touch. Σε χρήση πληκτρολογίου πολύ συχνά πατώντας κάποιο γράμμα εμφανιζεται το παραπάνω. Πχ θέλω space και γράφεται β. Βέβαια μπορεί να φταίει το οτι είχα συνηθίσει σε μεγαλύτερα πλαίσια για τα γράμματα και έχω και δακτυλάρες!έχω από την πρώτη στιγμή το swift key για keyboard, μιας και το χρησιμοποιώ σε όλες μου τις android συσκευές (το cloud σε λέξεις και ρυθμίσεις τού είναι πολύ βολικό) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 έχω από την πρώτη στιγμή το swift key για keyboard, μιας και το χρησιμοποιώ σε όλες μου τις android συσκευές (το cloud σε λέξεις και ρυθμίσεις τού είναι πολύ βολικό) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο touch Πολύ καλό το swiftkey. Γιατί όμως δεν αποθηκεύει σαν γλώσσα τα ελληνικά? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μολις κ εγω παρελαβα.πολυ καλο το κινητακι.ο φιλος που λεεει για gesture για το power button που συμφωνω μαζι του οτι ειναι λιγο ψευτικο το κουμπι, τι εκανε και ανοιγει αλλιως? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- PMT changed for the rom,it must be download. μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω ν απερασω την νεα ΡΟΜ.τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έρχονται και σε άλλους σιγά σιγά. Καλοδούλευτα σε όλους τους νέους κατόχους. Σχετικά με το gestures : ρυθμίσεις - gesture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ok φιλε μου το gesture. για το UPDATE με την νεα ΡΟΜ?να πατησω FORMAT+download? ή μονο download στο SPFLASHTOOLS? μη το μπρικαρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πολύ καλό το swiftkey. Γιατί όμως δεν αποθηκεύει σαν γλώσσα τα ελληνικά? δεν ξέρω εμένα παίζει κανονικά, δοκίμασε restart. Γενικά είναι πολύ καλύτερο κι από τα default της samsung και lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ok φιλε μου το gesture. για το UPDATE με την νεα ΡΟΜ?να πατησω FORMAT+download? ή μονο download στο SPFLASHTOOLS? μη το μπρικαρουμε... Για το PMT που αναφέρεις, δεν ξέρω. Διάβασε τις οδηγίες (στο πρώτο ποστ υπάρχει link) για να κάνεις επιτυχώς την αναβάθμιση. Προϋποθέσεις : να μην το προσπαθήσεις με Windows 8άρια, και όταν πατήσεις το Download στο πρόγραμμα να είναι σβηστό το κινητό, συνδεδεμένο και με την μπαταρία πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 δεν ξέρω εμένα παίζει κανονικά, δοκίμασε restart. Γενικά είναι πολύ καλύτερο κι από τα default της samsung και lg Είσαι μεγάλος. Με restart δούλεψε κανονικά. Καταπληκτικό, άλλο κινητό. Υπάρχουν και κινητά με πάνω από 70 ευρώ; ☺ Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Cubot S168 και UMI C1; ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι, διάβασα τα ποστ σας, βλέπω ότι το κινητό για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω, τι μου προτείνετε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Cubot S168 και UMI C1; ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι, διάβασα τα ποστ σας, βλέπω ότι το κινητό για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω, τι μου προτείνετε εσείς; Δε νομίζω να μπορούν να συγκριθούν τα 2 αυτά κινητά που αναφέρεις. Είναι σε διαφορετικές κατηγορίες. Σαφώς ανώτερο σε χαρακτηριστικά το umi αλλά ΚΑΙ στην τιμή (διπλάσια αξία σχεδόν). Ως κάτοχος του s168 θα σου πω χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω στην τελική σου απόφαση. Το s168 είναι ένα απίστευτο κινητό για την τιμή του. Έχει βασικά χαρακτηριστικά αλλά και ελλείψεις. Το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και ναι, την προτείνω για δεύτερη. Για πρώτη βασική συσκευή δεν θα την πρότεινα, επειδή παρόλο που πάει σφαίρα και δεν έχει εμφανίσει πρόβλημα (φτου φτου φτου... μόνο το tethering της cosmote δεν μπορώ να δουλέψω), είναι ένας απλός τετραπύρηνος kitkat κινέζος. Με χαλάει η μικρή χωρητικότητα μπαταρίας αλλά δεν έχω μετανιώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο την αγορά! Η έκφραση vfm είναι πολύ λίγη να χαρακτηρίσει αυτό το τηλέφωνο. Μακάρι να βγουν και αργότερα τέτοιες περιπτώσεις κινητών. Edit : Αυτοί οι Κινέζοι... Ότι να 'ναι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396901 Μείνε μακριά από το umi. Καμιά σχέση τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στα χαρτιά, με τα χαρακτηριστικά του κινητού που έλαβαν όσοι έλαβαν . ( παράδειγμα: αναφέρεται ότι έχει gorilla glass ενώ η συσκευή δεν έχει). Edited November 26, 2014 by NeOSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ήρθε και της γυναίκας μου το κινητό. εξαιρετικό για τα χρήματα που κοστίζει. μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η έκδοση του νέου firmware για να δω μήπως δε χρειάζεται να του κάνω αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ήρθε και της γυναίκας μου το κινητό. εξαιρετικό για τα χρήματα που κοστίζει. μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η έκδοση του νέου firmware για να δω μήπως δε χρειάζεται να του κάνω αναβάθμιση;V9_CQ_4151C_S168_V02_20141031 αυτή εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 έφυγα για φλασάρισμα τότε :) σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 έφυγα για φλασάρισμα τότε :) σ' ευχαριστώ πολύ. βάλε και το swift keyboard και θα είναι μια χαρά:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήρθε και το δικό μου. Απίστευτο vfm. Προσπαθώ να περάσω τι νέα ρομ, αλλά δεν μου εμφανίζεται καμία μπάρα. Πόσο χρόνο σας πήρε να μεταφερθούν τα αρχεία στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν βρίσκω handsfree "ειδικά" για το κινητό (όπως πχ κυκλοφορούν τα piston για τα xiaomi). Any ideas ή άλλα compatible από τους συμφορουμίτες που το παρέλαβαν? Πριν λίγες μέρες το παρήγγειλα για την κοπέλα μου και θα τα χρειαστεί σίγουρα. Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δύο λεπτά. Μην βγάζεις την μπαταρία Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήρθε και το δικό μου. Απίστευτο vfm. Προσπαθώ να περάσω τι νέα ρομ, αλλά δεν μου εμφανίζεται καμία μπάρα. Πόσο χρόνο σας πήρε να μεταφερθούν τα αρχεία στο κινητό? Επειδή το εκανα χτες και έφαγα κολημα καμια ωρα,έπρεπε να ενεργοποίησω κάτι που μου έβγαζε στη μπάρα ειδοποιησεων για να αναγνωρίζει τους αποθηκευτικους χώρους στο pc(όχι το εντοπισμός σφαλμάτων usb)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts