kostashark Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 την Πεμπτη θα προβω και εγω σε αγορα με νοτελι σε μαυρο χρωμα! παιδια πιο μαγαζι με προτεινεται να ειναι καλυτερο! http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/samsung-65/samsung-galaxy-note-4-n910c-black-eu http://galaxystore.gr/index.php?id_product=994&controller=product&id_lang=2&ref=bestprice.gr επισης στο πρωτο υπαρχουν παραλαγες πχ kaizer shop/kaizer store ! ! τι το διαφορετικο εχουν ολα αυτα ;ουσιαστικα ολα εχουν λογκο μια κορονα σε παραλαγη αλλα διαφορετικο σημα λογκο στο kaizer και διαφορετικες τιμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μηπως σε εσωτερικη προωθηση....Εργοζομενους? Σε χαμηλη τιμή .. Ακριβώς, στις μεγάλες αλυσίδες π.χ. Γερμανός, Cosmote κ.λ.π. οι συσκευές που επιστρέφονται και επισκευάζονται δεν ξαναβγαίνουν στην αγορά αλλά σε εσωτερική προώθηση-πώληση σε εργαζομένους. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ακριβώς, στις μεγάλες αλυσίδες π.χ. Γερμανός, Cosmote κ.λ.π. οι συσκευές που επιστρέφονται και επισκευάζονται δεν ξαναβγαίνουν στην αγορά αλλά σε εσωτερική προώθηση-πώληση σε εργαζομένους. Νομίζω ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος για να απορροφηθεί εσωτερικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Νομίζω ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος για να απορροφηθεί εσωτερικά. Μιλάμε για χιλιάδες εργαζομένους που δουλεύουν στις εταιρίες, μαγαζιά, αλυσίδες και ο κάθε ένας μπορεί να πάρει και περισσότερα κομμάτια. Από την άλλη πόσες να είναι οι συσκευές που επιστρέφονται; σαφώς λιγότερες. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Τα παίρνει το προσωπικό όλου του ομίλου π.χ. Γερμανός, Cosmote, OTE και οι δεκάδες θυγατρικές. Όχι δεν είναι μεγάλος ο αριθμός, αλλά κι άλλα τόσα θα μπορούσαν να απορροφηθούν :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μιλάμε για χιλιάδες εργαζομένους που δουλεύουν στις εταιρίες, μαγαζιά, αλυσίδες και ο κάθε ένας μπορεί να πάρει και περισσότερα κομμάτια. Από την άλλη πόσες να είναι οι συσκευές που επιστρέφονται; σαφώς λιγότερες. Τα παίρνει το προσωπικό όλου του ομίλου π.χ. Γερμανός, Cosmote, OTE και οι δεκάδες θυγατρικές. Όχι δεν είναι μεγάλος ο αριθμός, αλλά κι άλλα τόσα θα μπορούσαν να απορροφηθούν :cool: Μακάρι να βρίσκαμε και εμείς κανένα "χαλασμένο".:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τελικα η εκδοση U παρολο που δεν καλυπτεται απο εγγυηση παιζει κανονικα ετσι? Το βρηκα απο ebay στο ροζακι που το θελω αλλα ειναι η U, να το ρισκαρω ή να περιμενω το ευρωπαικο ροζ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τελικα η εκδοση U παρολο που δεν καλυπτεται απο εγγυηση παιζει κανονικα ετσι? Το βρηκα απο ebay στο ροζακι που το θελω αλλα ειναι η U, να το ρισκαρω ή να περιμενω το ευρωπαικο ροζ? Περίμενε λίγο, αφού κυκλοφορεί το ροζ στα καταστήματα, πιστεύω ότι θα μπορέσεις να το βρεις στην τιμή που θέλεις. Η εγγύηση, αχρείαστη να είναι, είναι σημαντική. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Περίμενε λίγο, αφού κυκλοφορεί το ροζ στα καταστήματα, πιστεύω ότι θα μπορέσεις να το βρεις στην τιμή που θέλεις. Η εγγύηση, αχρείαστη να είναι, είναι σημαντική. Λεει το U.Εδω δεν εχουμε τετοιο... Και για το φιλο που βρηκε U. Που το βρηκες;Το eBay αυτο,που βρισκεται; Γιατι αν ειναι σε ΗΚ ή Ταιβαν,υπαρχει περιπτωση να πληρωσεις πολλα στο Τελωνειο. Εψαξα κι εγω για να δω τι γινεται,αλλα ειδα οτι ολα τα eBay μαγαζια,ηταν εκτος ΕΕ,και στελνανε με κουριερ,που σημαινει οτι θα πληρωσεις τα μαλλιοκέφαλα σου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Λεει το U.Εδω δεν εχουμε τετοιο... Και για το φιλο που βρηκε U. Που το βρηκες;Το eBay αυτο,που βρισκεται; Γιατι αν ειναι σε ΗΚ ή Ταιβαν,υπαρχει περιπτωση να πληρωσεις πολλα στο Τελωνειο. Εψαξα κι εγω για να δω τι γινεται,αλλα ειδα οτι ολα τα eBay μαγαζια,ηταν εκτος ΕΕ,και στελνανε με κουριερ,που σημαινει οτι θα πληρωσεις τα μαλλιοκέφαλα σου. Κατάλαβα ότι λέει το U αλλά αφού ζητάει και εγγύηση πρέπει να αρκεστεί στο C που είναι επίσης με exynos. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Περίμενε λίγο, αφού κυκλοφορεί το ροζ στα καταστήματα, πιστεύω ότι θα μπορέσεις να το βρεις στην τιμή που θέλεις. Η εγγύηση, αχρείαστη να είναι, είναι σημαντική. Που το ειδες σε ποιο καταστημα? Το ψαχνω παντου σε ροζ και δεν το εχει κανεις. Εννοειται πως θελω να εχει εγγυηση για αυτο ρωταω κιολας, αλλα εχω θεμα με το ροζ (κολλημα) και αν ηξερα οτι δουλευει τελεια ειμαι ικανη να το επαιρνα και χωρις εγγυση. Αυτο με το τελωνειο ομως δεν το ειχα σκεφτει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αναβάθμιση δεν ξέρω πότε θα πάρουμε εμείς με το Noteli. Εγώ έχω το u από την ημέρα που βγήκε, οκ χωρίς εγγύηση, αλλά δεν με έχει ευτυχώς απογοητεύσει σε τίποτα ακόμα, αντιθέτως το κινητό εντελώς στοκ πετάει... Περιμενω lollipop μπας και δούμε κυρίως για ψυχολογικους λόγους τα 4 gb ram... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αναβάθμιση δεν ξέρω πότε θα πάρουμε εμείς με το Noteli. Εγώ έχω το u από την ημέρα που βγήκε, οκ χωρίς εγγύηση, αλλά δεν με έχει ευτυχώς απογοητεύσει σε τίποτα ακόμα, αντιθέτως το κινητό εντελώς στοκ πετάει... Περιμενω lollipop μπας και δούμε κυρίως για ψυχολογικους λόγους τα 4 gb ram... Το θεμα ειναι θα τα δουμε τα 4gb ram και τα 64bit η απλα ειναι μια φημολογια;Εχω το 910C και εχω παρει 2 updates επιπλεον απο αυτο που ειχε η συσκευη οταν βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το θεμα ειναι θα τα δουμε τα 4gb ram και τα 64bit η απλα ειναι μια φημολογια;Εχω το 910C και εχω παρει 2 updates επιπλεον απο αυτο που ειχε η συσκευη οταν βγηκε. Για τα 4gb ram μην κάνεις όρεξη, απλά δεν υπάρχουν. 64bit μπορεί να δεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλά κάποιοι να πουλάνε στην ανώτατη λιανική των 849€, μα κάποιοι να πουλάνε και στα 890€. Ότι κάτσει!!! Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) σημερα εγινε και απο μενα η παραγγελεια ! αναμενω τωρα να μου ερθει το νοτελι! σε μαυρο το μοντελο με τον exynos EDIT: με πηραν τηλ αυριο θα το εχω στα χερια μου ! :D :D :D :D :D Edited December 18, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 σημερα εγινε και απο μενα η παραγγελεια ! αναμενο τωρα να μου ερθει το νοτελι! σε μαυρο το μοντελο με τον exynos EDIT: με πηραν τηλ αυριο θα το εχω στα χερια μου ! :D :D :D :D :D Καλορίζικο, να το χαρεις το εργαλείο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaspap Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Καλησπερα και απο μενα. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μεταφερω οσο το δυνατον περισσοτερα δεδομενα (contacts, call history, messages, Notes, email accounts, Whatsapp messages and photos, Viberαπο το iPhone μου στο Samsung Galaxy Note 4? Εχετε καποια σχετικα links ή προγραμματα απο το ενα στο αλλο? Εχω παρα πολλα δεδομενα στο iPhone για να τα μεταφερω με το χερι στο Note 4. Ξερω ηδη οτι πολλα απο αυτα θα τα ξαναγραψω αλλα οτι μπορω να μεταφερω αυτοματα θα ηταν καλο. Εχω βρει ηδη τον οδηγο της Samsung στο http://www.samsung.com/us/smart-switch/ αλλα ρωταω μηπως υπαρχει κατι ακομα καλυτερο. Thanks. Edited December 18, 2014 by eliaspap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μεταφερω οσο το δυνατον περισσοτερα δεδομενα (contacts, call history, messages, Notes, email accounts, Whatsapp messages and photos, Viberαπο το iPhone μου στο Samsung Galaxy Note 4? Εχετε καποια σχετικα links ή προγραμματα απο το ενα στο αλλο? Εχω παρα πολλα δεδομενα στο iPhone για να τα μεταφερω με το χερι στο Note 4. Ξερω ηδη οτι πολλα απο αυτα θα τα ξαναγραψω αλλα οτι μπορω να μεταφερω αυτοματα θα ηταν καλο. Thanks. τσεκαρε μια αυτο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover εχει και απο ιφον σε ανδροντ! εγω θα το δοκιμασω αυριο που θα με ερθει το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλημέρα! Κι εγώ μόλις το αγόρασα και βρίσκομαι σε φάση στησίματος...Ήθελα να σας πω για όσους ενδιαφέρονται για αγορά απο Γερμανό οτι μπορούν να κάνουν χρήση της δωροεπιταγής των 150€ και να αφαιρεθεί απο το τελικό ποσό. Συγκεκριμένα εγώ είχα επιδότηση 400€ έκανα και χρήση της δωροεπιταγής. Αναλυτικά: 850€-400€επιδότηση-150€ δωροεπιταγή -150€πώληση παλιού κινητού=150€ και είμαι χαρούμενη. Δεν μπόρεσα βέβαια να πάρω την έκδοση C exynos αλλά κι έτσι μια χαρά είμαι! :) Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλημέρα! Κι εγώ μόλις το αγόρασα και βρίσκομαι σε φάση στησίματος...Ήθελα να σας πω για όσους ενδιαφέρονται για αγορά απο Γερμανό οτι μπορούν να κάνουν χρήση της δωροεπιταγής των 150€ και να αφαιρεθεί απο το τελικό ποσό. Συγκεκριμένα εγώ είχα επιδότηση 400€ έκανα και χρήση της δωροεπιταγής. Αναλυτικά: 850€-400€επιδότηση-150€ δωροεπιταγή -150€πώληση παλιού κινητού=150€ και είμαι χαρούμενη. Δεν μπόρεσα βέβαια να πάρω την έκδοση C exynos αλλά κι έτσι μια χαρά είμαι! :) μπορουσες να το πουλησεις και αυτο σφραγιστο 580-590 και να παρεις το C ! το πηρα πριν μια μερα εγω χθες δλδ δεν εχω λογια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 μπορουσες να το πουλησεις και αυτο σφραγιστο 580-590 και να παρεις το C ! το πηρα πριν μια μερα εγω χθες δλδ δεν εχω λογια! Πολύ σωστά αλλά δεν το σκέφτηκα...:( Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Πολύ σωστά αλλά δεν το σκέφτηκα...:( Με γεια να το χαρείς. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και ίσως να μην τις καταλάβεις ποτέ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Με γεια να το χαρείς. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και ίσως να μην τις καταλάβεις ποτέ. Ευχαριστώ πολύ!:) Είναι πολύ όμορφο πάντως! Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και εγώ σύντομα κάνω κίνηση!Τελικά μετά από πολύ ξεψείρισμα δύο μηνών πάω για το C... :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts