Jump to content

[Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις αγορασα το samsung note4 kai m deixnei oti einai apo to vietnam καλυπτεται απο την ευρωπαικη εγγύηση ξερει κανεις?

Το made in vietnam δεν ειναι αυτο που σου λεει αν καλυπτεται απο εγγυηση το csc country δες και πες μας, εαν ειναι ευρωπαικη η χωρα που αναγραφει τοτε καλυπτεται.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις αγορασα το samsung note4 kai m deixnei oti einai apo to vietnam καλυπτεται απο την ευρωπαικη εγγύηση ξερει κανεις?

Αν το αγόρασες από κατάστημα Ε.Ε. καλύπτεσαι οπωσδήποτε.

Αν το κινητό προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά από τη Samsung Hellas.

Σε άλλη περίπτωση από τον πωλητή.

Βάλε το Samsung_Phone_Info και θα τα δεις όλα.

Καλορίζικο.

Φιλικά Γιώργος

Το made in vietnam δεν ειναι αυτο που σου λεει αν καλυπτεται απο εγγυηση το csc country δες και πες μας, εαν ειναι ευρωπαικη η χωρα που αναγραφει τοτε καλυπτεται.

Λογικά σου λέει ότι είναι made in Vietnam ΚΑΙ ΌΧΙ για το Βιετνάμ ...Βάλε την εφαρμογή που λέει ο φίλος από επάνω και θα δεις .

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 10-11 μέρες το C έχει πεσει κατα ένα ατόφιο 20άρικο ευρώ. Στα 544 ευρώ πλέον από τα 564. Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά, αν και προβάδισμα έχει το Edge. Btw με το Note II μου κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και υπερ-καλυπτομαι πάνω και από πλήρως :p.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 10-11 μέρες το C έχει πεσει κατα ένα ατόφιο 20άρικο ευρώ. Στα 544 ευρώ πλέον από τα 564. Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά, αν και προβάδισμα έχει το Edge. Btw με το Note II μου κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και υπερ-καλυπτομαι πάνω και από πλήρως :p.

Edge ~900€

C ~540€

Στο θεμα τιμης πως εχει προβαδισμα το Edge?

Επιπλεον, επειδη ειμαι ακριβως στην ιδια θεση (εκτος του Edge το οποιο δεν σκεφτομαι καν), αν δεν παιζει μια τεραστια επιδοτηση ποιος ο λογος να παρεις το 4αρι? Οπως λες κι εσυ το παλιο πιστο μου νοτε2 με καστομ ρομ ειναι σπιρτο παντου και τρεχει τα παντα αψογα, συν τα καλα του πενακιου που δεν εδινε η σαμσουνγκ, συν οτι δεν εχει τους απαραδεκτους περιορισμους εγγραφης στην εξωτερικη sd.

πάντως η τιμή θα πέσει μέχρι Απρίλιο μετά θα πάρει την ανιούσα όπως έκανε πέρυσι το note 3. Έφτασε αρχές Απριλίου 396 και μετά μέσα Μαΐου πήγε 465

Edge ~900€

C ~540€

Στο θεμα τιμης πως εχει προβαδισμα το Edge?

Μα το προβάδισμα δεν είναι στο θέμα τιμής :p . Δεν είπα κάτι τέτοιο. Το προβαδισμα έγκειται στο θέμα της edge οθόνης. Απλά βλέπω ότι πέφτει τόσο γρηγορα η τιμή του 4 , που με βαζει σε δίλημμα (Note 4 Vs Note Edge). Προς το παρόν είμαι τόσο μπερδεμενος, που μένω στο Note II :lol:.

Btw το Note Edge έχει πέσει πλέον στα 670 ευρω, μολις 125 ευρω περισσοτερα από το Note 4. Δεν ξερω πού είδες τα 900...

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Μα το προβάδισμα δεν είναι στο θέμα τιμής :p . Δεν είπα κάτι τέτοιο. Το προβαδισμα έγκειται στο θέμα της edge οθόνης. Απλά βλέπω ότι πέφτει τόσο γρηγορα η τιμή του 4 , που με βαζει σε δίλημμα (Note 4 Vs Note Edge). Προς το παρόν είμαι τόσο μπερδεμενος, που μένω στο Note II :lol:.

Btw το Note Edge έχει πέσει πλέον στα 670 ευρω, μολις 125 ευρω περισσοτερα από το Note 4. Δεν ξερω πού είδες τα 900...

Που το βρισκουμε με αυτη την τιμη;

Σε Ελληνικο καταστημα;

Παιδιά μπορεί να μου πει καποιος που το παρηγγειλε απο σκρουτζομαγαζο αν εχει ολες τις ταινιες ασφαλειας και αν ειναι σιγουρα unbranded?Εχουν ακουστει διαφορα και πρωτη φορα προκειται να παραγγειλω απο σκρουτζ.Εχετε να προτεινετε καποιο μααγαζι με DOA?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Δεν ξερω ρε παλικαρια αλλα προσωπικα δεν με πειθει το συγκεκριμενο μαγαζι με την χαμηλοτερη τιμη.

Στο site εχει πολλαπλες αναφορες στα ιδια προοιοντα με διαφορετικη τιμη.

Π.χ. το note 4 το εχει τουλαχιστον σε 3 καταχωρισεις με 3 διαφορετικες τιμες!!!!

Εχει αγορασει κανεις απο εκει να μας πει εντυπωσεις;

Δεν ξέρω προσωπικά, αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ . Εχει κι άλλα δύο μαγαζια με ~20 ευρώ περισσότερα.

Φίλε μου, μην πάρεις το Edge. Επειδή έχω και τα 2 το λέω. Δε θα σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το 4. Έχει και μικρότερη μπαταρία. Επίσης, σε καμμία περίπτωση δεν έχει την ίδια υποστήριξη τόσο σε αξεσουάρ, όσο και σε custom ROMs. Από τις αποτυχημένες αγορές μου (για τα λεφτά της)!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

πάντως η τιμή θα πέσει μέχρι Απρίλιο μετά θα πάρει την ανιούσα όπως έκανε πέρυσι το note 3. Έφτασε αρχές Απριλίου 396 και μετά μέσα Μαΐου πήγε 465

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι πολύς κόσμος περίμενε να δει πρώτα το S5 για αυτό και έπεφτε η τιμή μέχρι τον Απρίλιο και όταν μετά απογοητεύτηκε και ένα μέρος του στράφηκε προς το Note 3 ήταν λογικό η τιμή να τσιμπήσει πάλι. Φαντάζομαι ότι με ένα πολύ καλό S6 η πτώση του Note 4 θα συνεχιστεί με πολύ μικρό ρυθμό και στο τέλος θα σταθεροποιηθεί.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι πολύς κόσμος περίμενε να δει πρώτα το S5 για αυτό και έπεφτε η τιμή μέχρι τον Απρίλιο και όταν μετά απογοητεύτηκε και ένα μέρος του στράφηκε προς το Note 3 ήταν λογικό η τιμή να τσιμπήσει πάλι. Φαντάζομαι ότι με ένα πολύ καλό S6 η πτώση του Note 4 θα συνεχιστεί με πολύ μικρό ρυθμό και στο τέλος θα σταθεροποιηθεί.

Παιδιά όλα έχουν μια βάση και μία λογική. Όσο καλό και αν είναι το s6 δεν μπορεί να παρασύρει την τιμή του note4 προς τα κάτω γιατί αυτό θα άλλαζε τον χάρτη τιμών και στο note3 k στο note2. Εαν δείτε τις τιμές μεταξύ των 2 / 3 / 4 η διάφορα είναι συγκεκριμένη. Το μόνο που μπορεί να κάνει το s6 είναι να κόψει την ανάπτυξη του 4 οπότε και η τιμή εκεί θα μείνει flat. (+/- 10 /15 euro max) . Βέβαια σημασία έχει και τι τιμή θα βγει το s6 που εάν είναι αρκετά υψηλή (προσωπικά αυτό πιστεύω) μάλλον θα παρασύρει την τιμή του 4 προς τα πάνω γιατί θα αυξηθεί η ζήτηση, (περσινή περίπτωση 3).

Surry εαν κούρασα.

Παιδιά όλα έχουν μια βάση και μία λογική. Όσο καλό και αν είναι το s6 δεν μπορεί να παρασύρει την τιμή του note4 προς τα κάτω γιατί αυτό θα άλλαζε τον χάρτη τιμών και στο note3 k στο note2. Εαν δείτε τις τιμές μεταξύ των 2 / 3 / 4 η διάφορα είναι συγκεκριμένη. Το μόνο που μπορεί να κάνει το s6 είναι να κόψει την ανάπτυξη του 4 οπότε και η τιμή εκεί θα μείνει flat. (+/- 10 /15 euro max) . Βέβαια σημασία έχει και τι τιμή θα βγει το s6 που εάν είναι αρκετά υψηλή (προσωπικά αυτό πιστεύω) μάλλον θα παρασύρει την τιμή του 4 προς τα πάνω γιατί θα αυξηθεί η ζήτηση, (περσινή περίπτωση 3).

Surry εαν κούρασα.

Το καλό S6 δεν θα είναι αυτό που θα παρασύρει την τιμή του Note 4 προς τα κάτω αλλά ή ίδια εξέλιξη της τεχνολογίας και πτώσης των τιμών. ¨Ένα κακό όμως S6 θα οδηγήσει ένα μέρος των αγοραστών της σειράς S και γενικά πιστών της Samsung προς το Note 4 όποτε εκεί θα έχουμε ένα μικρό τσίμπημα της τιμής προς τα επάνω όπως άλλωστε έγινε και πέρσι με το Note 3.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ίσως αν το s6 έχει καινούργιο ui ελαφρύ και μια πολύ καλύτερη κάμερα από το note 4 σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα το προτιμήσουν έναντι του 4 και σίγουρα πολλοί θα μπουν σε σκέψεις vα δώσουν το note 4 για το s6. η καλή κάμερα έχει γίνει σημαντικό κριτήριο για ένα κινητό όλοι την χρησιμοποιούν ίσως περισσότερο και από το ίδιο κινητό, είναι η ευκολία που σου προσφέρει ανά πάσα στιγμή να αποθανατίσεις την στιγμή

Το καλό S6 δεν θα είναι αυτό που θα παρασύρει την τιμή του Note 4 προς τα κάτω αλλά ή ίδια εξέλιξη της τεχνολογίας και πτώσης των τιμών. ¨Ένα κακό όμως S6 θα οδηγήσει ένα μέρος των αγοραστών της σειράς S και γενικά πιστών της Samsung προς το Note 4 όποτε εκεί θα έχουμε ένα μικρό τσίμπημα της τιμής προς τα επάνω όπως άλλωστε έγινε και πέρσι με το Note 3.

Τα πάντα κρίνονται από τις τιμές. Κοντά είμαστε θα δείξει. Μην ξεχνάς ότι το s5 vs s4 καλύτερο αλλά όχι κάτι πιο διαφορετικό από το note3 γιαυτό και έγινε ότι έγινε. Εδώ με βάση τα έως τώρα δεδομένα παίζει η κατασκευή και ίσως ο επεξεργαστής αλλά το λέω πάλι από τι τιμή εκκίνησης θα βγει στην αγορά. Αν η διάφορα είναι πάνω από 200 ευρώ βλέπω να υπάρχει θέμα.

Ειδομεν.......

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ίσως αν το s6 έχει καινούργιο ui ελαφρύ και μια πολύ καλύτερη κάμερα από το note 4 σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα το προτιμήσουν έναντι του 4 και σίγουρα πολλοί θα μπουν σε σκέψεις vα δώσουν το note 4 για το s6. η καλή κάμερα έχει γίνει σημαντικό κριτήριο για ένα κινητό όλοι την χρησιμοποιούν ίσως περισσότερο και από το ίδιο κινητό, είναι η ευκολία που σου προσφέρει ανά πάσα στιγμή να αποθανατίσεις την στιγμή

Άποψη μου ότι οι βασικοί χρήστες του note4 το προτιμούν για την οθόνη του και σίγουρα το πενακι. Οπότε όσο καλό κι αν είναι το s6 δεν νομίζω να είναι πολύ αυτοί που θα το αλλάξουν γιατί οι κάμερα θα είναι καλύτερη.

Φίλε μου, μην πάρεις το Edge. Επειδή έχω και τα 2 το λέω. Δε θα σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από το 4. Έχει και μικρότερη μπαταρία. Επίσης, σε καμμία περίπτωση δεν έχει την ίδια υποστήριξη τόσο σε αξεσουάρ, όσο και σε custom ROMs. Από τις αποτυχημένες αγορές μου (για τα λεφτά της)!

Για να μη βγαίνουμε offtopic, μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις τις εντυπώσεις σου από το Edge εδώ ? ευχαριστώ :) .

Τα πάντα κρίνονται από τις τιμές. Κοντά είμαστε θα δείξει. Μην ξεχνάς ότι το s5 vs s4 καλύτερο αλλά όχι κάτι πιο διαφορετικό από το note3 γιαυτό και έγινε ότι έγινε. Εδώ με βάση τα έως τώρα δεδομένα παίζει η κατασκευή και ίσως ο επεξεργαστής αλλά το λέω πάλι από τι τιμή εκκίνησης θα βγει στην αγορά. Αν η διάφορα είναι πάνω από 200 ευρώ βλέπω να υπάρχει θέμα...

Οι φήμες θέλουν η τιμή της βασικής έκδοσης με τα 32GB να βγαίνει ίδια με του S5 δηλ. στα 749€ ενώ τώρα ήδη το Note 4 είναι στα 549€ και σε 2-3 μήνες που θα κυκλοφορήσει το S6 θα είναι παραπάνω αλλά μιλάμε για ένα τελείως νέο τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά η Σαμυ κάνει τη σειρά S να φαίνεται πιο μπροστά από τη Note.

Οι φήμες θέλουν η τιμή της βασικής έκδοσης με τα 32GB να βγαίνει ίδια με του S5 δηλ. στα 749€ ενώ τώρα ήδη το Note 4 είναι στα 549€ και σε 2-3 μήνες που θα κυκλοφορήσει το S6 θα είναι παραπάνω αλλά μιλάμε για ένα τελείως νέο τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά η Σαμυ κάνει τη σειρά S να φαίνεται πιο μπροστά από τη Note.

Αναλυσεις χωρις νοημα...ελεος ρε παιδια....

Άποψη μου ότι οι βασικοί χρήστες του note4 το προτιμούν για την οθόνη του και σίγουρα το πενακι. Οπότε όσο καλό κι αν είναι το s6 δεν νομίζω να είναι πολύ αυτοί που θα το αλλάξουν γιατί οι κάμερα θα είναι καλύτερη.

+1 και από μένα...Σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου έπαιξε το πενάκι και η οθόνη και σε 2ο χρόνο τα χαρακτηριστικά της συσκευής!Άλλωστε η μετάβαση μου ήταν από το S2 οπότε όποια συσκευή και να επέλεγα η διαφορά θα ήταν εμφανής...Σίγουρα θα βγούνε καλύτερες συσκευές από το note 4 αλλά εγώ προσωπικά το βλέπω δύσκολο να επανέλθω ξανά σε σειρά S εκτός και αν και εκεί αρχίζουν και βγάζουν τίποτα «μαγικά» s-pen ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον!Από εδώ και πέρα το "OSCAR" θα το δίνω στην σειρά note... :D

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Αναλυσεις χωρις νοημα...ελεος ρε παιδια....

Αγαπητέ έχε υπ όψιν σου ότι το topic είναι βασικά για την τιμή του τηλεφώνου οπότε έχουμε

Αναλύσεις / το μόνο σίγουρο

Παιδιά / σίγουρα

Έλεος ρε /samsung με τις τιμές

Χωρίς νόημα / χωρίς λόγια

Το παρόν δεν είναι επί προσωπικού πάρα ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.

Στα 541 ευρώ πλέον και φαίνεται ότι θα έχουμε πτώση ~25 ευρώ σε 2 εβδομαδες. Με αυτούς τους ρυθμους , κατα το Πάσχα θα κινείται στα 460 ευρώ (χλωμό :p ) .

Στα 541 ευρώ πλέον και φαίνεται ότι θα έχουμε πτώση ~25 ευρώ σε 2 εβδομαδες. Με αυτούς τους ρυθμους , κατα το Πάσχα θα κινείται στα 460 ευρώ (χλωμό :p ) .

Νομίζω ότι δεν θα είναι κάτω από 500.

Το λέω κρίνοντας από το Note3 που είχε 400 ευρώ πέρσι το Πάσχα πριν αρχίσει να ανεβαίνει. Και το Note3 είναι φθηνότερο κατά 100€.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά