Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία αποστολή που διαγωνίζεσαι μ'έναν τυπά ποιανού το αμάξι είναι πιο χοροπηδηχτό :p πώς στο καλό την περνάμε;

Eγω εβαλα την αδερφη μου να περασει αυτη την αποστολη!:p

Εχω κολλησει ομως σε μια αλλη:Αυτη που παιρνεις τον big smoke σε μια μηχανη και προσπαθεις να σκοτωσεις κατι τυπους στην οροφη του τρενου.Την εχω κανει δεκαπεντε φορες και παντα μενει καποιος ζωντανος!!:mad:

Εχετε κανα tip να με βοηθησετε;

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγω εβαλα την αδερφη μου να περασει αυτη την αποστολη!:p

Εχω κολλησει ομως σε μια αλλη:Αυτη που παιρνεις τον big smoke σε μια μηχανη και προσπαθεις να σκοτωσεις κατι τυπους στην οροφη του τρενου.Την εχω κανει δεκαπεντε φορες και παντα μενει καποιος ζωντανος!!:mad:

Εχετε κανα tip να με βοηθησετε;

Καλή ερώτηση,αφού πέρασα την προήγουμενη κόλλησα (πάλι) στο τρένο.

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι το παιχνίδι είναι κάπως πιο δύσκολο από το VC.

129026.png?1640591734

Την πέρασα πριν από λίγο :p Όλοι κοντά κοντά πάμε :p λοιπόν να είσαι στην ίδια ευθεία με το βαγόνι που είναι αυτοί πάνω και όσο το δυνατον μακρύτερα για να μπορεί να τους πετύχει :D

Τρόμαξα όταν έκανα κλικ στο MAP είναι χαοτικός ο χάρτης τεράστιος....

και ναι είναι δυσκολότερο από το VC

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγώ είμαι σε αυτή που πρέπει να τους πας στο Μotel "Familly reunion" λέγετε η αποστολή!

εκτός το ότι είναι τεράστια σε μια στιγμή προς το τελος (είναι background action) κάτι αστυνομικοί πηδάνε απο τις μηχανες τους πάνω στο αυτοκίνητο και σε πλακώνουν στις μπουνιές :mad:

Αυριο πάλι...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εγώ είμαι σε αυτή που πρέπει να τους πας στο Μotel "Familly reunion" λέγετε η αποστολή!

εκτός το ότι είναι τεράστια σε μια στιγμή προς το τελος (είναι background action) κάτι αστυνομικοί πηδάνε απο τις μηχανες τους πάνω στο αυτοκίνητο και σε πλακώνουν στις μπουνιές :mad:

Αυριο πάλι...

MoΛις την περασα!!:)

Εγω εκανα μια αποστολη που πρεπει να φωτογραφισεις ενα πτωμα!

Παντως,οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολοενα και πιο συναρπαστικο!

Εχει φοβερη πλοκη!Θα δειτε!:)

Χμ! :)

Το παιχνίδι δεν έχει τα γραφικά των σημερινών τεχνολογιών αλλά έχει την δικιά του ατμόσφαιρα που σε εξιτάρει..

Αρκεί να πω πως με το που διέρευσε πως το download μου τελείωσε σήμερα το πρωί έχω λάβει από το πρωί 6 sms με παιδιά που το θέλουν αύριο στο σχολείο να τους δώσω την copia τους... :O

Πραγματικά είναι ένας nigga life simulator και επιτέλους σε ένα παιχνίδι έχεις πραγματική ανάγκη φαγητού! :blink: (θα ήθελα να είχε και ανάγκη τουαλέτας αλλά... :O )

Το γυμναστήριο που κάνεις λέει πόλυ και μάλιστα τα αποτελέσματα στα muscles φένοντε και οπτικά. Επίσης η πόλη είναι ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ!!! Θα σας πάρει κανα δίμηνο για να πηγαίνετε παντού χωρίς χάρτη... :w00t:

Το game είναι fully customisable και αυτό είναι το δυνατό του σημείο... Τα skills σου είναι πολλά και τα αναβαθμίζεις συνεχώς.

Μιλάς σε περαστικούς με θετικές ή αρνητικές απαντήσεις και άλλα πολλά!

Πιστεύω αν το παιχνίδι είχε λίγο καλύτερη μηχανή γραφικών ωστε να σέβεται τον εαυτό του θα το γούσταρα με χίλια αλλά... :rolleyes:

CJ RULZ! :shifty: :w00t:

MoΛις την περασα!!:)

Εγω εκανα μια αποστολη που πρεπει να φωτογραφισεις ενα πτωμα!

Παντως,οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολοενα και πιο συναρπαστικο!

Εχει φοβερη πλοκη!Θα δειτε!:)

εκτός απο φοβερή πλοκή έχει και φοβερή πλάκα!! :p

εχω φτάσει στο σημείο που τα φτιάχνει με μια σκρόφα, σκύλα σκέτη και κάνουν μαζί λιστείες. καλά το δευτερο μέρος είναι θεικό!! μέχρι και θεριστικό μηχανημα οδηγάς (ξέρετε απ΄τη μία βάζει ανθρώπους κι απ την αλλη βγάζει κιμά!)

πάρτε και μερικά screenshots...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

εκτός απο φοβερή πλοκή έχει και φοβερή πλάκα!! :p

εχω φτάσει στο σημείο που τα φτιάχνει με μια σκρόφα, σκύλα σκέτη και κάνουν μαζί λιστείες. καλά το δευτερο μέρος είναι θεικό!! μέχρι και θεριστικό μηχανημα οδηγάς (ξέρετε απ΄τη μία βάζει ανθρώπους κι απ την αλλη βγάζει κιμά!)

πάρτε και μερικά screenshots...

Sυμφωνω απολυτα!Την περασα και εγω αυτη την αποστολη!

Εχεις παρατηρησει οτι τα τρακτερ οδηγουν κατι ''πρωτογονοι'' ; :p

To μονο που με εκνευριζει λιγο ειναι οι μακρινες αποστασεις..Μπορει να χρειαστεις και πεντε λεπτα για να πας σε καποιο μερος...:X

εγώ καταλάθος χθες σκότωσα τη γκόμενα που είχα σώσει από την φωτιά !!

μόλις πέρασα την πιστα που λέτε με την νταρντάνα..τώρα είμαι στην tanker commander!!

Γμτ με έχετε πορώσει άγρια... Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω το download, αλλά έχω εξεταστική η οποία θ πάει περόπατο :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστό ή όχι, εγώ θα ποστάρω:

Έκανα μια κόπια του γνήσιου dvd με το Blind writer η οποία παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να αναγνωριστεί από το pc μου. Ένα άλλο dvd (ίδιας μάρκας) που αντιγράφτηκε το San Andreas παίζει μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει?

:shifty:

ρε παιδιά τα:

GTA: Σαν Ανδρέας HOT COFFEE MOD v2

GTA: Σαν Ανδρέας HOT COFFEE MOD v1

GTA: Σαν Ανδρέας UNLOCKER #2

GTA: Σαν Ανδρέας UNLOCKER #1

GTA: Σαν Ανδρέας NO INTRO FIX #2

GTA: Σαν Ανδρέας NO INTRO FIX #1

GTA: Σαν Ανδρέας v1.0 [ALL] Crash Fix Patch

τι κάνουν??

screenshots με την φωτογραφική(του παιχνιδιού) βγάζετε η με printscreen??σε εμενα δεν λειτουργεί το printscreen!

συμπλήρωσα το 25%, έχω φτάσει στο san Fiero εκεί που ανοίγει συνεργείο αυτοκινήτων.

πάμε για διάβασμα τώρα... ;)

ρε παιδιά τα:

GTA: Σαν Ανδρέας HOT COFFEE MOD v2

GTA: Σαν Ανδρέας HOT COFFEE MOD v1

GTA: Σαν Ανδρέας UNLOCKER #2

GTA: Σαν Ανδρέας UNLOCKER #1

GTA: Σαν Ανδρέας NO INTRO FIX #2

GTA: Σαν Ανδρέας NO INTRO FIX #1

GTA: Σαν Ανδρέας v1.0 [ALL] Crash Fix Patch

τι κάνουν?

Στο gtagaming.com λεει τι κανουν.

Υπαρχει τροπος να πηγαινω κατευθειαν στα μερη που χρειαζεται ωστε να μην τρωω στη μαπα ατελειωτα χιλιομετρα ψαξιματος??

Εγω 17 %!:)

Στο gtagaming.com λεει τι κανουν.

Υπαρχει τροπος να πηγαινω κατευθειαν στα μερη που χρειαζεται ωστε να μην τρωω στη μαπα ατελειωτα χιλιομετρα ψαξιματος??

Σε μια αποστολη στην αρχη που πρεπει να κυνηγησεις εναν τυπο με ενα μηχανακι πριν πας στο σημειο που αρχιζει η καταδιωξη πατας νομιζω το Y και σε παει κατ'ευθειαν στο μερος.Εγω δυστυχως δεν ειχα πολυ χρονο και ειμαι ακομα στο 11% :(

Παιδιά, έχω μια GeForceMX440 στο pc μου+ 512 ram. Τι λέτε, θα τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι; Εσείς τι κάρτες έχετε; Με το Vice City δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Παιδιά, έχω μια GeForceMX440 στο pc μου+ 512 ram. Τι λέτε, θα τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι; Εσείς τι κάρτες έχετε; Με το Vice City δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Αν δεν ειχες προβλημα με το Vice sity, δεν νομιζω να εχεις τωρα. Τα γραφικα ειναι σχεδον ιδια.

Διάβασες καθόλου το thread; Την ίδια ερώτηση έκανε και κάποιος άλλος πιο πριν. Η απάντηση εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=926286#post926286

Παιδιά αν θέλετε να μετακινείστε από πόλη σε πόλη να προτιμάται την εθνική ή το τρένο γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα να περάσω από τα χωράφια διαλυόμουν :p

Ά και είναι το πρώτο παιχνίδι που δικαιολογώ το οτι είναι 1 DVD...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Eγω εχω κολλησει στη αποστολη ''wu zi mu'' που κανεις κοντρα στο δασος!Την εχω κανει καμια δεκαπενταρια φορες και ολο κατι γινεται και χανω...Με ποιο αυτοκινητο ειναι καλυτερα να τρεξω στην ''wu zi mu'' ;

Α,εφθασα 21 % !!

Εγω 17 %!:)

Place Manager ! ;)

Eγω εχω κολλησει στη αποστολη ''wu zi mu'' που κανεις κοντρα στο δασος!Την εχω κανει καμια δεκαπενταρια φορες και ολο κατι γινεται και χανω...Με ποιο αυτοκινητο ειναι καλυτερα να τρεξω στην ''wu zi mu'' ;

Α,εφθασα 21 % !!

Αυτήν θα την πέρναγα με τη δευτερη αλλα έκανα καταλάθος τη βλακία και βγήκα απο το αυτοκίνητο στο προτελευταίο checkpoint, αντι να πατήσω το δεξιά, πάτησα το "F".

Τελικά το πέρασα με την πέμπτη, απλά πήγα και έβαλα στο αυτοκίνητο λάστιχα για χώμα (στο συνεργείο).