Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

me 2...

Αυθεντικό το έχει σίγουρα το πλαίσιο στην τιμή των 50ε

Τώρα αν πήρα εγώ το τελευταίο που είχε, δεν ξέρω...

Επειδή πάντως κάποιοι "ξέχασαν" να το αγοράσουν αυθεντικό, μετά θα σκανάρω το DVD για να το τυπώσετε και να το κολήσετε στις μούφες... :D

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

me 2...

Αυθεντικό το έχει σίγουρα το πλαίσιο στην τιμή των 50ε

Τώρα αν πήρα εγώ το τελευταίο που είχε, δεν ξέρω...

Επειδή πάντως κάποιοι "ξέχασαν" να το αγοράσουν αυθεντικό, μετά θα σκανάρω το DVD για να το τυπώσετε και να το κολήσετε στις μούφες... :D

Έχουν γίνει release τα πάντα, από εξώφυλλα μέχρι manuals ;)

Σε ότι αφορά το χειρισμό, καταρχήν έχουν inverted το vertical mouse axis by default, γιατί; Εμένε με μπερδεύει πολύ γενικότερα, όταν περπατάω πιάνω το ποντίκι και παίζω με τα AWSD (επηρεασμένος από τα FPS). Μετά μπαίνω στο αυτοκίνητο ή καβαλάω το ποδήλατο και δε με βολεύει ούτε το ποντίκι, ούτε το AWSD και πιάνω τα βελάκια (επηρεασμένος από το NFS). Πού θα μου πάει, θα το μάθω :mad:

Έχουν γίνει release τα πάντα, από εξώφυλλα μέχρι manuals ;)

Σε ότι αφορά το χειρισμό, καταρχήν έχουν inverted το vertical mouse axis by default, γιατί; Εμένε με μπερδεύει πολύ γενικότερα, όταν περπατάω πιάνω το ποντίκι και παίζω με τα AWSD (επηρεασμένος από τα FPS). Μετά μπαίνω στο αυτοκίνητο ή καβαλάω το ποδήλατο και δε με βολεύει ούτε το ποντίκι, ούτε το AWSD και πιάνω τα βελάκια (επηρεασμένος από το NFS). Πού θα μου πάει, θα το μάθω :mad:

πέστα ντε, τι εσχρός χειρισμός είναι αυτός?? :mad:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Eδώ και 4 περίπου ώρες παίζω το GTA πάρα πολύ καλό! Με χάλασαν λίγο τα αυτοκίνητα... θα μπορούσαν να ήτανι ποιο.... (αφου υποτίθετε ότι όλα γίνονται το '92) αλλά καλά να είναι το νετ :p και στο vice όλα σχεδόν τα είχα αντικαταστήσει... Όσο για τον χειρισμό τον άλλαξα και τον έκανα όπως και στο προηγούμενο...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Eδώ και 4 περίπου ώρες παίζω το GTA πάρα πολύ καλό! Με χάλασαν λίγο τα αυτοκίνητα... θα μπορούσαν να ήτανι ποιο.... (αφου υποτίθετε ότι όλα γίνονται το '92) αλλά καλά να είναι το νετ :p και στο vice όλα σχεδόν τα είχα αντικαταστήσει... Όσο για τον χειρισμό τον άλλαξα και τον έκανα όπως και στο προηγούμενο...

Το πηρα και εγω τελικα σημερα,ειναι οντως πολυ καλο.Για τα αυτοκινητα που λες, περιμενε γιατι ακομα εισαι στην πρωτη πολη!Να δεις μετα τι εχει! :p

Ρε παιδια καντε κανα μινι review να πορωθουμε λιγο και εμεις μεχρι να το αποκτησουμε καα εμεις

ο χειρισμος του αυτοκινητου ειναι ιδιος με του vice city δηλαδα πας με τερμα γκαζι και οταν στριβεις στριβει αμεσως ή γλιστραει?

Ρε παιδια καντε κανα μινι review να πορωθουμε λιγο και εμεις μεχρι να το αποκτησουμε καα εμεις

ο χειρισμος του αυτοκινητου ειναι ιδιος με του vice city δηλαδα πας με τερμα γκαζι και οταν στριβεις στριβει αμεσως ή γλιστραει?

Eχουν αλλαξει συμπεριφορα τα αυτοκινητα.Ειναι πιο δυσκολο να τα οδηγησεις..Γλιστρουν,και με χειροφρενο δυσκολο να μπεις στις στροφες!:p

To παιχνιδι εχει μια επιλογη να αποθηκευεις φωτογραφιες στο φακελο My Documents/San Andreas User files.Πως μπορω να το κανω αυτο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου;Mη μου πειτε για print screen...:)

μόλις τέλειωσε η εγκατάσταση, πάω να το λιώσω!!!

Να'σαι καλά Κώστα (cyberbob) :)

Χαίρομαι που δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα :)

Καλό San Andreas :p :cool:

Παιδιά όσοι έχετε εξεταστική κρύψτε το δισκάκι του παιχνιδιού στο συρτάρι και καταπιείτε το κλειδί, αν θέλετε να περάσετε κανένα μάθημα :!:

Πέστα,πέστα :p Τι εξεταστική,τι εξετάσεις... Έπρεπε να το κυκλοφορήσουν μια βδομάδα μετά μου φαίνεται...να δω τι θα γράψω αύριο ! :rolleyes:

Eχουν αλλαξει συμπεριφορα τα αυτοκινητα.Ειναι πιο δυσκολο να τα οδηγησεις..Γλιστρουν,και με χειροφρενο δυσκολο να μπεις στις στροφες!:p

To παιχνιδι εχει μια επιλογη να αποθηκευεις φωτογραφιες στο φακελο My Documents/San Andreas User files.Πως μπορω να το κανω αυτο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου;Mη μου πειτε για print screen...:)

Μέσα στο σπίτι που κάνεις save στον πάνω όροφο έχει μια φωτογραφική μηχανή. Την παίρνεις αλλα σου αντικαθιστά το σπρέυ του γκράφιτι ή τον πυροσβεστήρα...

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Μετα απο μερικες ωρες με το San Adreas, μπορω να πω οτι το παιχνιδι μαμαει.

Πολυ ξιλικι, πολυ βρισιδι, καλες αποστολες, γραφικα μου μοιαζουν σαν το Vice sity.

Εχω μερικες ερωτησεις για οσους ξερουν:

1. Η ζωη σου γεμιζει τρωγωντας ε?

2. Τα αυτοκινητα αν διαληθουν, φτιαχνονται καπως?

3. Οι μηχανες που ειναι ρε παιδια? Μονο την μηχανη των μπατσων εχω βρει.

Αυτα προς το παρον. Παω να παρω τσιγαρα γιατι τελειωσαν πρωσπαθωντας να τελειωσω μια αποστολη. :kill: :rocket:

Μετα απο μερικες ωρες με το San Adreas, μπορω να πω οτι το παιχνιδι μαμαει.

Πολυ ξιλικι, πολυ βρισιδι, καλες αποστολες, γραφικα μου μοιαζουν σαν το Vice sity.

Εχω μερικες ερωτησεις για οσους ξερουν:

1. Η ζωη σου γεμιζει τρωγωντας ε?

2. Τα αυτοκινητα αν διαληθουν, φτιαχνονται καπως?

3. Οι μηχανες που ειναι ρε παιδια? Μονο την μηχανη των μπατσων εχω βρει.

Αυτα προς το παρον. Παω να παρω τσιγαρα γιατι τελειωσαν πρωσπαθωντας να τελειωσω μια αποστολη. :kill: :rocket:

1.ναι έτσι νομίζω

2.φτιάχνονται,πρέπει να πας στο μαγαζί που έχει ένα πράσινο σπρέυ και στο βάφει αλλα ταυτόχρονα στο κάνει όπως όταν το πήρες! ;)

3.mmm,στην αρχή έβρισκα και καμια 400cc μοτοσικλέτα!!μην ανησυχείς!

1.ναι έτσι νομίζω

2.φτιάχνονται,πρέπει να πας στο μαγαζί που έχει ένα πράσινο σπρέυ και στο βάφει αλλα ταυτόχρονα στο κάνει όπως όταν το πήρες! ;) 3.mmm,στην αρχή έβρισκα και καμια 400cc μοτοσικλέτα!!μην ανησυχείς!

Υπαρχει στον χαρτη απο την αρχη ή στο λεει σε καποια αποστολη?

Υπαρχει στον χαρτη απο την αρχη ή στο λεει σε καποια αποστολη?

Yπαρχει ενα εικονιδιο που εχει τη μορφη σπρει στο χαρτη!:)

δεν θυμάμαι πάντως είχε γίνει και σε αποστολή,,είναι μια,και είσαι σε ένα αμάξι με πολλούς μέσα και πυροβολάς κάποιες παρέες ,εμφανίζεται ένα κουτάκι δεξιά πάνω με την κατάσταση του αμαξιού που είσαι k επειδή όταν τελειώνεις είναι έτοιμο να πάρει φωτιά σου λέει να πας σε αυτό το μαγαζί k έτσι το βρίσκεις! ;)

Μία αποστολή που διαγωνίζεσαι μ'έναν τυπά ποιανού το αμάξι είναι πιο χοροπηδηχτό :p πώς στο καλό την περνάμε;

129026.png?1640591734

παιδιά μιλάμε βρήκα το Super GT και το εφτιαξα με Nitro, vinyls, αναρτήσεις, αλλα μιλάμε το nitro μ@μαει!!!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

παιδιά μιλάμε βρήκα το Super GT και το εφτιαξα με Nitro, vinyls, αναρτήσεις, αλλα μιλάμε το nitro μ@μαει!!!!

αυτά με τις φωτιές εννοείς η άλλο garage είναι αυτό?

δεν θυμάμαι πάντως είχε γίνει και σε αποστολή,,είναι μια,και είσαι σε ένα αμάξι με πολλούς μέσα και πυροβολάς κάποιες παρέες ,εμφανίζεται ένα κουτάκι δεξιά πάνω με την κατάσταση του αμαξιού που είσαι k επειδή όταν τελειώνεις είναι έτοιμο να πάρει φωτιά σου λέει να πας σε αυτό το μαγαζί k έτσι το βρίσκεις! ;)

Εκει ακριβως εχω κολησει!!!

Επίσης μπορείς να φτιάξεις τσαμπα το αυτοκινητάκι σου στο γκαραζ που ειναι δίπλα στο σπιτι σου. Μπένεις αφήνεις το αυτοκίνητο βγαινεις απο το αυτοκίνητο , βγαίνεις απο το γκαραζ κλείνει η γκαραζόπορτα πλησιάζεις ξανά, ανοίγει η γκαραζόπορτα και το αυτοκίνητο είναι καινούργιο :p

Μία αποστολή που διαγωνίζεσαι μ'έναν τυπά ποιανού το αμάξι είναι πιο χοροπηδηχτό :p πώς στο καλό την περνάμε;

Αν πας εκει που φτιάχνεις τα πλήκτρα κάπου λέει special up, down, left, right ή κάπως έτσι... αυτά τα πήκτρα χρησιμοποιείς ανάλογα το βελάκι που θα σου βγάλει

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αν πας εκει που φτιάχνεις τα πλήκτρα κάπου λέει special up, down, left, right ή κάπως έτσι... αυτά τα πήκτρα χρησιμοποιείς ανάλογα το βελάκι που θα σου βγάλει

Aχα,that's why,είχα κάνει redefine τα πλήκτρα και προσπαθούσα να παίξω με τα arrow keys. :p

I'll give it a try.

129026.png?1640591734