Jump to content

Cubot S168

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελληνικά ταχυδρομεία ... αύριο video 100% :wink:

Φτιαξε με γιατι εχασα την προσφορα του λεγκο:lol::lol: απο το geekbuying

• Απαντήσεις 762
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φτιαξε με γιατι εχασα την προσφορα του λεγκο:lol::lol: απο το geekbuying

το είδα και εγώ στην αρχή ψάρωσα αλλά κρατήθηκα μόλις είδα αυτά που λένε για την μπαταριά ορισμένοι

Mi Note 3

το είδα και εγώ στην αρχή ψάρωσα αλλά κρατήθηκα μόλις είδα αυτά που λένε για την μπαταριά ορισμένοι

Καλα δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα με την μπαταρια αλλα τα υπερ ειναι η οθονη. τωρα περιμενουμε απο τα παιδεια που το πηραν να μαθουμε τι λεη

Καλα δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα με την μπαταρια αλλα τα υπερ ειναι η οθονη. τωρα περιμενουμε απο τα παιδεια που το πηραν να μαθουμε τι λεη

ο καιρός γαρ εγγύς σε κάνα μήνα θα μάθουμε , υπέρ η οθόνη αλλά στην τσέπη δεν ξέρω αν χωράει

Mi Note 3

Ναι κι εγώ αυτό το θέμα με το που θα το βολευω το καλοκαίρι σκέφτομαι☺

Ούτως ή άλλος τα κινητά έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν συνεχώς , οπότε το τσαντάκι είναι απαραίτητο γενικά , το έχεις και με τη σιλικονάτη που δίνει το gearbest και το βάζεις για μαξιλάρι στη ξαπλώστρα και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ :lol:

LeEco Le max 2 [x820]

όσοι το παραγγείλατε από Gearbest, τους είπατε να το στείλουν σαν gift 25 ευρώ; ή κάποια άλλη οδηγία;

όσοι το παραγγείλατε από Gearbest, τους είπατε να το στείλουν σαν gift 25 ευρώ; ή κάποια άλλη οδηγία;

Να σε ενημερωσω οτι εγω που παρελαβα καποια κομματια t6s την προηγουμενη βδομαδα ολα ηταν δηλωμενα cellphones no brand 28€

ασχετα με το τι συννενοηθηκαμε κ με διαβεβαιωσαν

Edited by efmakis

Hello GB my order number is WW1411120336213750

pls sent the silicone case and the screen protector as gift

Thanks in advance

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Hello GB my order number is WW1411120336213750

pls sent the silicone case and the screen protector as gift

Thanks in advance

Αν έχεις βάλει το κουπόνι στην υπογραφή μου S168KC τότε τα βάζουν default τα δώρα. Όλα τα στέλνουν σαν other cellphone με αξία 28 dollars , πάνω από 50 περνάει τελωνείο.

Τώρα που μιλάμε ανεβαίνει και το unboxing video :w00t:

Mi Note 3

το videooooooooo
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Αν έχεις βάλει το κουπόνι στην υπογραφή μου S168KC τότε τα βάζουν default τα δώρα. Όλα τα στέλνουν σαν other cellphone με αξία 28 dollars , πάνω από 50 περνάει τελωνείο.

Ολεεεε θα πιω τον καφέ μου ευχαριστα:lol:

τι έγινε ακόμα ; Πόσος χρόνος απομένει ; αντε να δούμε :P , το θέλω για την γυναικα

LeEco Le max 2 [x820]

το videooooooooo

Ολεεεε θα πιω τον καφέ μου ευχαριστα:lol:

τι έγινε ακόμα ; Πόσος χρόνος απομένει ; αντε να δούμε :P , το θέλω για την γυναικα

τσ ...τσ... τσ ... ανυπόμονοι :lol:

Edited by dark_master
Mi Note 3

10014911_857209447644675_1191208043196770580_n.jpg?oh=74b205b6d90ec4816160479a9fcf733e&oe=54DA907F&__gda__=1423306517_609f861c141c426b5b29413fd9571144

Καλά δεν έκανες preview για το φουλάρι ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ :lol:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ τα δώρα του GearBest είναι μόνο το φουλάρι τελικά . Εφόσον το κουτι ήταν σφραγισμένο και η σιλικονατη και το screen protector ήταν μέσα στο κουτί σημαίνει ότι είναι default από το εργοστασιο

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

10014911_857209447644675_1191208043196770580_n.jpg?oh=74b205b6d90ec4816160479a9fcf733e&oe=54DA907F&__gda__=1423306517_609f861c141c426b5b29413fd9571144

Καλά δεν έκανες preview για το φουλάρι ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ :lol:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ τα δώρα του GearBest είναι μόνο το φουλάρι τελικά . Εφόσον το κουτι ήταν σφραγισμένο και η σιλικονατη και το screen protector ήταν μέσα στο κουτί σημαίνει ότι είναι default από το εργοστασιο

thank you :)

Μπορεί δεν ξέρω όμως σίγουρα γιατί η ταινία δεν γράφει cubot , μπορεί να την έβαλαν και αυτοί

Mi Note 3

Το φουλαρι βγαίνει και σε αντρικο:lol: γιατί μου άρεσε για το κρύο μέσα στο χειμωνα:lol:. Καλοριζικο το τηλεφωνακι κσι περιμένουμε ενα καλό review

Προς ολους τους κατοχους:

Καντε την αναβαθμιση απο εδω http://www.cubot.net/index.php/down/lists/typeid/23.html

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Προς ολους τους κατοχους:

Καντε την αναβαθμιση απο εδω http://www.cubot.net/index.php/down/lists/typeid/23.html

άμα κατέβει απο κει γράψε μου , ποιο αργό και από βραδύποδα :lol:

εχω κάνει brick και update :D και θα φτιάξω οδηγό μέσα στο Σ/Κ με Link γρηγορα κ.τ.λ., προς το παρόν δουλεύω το τηλέφωνο να δω αν μου βγάλει κάτι γιατί θα ανεβάσω και το αναλυτικό review μέσα στο Σ/Κ :D

Μέχρι στιγμής πάντως είναι best value for money, και να διορθώσω (γι αυτούς που είδαν το unboxing που ανέβασα) οτι τελικά το τηλ έχει τσεκαριστεί από gearbest πρώτου γίνει αποστολή το τηλ.

Edited by dark_master
Mi Note 3

εχω κάνει brick και update :D και θα φτιάξω οδηγό μέσα στο Σ/Κ με Link γρηγορα κ.τ.λ., προς το παρόν δουλεύω το τηλέφωνο να δω αν μου βγάλει κάτι γιατί θα ανεβάσω και το αναλυτικό review μέσα στο Σ/Κ :D

Μέχρι στιγμής πάντως είναι best value for money, και να διορθώσω (γι αυτούς που είδαν το unboxing που ανέβασα) οτι τελικά το τηλ έχει τσεκαριστεί από gearbest πρώτου γίνει αποστολή το τηλ.

Την κατεβαζω σε περιπου 7ωρες λεει θα χει κατεβει χαχαχα πολυ γρηγορο.Με ποια εκδοση σου ηρθε?Να το αναβαθμισω λες?Ο ανθρωπος που θα το παρει το θελει για βασικη χρηση οχι τιποτα σπουδαιο.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλημέρα.ανέβασε κανένα καλό review γιατί με τρωη το χερι μου να το παραγγειλω η όχι.πάντως μονο απο το βίντεο του unboxing με εχεις τρέλα ή με το τηλεφωνο:lol:

Την κατεβαζω σε περιπου 7ωρες λεει θα χει κατεβει χαχαχα πολυ γρηγορο.Με ποια εκδοση σου ηρθε?Να το αναβαθμισω λες?Ο ανθρωπος που θα το παρει το θελει για βασικη χρηση οχι τιποτα σπουδαιο.

Εγω θα πρότεινα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία μόνο και μόνο γιατί θα σου γυρίσει όλη την εσωτερική μνήμη σε ένα partition ( θα τα δεις στο review)

Καλημέρα.ανέβασε κανένα καλό review γιατί με τρωη το χερι μου να το παραγγειλω η όχι.πάντως μονο απο το βίντεο του unboxing με εχεις τρέλα ή με το τηλεφωνο:lol:

Μάλλον δεν γλιτώνεις την παραγγελία :lol:

Mi Note 3

Εγω θα πρότεινα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία μόνο και μόνο γιατί θα σου γυρίσει όλη την εσωτερική μνήμη σε ένα partition ( θα τα δεις στο review)

Αντε ρε master φτιαξε μας για να μου φερει δωρο ο αγιος βασιλης τα χριστουγεννα:lol:

αναβάθμιση OTA δεν γίνεται?

θέλει root για να γίνει το update?

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

Περίμενα πως και πως να δω το βιντεο και να ακουσω από έλληνες κατόχους κανα σχόλιο για το s168 για να ρίξω παραγγελία για τη γυναίκα (βασικά να ελέγξω το gearbest ήθελα :P ) . Πριν λίγο βάζω τα λεφτά στην prepaid και λέω Δευτέρα να κάνω παραγγελία μόλις μπουν τα χρήματα και ο Κινέζος του gearbest μου κάνει χαλάστρα και βάζει το s200 με κουπόνι στα 86$ ..... το ξανασκέφτομαι σοβαρά τώρα θα περιμένω και το review να δούμε καλύτερα το s168 Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]