kostas123464 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ελληνικά ταχυδρομεία ... αύριο video 100% :wink: Φτιαξε με γιατι εχασα την προσφορα του λεγκο:lol::lol: απο το geekbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Φτιαξε με γιατι εχασα την προσφορα του λεγκο:lol::lol: απο το geekbuying το είδα και εγώ στην αρχή ψάρωσα αλλά κρατήθηκα μόλις είδα αυτά που λένε για την μπαταριά ορισμένοι Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 το είδα και εγώ στην αρχή ψάρωσα αλλά κρατήθηκα μόλις είδα αυτά που λένε για την μπαταριά ορισμένοι Καλα δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα με την μπαταρια αλλα τα υπερ ειναι η οθονη. τωρα περιμενουμε απο τα παιδεια που το πηραν να μαθουμε τι λεη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλα δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα με την μπαταρια αλλα τα υπερ ειναι η οθονη. τωρα περιμενουμε απο τα παιδεια που το πηραν να μαθουμε τι λεη ο καιρός γαρ εγγύς σε κάνα μήνα θα μάθουμε , υπέρ η οθόνη αλλά στην τσέπη δεν ξέρω αν χωράει Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι κι εγώ αυτό το θέμα με το που θα το βολευω το καλοκαίρι σκέφτομαι☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι κι εγώ αυτό το θέμα με το που θα το βολευω το καλοκαίρι σκέφτομαι☺ Ούτως ή άλλος τα κινητά έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν συνεχώς , οπότε το τσαντάκι είναι απαραίτητο γενικά , το έχεις και με τη σιλικονάτη που δίνει το gearbest και το βάζεις για μαξιλάρι στη ξαπλώστρα και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ :lol: Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 όσοι το παραγγείλατε από Gearbest, τους είπατε να το στείλουν σαν gift 25 ευρώ; ή κάποια άλλη οδηγία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) όσοι το παραγγείλατε από Gearbest, τους είπατε να το στείλουν σαν gift 25 ευρώ; ή κάποια άλλη οδηγία; Να σε ενημερωσω οτι εγω που παρελαβα καποια κομματια t6s την προηγουμενη βδομαδα ολα ηταν δηλωμενα cellphones no brand 28€ ασχετα με το τι συννενοηθηκαμε κ με διαβεβαιωσαν Edited November 12, 2014 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Hello GB my order number is WW1411120336213750 pls sent the silicone case and the screen protector as gift Thanks in advance Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Hello GB my order number is WW1411120336213750 pls sent the silicone case and the screen protector as gift Thanks in advance Αν έχεις βάλει το κουπόνι στην υπογραφή μου S168KC τότε τα βάζουν default τα δώρα. Όλα τα στέλνουν σαν other cellphone με αξία 28 dollars , πάνω από 50 περνάει τελωνείο. Τώρα που μιλάμε ανεβαίνει και το unboxing video :w00t: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το videooooooooo Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν έχεις βάλει το κουπόνι στην υπογραφή μου S168KC τότε τα βάζουν default τα δώρα. Όλα τα στέλνουν σαν other cellphone με αξία 28 dollars , πάνω από 50 περνάει τελωνείο. Τώρα που μιλάμε ανεβαίνει και το unboxing video :w00t: Ολεεεε θα πιω τον καφέ μου ευχαριστα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν έχεις βάλει το κουπόνι στην υπογραφή μου S168KC τότε τα βάζουν default τα δώρα. Όλα τα στέλνουν σαν other cellphone με αξία 28 dollars , πάνω από 50 περνάει τελωνείο. Τώρα που μιλάμε ανεβαίνει και το unboxing video :w00t: τι έγινε ακόμα ; Πόσος χρόνος απομένει ; αντε να δούμε :P , το θέλω για την γυναικα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) το videooooooooo Ολεεεε θα πιω τον καφέ μου ευχαριστα:lol: τι έγινε ακόμα ; Πόσος χρόνος απομένει ; αντε να δούμε :P , το θέλω για την γυναικα τσ ...τσ... τσ ... ανυπόμονοι :lol: Edited November 13, 2014 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) τσ ...τσ... τσ ... ανυπόμονοι :lol: Καλά δεν έκανες preview για το φουλάρι ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ :lol: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ τα δώρα του GearBest είναι μόνο το φουλάρι τελικά . Εφόσον το κουτι ήταν σφραγισμένο και η σιλικονατη και το screen protector ήταν μέσα στο κουτί σημαίνει ότι είναι default από το εργοστασιο Edited November 13, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλά δεν έκανες preview για το φουλάρι ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ :lol: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ τα δώρα του GearBest είναι μόνο το φουλάρι τελικά . Εφόσον το κουτι ήταν σφραγισμένο και η σιλικονατη και το screen protector ήταν μέσα στο κουτί σημαίνει ότι είναι default από το εργοστασιο thank you :) Μπορεί δεν ξέρω όμως σίγουρα γιατί η ταινία δεν γράφει cubot , μπορεί να την έβαλαν και αυτοί Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 τσ ...τσ... τσ ... ανυπόμονοι :lol: Το φουλαρι βγαίνει και σε αντρικο:lol: γιατί μου άρεσε για το κρύο μέσα στο χειμωνα:lol:. Καλοριζικο το τηλεφωνακι κσι περιμένουμε ενα καλό review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Προς ολους τους κατοχους: Καντε την αναβαθμιση απο εδω http://www.cubot.net/index.php/down/lists/typeid/23.html Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Προς ολους τους κατοχους: Καντε την αναβαθμιση απο εδω http://www.cubot.net/index.php/down/lists/typeid/23.html άμα κατέβει απο κει γράψε μου , ποιο αργό και από βραδύποδα :lol: εχω κάνει brick και update :D και θα φτιάξω οδηγό μέσα στο Σ/Κ με Link γρηγορα κ.τ.λ., προς το παρόν δουλεύω το τηλέφωνο να δω αν μου βγάλει κάτι γιατί θα ανεβάσω και το αναλυτικό review μέσα στο Σ/Κ :D Μέχρι στιγμής πάντως είναι best value for money, και να διορθώσω (γι αυτούς που είδαν το unboxing που ανέβασα) οτι τελικά το τηλ έχει τσεκαριστεί από gearbest πρώτου γίνει αποστολή το τηλ. Edited November 14, 2014 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 άμα κατέβει απο κει γράψε μου , ποιο αργό και από βραδύποδα :lol: εχω κάνει brick και update :D και θα φτιάξω οδηγό μέσα στο Σ/Κ με Link γρηγορα κ.τ.λ., προς το παρόν δουλεύω το τηλέφωνο να δω αν μου βγάλει κάτι γιατί θα ανεβάσω και το αναλυτικό review μέσα στο Σ/Κ :D Μέχρι στιγμής πάντως είναι best value for money, και να διορθώσω (γι αυτούς που είδαν το unboxing που ανέβασα) οτι τελικά το τηλ έχει τσεκαριστεί από gearbest πρώτου γίνει αποστολή το τηλ. Την κατεβαζω σε περιπου 7ωρες λεει θα χει κατεβει χαχαχα πολυ γρηγορο.Με ποια εκδοση σου ηρθε?Να το αναβαθμισω λες?Ο ανθρωπος που θα το παρει το θελει για βασικη χρηση οχι τιποτα σπουδαιο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 άμα κατέβει απο κει γράψε μου , ποιο αργό και από βραδύποδα :lol: εχω κάνει brick και update :D και θα φτιάξω οδηγό μέσα στο Σ/Κ με Link γρηγορα κ.τ.λ., προς το παρόν δουλεύω το τηλέφωνο να δω αν μου βγάλει κάτι γιατί θα ανεβάσω και το αναλυτικό review μέσα στο Σ/Κ :D Μέχρι στιγμής πάντως είναι best value for money, και να διορθώσω (γι αυτούς που είδαν το unboxing που ανέβασα) οτι τελικά το τηλ έχει τσεκαριστεί από gearbest πρώτου γίνει αποστολή το τηλ. Καλημέρα.ανέβασε κανένα καλό review γιατί με τρωη το χερι μου να το παραγγειλω η όχι.πάντως μονο απο το βίντεο του unboxing με εχεις τρέλα ή με το τηλεφωνο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Την κατεβαζω σε περιπου 7ωρες λεει θα χει κατεβει χαχαχα πολυ γρηγορο.Με ποια εκδοση σου ηρθε?Να το αναβαθμισω λες?Ο ανθρωπος που θα το παρει το θελει για βασικη χρηση οχι τιποτα σπουδαιο. Εγω θα πρότεινα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία μόνο και μόνο γιατί θα σου γυρίσει όλη την εσωτερική μνήμη σε ένα partition ( θα τα δεις στο review) Καλημέρα.ανέβασε κανένα καλό review γιατί με τρωη το χερι μου να το παραγγειλω η όχι.πάντως μονο απο το βίντεο του unboxing με εχεις τρέλα ή με το τηλεφωνο:lol: Μάλλον δεν γλιτώνεις την παραγγελία :lol: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγω θα πρότεινα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία μόνο και μόνο γιατί θα σου γυρίσει όλη την εσωτερική μνήμη σε ένα partition ( θα τα δεις στο review) Μάλλον δεν γλιτώνεις την παραγγελία :lol: Αντε ρε master φτιαξε μας για να μου φερει δωρο ο αγιος βασιλης τα χριστουγεννα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγω θα πρότεινα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία μόνο και μόνο γιατί θα σου γυρίσει όλη την εσωτερική μνήμη σε ένα partition ( θα τα δεις στο review) Μάλλον δεν γλιτώνεις την παραγγελία :lol: αναβάθμιση OTA δεν γίνεται? θέλει root για να γίνει το update? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Περίμενα πως και πως να δω το βιντεο και να ακουσω από έλληνες κατόχους κανα σχόλιο για το s168 για να ρίξω παραγγελία για τη γυναίκα (βασικά να ελέγξω το gearbest ήθελα :P ) . Πριν λίγο βάζω τα λεφτά στην prepaid και λέω Δευτέρα να κάνω παραγγελία μόλις μπουν τα χρήματα και ο Κινέζος του gearbest μου κάνει χαλάστρα και βάζει το s200 με κουπόνι στα 86$ ..... το ξανασκέφτομαι σοβαρά τώρα θα περιμένω και το review να δούμε καλύτερα το s168 Edited November 14, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts