ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Και εγώ για το C ήμουν έτοιμος να κάνω κίνηση αλλά μετά από πληροφορίες που σκάνε στο internet περί δοκιμών νέου επεξεργαστή Snapdragon 810 64 bit octa-core εκτός τον Snapdragon 805 και Exynos 7 Octa λέω μήπως κάνω υπομονή και άλλο και τηρήσω στάση αναμονής... :ninja: Παραθέτω και το ανάλογο link: http://www.sammobile.com/2014/12/09/updated-samsung-galaxy-note-4-with-snapdragon-810-being-tested-for-major-korean-carriers/ Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις στην καλύτερη ένα τετράμηνο. Ο 810 μάλλον θα αργήσει να κυκλοφορήσει. Μετά θα λες ότι σε 4 μήνες θα κυκλοφορήσει το note 5. Δεν έχει τέλος αυτό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Αυτο με το U,και με το καταστημα οπυ το φερνει,εχει ως εξης. Επικιοθνωνησα μαζι τους,αλλα δεν μπορεσα να συνεννοηθω.Θα σας βαλω το μαιλ που μου στειλανε,και πειτε μου τι καταλαβαινετε εσεις.:confusedΤα λεω ,διοτι ψηλά στη σελιδα,κατω απο το ονομα U,υπαρχει και το ονομα C,οπότε πιασ' τ' αυγό και κούρευτο... Thank you very much for your interest in Mobileshop.eu As far as I have understood, the model you are interested in is the Samsung Galaxy Note 4. The final letter of the code is usually meant to define a geographical destination of the device. Since we sell our product for the European market, the code SM-N910C is put on the webpage so the customers can feel safe that their device is meant for the EU market. I assure you there is no difference in the characteristics. If you have any additional questions, please do not hesitate to contact us. Best regards, Edited December 12, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το mail λέει ότι το τελευταίο γράμμα δηλώνει το γεωγραφικό προορισμό του note. Από την στιγμή που πουλάνε στην ευρωπαϊκή αγορά ο κωδικός για το note είναι ο SM-N910C και το αναφέρουν στην σελίδα τους για να νιώθουν ασφάλεια οι αγοραστές ότι το προϊόν που αγοράζουνε ειναι για την ευρωπαϊκή ένωση (EU). Σε διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει διαφορά στα χαρακτηρηστικα. (ανάμεσα σε ποια μοντέλα τους ρώτησες? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το mail λέει ότι το τελευταίο γράμμα δηλώνει το γεωγραφικό προορισμό του note. Από την στιγμή που πουλάνε στην ευρωπαϊκή αγορά ο κωδικός για το note είναι ο SM-N910C και το αναφέρουν στην σελίδα τους για να νιώθουν ασφάλεια οι αγοραστές ότι το προϊόν που αγοράζουνε ειναι για την ευρωπαϊκή ένωση (EU). Σε διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει διαφορά στα χαρακτηρηστικα. (ανάμεσα σε ποια μοντέλα τους ρώτησες? ) Ριξε μια ματια στη σελιδα,http://gr.mobileshop.eu/phablets/samsung/galaxy-note-4-sm-n910u/ και δες πανω πανω,εκει που αναφερει το μοντελο,οπότε θα δεις οτι πανω γραφει U και ακριβως απο κατω,γραφει C.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Μάλλον είναι το U,το οποιο λέει ότι σε εμάς είναι γνωστό ως C . ρώτα τον εάν σε καλύπτει η εγγύηση στην Ευρώπη σε πιθανή αγορά και να σου δώσει πλήρη στοιχεία του τηλεφώνου που θα σου στειλει εάν αγοράσεις από εκεί για να δεις ποιο τελικά έχει . Εσύ θέλεις το U? αν όχι γιατί μπλέκεις με site που δεν αποσαφινιζουν το τι δίνουν ..Έχει τόσα πολλά ελληνικά μαγαζια με καλύτερες τιμές και με το C Edited December 12, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ενδιαφέρον, γιατί με ψήνει το C , αλλά ακόμη περισσοτερο με ψήνει το U . :D Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ενδιαφέρον, γιατί με ψήνει το C , αλλά ακόμη περισσοτερο με ψήνει το U . :D Θα πρέπει να ξεχάσεις όμως την εγγύηση. Γιατί δεν παίρνεις το C? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μάλλον είναι το U,το οποιο λέει ότι σε εμάς είναι γνωστό ως C . ρώτα τον εάν σε καλύπτει η εγγύηση στην Ευρώπη σε πιθανή αγορά και να σου δώσει πλήρη στοιχεία του τηλεφώνου που θα σου στειλει εάν αγοράσεις από εκεί για να δεις ποιο τελικά έχει . Εσύ θέλεις το U? αν όχι γιατί μπλέκεις με site που δεν αποσαφινιζουν το τι δίνουν ..Έχει τόσα πολλά ελληνικά μαγαζια με καλύτερες τιμές και με το C Μα απο τον τροπο που απαντησε,καταλαβα οτι δεν ξερουν ακριβως τι πουλανε,οπότε σταματησα να ασχολουμαι.Ξαναεγραψα τωρα,επειδη ειδα καποιο αλλο μελος εδω που εβαλε μια σελιδα απο το best price,στην οποια αναφεροταν και το καταστημα αυτο. Ακομα δεν εχω παρει την αοπφαση να παω στο 4,μιας και το 3 που εχω,ειναι μια χαρά.Ξερεις τωρα πως ειναι αυτα.Το γυριζεις το γυριζεις στο μυαλο σου,και καποια στιγμη ...:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα πρέπει να ξεχάσεις όμως την εγγύηση. Γιατί δεν παίρνεις το C? Τρομερό και καταπληκτικο πράγμα η εγγυηση απο Ελλάδα... Arvato rules. Και η υγρασία επίσης. :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Τρομερό και καταπληκτικο πράγμα η εγγυηση απο Ελλάδα... Arvato rules. Και η υγρασία επίσης. :lol: Φίλιππε είναι όπως πέσεις. Καμιά φορά υποδειγματικό, και καμιά φορά άστα να πάνε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Φίλιππε είναι όπως πέσεις. Καμιά φορά υποδειγματικό, και καμιά φορά άστα να πάνε. Υποδειγματικο ειναι αν εισαι επαγγελαματίας/μαγαζι. Ο ιδιωτης το πουλι στο μπαουλο και δρομο. Διαπιστωμένο αυτο που λέω. Η μοναδικές εταιρίες που υπολογιζω σε εγγυηση ειναι hp, lenovo, asus Για ολα τα αλλα Amazon, expansys, fnac ή σημαντικοτατη εκπτωση στην τιμη για μη εγγυηση Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Υποδειγματικο ειναι αν εισαι επαγγελαματίας/μαγαζι. Ο ιδιωτης το πουλι στο μπαουλο και δρομο. Διαπιστωμένο αυτο που λέω. Η μοναδικές εταιρίες που υπολογιζω σε εγγυηση ειναι hp, lenovo, asus Για ολα τα αλλα Amazon, expansys, fnac ή σημαντικοτατη εκπτωση στην τιμη για μη εγγυηση Θα διαφωνίσω μαζί σου. 2 Φορές χρειάστηκα service για συσκευές Samsung μέσα στον Οκτώβριο που μας πέρασε, και η εμπειρία μου ήταν θετική +++ Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Υποδειγματικο ειναι αν εισαι επαγγελαματίας/μαγαζι. Ο ιδιωτης το πουλι στο μπαουλο και δρομο. Διαπιστωμένο αυτο που λέω. Η μοναδικές εταιρίες που υπολογιζω σε εγγυηση ειναι hp, lenovo, asus Για ολα τα αλλα Amazon, expansys, fnac ή σημαντικοτατη εκπτωση στην τιμη για μη εγγυηση Είναι αυτό που σου έλεγα, υπάρχουν και πάρα πολλοί ικανοποιημένοι.:) Θα διαφωνίσω μαζί σου. 2 Φορές χρειάστηκα service για συσκευές Samsung μέσα στον Οκτώβριο που μας πέρασε, και η εμπειρία μου ήταν θετική +++ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Υποδειγματικο ειναι αν εισαι επαγγελαματίας/μαγαζι. Ο ιδιωτης το πουλι στο μπαουλο και δρομο. Διαπιστωμένο αυτο που λέω. Η μοναδικές εταιρίες που υπολογιζω σε εγγυηση ειναι hp, lenovo, asus Για ολα τα αλλα Amazon, expansys, fnac ή σημαντικοτατη εκπτωση στην τιμη για μη εγγυηση η ΗΡ για εκτυπωτες ειναι απαραδεκτη. μου καηκε η λαμπα σε πολυμηχανημα και οταν πηρα το σερβις μου ειπαν οτι θελουν 32 ευρω για να δουν τι συμβαινει, και μετα οτι κανει η επισκευη. αλλα θα μου δωσουν ενα ομοιο μοντελο εκτυπωτη με το δικο μου που δουλευει.!!!!! δεν θα μου εφτιαχναν το δικο μου!! θα το κραταγαν θα το εφτιαχανα και θα το εδιναν σε οποιον τους πηγαινε ενα αλλο παρομοιο με προβλημα. και του λεω "ρε παιδια ο δικος μου βια να εχει τυπωσει 500-600 σελιδες γιατι να παρω ενα αλλο μηχανημα που δεν ξερω τι εχει κανει? απαντηση : αυτη ειναι η πολιτικη της εταιρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα πρέπει να ξεχάσεις όμως την εγγύηση. Γιατί δεν παίρνεις το C? Για το C λέω, απλά το U υπερέχει λόγω του modem στα 20 nm. Οπότε θα πρέπει να διαλεξω αναμεσα σε εγγυηση και σε καινούριο modem. Παίζει τελικα να κερδισει το ... Note Edge :p:p:p. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε από πλαίσιο κωτσοβολο με το 20ημερο προς επιστροφή και να το γύρισε πίσω? Και αν ναι όντως το πήραν με pay back όλα τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε από πλαίσιο κωτσοβολο με το 20ημερο προς επιστροφή και να το γύρισε πίσω? Και αν ναι όντως το πήραν με pay back όλα τα χρήματα? Εγώ έχω αγοράσει κινητό από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όχι το ΝΟΤΕ 4, το LG G3 αρχές Ιουλίου), ισχύει κανονικά αυτό που λένε Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Υπάρχει κάποιος που να αγόρασε από πλαίσιο κωτσοβολο με το 20ημερο προς επιστροφή και να το γύρισε πίσω? Και αν ναι όντως το πήραν με pay back όλα τα χρήματα? Εγώ έκανα DOA στο πλαίσιο μετά από 14 μέρες. Μου έδωσαν καινούργια συσκευή.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ έχω αγοράσει κινητό από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όχι το ΝΟΤΕ 4, το LG G3 αρχές Ιουλίου), ισχύει κανονικά αυτό που λένε Καλημέρα σε όλους!Οι συσκευές που επιστρέφονται δηλαδή εντός των 20 ημερών τι γίνονται άραγε;Σφραγίζονται ξανά και πουλιούνται σαν καινούριες;!:worry: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημέρα σε όλους!Οι συσκευές που επιστρέφονται δηλαδή εντός των 20 ημερών τι γίνονται άραγε;Σφραγίζονται ξανά και πουλιούνται σαν καινούριες;!:worry: ... στα σκρουτζομαγαζα :p Περα απο την πλακα, ωραια ερωτηση, που πανε αραγε αυτες οι συσκευες? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μηπως σε εσωτερικη προωθηση....Εργοζομενους? Σε χαμηλη τιμή .. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Την διαφήμιση του Γερμανού με τα 850 ευρω και δωροεπιταγή 150 ευρω + ασφάλεια συσκευή δωρεάν την εχετε δει;υπαρχει καμμια παγίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την διαφήμιση του Γερμανού με τα 850 ευρω και δωροεπιταγή 150 ευρω + ασφάλεια συσκευή δωρεάν την εχετε δει;υπαρχει καμμια παγίδα; Δεν νομίζω πως υπάρχει παγίδα. Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις σίγουρα είναι ότι θα σου αφαιρέσουν την δωροεπιταγή από αυτήν την αγορά και δεν θα είναι για μελλοντικές. Επίσης, πιθανότατα να είναι branded του Γερμανού. Πάντως, λογικά, θα παίξουν και στους υπόλοιπους μεγάλους οι δωροεπιταγές. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ... στα σκρουτζομαγαζα :p Περα απο την πλακα, ωραια ερωτηση, που πανε αραγε αυτες οι συσκευες? Προφανώς ανακατασκευάζονται, ξανασυσκευάζονται και πουλιούνται σαν καινούργιες. Όχι απαραίτητα από τα Σκρουτζομάγαζα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την διαφήμιση του Γερμανού με τα 850 ευρω και δωροεπιταγή 150 ευρω + ασφάλεια συσκευή δωρεάν την εχετε δει;υπαρχει καμμια παγίδα; http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=8022¤tCMSCategoryId=3246&attributeToSort=5 Εδω ειναι ολες οι λεπτομερειες: Μιλα για νεα συνδεση ή ανανεωση cosmote και δωροεπιταγή για επομενη αγορά. Οπότε η όλη προσφορά είναι απο την cosmote και οχι την samsung και λογικά δεν θα παίξει σε άλλα καταστήματα. Είμαστε ήδη μια βδομαδα πριν τα Χριστούγεννα και λογικα οι οποιες προσφορές θα είχαν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts