anergos13 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επειδη το απογευμα θα ειμαι στα "Μαγαζά" ...μπορειτε αν θελετε να μας πειτε (οςοι το ειδαν) αν το εχουν σε αρκετα Public? Ευχαριστω θερμα:D Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Η πιο χαμηλή τιμή αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω βέβαια πόσα είναι τα μεταφορικά... http://www.hardwareversand.de/en/Android/181282/Samsung+N910F+Galaxy+Note+4+%28charcoal-black%29.article?&agid=1682&ref=132 Αν δεις στο γερμανικό σκρουτζομάγαζο θα δεις καλύτερες τιμές. http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=note+4 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αν δεις στο γερμανικό σκρουτζομάγαζο θα δεις καλύτερες τιμές. http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=note+4 Για αμεση αποστολη-διαθεσιμο :). Μολις ειδα οτι μεσο του idealo το εχει ενα 20αρι κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Για αμεση αποστολη-διαθεσιμο :). Μολις ειδα οτι μεσο του idealo το εχει ενα 20αρι κατω. Νομίζω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δούμε αντίστοιχες τιμές και στα ελληνικά σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ευχαριστώ. Φίλε έχει τον Snapdragon (N910F). Και πόσο κοστίζει στην Κύπρο αν επιτρέπεται. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andys12 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μέχρι στιγμής μόνο ένα κατάστημα το έχει φέρει στα 795 Παράθεση Ninty.gr - Greek Nintendo Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μέχρι στιγμής μόνο ένα κατάστημα το έχει φέρει στα 795 Πάλι οι τιμές σας είναι καλύτερες από εμάς τους Ελλαδίτες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Πάλι οι τιμές σας είναι καλύτερες από εμάς τους Ελλαδίτες. Ντάξει, και εμάς το πουλάνε κάποιοι με 740 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ντάξει, και εμάς το πουλάνε κάποιοι με 740 :) Στα καταστήματα όμως είναι 849.:wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εδώ πουλάνε και ακριβά και δεν βάζουν και προσφορές. Πούλα 850 αλλά δώσε και ένα fit μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Επειδη το απογευμα θα ειμαι στα "Μαγαζά" ...μπορειτε αν θελετε να μας πειτε (οςοι το ειδαν) αν το εχουν σε αρκετα Public? Ευχαριστω θερμα:D Σήμερα που έκανα μια έρευνα το έχουνε εκθεσιακό στα public στο Σύνταγμα σε λευκό χρώμα και μαζί με το S-PEN για ένα "test write"...;) Διαθέσιμο προς πώληση από βδομάδα όπως με ενημέρωσαν... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Η σελιδα της samsung στο fb λεει για 27 εγω το εχω κανει παραγγελια απο public αλλα ρωτησα και μ ειπαν πως ειναι αγνωστη η ημερομηνια ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σήμερα που έκανα μια έρευνα το έχουνε εκθεσιακό στα public στο Σύνταγμα σε λευκό χρώμα και μαζί με το S-PEN για ένα "test write"...;) Διαθέσιμο προς πώληση από βδομάδα όπως με ενημέρωσαν... Στο Σύνταγμα υπάρχει και το άσπρο (με πενάκι) και το μαύρο (χωρίς πενάκι) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsaris Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στην ιστοσελίδα του πλαισίου, από σήμερα το απόγευμα, εμφανίζεται σαν άμεσα διαθέσιμο ... (Λευκό και μαύρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eskimo Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το απογευμα με τηλ. απο πλαισιο και ηπανε οτι δευτερα θα εχω Θεσσαλονικη το Note 4.......για να δουμε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Υπαρχουν τα εξης θεματακια τωρα. 1.Θηκη.2.Γυαλακι,και 3. ασυρματη φορτιση. Για το πρωτο,εχουν ηδη αρχισει να πωλουνται θηκες.Για το δευτερο,υπαρχει προβλημα,διοτι το κινητο εχει καμπυλωμενες ακρες,και το γυαλακι δεν εφαρμοζει καλα,και οπως λενε η Spigen,εξανε αποσυρση στα πρωτα κομματια που ειχε κατασκευασει,διοτι δεν ηταν οπως επρεπε. Για το τριτο τωρα,απο ο,τι φαινεται,η Samsung,εχει φτιαξει μια ειδικη θηκη,που μπορει να κανει και ασυρματη φορτιση,οπως ηταν κι αυτη του Νοte 3.Αλλες κατασκευες ομως,δεν εχουν παρουσιαστει ακομη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Βλεπω οτι το Amazon Αγγλιας,πουλαει το Exynos και ειδικα το N910U,στις 600£,δηλαδη στα 762€. Εχει ενα κομματι λεει. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy%20note%204&sprefix=galaxy%2Caps Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εχουμε διαθεσιμότητα σήμερα ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Η Samsung Greece στο Twitter πριν 2 ώρες ανέβασε ότι έχει ξεκινήσει η διαθεσιμοτητα του Note 4 σε όλα τα μαγαζιά. Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σε εμένα ήρθε email από το plaisio για παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν θα έχει δωροεπιταγή όπως το 3 φέτος στο 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σε εμένα ήρθε email από το plaisio για παραγγελία. και σε εμενα, και αν δεν σου αρεσει μπορεις να το επιστρεψεις μεσα σε 20 μερες στην συσκευασια του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν θα έχει δωροεπιταγή όπως το 3 φέτος στο 4; Αυτό γίνεται αργότερα νομίζω και όχι κατά το λανσάρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Αυτό γίνεται αργότερα νομίζω και όχι κατά το λανσάρισμα... Πέρυσι πήρα το 3 από το πλαίσιο την πρώτη μέρα και το είχε με 100 ευρώ δωροεπιταγή που τα αφαιρούσε από την τιμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eskimo Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 π[αιδια μολισ το πηρα απο media markt......ενα εχω απλα να πω ....WOW:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts