fouskmech Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κενό που λένε, πιάνει σκόνη, το έχω σε original θήκη protective της samsung, και πάλι πιάνει σκόνη, Στο μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και αλουμινίου. Αλλά σιγά τα ωά.... με ένα πινελάκι..... αντίο σκόνη. Πάντως παρατηρώ ότι στα αντίστοιχα με το note 4 νήματα, γράφει αρκετός κόσμος. Η αλήθεια είναι, ότι η συσκευή ΔΕΝ κυκλοφορεί ευρέως...... Μόνο το δικό μου έχω δει και ενός φοιτητή μου...... Βέβαια... το τι iPhone-4-5-6 έχω δεί... δε λέγεται. Έπιασα ένα 6plus στα χέρια μου, και η οθόνη του μπροστά στου note, είναι απλώς αστεία.... Έχει βέβαια άλλα καλά ως συσκευή. Αν σου χρειάζονται οι ιδιαιτερότητες που έχει σχετικά με αυτά που κάνει, πενάκι, multi-tasking, κλπ, πάρε το. Στα 490 ευρώ που το βρίσκει κανείς σήμερα, είναι σχετικά καλή τιμή. Αν δεν είχε τα lagakia που έχει (εγώ τα έχω δει ΜΟΝΟ στο recent apps), θα ήταν απλά ΤΟ τηλέφωνο. Πάντα φιλικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κενό που λένε, πιάνει σκόνη, το έχω σε original θήκη protective της samsung, και πάλι πιάνει σκόνη, Στο μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και αλουμινίου. Αλλά σιγά τα ωά.... με ένα πινελάκι..... αντίο σκόνη. Πάντως παρατηρώ ότι στα αντίστοιχα με το note 4 νήματα, γράφει αρκετός κόσμος. Η αλήθεια είναι, ότι η συσκευή ΔΕΝ κυκλοφορεί ευρέως...... Μόνο το δικό μου έχω δει και ενός φοιτητή μου...... Βέβαια... το τι iPhone-4-5-6 έχω δεί... δε λέγεται. Έπιασα ένα 6plus στα χέρια μου, και η οθόνη του μπροστά στου note, είναι απλώς αστεία.... Έχει βέβαια άλλα καλά ως συσκευή. Αν σου χρειάζονται οι ιδιαιτερότητες που έχει σχετικά με αυτά που κάνει, πενάκι, multi-tasking, κλπ, πάρε το. Στα 490 ευρώ που το βρίσκει κανείς σήμερα, είναι σχετικά καλή τιμή. Αν δεν είχε τα lagakia που έχει (εγώ τα έχω δει ΜΟΝΟ στο recent apps), θα ήταν απλά ΤΟ τηλέφωνο. Πάντα φιλικά.... Που έχει 490? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Που έχει 490? Το τετραπυρινο έφτασα και 480 την προηγούμενη βδομάδα και ανέβηκε πάλι! Γενικά το τετραπυρινο παίζει πιο κάτω μερικές φορές σε σχέση με το οχταπυρινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κενό που λένε, πιάνει σκόνη, το έχω σε original θήκη protective της samsung, και πάλι πιάνει σκόνη, Στο μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και αλουμινίου. Αλλά σιγά τα ωά.... με ένα πινελάκι..... αντίο σκόνη. Πάντως παρατηρώ ότι στα αντίστοιχα με το note 4 νήματα, γράφει αρκετός κόσμος. Η αλήθεια είναι, ότι η συσκευή ΔΕΝ κυκλοφορεί ευρέως...... Μόνο το δικό μου έχω δει και ενός φοιτητή μου...... Βέβαια... το τι iPhone-4-5-6 έχω δεί... δε λέγεται. Έπιασα ένα 6plus στα χέρια μου, και η οθόνη του μπροστά στου note, είναι απλώς αστεία.... Έχει βέβαια άλλα καλά ως συσκευή. Αν σου χρειάζονται οι ιδιαιτερότητες που έχει σχετικά με αυτά που κάνει, πενάκι, multi-tasking, κλπ, πάρε το. Στα 490 ευρώ που το βρίσκει κανείς σήμερα, είναι σχετικά καλή τιμή. Αν δεν είχε τα lagakia που έχει (εγώ τα έχω δει ΜΟΝΟ στο recent apps), θα ήταν απλά ΤΟ τηλέφωνο. Πάντα φιλικά.... Μπαίνει σκόνη και μέσα στην οθόνη;Γιατί αυτό μου θυμίζει κάτι παλιά nokia που είχα,που από μέσα η οθόνη ήταν τίγκα στη σκόνη.Σχεδόν δεν έβλεπες!!! Αλλά στη ναυαρχίδα της samsung δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 οχι ρε συ από μέσα.... μην τρελαθούμε, από έξω εννοώ.... ναι ... το N910f στο bestprice (γενικά παρατηρώ ότι το bestprice έχει καλύτερες τιμές από το skroutz) έπεσε πριν μερικέ ςμέρες στα 490. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το τετραπυρινο έφτασα και 480 την προηγούμενη βδομάδα και ανέβηκε πάλι! Γενικά το τετραπυρινο παίζει πιο κάτω μερικές φορές σε σχέση με το οχταπυρινο! Στο skroutz 504 είναι η ελάχιστη που έχουν φτάσει. Αλλά στο bestprice είδα και 490. Βέβαια δεν ξέρω από τι μαγαζί ήταν αυτή η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 πολύ φοβάμαι, σημειώστε το post μου παρακαλώ, ότι μόλις βγει το note 5 που αναφίμβολα θα είναι τηλεφωνάρα, αλλά θα πουλιέται στα 900 ευρώ, το 4 θα ανέβει στα 650. Και θα σου λένε..... ε.... αν δε θες το τελευταίο, πάρε με 650 το προηγούμενο μα και αυτό καλό είναι. Εκτιμώ ότι τα 500, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, είναι σχεδόν το ΟΛΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 πολύ φοβάμαι, σημειώστε το post μου παρακαλώ, ότι μόλις βγει το note 5 που αναφίμβολα θα είναι τηλεφωνάρα, αλλά θα πουλιέται στα 900 ευρώ, το 4 θα ανέβει στα 650. Και θα σου λένε..... ε.... αν δε θες το τελευταίο, πάρε με 650 το προηγούμενο μα και αυτό καλό είναι. Εκτιμώ ότι τα 500, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, είναι σχεδόν το ΟΛΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ..... αυτο που λες ειναι λογικο.βαλε.note 2 330eyro note 3 420 eyro note 4 500 eyro.αν και δεν ειναι απολυτα τα νουμερα.ακομα και αν το 2 παιζει να ειναι συλεκτικο.εχουν μια διαφορα γυρω στα 100 ευρω κατα μεσο ορο απο το ενα μοντελο στο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 αυτο που λες ειναι λογικο.βαλε.note 2 330eyro note 3 420 eyro note 4 500 eyro.αν και δεν ειναι απολυτα τα νουμερα.ακομα και αν το 2 παιζει να ειναι συλεκτικο.εχουν μια διαφορα γυρω στα 100 ευρω κατα μεσο ορο απο το ενα μοντελο στο αλλο Εγώ δηλαδή βρε παιδιά το note 2 που είναι και εντός εγγύησης και είναι και πένα,αγρατσούνιστο και αχάρακτο, πόσο δηλαδή πρέπει να το δώσω;Sorry για το off topic, αλλά μιας και συζητάμε τιμές,ρωτάω τη γνώμη σας για να ξέρω πως θα κατευθυνθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγώ δηλαδή βρε παιδιά το note 2 που είναι και εντός εγγύησης και είναι και πένα,αγρατσούνιστο και αχάρακτο, πόσο δηλαδή πρέπει να το δώσω;Sorry για το off topic, αλλά μιας και συζητάμε τιμές,ρωτάω τη γνώμη σας για να ξέρω πως θα κατευθυνθώ. 200-250 εγω πριν ενα μηνα περιπου εδωσα το δικο μου που φοραγε custom rom 220 ευρω.εχω δει να τα δινουν και 160-180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγώ δηλαδή βρε παιδιά το note 2 που είναι και εντός εγγύησης και είναι και πένα,αγρατσούνιστο και αχάρακτο, πόσο δηλαδή πρέπει να το δώσω;Sorry για το off topic, αλλά μιας και συζητάμε τιμές,ρωτάω τη γνώμη σας για να ξέρω πως θα κατευθυνθώ. Φιλαράκι όσο πένα και να είναι απλά πρέπει να έχει μια λογική διαφορά από το καινούργιο. Βέβαια παίζει να το πάρει κανένας δικός σου όποτε βάζεις και κάτι παραπάνω αλλά πάντα με διαφορά απ το καινούργιο. Sorry παιδες για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τελικα 8πυρηνο ή 4πυρηνο παιδια και απο που; Το μαύρο που θελω να τσιμπήσω πρεπει να ψάξεις να το βρεις γιατι δεν κυκλοφορεί και ευρως.Μονο τα Ρωζακια και τα λευκά εχουν την τιμητική τους ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τελικα 8πυρηνο ή 4πυρηνο παιδια και απο που; Το μαύρο που θελω να τσιμπήσω πρεπει να ψάξεις να το βρεις γιατι δεν κυκλοφορεί και ευρως.Μονο τα Ρωζακια και τα λευκά εχουν την τιμητική τους ...:p Εγώ σου λέω να πάρεις το c...και σε άσπρο ωραίο είναι :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγώ λέω μαύρο γιατί κόβει σε μέγεθος και μπροστά δεν φαίνεται τόσο άσχημο εκεί που είναι τα bezels Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Επίσης το μαύρο το καπακι πίσω είναι σαν δέρμα ενώ το άσπρο δεν είναι το ίδιο έχουν διαφορετική υφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Για το μαυρο ειμαι καθετος γιατι εχω δει και το ασπρο και δεν μου αρεσει καθολου. Για το μοντελο σιγουρα θα τσιμπησω το 8-πυρην.Θα σκασω που θα σκασω 500 ευρω ας παρω αυτο που μου αρεσει.Ποια καταστηματα μου προτεινετε να εχω στα υποψην μου οταν ερθει η ωρα της αγορας; Thanks for the help guys! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Για το μαυρο ειμαι καθετος γιατι εχω δει και το ασπρο και δεν μου αρεσει καθολου. Για το μοντελο σιγουρα θα τσιμπησω το 8-πυρην.Θα σκασω που θα σκασω 500 ευρω ας παρω αυτο που μου αρεσει.Ποια καταστηματα μου προτεινετε να εχω στα υποψην μου οταν ερθει η ωρα της αγορας; Thanks for the help guys! :D Φιλαράκι αν είναι να σκασεις money καλά κάνεις για το μαύρο επειδή έχω πάρει και τα 3 χρώματα αλλά και τις 2 εκδόσεις το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι όχι το C. Όντως ζεσταίνεται λιγότερο από το f αλλά έχει αρκετά θέματα με διαφορά Bluetooth που δοκίμασα. Μαγαζιά η Αθηνα & το διαδίκτυο γεμάτο αυτό που θα κοιτάς είναι να είναι unbranded (να μην είναι ούτε T-Mobile ή Vodafone) και στην συσκευασία τα αυτοκόλλητα να είναι σωστά κολλημένα και εννοείται να μην είναι διπλά. Προσωπικά θα έκανα μια βόλτα από Πανεπιστημίου / 3ης Σεπτεμβρίου μεριά θα κοιτούσα τι υπάρχει θα έκανα και ένα μικρό παζάρι (εάν φυσικά μιλάμε για μετρητά) και θα κτυπαγα μαύρο. ☺. Καλή επιτυχία /αγορά και να το χαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αυτόν που θέλει να πει ο φίλος πάνω αν τυχόν δεν το κατάλαβες είναι ότι με bluetooth ακουστικό δεν κάνει ηχογράφηση τις κλήσεις σου δεν ακούγετε ο συνομιλητής σου! Δεν ξέρουμε αν αυτό φτιαχτεί στην 5.1.1! Επίσης στο C δοκιμάζεται και ρομ για να ξεκλειδωθει ο 64βιτ επεξεργαστής από το C δεν είναι σίγουρο αλλά αναφέρθηκε και αυτό οπότε θα πρότεινα να περιμένεις λίγο άμα θες μιας και στο τέλος του Ιουλίου θα πάρουμε και εμείς 5.1.1 αλλιώς αν δεν σε νοιάζει αυτό με την ηχογράφηση το μόνο μείον μετά του C είναι το 4G! Πιάνει μέχρι 150mbs ενώ το F πιανει μέχρι 300Mbs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Διάβασε τα θέματα και τον δύο και αναλόγως τις ανάγκες σου διάλεξε. Σύμφωνα με λιγότερα προβλήματα λογικά θα πας στο οχταπύρηνο μοντέλο. Και γώ θα σου προτείνω το μαύρο που το καπάκι του έχει πιο δερμάτινη υφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Φιλαράκι αν είναι να σκασεις money καλά κάνεις για το μαύρο επειδή έχω πάρει και τα 3 χρώματα αλλά και τις 2 εκδόσεις το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι όχι το C. Όντως ζεσταίνεται λιγότερο από το f αλλά έχει αρκετά θέματα με διαφορά Bluetooth που δοκίμασα. Μαγαζιά η Αθηνα & το διαδίκτυο γεμάτο αυτό που θα κοιτάς είναι να είναι unbranded (να μην είναι ούτε T-Mobile ή Vodafone) και στην συσκευασία τα αυτοκόλλητα να είναι σωστά κολλημένα και εννοείται να μην είναι διπλά. Προσωπικά θα έκανα μια βόλτα από Πανεπιστημίου / 3ης Σεπτεμβρίου μεριά θα κοιτούσα τι υπάρχει θα έκανα και ένα μικρό παζάρι (εάν φυσικά μιλάμε για μετρητά) και θα κτυπαγα μαύρο. ☺. Καλή επιτυχία /αγορά και να το χαρεις. Τι θέμα υπάρχει με το BLUETOOTH, εκτός φυσικά του ότι δεν ηχογραφεί δυστυχώς προς το παρόν τον συνομιλητή;; Εγώ που δουλεύω αποκλειστικά bluetooth δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα το χρώμα είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Εγώ παρόλα αυτά ψηφίζω μαύρο δαγκωτό! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Τι θέμα υπάρχει με το BLUETOOTH, εκτός φυσικά του ότι δεν ηχογραφεί δυστυχώς προς το παρόν τον συνομιλητή;; Εγώ που δουλεύω αποκλειστικά bluetooth δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα το χρώμα είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Εγώ παρόλα αυτά ψηφίζω μαύρο δαγκωτό! Στο μαύρο χρώμα συμφωνώ και εγω απόλυτα και για να μην βγούμε πολύ off topic απλά θα σου πω ότι εκτός απ τις ηχογραφήσεις επειδή δουλεύω με πολλά Bluetooth & Car kit είχα σε πολλά μοντέλα συνδέσεις /από συνδέσεις. Παράλληλα μην ξεχνάμε ότι σε πρωτόκολλα το C είναι λίγο πιο κάτω από το f. Όχι όμως ότι δεν κάνει...... Επειδή όπως είπα και πριν έχω δουλέψει μέχρι και το U note4 έχω ιδία άποψη για τα μοντέλα - διαφορές τους. Αυτό και πάντα εννοείται φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παιδια ευχαριστω θερμά για τις απαντήσεις σας. Το Bluetooth για μενα δεν ειναι προβλημα γιατι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ,ουτε χρειάζεται να ηχογραφώ συνομιλητές. Ελπιζω η τιμη μεσα στον επόμενο μηνα να κάτσει και οριακά κατω απο 500 ευρω (με την επερχόμενη άφιξη του Νοτε 5 νωρίς νωρίς μαλλον φέτος ) και να υπάρξουν περισσότερα καταστήματα με διαθεσιμότητα σε μαύρο,γιατι μενω Θεσσαλονικη ,ειμαι φοιτητης ,και στο πατρικό μου ,οι κούριερ το χαρακτηρίζουν δυσπρόσιτη περιοχή. Οποτε ειναι λιγο βλακεία να δίνεις 4-5 ευρω παραπάνω μεταφορικά μονο και μονο για αυτο. Οποιαδήποτε αλλη άποψη δεκτή και απόλυτα εκτιμηταια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παιδια ευχαριστω θερμά για τις απαντήσεις σας. Το Bluetooth για μενα δεν ειναι προβλημα γιατι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ,ουτε χρειάζεται να ηχογραφώ συνομιλητές. Ελπιζω η τιμη μεσα στον επόμενο μηνα να κάτσει και οριακά κατω απο 500 ευρω (με την επερχόμενη άφιξη του Νοτε 5 νωρίς νωρίς μαλλον φέτος ) και να υπάρξουν περισσότερα καταστήματα με διαθεσιμότητα σε μαύρο,γιατι μενω Θεσσαλονικη ,ειμαι φοιτητης ,και στο πατρικό μου ,οι κούριερ το χαρακτηρίζουν δυσπρόσιτη περιοχή. Οποτε ειναι λιγο βλακεία να δίνεις 4-5 ευρω παραπάνω μεταφορικά μονο και μονο για αυτο. Οποιαδήποτε αλλη άποψη δεκτή και απόλυτα εκτιμηταια! :D Αντε πάρτο και θα το καταευχαριστηθείς!!!θυμάμαι οταν ήμουν κι εγώ φοιτητής είχα τότε το αξέχαστο ομνια2 :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδια ευχαριστω θερμά για τις απαντήσεις σας. Το Bluetooth για μενα δεν ειναι προβλημα γιατι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ,ουτε χρειάζεται να ηχογραφώ συνομιλητές. Ελπιζω η τιμη μεσα στον επόμενο μηνα να κάτσει και οριακά κατω απο 500 ευρω (με την επερχόμενη άφιξη του Νοτε 5 νωρίς νωρίς μαλλον φέτος ) και να υπάρξουν περισσότερα καταστήματα με διαθεσιμότητα σε μαύρο,γιατι μενω Θεσσαλονικη ,ειμαι φοιτητης ,και στο πατρικό μου ,οι κούριερ το χαρακτηρίζουν δυσπρόσιτη περιοχή. Οποτε ειναι λιγο βλακεία να δίνεις 4-5 ευρω παραπάνω μεταφορικά μονο και μονο για αυτο. Οποιαδήποτε αλλη άποψη δεκτή και απόλυτα εκτιμηταια! :D Για να κάτσει κάτω από 500 (πχ black f) το βλέπω λίγο δύσκολο / η άφιξη του 5 δεν νομίζω να γίνει άμεσα και προσωπικά πιστεύω ότι κατά τον Σεπτέμβριο ανακοίνωση και Οκτώβριο Ελλάδα. Έχε όμως στα υπ όψιν σου ότι εάν δεν είναι κάτι ΟΥΑΑΑΟΥ το 5 αυτό μπορεί να σου παρασύρει την τιμή του 4 λίγο πιο πάνω και αν το New 5 το βγάλουν στα 850+ σίγουρα προβλέπεται τεχνιτη έλλειψη στο 4 και ξαφνικά αύξηση της τιμής,(οπως και τότε με το note3) . Όλοι εννοείται ότι έχουμε κάνει φοιτητές τα φράγκα λίγα αλλά εάν σε παίρνει για αγορά do it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Αλλα 200$ κατω , οπως ειχε γινει και στο προηγουμενο μεντελο. https://samsungpromotions.com/notablesavings/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts