kostas_lion Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 δοκιμασε την εφαρμογη απο το Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo τωρα οσο για το 4G αυτο παίζει ανάλογα σε πια περιοχή εισαι και κατα ποσο έχει σήμα για 4G και πιανει! Χώρα Ουγγαρια είναι η συσκευή. Το 4G το δοκιμάζω σε όλες τις περιοχές και δίπλα με ενα note 3 που βγάζει 4g εμένα βγάζει μέχρι Η+ . Το ιδιο ειχα παθει πριν 2 χρόνια με ενα 4s που με το που άλλαξα τη rom δούλεψε το 4G. Εχει κάνεις το 910c που να του δουλεύει το 4G να μου πει ποια rom εχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Χώρα Ουγγαρια είναι η συσκευή. Το 4G το δοκιμάζω σε όλες τις περιοχές και δίπλα με ενα note 3 που βγάζει 4g εμένα βγάζει μέχρι Η+ . Το ιδιο ειχα παθει πριν 2 χρόνια με ενα 4s που με το που άλλαξα τη rom δούλεψε το 4G. Εχει κάνεις το 910c που να του δουλεύει το 4G να μου πει ποια rom εχει ; Με Ουγγαρεζικο 910c και stock rom στην περιοχή της Αθήνας πιάνω κανονικά 4G. Στο δίκτυο της Vodafone. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Με Ουγγαρεζικο 910c και stock rom στην περιοχή της Αθήνας πιάνω κανονικά 4G. Στο δίκτυο της Vodafone. Λίγο απίθανο να φταίει η rom. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Χώρα Ουγγαρια είναι η συσκευή. Το 4G το δοκιμάζω σε όλες τις περιοχές και δίπλα με ενα note 3 που βγάζει 4g εμένα βγάζει μέχρι Η+ . Το ιδιο ειχα παθει πριν 2 χρόνια με ενα 4s που με το που άλλαξα τη rom δούλεψε το 4G. Εχει κάνεις το 910c που να του δουλεύει το 4G να μου πει ποια rom εχει ; δοκιμασε να αλλαξεις καρτα σιμ! ειχε παθει και στις αρχες το ιδιο προβλημα ενας φιλος εδω και με το που αλλαξε καρτα σιμ ηρθε και γενικα επαιζε το σημα απο καρτα σιμ σε καρτα σιμ! εκεινος ειχε απο κορεα αν ενθυμουμαι σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δύσκολο, εγώ πάντως θεωρώ πολλά και τα 3-4% που χρεώνουν επιπλέον. Το οποίο σημειωτέον είναι και παράνομο. Δεν επιτρέπετε να αλλάζει η τιμή από τον τρόπο πληρωμής :mad:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το οποίο σημειωτέον είναι και παράνομο. Δεν επιτρέπετε να αλλάζει η τιμή από τον τρόπο πληρωμής :mad:. Φυσικα και ειναι νομιμο και επιτρεπεται. Ανεκαθεν ηταν εντοκες οι δοσεις. Αλλο που μας καλομαθαν τα καταστηματα προσφεροντας ατοκες δοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Φυσικα και ειναι νομιμο και επιτρεπεται. Ανεκαθεν ηταν εντοκες οι δοσεις. Αλλο που μας καλομαθαν τα καταστηματα προσφεροντας ατοκες δοσεις. Προφανώς δεν διάβασες το μήνυμα. Αναφερόμαστε ότι ζητούν 3-4% επιπλέον όταν ο τρόπος πληρωμής είναι πιστωτική κάρτα. Όχι όταν έχει δόσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Επειδή τους χρεώνει η τράπεζα ένα ποσοστό, αυτοί το μετακυλύουν στον αγοραστή... Πιθανώς και λίγο τσιμπημένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Επειδή τους χρεώνει η τράπεζα ένα ποσοστό, αυτοί το μετακυλύουν στον αγοραστή... Πιθανώς και λίγο τσιμπημένο! Τσιμπιμένο και παράνομα. Απαγορεύεται πρώτα από την τράπεζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Υπάρχει κάποιο σκρουτζομαγαζο που να δίνει το c με πιστωτική και δόσεις, έστω και εντοκα. Μιλάμε για σκρουτζομαγαζο με κάτω από 700 ευρώ, όχι κανένας Κωτσοβο@ος κτλπ. Αν θυμάμαι καλά το mr mobi έκανε άτοκες δόσεις. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Αν θυμάμαι καλά το mr mobi έκανε άτοκες δόσεις. ☺ Δεν έχει Note 4 αλλά ούτε και τα κορυφαία μοντέλα της Σάμμυ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν έχει Note 4 αλλά ούτε και τα κορυφαία μοντέλα της Σάμμυ. Χωρίς να έχω συμφέροντα από το μαγαζί μπορώ να πω ότι στο mr mobi μπορείς να παραγγείλετε ότι θέλετε με 6 μήνες άτοκα ή με κάποια επιβάρυνση νομίζω 4%για πάνω από 6 μήνες. Το θετικό που έχω δει σε αυτό το κατάστημα είναι ότι εάν κάτι δεν το έχει εκείνη την στιγμή στο φέρνει άμεσα και έτσι όπως θα το ζητήσεις πχ note 4 ή F ή C. Όχι ότι στα γύρω μαγαζιά αυτό δεν παίζει αλλά συνήθως όταν ζητάω κάτι που δεν το έχουν στο μαγαζί η παράδοση είναι μετά από 1 ημέρα. Βασικό βέβαια και το ατοκο της κάρτας. Και το λέω και πάλι προς αποφυγή παρεξηγησεων δεν έχω σχέση με κανένα μαγαζί γενικότερα. Ψωνίζω πάντα εκεί που θα βρω την καλύτερη τιμή. Καλημέρα. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νομίζω σε κάποια φάση είχε αναφερθεί εδώ για κάποια μαγαζιά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιδότηση; Ή σε άλλο τόπικ ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νομίζω σε κάποια φάση είχε αναφερθεί εδώ για κάποια μαγαζιά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιδότηση; Ή σε άλλο τόπικ ήταν; birdphone το ειχε πει καποιο παιδι απο εδω μεσα που ειχε παρει με επιδοτηση. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 birdphone το ειχε πει καποιο παιδι απο εδω μεσα που ειχε παρει με επιδοτηση. birdphone δινει επιδοτηση wind παιδια. Ειναι και καποιο αλλο που δινει cosmote και μας το χε πει ενας φιλος αλλα δεν θυμαμαι που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το birdphone βέβαια βλέπω το έχει 730, 100 πάνω από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο. Άρα είναι για βαρβάτες επιδοτήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 To mobilehellas Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το birdphone βέβαια βλέπω το έχει 730, 100 πάνω από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο. Άρα είναι για βαρβάτες επιδοτήσεις... Στα 625 ειναι το birdphone http://www.birdphone.gr/gr/prdid/98f16f63b9fd457aa2206c6cfc78e477/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Α οκ.. Από το κινητό έψαχνα, και είχα δει αυτο: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N910F-Galaxy-Note-4-Black.aspx Τώρα γιατί το "όχι EU" έχει 730 και το "EU" έχει 625, μόνο αυτοί το ξέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Α οκ.. Από το κινητό έψαχνα, και είχα δει αυτο: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N910F-Galaxy-Note-4-Black.aspx Τώρα γιατί το "όχι EU" έχει 730 και το "EU" έχει 625, μόνο αυτοί το ξέρουν... Δεν το βλέπω! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Τι εννοείς; Δεν ανοίγει το link που έβαλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Τι εννοείς; Δεν ανοίγει το link που έβαλα; Ανοίγει, δεν βλέπω πουθενά το μη Ευρώπης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εννοώ πως αν συγκρίνεις τα 2 links με τις διαφορετικές τιμές για το ίδιο κινητό http://www.birdphone.gr/gr/prdid/98f16f63b9fd457aa2206c6cfc78e477/productinfo.aspx http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-N910F-Galaxy-Note-4-Black.aspx η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο πρώτο (που έχει 626) ότι λέει: Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το άλλο είναι ελληνικής εισαγωγής - αντιπροσωπίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το άλλο είναι ελληνικής εισαγωγής - αντιπροσωπίας Σωστά, όπως γυρω στα 730 εχει και το Ε-SHOP το ελληνικης αντιπροσωπειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts